Eugin – Madrid

Eugin Madrid Madridin klinikka 1

Eugin – Madrid on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 1999 perustettu ISO- ja EU:n kudosdirektiivin mukaisesti sertifioitu klinikka sijaitsee Madridissa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Eugin, Madrid, Espanja

Eugin Madrid on eurooppalaisten naisten ensisijainen klinikka, jonka keskukset sijaitsevat Madridissa ja Barcelonassa (Espanja), Modenassa (Italia) ja Kööpenhaminassa (Tanska).

Espanjan lainsäädännön mukaan kaikki naiset voivat saada avusteisen lisääntymishoidon riippumatta heidän siviilisäädystään tai seksuaalisesta suuntautumisestaan. Italialainen tiimi toteuttaa näitä hoitoja Barcelonassa. Espanjassa spermanluovutus on epäitsekäs ja nimetön teko.

Luovuttajat ovat nuoria miehiä, jotka käyvät läpi tiukat lääketieteelliset ja psykologiset tarkastukset, joiden jälkeen vain 10 prosenttia ehdokkaista hyväksytään.

Eugin Madrid -klinikka on oikeudellisesti vastuussa siitä, että löydetään sopivin henkilö naiselle tai pariskunnalle, joka saa luovutuksen. Yksi kolmestatoista eurooppalaisesta naisesta valitsee EUGIN-klinikan, mikä tekee siitä yhden Euroopan johtavista keskuksista.

Joissakin maissa se on ensimmäinen vaihtoehto avustetun lisääntymisen hoitoihin. Tilastomme ovat keskimääräistä paremmat ja perustuvat suureen määrään tapauksia. Lähes joka kuukausi lisäämme kunkin hoidon onnistumisprosenttia.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Eugin Madrid tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Madrid – Maa: Espanja – Perustettu: 1999
Akkreditointi: ISO & EU:n kudosdirektiivi – Puhutut kielet: espanja, englanti, ranska


Arvostelu yrityksestä Eugin Madrid

Amandine Gyn
Amandine Gyn
16:39 16 Nov 23
Suosittelen tätä uskomatonta klinikkaa 10000%, en koskaan unohda tiimiä, erityisesti Tamaraa, Lucea ja klinikan johtajaa tohtori Izerquierdoa, kiitos sinun ihmeeni tapahtuukuunteleminen, ystävällisyys ilman sanoja... En koskaan tule kiittämään heitä tarpeeksi kaikesta seurannasta, neuvoista 7/7 ja kuuntelemisesta.Kiitos vielä kerran, ja todellakin ei ole epäilystäkään siitä, onko siellä todellakin ihme, se on sinun luonasi!!!Kiitos taas
Marta Díaz Sánchez
Marta Díaz Sánchez
21:25 24 Nov 22
Klinikka, joka on vuoden ajan toteuttanut monien ihmisten, myös useiden ystävien, unelmia. Mikä parasta: koko tiimin inhimillinen ja ammattimainen kohtelu ja hieno työ laboratoriossa. Erittäin suositeltavaa.
Sisi Ben
Sisi Ben
10:10 09 May 23
Loistava!Mahtava joukkue.Erinomainen viestintä ja tuki.Minä suosittelen.
gema muñoz-torrero castaño
gema muñoz-torrero castaño
14:51 08 Nov 22
Erittäin tyytyväinen klinikkaan, aina sama lääkäri hoitaa sinua, klinikan henkilökunta on erittäin inhimillistä ja erittäin mukavaa. Raskautta kantava gynekologi (kansanterveys) kertoi minulle, että se on yksi parhaista klinikoista ja voin todistaa sen.Kiitos, että autat minua toteuttamaan unelmani ja olemaan äiti.
Tatiana Galvis
Tatiana Galvis
15:09 05 Jan 23
Olemme iloisia klinikalla saamastamme huomiosta ja hoidosta. Koko henkilökunta vastaanotosta, sairaanhoitajista, embryologeista ja lääkintähenkilöstöstä on uskomattoman ystävällistä ja lämminhenkistä. He tekevät kaikkensa helpottaakseen sinua prosessin aikana. Pidin todella siitä, että he eivät synnytä vääriä odotuksia tulosten suhteen ja he puhuvat sinulle selkeästi, he vastaavat kysymyksiisi ja ovat tarkkaavaisia ​​potilaiden tarpeisiin. Erityiset kiitokset gynekologilleni Alexandra Izquierdolle, jonka kanssa tunsin empatiaa ensimmäisestä hetkestä lähtien. Kiitos vielä kerran ja kerromme tuloksista.
Maria Dolores Perez
Maria Dolores Perez
14:01 29 Apr 23
Minulla on paras kokemus Eugin Madridista, sen ammattilaisista, sen työtavasta, tiloista ja ennen kaikkea sen tuloksista. Siksi haluan jakaa kokemukseni. Aloitan sanomalla, että kirjoitan näitä rivejä katsomalla kallisarvoista vauvaani, joka syntyi eilen ja on täyttänyt minut onnella.Kokemukseni Euginin kanssa alkoi 5 vuotta sitten Barcelonassa, kun asuin siellä. Päätin tehdä munasolujen lasittamisen siltä varalta, että jonain päivänä tarvitsisin niitä ja ystäväni kertoi minulle tästä klinikasta. Kävin useissa pyytämässä tarjouksia ja haastatteluja, ja lainaukset olivat samanlaisia, mutta olin vakuuttunut tohtori Marta Trullenquen selkeydestä ja avoimuudesta Euginissa. Prosessi oli hieno, mutta myös, minun piti muuttaa Madridiin töihin keskellä sitä ja he antoivat minulle kaikki tilat, jotta voisin tehdä sen loppuun ja tehdä uuton ja lasituksen täällä.5 vuotta myöhemmin päätin olla äiti ja käyttää lasitettuja munasoluja. Vierailin uudelleen useilla klinikoilla, jotka nyt asuvat Madridissa, ja minusta näytti jälleen kerran, että samanlaisilla budjeteilla Eugin oli ylivoimainen. Menin eteenpäin heidän kanssaan, ja kanssani työskenteli tohtori Elena Izquierdo, erittäin empaattinen, selkeä ja läpinäkyvä henkilö, joka on ollut mukanani koko prosessin ajan. Minun on korostettava, että kun olen soittanut tai kirjoittanut kysyäkseni sairaanhoitajia, jotka ovat myös erittäin ammattitaitoisia ja läheisiä, pidin todella siitä, että aluevastaava, joka käsittelee kyseistä asiaa, otti minuun välittömästi yhteyttä. Oli kyseessä sitten lääkäri itse, laboratorion johtaja tai sovitusosaston ihmiset. Tämä on tehnyt minulle paljon helpompaa seurata ja ymmärtää kaikkea selkeästi, koska he auttoivat minua vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, joita halusin (tietenkin, IVF-prosessissa herää tuhat epäilystä). Ja he ovat yleensä melko ketteriä vastaamaan.Tarina päättyy onnistuneeseen raskauteen ensimmäisen kerran ja synnytykseen, joka tapahtui eilen. Pikkuiseni on terve, arvokas ja minä olen onnellinen. Suosittelen lämpimästi Eugin Madridia (myös Eugin Barcelonaa) sekä lasitukseen että IVF:ään.
Ale
Ale
08:30 07 Jul 22
Sopimusten irtisanomisten ja irtisanomisten hallinta on valitettavaa.He lähettävät sinulle sähköpostin maksun uusimiseksi tai peruuttamiseksi. Jos et vastaa (covid-aikoina, kun he eivät edes tiedä tilannettasi), he olettavat, että haluat uusia, he eivät yritä paikantaa tai soittaa sinulle. Mutta kun hinnat jo nousevat ja heidän on ilmoitettava siitä, he paikantavat sinut kahdessa päivässä soittamalla / sähköpostitse ja kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla. Prosessi on 10, lääkärit ja neuvot. Byrokratia ja hallinnolliset ongelmat ovat sääli
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️