Naisten hiustensiirto Espanjassa

naisten hiustensiirto Espanja 2
Kirjoittanut Maria

Kärsitkö hiustenlähdöstä? Onko sinulla paljon onkaloita päässäsi? Kamppailetko hiustenlähtöä vastaan? No, ratkaisu on hiusleikkaus. Ja me järjestämme naisille hiustensiirron Espanjassa kilpailukykyiseen hintaan!

ParasKlinikka.com kertoo sinulle naisten hiustensiirroista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon naisten hiustensiirto maksaa Espanjassa?

Espanjalaiset hiusklinikat ovat erikoistuneet naisten hiustensiirtoihin. Ne käyttävät konservatiivisia, tehokkaita protokollia, jotka tuottavat erinomaisia tuloksia! Lisäksi niiden veloittamat hinnat ovat eurooppalaisittain erittäin edullisia.

Naisten hiustensiirron hinta Espanjassa on 3 000 euroa. Tarpeistasi riippuen all-inclusive-paketti voi vaihdella 2400 ja 3200 euron välillä.

Toimenpiteen tyyppiHinta euroina
Hiustensiirto naisille Espanjassa3000 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää naisten hiustensiirroista Espanjassa

Hiustensiirrossa irrotetaan ja siirretään potilaan omia hiuksia. Edut ovat lukuisia ja ennen kaikkea pysyviä. Niitä ovat muun muassa

 • Volyymin luominen ;
 • Tiheyden lisääminen;
 • Muun muassa täysi hapsu ja hiusraja jälleen.

Hiustenlähdön syyt

Hiustenlähtöä naisilla edustaa ontto otsalla ja kärkipisteessä. Lisäksi hiusongelmien taustalla voi olla lukuisia tekijöitä, mm:

 • Hormonaalinen epätasapaino ;
 • Perinnöllinen alkuperä (androgeneettinen hiustenlähtö);
 • Trikotillomania ;
 • Stressi ;
 • Epätasapainoinen ruokavalio jne.

Hiustenlähdön syiden selvittämiseksi on tärkeää tehdä hiusanalyysi. Kun syyt on havaittu, tehdään diagnoosi, jotta hiustensiirtoprosessi voidaan aloittaa.

Voiko kuka tahansa nainen tehdä hiustensiirron Espanjassa?

Kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt nainen voi saada hiustensiirron. Edellyttäen, että he kärsivät hiustenlähtöisyydestä.

Naisten hiustensiirron edut Espanjassa :

Hiusklinikat sijaitsevat Espanjan suurimmissa kaupungeissa: Malagassa, Madridissa, Barcelonassa jne. Valitsitpa minkä klinikan tahansa, sinulla on mahdollisuus kierrellä turistikaupungeissa ennen leikkausta ja/tai toipumisaikana.

Espanjalaiset klinikat sijaitsevat hyvällä paikalla ja ovat hyvämaineisia, ja niiden lääkärit ovat huolellisia ja käyttävät tehokkaita ja toimivia tekniikoita. He toimivat parhailla menetelmillä ja mukautuvat potilaidensa tarpeisiin. He pyrkivät tarjoamaan tyydyttäviä, esteettisiä ja luonnollisen näköisiä tuloksia.

Hiustensiirrot ovat erittäin suosittuja myös tähtien keskuudessa.

Kuinka paljon naisten hiustensiirto maksaa Espanjassa?

Se on kysymys, jota ei voi jättää huomiotta! Ja se, joka saa sadattuhannet potilaat valitsemaan hiustensiirtoleikkauksen Espanjassa, on hinta. Hiusleikkauksen hinta Barcelonassa tai Madridissa voi olla jopa 40 prosenttia halvempi kuin Euroopassa. Voit odottaa maksavasi naisen hiustensiirrosta Espanjassa 2 400-3 200 euroa. Hinta kuitenkin vaihtelee käytettyjen tekniikoiden, muutoksen monimutkaisuuden ja kirurgin maineen mukaan. Jos haluat tarkan hinnan ja Espanjan parhaan hiuskirurgin lausunnon, pyydä henkilökohtainen tarjous.

Naisten hiustensiirron hinta Espanjassa lasketaan :

 • Kuinka pitkälle edennyt hiustenlähtö on;
 • Hiustenlähdön syy
 • Tapauksen vaikeusaste;
 • Istutettujen siirteiden määrä;
 • Luovuttajahiusten ominaisuudet (koko, rakenne, väri jne.)
 • Hoitokulut ;
 • Hoitohenkilökunnan palkkiot;
 • Leikkauksen jälkeiset käynnit.

Hiustensiirtomenetelmät Espanjassa

Siirrettävien alueiden määrittämiseksi on tärkeää arvioida kaljuuntumisen vaihe. Jotta sinun ei tarvitsisi matkustaa Espanjaan kliinistä konsultaatiota varten.

Voimme ottaa yhteyttä kirurgiin, joka suorittaa hiusten etäanalyysin. Näin voimme tarjota sinulle oikeaa lääketieteellistä hoitoa.

Jos haluat hyötyä palveluistamme, täytä oheinen lomake. Koordinaattorimme pyytää sinulta asiakirjoja, joiden avulla asiantuntija voi arvioida kaljuuntumisesi ja antaa sinulle tarjouksen. Esimerkiksi: valokuvat päästäsi ja mahdolliset verikokeet.

Miten hiustensiirto toimii Espanjassa?

Me katamme kaiken , mikä liittyy hiustensiirtoosi. Mitä sinun on tiedettävä:

 • Paluulippusi;
 • Majoituksesi;
 • Tapaamisten sopiminen leikkausta edeltäviin ja sen jälkeisiin konsultaatioihin jne.

Ennen naisen hiustensiirtoa

Potilaiden, jotka haluavat tehdä naisten hiustensiirtoleikkauksen Espan jassa, on käytävä läpi lääketieteellinen valmistelujakso, jonka aikana heille annetaan uusiutumista edistävää hoitoa, kuten Finasteridia tai Minoksidiilia.

Lisäksi tämä hiusleikkaus voidaan tehdä yhdellä tai useammalla istunnolla. Istuntojen määrä riippuu tietenkin naisten kaljuuntumisen vaiheesta ja siirteiden määrästä. Hoitojaksot ajoittuvat muutamalle kuukaudelle tai jopa vuodelle.

Naisten hiustensiirtoprosessi Espanjassa

Suosittelemme, että tulet klinikalle yllään paita tai pusero, jossa on napit. Näin se on helppo riisua leikkauksen jälkeen.

Hiustensiirrot tehdään paikallispuudutuksessa, ja ne aloitetaan valmistelemalla luovuttaja-alue. Sen jälkeen kirurgi käyttää potilaalle parhaiten sopivaa siirtomenetelmää. Käytettyjä tekniikoita ovat: FUL-FUE ilman parranajoa ja FUL-FUE parranajon kanssa.

Yleisesti ottaen naisten hiustensiirroissa Espanjassa noudatetaan nollapoistomenetelmää. Siksi siihen kuuluu varmasti FUL-tukkien siirto (pitkien hiusten FUT).

Tätä varten potilaiden on tultava leikkausta edeltävänä päivänä. Lääkintähenkilökunta ottaa tarvittavan määrän follikulaarisia yksiköitä.

Istuntojen ja siirteiden määrä riippuu siitä, miten pitkälle hiustenlähtö on edennyt. Jotkut potilaat tarvitsevat 100 follikkelia, kun taas toiset tarvitsevat 3 000 siirtoa. Nämä yksityiskohdat ilmoitetaan potilaalle etukäteen ensimmäisen konsultaation yhteydessä.

Jos hiustenlähtö on pitkälle edennyt, on mahdollista suorittaa osittainen tai täydellinen leikkaus samana päivänä kuin siirto. Ensin mainitussa tapauksessa leikataan vain luovuttaja-alue ja jälkimmäisessä tapauksessa sekä luovuttaja- että vastaanottaja-alue.

Joka tapauksessa hiukset alkavat kasvaa 2 kuukauden kuluttua hiustensiirrosta ja kasvavat sen jälkeen 1 cm kuukaudessa. Saavutetut tulokset ovat luonnollisia ja pysyviä.

Naisen hiustensiirron jälkeen Espanjassa

Sinut kotiutetaan samana päivänä kuin hiustensiirto. Sinun on kuitenkin oltava valppaana sen jälkeen.

Varotoimenpiteet, jotka on toteutettava naisen hiustensiirron jälkeen Espanjassa

Onparasta ottaa taksi kotiin eikä ajaa autoa heti leikkauksen jälkeen. Varmista myös, että pääsi ei hankaa auton kylkiä vasten, kun nouset autoon tai poistut siitä.

Joissakin tapauksissa vastaanottaja-alueelle voi muodostua rupia. Älä huoli, suihkuta tätä aluetta yksinkertaisesti desinfiointiaineella, erityisesti 2 ensimmäisen päivän ajan.

Lisäksi on parasta nukkua joko kyljellään tai selällään, mutta nostaa pää pois tyynystä. Käytä vaatteita, jotka on helppo pukea päälle ja ottaa pois. Vältä myös lippiksen käyttöä, urheilua, hiustenkuivaajan käyttöä ja kaikkea muuta hikoilua aiheuttavaa… 15 päivän ajan.

Johtopäätös

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, me voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

1

Coordinatrice

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä viestillä Whatsappin kautta tai sähköpostitse ilmaista hiustesi esidiagnoosia varten.

Hän pyytää sinulta etu- ja sivukuvia sekä tavoitteesi, jottasaamme hiuskirurgin lausunnon.

2

Chirurgien

Jos kirurgi pystyy vastaamaan tavoitteisiisi ja antaa meille vihreää valoa hiustensiirrolle, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen tarjouksen.

Jos suostut, järjestämme kaiken puolestasi:
Lento, taksi, hotelli, hiustensiirto, lääkitys ja ennen kaikkea upea opastettu kierros Madridissa tai Barcelonassa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️