Sukupuolenvaihdoksen kustannukset Espanjassa

hinta sukupuolen vaihto espanja 1
Kirjoittanut Laurence

Kyseessä on kirurginen toimenpide, joka tehdään Espanjassa olemassa olevien sukupuoliominaisuuksien fyysisen ulkonäön ja toiminnan muuttamiseksi yhdestä sukupuolesta toiseen.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle sukupuolenvaihdoksesta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sukupuolenvaihdoksen hinta Espanjassa

Sukupuolenvaihdos Espanjassa Madridissa maksaa keskimäärin 15 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 12 000 eurosta 18 000 euroon.

ToimenpideHinta Espanja
Sukupuolen vaihto15 000 €

Mikä on sukupuolenvaihdos?

Sukupuolenvaihdosleikkaus Espanjassa on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on muuttaa henkilön fyysinen ulkonäkö ja olemassa olevien sukupuoliominaisuuksien toiminta yhdestä sukupuolesta toiseen. Tämäntyyppinen leikkaus tunnetaan myös nimellä sukupuolen korjausleikkaus. Sukupuolenvaihdosleikkauksen läpikäyneitä henkilöitä kutsutaan yleensä transseksuaaleiksi.

Syyt sukupuolenvaihdosleikkaukseen Espanjassa

  • Synnynnäiset epämuodostumat: Vastasyntyneet, joilla on intersukupuolisia epämuodostumia, on määriteltävä jompaankumpaan sukupuoleen heti elämänsä alussa. Nämä epämuodostumat edustavat naisen sukupuolielimiä ja mieshormonien stimuloinnin aiheuttamaa muutosta miehen sukupuolielimiksi. Vastasyntyneet, joilla on monitulkintaiset elimet, määritetään lähes aina naissukupuoleen, ellei penis ole vähintään tuuman pituinen.
  • Valinnaisuus: Joskus miehet ja naiset uskovat olevansa fyysisesti eri sukupuolta kuin mitä he ovat henkisesti ja emotionaalisesti. Tämä uskomus on niin syvä, että he ovat valmiita tekemään leikkauksen, jotta he muistuttaisivat sitä sukupuolta, johon he itsensä identifioivat.

Sukupuolenvaihdosleikkaus miehestä naiseksi

  • Tässä kirurgiassa miehen sukupuolielimet muokataan siten, että ne näyttävät ja toimivat kuten naisen sukupuolielimet. Madridin potilaiden on ensin suoritettava hormonikorvaushoito ja karvojen poisto. Hiusten poisto riippuu siitä, missä iässä hormonikorvaushoito aloitetaan. Potilaille voidaan tehdä myös muita kirurgisia toimenpiteitä, kuten kasvojen naisellistaminen ja rintojen suurentaminen.
  • Leikkaukseen kuuluu kivesten poistaminen ja sen jälkeen peniksen ihon ja esinahan kääntäminen, jotta muodostuu täysin herkkä emätin. Tätä toimenpidettä kutsutaan vaginoplastiaksi, ja se tehdään verenkierron ja hermojen säilyttämiseksi. Klitoris voidaan muodostaa osasta kitalakea. Harvinaisissa tapauksissa, joissa iho puuttuu, emättimen limakalvo voidaan luoda käyttämällä ihonsiirtoja reisistä, lantiosta tai paksusuolen osasta. Leikkauksen jälkeen naishormoni estrogeeni muokkaa kehon ääriviivoja ja stimuloi tyydyttävien häpyhuulten kasvua.

Sukupuolenvaihdosleikkaus naisesta mieheksi

  • Siinä naisen sukupuolielimet muokataan niin, että ne saavat miehen sukupuolielinten ulkonäön ja toiminnan.
  • Espanjassa potilaille voidaan tehdä myös seuraavia kirurgisia toimenpiteitä: molemminpuolinen mastektomia (rintojen poisto), hysterektomia (sisäisten sukupuolielinten poisto) ja rintojen uudelleenmuotoilu (tyypillisemmän miehen rintojen muodon saaminen).
  • Ennen leikkausta potilaalle annetaan yleensä hormonihoitoa, joka perustuu testosteroniin, mieshormoniin.

Seksuaalinen tyytyväisyys

Kyky saada orgasmeja liittyy suoraan seksuaaliseen tyytyväisyyteen. Sukupuolenkorjausleikkauksen jälkeen koet seksuaalista kiihottumista seksuaalisen toiminnan aikana, itsetyydytys mukaan lukien.

Riskit

Kaikkiin kirurgisiin toimenpiteisiin liittyvät riskit ovat läsnä sukupuolenvaihdosleikkauksessa Espanjassa. Niihin kuuluvat leikkauksen jälkeinen kipu, infektio ja tyytymättömyys odotettuihin tuloksiin. Uuden emättimen ahtautuminen on yleisin komplikaatio miesten ja naisten sukupuolenkorjausleikkauksessa. Se voidaan korjata laajentamalla tai käyttämällä osa paksusuolta emättimen muodostamiseen. Peniksen toimintahäiriö on yleinen naisen ja miehen välisen sukupuolenvaihdosleikkauksen komplikaatio. Potilas saattaa tarvita psykiatrista hoitoa useiden vuosien ajan sukupuolenvaihdosleikkauksen jälkeen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️