Ginemed

Ginemed Sevillan klinikka 1

Ginemed on erikoistunut MAP:hen / IVF:ään. Tämä vuonna 1998 perustettu ISO 9001:2000 -sertifioitu klinikka sijaitsee Sevillassa, Espanjassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Ginemed, Madrid, Espanja

Ginemed on gynekologiaan, synnytykseen ja avusteiseen lisääntymiseen erikoistunut terveydenhuoltoryhmä, joka on yli 20 vuoden ajan yhdistänyt lääketieteellisen avun ja tutkimuksen, minkä ansiosta meistä on tullut vertailukeskus sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Koska tiedämme, että kun nainen päättää tulla äidiksi, hän tekee yhden elämänsä tärkeimmistä päätöksistä, ja koska halu tulla äidiksi ylittää kaikki rodut, kielet ja etäisyydet, kansainvälinen osastomme haluaa olla tukenasi silloin, kun tarvitset meitä eniten. Tämän ansiosta olemme vakiinnuttaneet asemamme viitekeskuksena sekä Espanjassa että ulkomailla.

Koska käytämme kaikkea, mitä lääketieteellä, tieteellä ja sydämellämme on tarjota, jotta unelmasi voisi toteutua. Tuhannet vauvat ympäri maailmaa ovat paras vastaus. Tiimi korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, jotka käyttävät kaikkea, mitä tieteellä ja heidän sydämellään on tarjota, saattaakseen sinut tälle matkalle.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinohedelmöitys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Madrid – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 1998
Akkreditointi: ISO 9001:2000 – Puhutut kielet: espanja, englanti, ranska


Ginemedin arvostelu

Raquel Fdz
Raquel Fdz
12:39 26 Oct 22
Ilahtunut palvelusta, puhelimen huomiosta (jolla on aikataulu...) huomio tiskillä, tohtori Cuenca, assistentti... ne saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja rauhalliseksi, he selventävät epäilyjä. He selittävät kaiken oikein ja ymmärrettävästi. Kattava hallinta testeissä ja tutkimisessa. Epäilemättä minun nimenomainen gyneni
Cristina García laguna
Cristina García laguna
20:39 26 May 22
Tohtori Salazar on loistava ammattilainen, vihdoin 10 vuoden vuosittaisten sosiaaliturvatarkastusten jälkeen ja pelkään yhä enemmän vahinkoa, jota he tekivät minulle yksinkertaisella sytologialla ja mielestäni se oli normaalia, koska tänään tämän ansiosta gynekologi Olen ymmärtänyt, että mikään ei satu ollenkaan, suosittelen sitä, koska hoito ja miten se selittää kaiken on todella erinomaista. Lääkäri on myös erittäin ystävällinen ja myös tyttö vastaanotossa erittäin mukava.Ainoa haittapuoli mainittaessa on odotusaika, en voi sanoa, että se on jotain tavallista, koska olen ensimmäistä kertaa käynyt.
Yurani montoya
Yurani montoya
15:31 24 Aug 23
Rakastin hoitoa, ystävällisiä, erittäin suositeltavia ammattilaisia
Ana
Ana
08:08 25 Jul 23
Erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun ja hoitoon. Korosta klinikalla työskentelevien lääkäreiden ja henkilökunnan ammattitaitoa ja läheisyyttä.Ystävä suositteli sitä minulle ja se oli varmasti täydellinen menestys.
Enrique Pelaez
Enrique Pelaez
13:57 21 Jul 23
Loistavaa hoitoa, ammattitaitoa ja luottamusta. Vaimoni oli iloinen tohtori Salazarin ja hänen tiiminsä suorittamasta raskauden seurannasta. Vastaanoton tytöt ovat erittäin päättäväisiä ja ovat aina auttaneet meitä kaikessa. Suosittelemme ehdottomasti 100%
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️