Hammasimplantit Espanjassa

hammaskirurgia espanja 2

Hammasimplantin hinta Espanjassa ja korkea onnistumisprosentti Barcelonassa tai Madridissa ovat houkutelleet suurta määrää ihmisiä, jotka etsivät uutta hymyä.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammasimplanteista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammasimplantin hinta Espanjassa

Hammasimplantin hinta Espanjassa on 1 000 euroa. Tarpeistasi riippuen kokonaispaketti voi vaihdella 800 eurosta 1 200 euroon.

Hammasimplantti Espanjassa1000 €

Hammasimplantit ovat kasvattaneet suosiotaan viime aikoina. Sitä käytetään korvaamaan yksi tai useampi puuttuva hammas tai hampaan juuri esteettisistä ja ruoansulatuskanavan terveydellisistä syistä. Tavoitteena on tehdä pureskelusta mukavampaa, parantaa fonaatiota ja palauttaa hymy.

Hammasimplantteja voidaan käyttää myös kannattamaan irrotettavia proteeseja, jolloin niistä tulee mukavampia ja toimivampia. Tästä käytännöstä on tullut erittäin suosittu nykyaikainen menetelmä hammaslääkäreiden keskuudessa. Harkitsetko hammasimplanttia Espanjassa? Tässä artikkelissa kuvataan tärkeimpiä tähän toimenpiteeseen liittyviä asioita tässä Iberian niemimaalla sijaitsevassa Euroopan maassa.

Mikä on hammasimplantti?

Hammasimplantti on keinotekoinen, yleensä kartiomainen juuri, joka koostuu eräänlaisesta titaanista, zirkonista tai polymeeristä valmistetusta ruuvista. Se asetetaan leukaluuhun, erityisesti alaleukaan, puuttuvan hampaan korvaamiseksi. Se voi olla 6-13 mm pitkä ja halkaisijaltaan 3-6 mm.

Liittimen avulla voidaan kiinnittää ikenien alle tukipuu, joka tukee keraamista hammaskruunua tai siltaa tarpeen mukaan. Hammasimplantteja on kuitenkin edeltävä luusiirre luun puutteen korvaamiseksi.

Tätä kutsutaan osseointegraatioksi eli uusien luusolujen siirtymiseksi. Implantin pinnan ja alaleuan luun välille syntyy 2-3 kuukauden kuluessa vahva mekaaninen sidos. Tämä muodostaa vakaan ankkurin, joka tukee purentavoimaa tai ottaa vastaan kiinteän tai irrotettavan proteesin. Yhdessä ne mahdollistavat sen, että potilas saa takaisin terveiden hampaiden mukavuuden.

Miksi asentaa hammasimplantti?

Implantit ovat kiinteitä hammasproteeseja. Niillä korvataan puuttuva hammas tai hammasryhmä leukojen hyvinvoinnin kannalta.

Implantin asettaminen jäljittelee luonnollisen hampaan kiinnityskohdan ja ankkuroi irrotettavan proteesin tukevasti. On huomattava, että proteesit vaikeuttavat joskus pureskelua.

Tämä toimenpide säilyttää tehokkaasti luun tiheyden ja estää kasvojen lihaksia rentoutumasta. Esteettisestä näkökulmasta proteesin ja implantin yhdistelmä takaa tuloksen, joka on lähellä luonnollista hampaistoa.

Miksi ottaa hammasimplantti Espanjassa?

Klinikat kaikkialla maailmassa tarjoavat tämäntyyppistä toimenpidettä. Mutta lasku voi olla paikoin korkea, ja korvaukset ovat hyvin alhaisia tai niitä ei ole lainkaan. Potilaan on kannettava kovat kustannukset.

Jos päätät asentaa hammasimplantit Espanjassa, voit hyötyä pätevien kirurgien tarjoamasta korkealaatuisesta palvelusta kohtuulliseen hintaan. Sen lisäksi, että Espanja on lähellä ja helposti saavutettavissa, se on erittäin suosittu matkakohde eurooppalaisten keskuudessa. Se tarjoaa miellyttävää vaihtelua maisemiin, ja sää on leuto ympäri vuoden.

Millainen on ihanteellinen ehdokas tähän leikkaukseen?

Hammasimplanttien asettaminen Espanjassa on vakava toimenpide. Monet potilaat haluavat korvata puuttuvat hampaat. Ennen kuin leikkaus tehdään, heidän on täytettävä tietyt edellytykset ollakseen ihanteellinen ehdokas.

Ensimmäinen askel on käydä implantologisessa konsultaatiossa. Hammaslääkäri tekee useita tutkimuksia ja röntgenkuvia leuoista ja hampaista. Tässä vaiheessa voidaan arvioida, soveltuuko potilas implanttiin.

Vaadittavia edellytyksiä ovat muun muassa

 • Yleinen terveydentila, leikkaukseen menevän henkilön on oltava hyvässä kunnossa. Hallitsematon diabetes tai sydänsairaus on suuri riski.
 • Hyvä suuhygienia: ikenien, joihin implantit asetetaan, on oltava täysin terveet. Nämä olosuhteet takaavat hammasimplanttien pitkäikäisyyden. Siksi on tärkeää omaksua parhaat suunterveystottumukset, kuten huolellinen harjaus joka päivä ja hammaslangan käyttö tarvittaessa. Säännölliset tarkastukset hammaslääkärin luona ovat myös välttämättömiä.
 • Riittävä luuntiheys, jotta hammasimplantit voidaan asettaa kunnolla leukaluuhun. Sinun on syytä olla tietoinen siitä, että jos viivyttelet puuttuvan hampaan korvaamista, luun määrä voi vähitellen pienentyä. Tämän arvioimiseksi on otettava panoraamakuvaus.
 • Ihmiset voivat saada implantit, jos heidän leukansa on kasvanut loppuun.

Hammasimplantit ovat vasta-aiheisia tapauksissa, joissa :

 • Vaikea ja aktiivinen parodontiitti,
 • Runsas tupakointi,
 • Bruksismi tai hampaiden narskuttelu.

Muutamia vinkkejä ennen kuin otat riskin

Oletko valmis ottamaan riskin? On muutamia vinkkejä ennen leikkausta. Aloita lopettamalla tupakointi useiden kuukausien ajan jo ennen leikkausta. Sinun tulisi myös välttää aspiriinin ja tulehduskipulääkkeiden käyttöä 10 päivän ajan ennen leikkausta ja sen jälkeen. D-päivänä kehosi tarvitsee runsaasti energiaa. Siksi sinun tulisi syödä kunnolla, ellei hammaslääkäri toisin kehota.

Kevyet, helposti sulavat ruoat riittävät. Pue päällesi mukavat, väljät vaatteet ja poista meikki. Muista ottaa kaikki hammaslääkärin määräämät lääkkeet. Ennen leikkausta potilas saa paikallispuudutuksen, mutta ei yleisanestesiaa.

Miten leikkaus toimii?

Hammaslääkärit tarjoavat potilaille mahdollisuuden hammasimplanttiin Espanjassa silloin, kun hampaiden luonnollinen tuki on täysin vaurioitunut ja sitä on vaikea tai mahdoton pelastaa. Tämä keinotekoinen titaanijuuri kiinnitetään leukaluuhun. Sitä täydennetään sitten hammassillalla tai kruunulla.

Monet hampaansa menettäneet potilaat turvautuvat tämäntyyppiseen hoitoon saadakseen lisää mukavuutta ja saadakseen takaisin estottoman hymynsä. Onnistumisen varmistamiseksi on erittäin suositeltavaa, että mukana on kokeneita hoitajia. Toimenpide käy läpi useita vaiheita.

Implanttia edeltävä konsultaatio

Implantologinen konsultaatio on ratkaiseva vaihe toimenpiteen onnistumisen kannalta. Siihen kuuluu potilaan suun tilan perusteellinen arviointi. Hammaslääkäri tekee useita hampaiden, ikenien ja alaleuan tutkimuksia, joiden avulla voidaan määrittää implantin asettamisen toteutettavuus.

Radiologinen arviointi antaa täydellisen yleiskuvan käytettävissä olevan luun määrästä. TT-kuvaus antaa tarkempia tietoja hoitosuunnitelman määrittämisen helpottamiseksi. Kun saadaan yhä täydellisempiä tietoja, komplikaatioiden riski pienenee.

Lääkärin on tiedettävä :

 • Yleinen terveydentila,
 • Suun terveys,
 • 3D-röntgen- ja tietokonetomografiatulokset,
 • Sairaushistoria,
 • Erilaiset verikokeet,
 • Suun valukappaleet,
 • Kuvat hampaista ja kasvoista jne

Kun tiedot on analysoitu, hoitava ammattilainen tekee tarjouksen. Hän ilmoittaa potilaalle implanttihoidon valinnan, kustannukset ja keston.

Esilääkitys

Kun potilas on vahvistanut toimenpiteen, hammaslääkäri määrää esilääkitysreseptin tapauksesta riippuen. Tämä sisältää lähinnä antibioottisuojaa, kipulääkkeitä ja suuvettä.

Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä näitä lääkkeitä käytetään tulehdus- ja infektioriskin estämiseksi. Potilaiden tulisi myös ottaa kipulääkkeitä tuntia ennen leikkausta.

Hammasimplantin asentaminen

Kirurginen toimenpide on kivuton, ja se tehdään paikallispuudutuksessa täysin steriilissä ympäristössä. Implantin asettamista varten lääkäri tekee ikeniin viillon luun saavuttamiseksi.

Paranemisvaihe

Kun leikkaus on suoritettu ja implantit asetettu, kirurgi jatkaa ompelua. Sinun on odotettava, että ienkudos paranee. Tämä on osseointegraatiovaihe, jonka aikana titaaninen tekojuuri kiinnittyy alveoliluun.

Tänä aikana voidaan asentaa väliaikainen proteesi esteettisistä syistä. Luu- ja ienkudoksen paraneminen kestää jopa 9 kuukautta.

Proteesivaihe

Kun ienkudos on täysin parantunut, hammaslääkäri asettaa keraamisen korvaavan hampaan. Hammasteknikko luo jäljennöksistä mittatilausmallin, jotta voit varmistaa, että olosi on todella mukava.

Toimenpiteen jälkeen noudatettavat varotoimet

Espanjalaiset hammaslääkärit tekevät säännöllisiä tarkastuksia. He myös suosittelevat suuhygieniaistuntoja mahdollisten komplikaatioiden välttämiseksi. Muuten voi esiintyä tulehduksia, kuten ientulehdusta (ientulehdus) tai peri-implantiittia (kudos implantin ympärillä).

Muutama päivä leikkauksen jälkeen voi esiintyä kipua, turvotusta tai lievää verenvuotoa. Mutta älä hätäänny! Jääpakkaus riittää turvotuksen vähentämiseen. Särkylääketabletti auttaa lievittämään kipua. Älä missään tapauksessa syö tai juo mitään liian kuumaa.

Kuinka paljon leikkaus maksaa?

Espanjalaiset hammasklinikat veloittavat täydellisestä hammasimplantista 1 000 euroa. Tämä hinta sisältää leikkausta edeltävän konsultaation, röntgenkuvan, nukutuksen, implantin, tukipilarin, kruunun ja lääkityksen.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️