Imf Fertilidad Barcelona

IMF fertilidad barcelona 1

IMF Fertilidad Barcelona on erikoistunut MAP / IVF-menetelmiin. Tämä vuonna 1984 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

IMF Fertilidad, Barcelona, Espanja 🥇

Klinikka on erikoistunut lisääntymislääketieteeseen. Klinikan perusti maailmankuulu lääkäri Frederico Galera, joka tuli tunnetuksi osallistumisestaan ensimmäiseen IVF-raskauteen Barcelonassa vuonna 1985.

Sen jälkeen hän osallistui ensimmäiseen IVF-raskauteen, jossa käytettiin pakastettuja alkioita, ja ensimmäiseen intrasytoplasmisella spermainjektiolla tehtyyn raskauteen Barcelonassa. MFI-klinikka on auttanut tuomaan maailmaan yli 10 000 vauvaa. Henkilökuntaan kuuluu anestesian ja embryologian asiantuntijoita sekä kokeneita ammattitaitoisia sairaanhoitajia ja vastaanottovirkailijoita.

Koko henkilökunta osallistuu säännölliseen koulutukseen ja täydennyskoulutukseen, jotta se pysyy ajan tasalla uusimmasta tekniikasta, menettelyistä ja lääketieteen kehityksestä. Heidän filosofiansa on saavuttaa huippuosaaminen työskentelemällä tiiminä, omistamalla kullekin potilaalle riittävästi aikaa ja asettamalla laatu määrän edelle. Valtaosa potilaista on erittäin tyytyväisiä ammattitaitoon ja henkiseen tukeen, jota he saavat koko prosessin ajan ennen hoitoja ja toimenpiteitä ja niiden jälkeen.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Embryoskooppi
Keinosiemennys
Munasolujen jäädyttäminen
IVF – koeputkihedelmöitys
ROPA-menetelmä
Alkion pakastaminen
IVF-neuvonta

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Lääkärin asiakirjojen siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa


Kaupunki: Barcelona – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 1984
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, ranska, saksa, italia, espanja, saksa, espanja


Arvostelut IMF Fertilidad Barcelona

Jessica Navalon Albert
Jessica Navalon Albert
08:46 27 Jul 23
Hieno joukkue! He ovat erittäin ammattimaisia. Erittäin tyytyväinen saamaansa hoitoon ja tuloksiin.
joc goncalves
joc goncalves
19:42 15 Sep 22
Kun minulle todettiin varhaiset vaihdevuodet 28-vuotiaana ja 12 vuoden yrittämisen jälkeen olla äiti, menetin kaksi vuotta ja sain lopulta trombofiliadiagnoosin, tulin IMF:n Barcelonan klinikalle, ja tohtori Xavier Garcia Parra otti tapaukseni auttamaan. toteutan unelmani Tänään, kiitos ammattitaidosta, pidän kaunista poikaani sylissäni.Tohtori Garcia Parra ja IMF Barcelonan tiimi, erityisesti Eva, Rosario ja embryologi, antoivat minulle tukea ensimmäisestä päivästä lähtien, kun otin yhteyttä klinikalle. Tiimi selvensi aina epäilyksiäni ja vaatimuksiani, varsinkin kun otetaan huomioon, että asun toisessa maassa.Olen syvästi kiitollinen IMF Barcelonalle, eivätkä sanat riitä kiittämään sinua avusta unelmani toteuttamisessa.Kiitos!!!!!
Jes Jg
Jes Jg
09:36 09 Mar 22
Jokainen kertoo kokemuksensa, ajattelin, että olisin myös iloinen hyvistä arvosteluista. Minun tapaukseni väärästä negatiivista kun olin raskaana, ja sen lisäksi maksoin toisen kerran etukäteen, että he eivät palauta rahojasi. Ja vahvin he epäilivät minua, että tämä raskaus ei ollut klinikalta, vahvistivat 2 eri sairaalaa, että se oli. En halua sanoa enempää, mutta me kaikki teemme virheitä, mutta häpeää, jota ei tunnisteta tietyissä asioissa, en tietenkään palaa takaisin
tania ordaz
tania ordaz
20:06 13 Sep 22
Minulla oli aika huomenna ja he peruivat ajan 24 tuntia vuorokaudessa. ennen. Minulla oli jo henkilökohtaisia ​​tunteja töissä. He yrittävät saada minut vaihtamaan lääkäriä. Erittäin huono organisaatio, he ovat jo vieneet haluni lähteä, joten olen peruuttanut sen. Erittäin huono organisaatio ja hallinto. Kamala asiakaspalvelu. Välittää 0 luottamusta. Jos ne jo alkavat näin, en halua kuvitella loput.
Raquel Frías
Raquel Frías
09:41 06 Jun 23
Minulla oli heillä hoito, joka osoittautui negatiiviseksi, pyysin heiltä jäljelle jääneet alkiot viedäkseni ne sosiaaliturvaan ja he pyysivät minulta 250 euroa vain siitä, että otin ne klinikalta, hoitotarkoituksiin, koska se on heidän yrityksensä politiikkansa, tämä Se ei näy missään arvioissa tai suostumuksessa, joten se ei ole laillista. Olen jo aloittanut oikeudelliset menettelyt, jotta he palauttavat sen, mikä on minun. Laitan sen tähän, jotta toiselle ei tapahtuisi samaa, koska tämä prosessi itsessään on meille erittäin vaikea sietää näitä asioita.
See All Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️