Bangkok International Dental Center

Bangkok International Dental Center Bangkok

Bangkok International Dental Center on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2004 perustettu JCI-akkreditoitu ja ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkoarviointia varten. Nopea vastaus.

Bangkok International Dental Center, Bangkok, Thaimaa

Vuonna 2004 perustettu Bangkok International Dental Center on saanut Joint Commission International (JCI) -akkreditoinnin sekä ISO 9001:2008-, ISO9001:2015-, Thailand Trustmark- ja DBD Verified -sertifikaatit. Perustamisensa jälkeen klinikasta on tullut yksi Bangkokin ja Phuketin suurimmista yksityisistä hammaslääkärikeskuksista.

Klinikka tarjoaa erilaisia hoitoja hammastäytteistä hammasimplantteihin, ja se on erikoistunut korjaavaan ja kosmeettiseen hammaslääketieteeseen. Hammaslääkärikeskus on tunnettu siitä, että se hoitaa potilaita kaikkialta maailmasta, ja se tarjoaa hoitopaketteja, joihin sisältyy majoitus lääketieteellisille turisteille.

Bangkok International Dental Centre sijaitsee seitsenkerroksisessa rakennuksessa, jossa on yli 20 hoitohuonetta ja yli 100 hammaslääkäriä. Klinikka on ylpeä siitä, että se on ainutlaatuinen keskus, jossa noudatetaan tiukkoja hygieniakäytäntöjä, ja siellä on uusinta hammasteknologiaa, hammaslaboratorioita ja tiukka hammaslääketieteellinen sterilointi. Klinikka käyttää myös vakiohintoja hoitomaksuissa. Tämä tarkoittaa, että potilaat saavat parhaan hoidon parhaaseen hintaan.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Röntgenkuvat
Hammastäytteet
Hampaan poisto
Hammaslääketieteellinen skannaus
Hammasrenkaat
Hampaan poisto
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Hammas
Hampaan valkaisu
Juurihoito
Hammasviilut
Hammaskruunu
Hammassilta
Hammasimplantti
Hammasraudat
Invisalign
Linguaalinen oikomishoito
All-on-4
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatiot

Tarjotut palvelut

Ilmainen wifi
Sairausvakuutus
Hotellivaraukset
Matkaopas
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Ravintola


Kaupunki: Bangkok – Maa: Thaimaa – Perustettu 2004
Akkreditointi: JCI-akkreditointi, ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: kiina, englanti, japani, thai


Arvosteluja Bangkok International Dental Center

Dustin Williams
Dustin Williams
23:43 18 Sep 23
Minulla oli kolme viisaudenhammasta, jotka piti poistaa. Yksi rikkoutui, toinen hajosi ja kolmas törmäsi. Yhdysvalloissa odotin 6 kuukautta konsultaatiota, jossa minulle kerrottiin, että minun piti odottaa vielä pidempään! En kestänyt odottaa pidempään ja pääsin BIDC:hen kolmantena Thaimaan-matkani päivänä. He poistivat kaikki 3 hammasta samana päivänä ja tunsin välitöntä helpotusta. Ajoin jopa metrolla kotiin sen jälkeen. Törmäneen hampaan odotettiin aiheuttavan minulle kipua, mutta tänään on toinen päivä ja voin hyvin. Kirurgini oli niin ystävällinen ja jopa hauska. Tämä oli elämäni paras hammaslääkärikokemus ja nyt voin nauttia matkastani kivuttomasti! Jos epäröit saada hammaslääkärityötä ulkomaille, ei ole syytä huoleen. Kokonaiskustannukset olivat noin 400 dollaria kolmesta viisaudenhampaan poistosta, kipulääkkeistä ja antibiooteista. Aion palata siivoamaan ennen lähtöä!
Amy M
Amy M
12:35 03 Jan 24
Hänellä oli kaksi viisaudenhammasta täällä, kun hän matkusti ympäri Kaakkois-Aasiaa. Rehellisesti sanottuna koko henkilökunta täällä on ehdottomia enkeleitä, minua pelotti niin paljon, että hampaani poistettiin, ja naiset, jotka tekivät sen, olivat aivan uskomattomia. Avustaja hieroi olkapäätäni koko ajan, kun taas hammaslääkäri vakuutti, että kaikki on hyvin. Hän oli niin upea, minulla ei ole ollut kipua sen jälkeen, vastaanotto on täysin tahraton, todella paras hammaslääkäri, jolla olen myös koskaan ollut. Kiitos teille kaikille, että piditte minusta hyvää huolta. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa.
Will
Will
00:29 09 Sep 23
Erittäin tyytyväinen kokemukseeni. Erittäin hyvät tilat, loistava henkilökunta ja erittäin tehokas ja täsmällinen. Melkein nolla odotusaikaa missään! Erittäin hyvä hinta myös!
鹏辉史
鹏辉史
04:40 19 Sep 22
Jokainen henkilökunta on erittäin lempeä ja ystävällinen, jopa ei-thaimaalaisille. Ja hammaslääkäri on erittäin rento ja hän puhuu englantia sujuvasti ja ymmärrettävästi. Hyvä palvelu kohtuulliseen hintaan!Jokainen työntekijä on ystävällinen kansallisuudesta riippumatta! Hammaslääkäri on hyvin nuori veli, joka puhuu sujuvaa ja helposti ymmärrettävää englantia! Kohtele ihmisiä erittäin kohteliaasti! Kokonaispalvelu on erittäin hyvää ja hinta kohdallaan. Lopuksi hammaslääkärin pikkuveli opettaa kuinka hampaat harjataan paremmin~
Saif Al Hinai (SAH)
Saif Al Hinai (SAH)
21:19 11 Jul 19
Erittäin ammattimainen kaikin puolin. Henkilökunnan kunnioitus ja tehokkuus ylittivät odotukseni. Tulimme vaimoni kanssa Lähi-idästä tälle hammaslääkärille ystävieni suosituksesta, enkä ole katunut sitä. Kävimme klinikan konsulttilääkärin tarkastamassa ja saimme hoitosuunnitelmamme ja keskustelimme etukäteen toteutuksen ajoituksesta ja kustannuksista. Hinta on kohtuullinen ja paikka on erittäin puhdas. Erittäin suositeltavaa
Kelt T
Kelt T
10:13 09 Mar 24
Kävin äskettäin BIDC:ssä hampaiden puhdistuksessa ja urien tiivistämisessä. Palvelu ja siisteys ovat huippuluokkaa ja erittäin mukavia. Lääkärillä on erittäin hyvä asenne ja hän on erittäin tarkkaavainen. Tunnen olevani ystävällisempi ja ammattimaisempi kuin kaikki hammaslääkärit, joissa olen käynyt. Hinta on myös kohtuullinen. Erittäin suositeltavaa!
A S
A S
13:48 14 Mar 24
Tein yhdistelmäliimauksen Singaporessa (Royal Smile) luettuani noin 5 * arvostelua.Se antoi minulle Hollywood Whiten, mutta sovellus oli vaarallisen laittoman hammaslääketieteen maailmanstandardien rajalla.Mieheni liimauksesta tuli hänelle erittäin pahanhajuinen hengitys, se alkoi haista pahalta noin 2 viikon kuluttua liimauksesta.Emme voineet kiinnittää siihen sormea ​​ennen kuin menimme lomalle Bangkokiin.Päätimme googlettaa hammaslääkärin ja sattui BIDC.Meille määrättiin tohtori Jirach S.Hän on niin nuori kaveri, aina niin kärsivällinen, että hän selitti kaikki "ylitykset", jotka vangitsevat ruokaa, mikä selittää hajuja.Se oli niin huono, että voit ripustaa hammaslangan hampaan kohtaan, jossa se kiinnittyy ienrajaan.Minulta poistettiin kaikki komposiittini.Tohtori Jirach oli todella varovainen, ettei hän poistanut oikeaa emaliani, ja minun on sanottava, että hän on tehnyt hienoa työtä.Suosittelen tätä hammaskeskusta, sillä he ovat kaikki hammaslääkäreitä, eivät kosmetologeja, jotka välittävät vain hymystä ja hampaiden väristä.
Kieran Fouhy
Kieran Fouhy
04:59 24 Feb 24
Minulla on suuri kunnia puhua positiivisesti hoidostani - kolme eri hammaslääkäriä suorittamassa erikoisalansa.Olen tullut tänne lähes 12 vuotta ja minulla on "uusi" suuOlen löytänyt kunnioituksen, tehokkuuden ja osaamisen kaikilla tasoillaHaluan kiittää suuresti tohtori Yongyuth Dr Kitticote tohtori JanjuraaSuosittelen lämpimästi BIDC:täKiitos upeasta työstä, jota teetKieran Fouhy
Greg Dhu
Greg Dhu
11:20 11 Feb 24
Minulla oli erinomainen kokemus BIDC:n hammaslääkäriltä ja tukihenkilöstöltä siitä hetkestä, kun lähetin heille sähköpostia, kunnes lähdin keskuksesta erittäin tyytyväisenä asiakkaana.BIDC pystyi mukautumaan tiukkaan aikakehykseni saadakseni hammaslääkärityöt valmiiksi.Hammaslääkäri selitti mitä tapahtuu ja kuinka kauan se vie.En ole koskaan kokenut tämän tason palvelua ja ammattitaitoa kotimaani hammasklinikaltani.Matka Bangkokiin kannatti saada tämä hammashoito. Tähän hoitoon ei olisi ollut varaa kotimaassani.Hyvin tehty BIDC, he varmasti ymmärtävät asiakkaiden tarpeet.GD 2.11.2024
ปกิตตา แสนบุดดี
ปกิตตา แสนบุดดี
10:06 01 Sep 23
Klinikka on erittäin puhdas, lääkäri on ystävällinen ja antaa erinomaisia ​​neuvoja. Palveluhenkilökunta vastaa kysymyksiin kaunopuheisesti Palvelumielen on erittäin söpö. Tulen takaisin palvelemaan sinua.
jerry clarence
jerry clarence
01:42 27 Oct 23
Ei kovin hyvä paikka. Kun tulet sinne, he pakottavat sinut hammashygienistin puoleen. Vain jotta he voivat veloittaa sinulta siitä ja sitten he käskevät sinua varaamaan ajan hammaslääkärille. Joten he voivat veloittaa sinua kahdesti siitä, ettet periaatteessa tee mitään. Tuskin kukaan puhuu siellä englantia, eikä hän ole kovin hyödyllinen. Tämä paikka on enemmän thaimaalaisille eikä ulkomaalaisille. Mutta he varmasti nyökkäävät päätään kuin tupsupää nukke ja vievät rahasi. Nämä kaksi asiaa tapahtuvat taatusti Bangkokin kansainvälisessä hammaslääkärikeskuksessa.
Ursula Kiener Ford
Ursula Kiener Ford
10:49 14 Nov 23
Mikä huijaus!! He veloittivat minulta 62 dollaria yksinkertaisesta hampaiden puhdistuksesta, joka kesti alle 20 minuuttia. Se on kalliimpaa kuin kotimaani. Ja he yrittävät lisätä kaikenlaisia ​​​​asioita ottaakseen teiltä lisää rahaa. Välttää.
John Tilton
John Tilton
07:25 30 Aug 23
Olen käynyt BIDC:ssä 10 vuotta ja minulla on ollut silta, juurikanava ja implantit. Tähän vuoteen asti olen ollut onnellinen. Matka aiemmin tänä vuonna oli kuitenkin kauhutarina. Implantini infektoitumisen jälkeen minun piti tehdä leikkaus uudelleen. Tohtori Prakan oli kirurgi. Hän antoi minulle anestesiaa ja aloitti välittömästi leikkauksen alueelle ennen kuin se puutui. Huusin, mutta hän ei lopettanut. Sanoi vain anteeksi anteeksi.Tällä vierailulla elokuussa minulla oli toinen implanttileikkaukseni. Tällä kertaa sanoin hänelle, että älä aloita ennen kuin tunnoton. Mutta ei, hän vain leikkasi minua hiuspohjalla uudelleen odottamatta. Kipu oli uskomatonta. Olen jälleen pahoillani ja hän jatkoi. Sitten tunnin kuluttua hän leikkasi suuni kattoon saadakseen ihon menemään haavan yli. Tässä kohtaa anestesia oli kulunut pois. Tämä oli pahin kuviteltavissa oleva kipu. Ei koskaan uudestaan. Hän on julma teurastaja, joka on vain kärsimätön ja haluaa mennä kotiin.Tämän lisäksi juuri ennen implanttileikkauksen aloittamista hän kertoi minulle, että kustannukset ovat nousseet 10 % edellisestä 6 kuukautta sitten tehdystä implantistani. Mikään ilmoitus hinnankorotuksesta ei vain osunut sinuun, kun olet saapunut ja maksanut lentojen hinnat jne. Olisin voinut tehdä sen monissa muissa paikoissa Thaimaassa paljon paremmalla hinnallaTämä klinikka on tullut ahneeksi kustannuksia vastaan, eikä kirurgilla pitäisi olla lupaa. Tee ostoksia ja pysy poissa tästä klinikasta.John
Dana King
Dana King
06:57 16 May 24
Kassan (intialaisen näköinen noin 40-vuotias nainen) viestintä on niin huonoa. Hän vaikuttaa kärsimättömältä ja hänen ilmeensä on kuin olisi tavannut valtion virkailijan maahanmuuttovirastossa. Toivon, että ihmiset eivät tapaa häntä tulevaisuudessa välttääkseen epämiellyttävämpiä kokemuksia. Hammas on jo ongelma. Enempää ei tarvita.
Jasmine
Jasmine
22:31 08 Mar 24
1 vuosi sitten minulta poistettiin viisaudenhammas. Terveyteni on muuttunut vakavasti bakteerien kertymisen aiheuttaman kroonisen poskiontelotulehduksen takia.Mielestäni henkilökuntaa on koulutettava paremmin ja jos he eivät ole valmiita, heitä tulee valvoa leikkauksen aikana. kärsin vielä tänäkin päivänä.
Jaren Drew
Jaren Drew
15:36 06 Feb 24
Bangkokin kansainvälinen hammaslääkäri, mikä vitsi. Varasin ajan noin viikon päästä. Sitten iltapäivällä ennen tapaamista he soittivat ja kertoivat, että aikani on peruttu, koska hammaslääkäri kieltäytyy työskentelemästä ulkomaalaisten parissa. Vastaanoton työntekijä oli myös melko töykeä eikä osoittanut anteeksipyyntöä häiriöstä. Ystäväni yritti myös varata sieltä muutama viikko sitten ja luopui, koska vastaanoton työntekijät olivat ärsyttäviä ja hämmentyneitä.Epäluotettava varauspalvelu ja erittäin outoa, että he kutsuvat itseään "kansainväliseksi hammaslääketieteeksi". Kansainvälisiä, mutta ei ulkomaalaisia, kiitos.
Batjin Boldbat
Batjin Boldbat
09:55 05 Apr 23
Aivan kamala paikka. Lääkärit ovat kauheita. He eivät edes tarkistaneet hampaitani, vaan työnsivät heti röntgentarkastuksen ja implantin. Ei neuvontaa ei mitään. Kysyi kirjaimellisesti minulta, olenko asiantuntija, mitä haluan tehdä. Syy, miksi menen sinne, on pyytää heiltä neuvoja ja neuvoja, ei päinvastoin.Paikka on rappeutunut. Tyhjä. Lääkärit näyttävät antavan 0 % potilaiden huolenaiheista. Hammaslääkäri ei ole vesipuisto, jossa potilaat vain valitsevat mitä haluavat.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️