Blepharoplastia Espanjassa

blefaroplastia espanja 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää silmänympärysleikkauksesta Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Madridissa tai Barcelonassa? Neuvomme onnistuneeseen silmäluomileikkaukseen.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle silmänympärysleikkauksista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Blepharoplastian hinta Espanjassa

Blepharoplastian hinta Espanjassa on 3 000 euroa. Tarpeistasi riippuen all inclusive -paketti voi vaihdella 2 500 ja 3 600 euron välillä. Kyseessä on avohoitotoimenpide ilman paikallispuudutusta, joka edellyttää 3 yön hotellimajoitusta Barcelonassa tai Madridissa. Hinta vaihtelee kirurgin kokemuksen ja klinikan maineen mukaan.

Ylemmän silmänympärysleikkaus2500 €
Alempi silmänympärysleikkaus2500 €
Blefaroplastia 4 silmäluomelle3500 €
Laser Blepharoplastia3600 €

Blefaroplastia on yksi viime aikojen suosituimmista kosmeettisista toimenpiteistä. Ikääntyminen aiheuttaasilmäluomien roikkumista. Tämä heikentää lopulta näkökykyä. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitakin keskeisiä seikkoja, jotka on syytä pitää mielessä, kun harkitsee tätä toimenpidettä.

Mitä blefaroplastia on?

Blefaroplastia on kirurginen toimenpide, jossa silmäluomien ulkonäköä korjataan. Se auttaa tekemään kasvoista harmonisemmat. Kauneuden kolmio on suun ja silmien välissä.

Mutta iän merkit näkyvät ajan myötä: roikkuvat silmäluomet, rasvapussit, rypyt ja tummat silmänaluset. Silmistä tulee raskaammat ja väsyneemmät. On siis vain loogista, että haluat näyttää nuoremmalta tekemällä silmäluomileikkauksen.

Silmäluomileikkauksen kohteena olevat alueet

Blefaroplastia on yksi suosituimmista kauneusleikkauksista maailmanlaajuisesti. Se on leikkaus, jossa uudistetaan tiettyjä alueita silmien ympärillä. Kun tavoitteena on kasvojen täydellinen nuorentaminen, sitä voidaan täydentää botox- tai botuliinitoksiinipistoksilla.

Näillä kirurgisilla toimenpiteillä hoidetaan ala- tai yläluomia. Niitä käytetään myös tummien silmänalusien ja silmäpussien poistamiseen. Tavoitteena on parantaa silmien ilmettä ja antaa niille enemmän säihkettä.

Miksi tehdä blefaroplastia Espanjassa?

Yhä useammat potilaat tulevat Espanjaan, koska sen plastiikkakirurgit käyttävät alan uusinta tekniikkaa. Lisäksi leikkausten hinta on siellä paljon alhaisempi.

Voit yhdistää kauneusleikkauksen ja loman lomamatkan Espanjaan. Tämä matkakohde lupaa poikkeuksellisia lomia, jotka edistävät entisestään toipumista.

Blefaroplastian edut

Blefaroplastia on minimaalisesti invasiivinen kasvokirurginen toimenpide. Se on kivuton eikä vaadi sairaalahoitoa tai leikkauksen jälkeistä seurantaa. Arvet ovat myös hyvin huomaamattomat, jopa näkymättömät.

Monet ruman näköiset jäljet ilmestyvät iän myötä. Tällaisia ovat esimerkiksi rasvaiset tyrät, poimut ja pussit ylä- ja alaluomilla. Iho alkaa menettää kimmoisuuttaan 35-40 ikävuoden välillä. Blefaroplastialla ei kuitenkaan voida hoitaa variksenjalkojen ryppyjä. Tarvitaan botuliinitoksiinin eli botoxin injektioita.

Millainen on ihanteellisen ehdokkaan profiili tähän leikkaukseen?

Jokaisella potilaalla voi olla oma suunnitelmansa leikkausta varten, riippuen hänen erityispiirteistään ja vaatimuksistaan.

Mutta riippumatta siitä, onko mies vai nainen, hyvien ehdokkaiden blefaroplastiaan pitäisi olla :

 • Nuori tai aikuinen, yleensä yli 35-vuotias,
 • Tupakoimattomia,
 • Joilla ei ole sairaushistoriaa, joka voisi vaikuttaa paranemiseen,
 • Kärsivällisiä, realistisia ja optimistisia koko toimenpiteen ajan,
 • Ei silmäsairauksia, jotka eivät sovi yhteen leikkauksen kanssa.

Tässä vaihtoehdossa näillä potilailla on vähintään yksi seuraavista ongelmista:

 • Roikkuvat alaluomet,
 • Yläluomien rasvaisuus, joka johtuu ylimääräisestä rasvasta ja joka aiheuttaa tunteen, että iho hipoo silmäripsiä,
 • Ylimääräinen iho, joka johtuu ikään liittyvästä lihasten rentoutumisesta,
 • Hienojen ryppyjen ilmaantuminen alaluomelle,
 • Silmäpussien ilmaantuminen silmien alle,
 • Synnynnäinen dermatokalaasi tai palpebraaliset epämuodostumat.

Miten leikkaus toimii?

Älä epäröi varata välittömästi aikaa espanjalaisen blefaroplastisen plastiikkakirurgin kanssa ensimmäiseen leikkausta edeltävään konsultaatioon. Näin voit tehdä täydellisen diagnoosin ja selvittää, mikä hoito sopii parhaiten tarpeisiisi ja odotuksiisi.

Tällainen kauneusleikkaus voidaan tehdä avohoidossa paikallispuudutuksessa. Huomaa, että joissakin iholeikkauksissa ei tarvita ulkoista viiltoa, joten arpia ei jää.

Toimenpiteen jälkeiset varotoimet

Leikkauksen jälkeiset riskit ovat hyvin vähäiset. Leikkauksen jälkeinen seuranta on kuitenkin tarpeen. Joskus potilaat kärsivät tietyistä leikkauksen jälkeisistä vaikutuksista, kuten turvotuksesta silmistä poskipäihin taimustelmista.

Tästä huolimatta toipumisaika blefaroplastian jälkeen on hyvin lyhyt.

Seuraavien 10 päivän aikana sinun tulisi kuitenkin välttää seuraavia asioita

 • Tupakointi,
 • Intensiivinen liikunta,
 • Uiminen
 • Silmien hankaaminen,
 • Piilolinssien käyttäminen.

Kuinka paljon blefaroplastia maksaa Espanjassa?

Jos haluat tehdä blefaroplastian Espanjassa Madridissa tai Barcelonassa, sinun tulisi varata 2 000-4 200 euroa yhdestä tai kahdesta yläluomesta, 2 000-4 200 euroa alaluomista ja 3 500-5 000 euroa koko hoidosta.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️