Rintojen suurennus Espanjassa

rintojen suurennus Espanja 1
Kirjoittanut Laurence

Rintojen suurennus Espanjassa eli mammoplastia on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on kasvattaa rintojen kokoa. Lue lisää tämän toimenpiteen hinnasta ja menettelystä Espanjassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinullerintojen suurennuksesta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen suurennuksen hinta Espanjassa

Rintojen suurennusleikkaus Espanjassa Madridissa maksaa keskimäärin 3 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 4 500 euroon. Käytetty tekniikka, proteesityyppi ja potilaan valitsema anestesia ovat joitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat tämän toimenpiteen hintaan Espanjassa.

ToimenpideHinta euroina
Rintojen suurennus Espanjassa3500 €

Lopullinen opas rintojen suurennukseen Espanjassa

Joillakin naisilla on esteettisistä tai lääketieteellisistä syistä johtuen rintoja, joista puuttuu tilavuus. Monimutkaisuus, joka saa heidät hakeutumaan rintojen suurennukseen. Rintojen suurennus Espanjassa on maailman yleisimmin käytetty plastiikkakirurginen ja esteettinen leikkaus, joka vetoaa miljooniin naisiin. Leikkaus on muihin maihin verrattuna edullinen. Lisäksi kokeneet plastiikkakirurgit suorittavat sen parhailla klinikoilla.

Jos ajatus rintojen suurennuksesta on käynyt mielessäsi, mutta riskit pidättelevät sinua, sinun on hyvä tietää, että Espanjassa tämäntyyppisen kauneusleikkauksen onnistumisprosentti on 99 prosenttia.

Mitä rintojen suurennus on?

Rintojen suurennus on kosmeettinen leikkaus, jolla lisätään rintojen kokoa tai palautetaan epäsymmetria. Naiset valitsevat sen lääketieteellisistä syistä, rintaleikkauksen tai rintasyövän vuoksi tehdyn poiston jälkeen tai puhtaasti esteettisistä syistä (pienet rinnat, roikkuvat rinnat).

Se on yleinen kirurginen toimenpide, ja rintojen kosmeettista suurennusta on kolmea eri tyyppiä. Parhaan tekniikan valinta riippuu odotetusta tuloksesta ja rintojen anatomisesta muodosta.

 1. Rintojen kohotus: Tätä toimenpidettä käytetään epätäydellisyyksien, kuten roikkuvien tai epäsymmetristen rintojen korjaamiseen. Se tunnetaan myös nimellä mastopexia, ja sen tarkoituksena on kiinteyttää ja nuorentaa rintoja imetyksen, laihdutuksen tai raskauden jälkeen.
 1. Rintojen huulten täyttö: Tämä on osa esteettistä lääketiedettä. Siinä rinnat täytetään rasvalla, jotta niistä saadaan kiinteämmät ja vähemmän veltostuneet. Rasva poistetaan ensin imemällä tietyistä kehon osista: reisistä, pakaroista jne. Tämä toimenpide sopii potilaille, joille on tehty rinnanpoisto tai poisto syövän jälkeen. Se ei ole invasiivinen, hellävarainen ja riskitön.
 1. Rintaimplantit: Tämän kauneuskirurgisen toimenpiteen avulla rintoja voidaan suurentaa silikoniproteeseilla, joilla onkaareva vaikutus . Tämä toimenpide sopii potilaille, joilla on luonnostaan pienet tai epäsymmetriset rinnat.

Mikä on ihanteellinen potilasprofiili rintojen suurennusta varten?

Rintojen suurennus on yksi maailman suosituimmista kirurgisista toimenpiteistä. Se sopii kaikentyyppisille profiileille ja tarjoaa lähestymistapoja, jotka ovat yhteensopivia kaikkien tarpeiden kanssa.

Rintojen suurennus sopii sinulle, jos sinulla on pienet, alikokoiset rinnat jo edellä mainituista syistä, kuten esimerkiksi

 • Pienet tai epäsymmetriset rinnat.
 • Löysät tai roikkuvat rinnat, rintojen hypotrofia synnytyksen, raskauden tai imetyksen jälkeen.
 • Mastektomia rintasyövän jälkeen.

Miten rintojen suurennus tehdään Espanjassa?

Rintojen suurennus Espanjassa on kosmeettinen toimenpide, joka edellyttää 4-5 päivän hoitojaksoa. Sen suorittavat kokeneet esteettiset kirurgit Espanjan parhailla klinikoilla.

Ulkomaalaiset potilaat saavat täyden lääketieteellisen hoidon heti lentokentälle saapumisesta alkaen aina leikkauksen jälkeiseen seurantaan asti. Lääkäriryhmä seuraa sinua koko Espanjassa oleskelusi ajan.

Parhaiden tulosten ja mahdollisimman turvallisen käytännön takaamiseksi lääkärit käyttävät nykyaikaisia keinoja ja innovatiivista tekniikkaa.

Ennen leikkausta

Plastiikkakirurgin kanssa käydyssä alustavassa konsultaatiossa selvitetään profiiliisi parhaiten sopiva rintojen suurennustekniikka sekä leikkauksen odotettu tulos. Digitaaliset simulaatiot tehdään, jotta saat alustavan käsityksen odotettavissa olevista tuloksista. Sinua saatetaan myös pyytää suorittamaan useita testejä ja analyysejä, jotta voidaan määrittää, sopiikorintojen suurennus terveydentilasi kanssa.

Anestesialääkärin ja kirurgin kanssa sovitaan uusi tapaaminen. Leikkausta edeltävänä aikana sinua pyydetään lopettamaan tiettyjen lääkkeiden käyttö, tupakointi ja alkoholinkäyttö.

Leikkauksen aikana

Leikkauspäivänä koko hoitotiimi huolehtii sinusta. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää 1-2 tuntia valitusta tekniikasta riippuen.

 • Rintojen kohotuksessa leikkauksessa tehdään viilto nännin kohdalle ja imetään sitten ylimääräinen iho pois roikkuvista rinnoista. Sen jälkeen ihoa kiristetään paremman muodon luomiseksi. Pieni viilto jättää näkymättömät arvet.
 • Rintojen huulten täyttöä varten plastiikkakirurgi poistaa ensin luonnollista rasvaa reidestä, vatsasta tai pakaroista. Tämä tehdään imemällä. Rasva ruiskutetaan sitten uudelleen rintoihin, jotta ne saisivat paremman muodon. Tämä toimenpide on erittäin hellävarainen ja terveellinen. Se antaa luonnollisen lopputuloksen, ja ennen kaikkea siitä ei jää arpia. Painonpudotuksen yhteydessä voidaan harkita uusimista.
 • Rintaimplanttien osalta leikkauksessa implantit istutetaan rintoihin eri tekniikoita käyttäen (implanttien tyypistä ja paksuudesta riippuen):
 • Areolaarinen reitti (aureolien tasolla) pienille implantteille.
 • Kainaloiden kautta (kainaloiden kautta) suurempien implanttien kohdalla.
 • Ison rintalihaksen alta, kun kyseessä ovat suuremmat implantit.

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen voi esiintyä kipuja ja särkyjä. Toipumisaikaa ja kipulääkkeitä suositellaan. Vähintään 15 päivän toipumisjakso antaa sinulle mahdollisuuden toipua leikkauksesta. Lääketieteellinen tiimi suorittaa leikkauksen jälkeistä seurantaa leikkausta seuraavien kuukausien aikana.

Varotoimenpiteet leikkauksen jälkeen

Paremman paranemisen ja nopeamman toipumisen edistämiseksi on syytä noudattaa muutamia varotoimenpiteitä:

 • Käytä tukirintaliivejä useiden viikkojen ajan.
 • Käytä tarvittaessa parantavaa voidetta tai jääpakkausta tulehduksen vähentämiseksi.
 • Ei rasittavaaliikuntaa 2 kuukauteen tai rasittavaa käsityötä.
 • Älä altistu auringolle 2 kuukauteen leikkauksen jälkeen.

Kuinka paljon rintojen suurennus maksaa Espanjassa?

Rintojen suurennusleikkauksen hinta Espanjassa vaihtelee 3 000 eurosta 4 500 euroon. Hinta riippuu kirurgin maineesta, klinikan maineesta, oleskelun pituudesta, proteesilla tai lipofillillä tehtävän suurennuksen tyypistä ja anestesian tyypistä.


Jos valinnan tekeminen on vaikeaa, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️