Sukupuolenvaihdoksen kustannukset Tunisiassa

sukupuolen vaihto hinta Tunisia 1
Kirjoittanut Maria

Sukupuolenvaihdosleikkaukset (mies naiseksi) Tunisiassa parhaaseen hintaan. Löydä plastiikkaan ja esteettiseen kirurgiaan erikoistuneet lääkärit ja vertaa hintoja, kustannuksia ja mielipiteitä.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle sukupuolenvaihdoksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Sukupuolenvaihdoksen hinta Tunisiassa

Sukupuolenvaihdos Tunisiassa Tunisissa maksaa keskimäärin 3000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2800 eurosta 3200 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Sukupuolen vaihto3000 €

Mikä on sukupuolenvaihdos?

Se tunnetaan Tunisiassa myös nimellä sukupuolenkorjausleikkaus tai sukupuolenvaihdos, ja se käsittää kirurgiset toimenpiteet, joita tarvitaan henkilön sukupuoliominaisuuksien muuttamiseksi yhdestä sukupuolesta toiseen. Tällaisesta henkilöstä voidaan käyttää termiä “transsukupuolinen”. Toimenpiteellä voidaan muuttaa henkilö miehestä naiseksi tai naisesta mieheksi.

M-F-menettelyyn kuuluu miehen sukupuolielinten muokkaaminen naisen sukupuolielinten näköisiksi ja toimiviksi (mukaan lukien vaginoplastia), karvanpoistohoito, hormonikorvaushoito, kasvojen naisellistamisleikkaus ja rintojen suurennus.

Hormonihoito aloitetaan vuotta ennen leikkausta ja sitä jatketaan sen jälkeen. Estrogeenit auttavat muokkaamaan vartalon ääriviivoja ja stimuloivat häpyhuulten kasvua. Vähintään yhden terapeutin on arvioitava potilaan psykologinen hyvinvointi ennen kuin hän antaa luvan.

Rintojen suurennusleikkauksesta on päätettävä tietoon perustuen ja riskit ja mahdolliset haittavaikutukset huomioon ottaen. Rintaimplanttileikkauksen tuloksiin tulisi myös suhtautua realistisesti, jotta vältytään pettymyksiltä. Lue lisää toimenpiteestä, toipumisajasta ja mahdollisista komplikaatioista – kysy lääkäriltäsi tai kirurgiltasi, jos sinulla on epäilyksiä.

Mitä sukupuolenvaihdosleikkaus (miehestä naiseksi) sisältää?

Kliinisesti sukupuolenvaihdosleikkaus Tunisiassa tunnetaan nimellä “genitoplastinen toimenpide”. Tämäntyyppinen leikkaus voidaan tehdä yksilön muuttamiseksi naisesta mieheksi tai miehestä naiseksi.

On erittäin tärkeää ymmärtää, että ennen leikkausta sinun on ensin tehtävä siirtymä. Sukupuolen siirtyminen on pitkä prosessi, joka vaatii paljon kärsivällisyyttä ja sitkeyttä. Lisäksi on suuri apu, jos sinulla on vankka tukijärjestelmä, joka auttaa sinua vaikeiden aikojen yli. On myös tärkeää, että sinulla on terapeutti, joka auttaa sinua paitsi henkisessä hyvinvoinnissasi ennen siirtymää ja sen jälkeen, tarvitset myös suosituskirjeen terapeutiltasi ennen leikkausta.

Miehestä naiseksi siirtymiseen kuuluu penektomia (peniksen poisto), orkiektomia (kivesten poisto), vaginoplastia (emättimen luominen) ja feminisoiva genitoplastia (naisen sukupuolielinten luominen). Leikkauksen aikana sinulle annetaan yleisanestesia.

Sinun tulisi aloittaa hormonihoito vuotta ennen leikkausta, jotta vartalosi ääriviivat muokkautuisivat ja häpyhuulten kasvu stimuloituisi. Hormonihoito jatkuu myös sukupuolenvaihdosleikkauksen jälkeen.

Valittavana on suosittuja MTF-sukupuolen sukupuolenkorjaustekniikoita, joista kaksi on: Ihonsiirtosukupuolen sukupuolenkorjausleikkaus – suosituin SRS-toimenpide, emättimen syvyys voi olla jopa 13-15 cm (5-6 in). Toinen on sukupuolenkorjausleikkaus paksusuolen siirteellä – sopii henkilöille, joilla on vähemmän kivespussin ihoa, ja niille, jotka haluavat voidellun emättimen, ja sitä pidetään kalleimpana toimenpiteenä.

On muitakin toimenpiteitä, joilla voi muuttua kokonaan miehestä naiseksi. Näitä voivat olla esimerkiksi rintaimplantit, kasvojen feminisointileikkaus (FFS), toinen toimenpide, jolla aataminomenan ulkonäköä minimoidaan jne. Kaikki täydellistä siirtymistä helpottavat toimenpiteet vaihtelevat yksilön tarpeiden ja tietenkin budjetin mukaan.

Leikkauksen edellytykset

 1. Potilaan on oltava vähintään 20-vuotias tai 18-20-vuotiailla on oltava vanhempiensa/laillisen huoltajansa suostumus.
 2. Vähintään 12 kuukautta onnistunutta ja jatkuvaa tosielämän kokemusta naisena.
 3. Vähintään 12 kuukautta jatkuvaa hormonihoitoa.
 4. Hänen on käytävä psykiatrin vastaanotolla kotimaassaan ja maassa, jossa leikkaus tehdään (tämä voidaan järjestää valitsemassasi sairaalassa Tunisiassa).
 5. Hänen on oltava fyysisesti sopiva leikkaukseen.

MTF-sukupuolen sukupuolenkorjausleikkauksen (SRS) suositut tekniikat

1. SRS peniksen ihon inversiolla

 • Tarkoitettu potilaille, jotka eivät halua emätintä yhdyntää varten, erityisen suosittu iäkkäämpien transsukupuolisten keskuudessa. Syvyys on noin 2-4 cm (1-2 tuumaa), ja peniskarvat on poistettava ennen leikkausta.
 • Leikkaus: 2,5 tuntia
 • Sairaalassaoloaika: 4 yötä
 • Toipumisaika Tunisiassa: 3-4 viikkoa

2. SRS ja kivespussin ihonsiirto

 • Kivespussin ihoa käytetään jopa 13-15 cm:n syvyisen emättimen luomiseen ihon laadusta ja määrästä riippuen (lisäsyvyys on mahdollinen käyttämällä nivusista peräisin olevaa ihoa). Tämä on suosituin MRS-toimenpide.
 • Leikkaus: 4 tuntia
 • Sairaalassaoloaika: 6 yötä
 • Toipumisaika Tunisiassa: 3-4 viikkoa

3. SRS sigmasuolen kanssa laparoskooppisella tekniikalla

 • Paksusuolta käytetään emättimen luomiseen, mikä mahdollistaa suuremman syvyyden kuin kivespussin ihonsiirrolla tehtävässä SRS:ssä. Tämä tekniikka soveltuu paremmin henkilöille, joilla on vähemmän kivespussin ihoa tai jotka haluavat biologisen naisen kaltaisen voidellun emättimen. Ylivoimaisesti kallein tekniikka.
 • Leikkaus: 6 tuntia
 • Sairaalassaoloaika: 7 yötä
 • Toipumisaika Tunisiassa: 3-4 viikkoa

Kuinka kauan minun on oleskeltava Tunisiassa sukupuolenvaihdosleikkauksen (mies naiseksi) vuoksi?

Monet potilaat haluavat tehdä leikkauksen mieluummin ulkomailla, koska se on paljon halvempaa ja koska useimmissa maissa, kuten Tunisiassa, on erittäin korkea onnistumisprosentti plastiikkakirurgian ja sukupuolenkorjausleikkausten osalta.

Leikkauksesta toipuminen on pitkä ja kivulias prosessi. Se vaatii myös useita jatkotoimenpiteitä ja jatkuvaa seurantaa. Siksi sinun on oltava sairaalassa hieman pidempään, kunnes olet valmis kotiutumaan. Suunnittele yleensä, että olet Tunisiassa vähintään 3 viikkoa leikkauksen jälkeen, jotta tikit saadaan poistettua ja jotta kirurgin kanssa voidaan käydä muutaman viikon ajan seurantakäynneillä.

Mikä on toipumisaika sukupuolenvaihdosleikkauksessa (mies naiseksi) Tunisiassa?

Tupakointi on ehdottomasti kielletty ennen leikkausta ja sen jälkeen. Tupakointia on vältettävä vähintään kahden viikon ajan, jotta voidaan vähentää parantumattomuuden riskiä.

Useimmat ihmiset voivat palata töihin 4-6 viikon kuluttua sukupuolenvaihdosleikkauksesta. Lisäksi voit palata työhön ja rasittavaan liikuntaan 2 kuukauden kuluttua. On tärkeää, että noudatat tarkasti kaikkia lääkitysohjeita toipumisaikana.

Millaista jälkihoitoa sukupuolenvaihdosleikkaus (mies naiseksi) Tunisiassa vaatii?

Sosiaalinen tuki on erittäin tärkeää ennen leikkausta ja sen jälkeen, erityisesti perheesi ja läheisten ystävien tuki. Sinun on oltava sosiaalisesti ja emotionaalisesti vakaa ennen leikkausta. Siksi tarvitset asianmukaista neuvontaa, joka auttaa sinua henkisen hyvinvointisi kanssa. Sinun on valmistauduttava henkisesti ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen, sillä se voi olla hyvin raskasta ja stressaavaa.

On myös tärkeää käydä säännöllisesti lääkärin vastaanotolla, jotta voit seurata toipumisesi edistymistä ja välttää komplikaatioita.

Mikä on sukupuolenvaihdosleikkauksen (mies naiseksi) onnistumisprosentti Tunisiassa?

Sukupuolenvaihdosleikkausten onnistumisprosentti on nykyään erittäin korkea, kun otetaan huomioon tekniikan kehittyminen ja kirurgien suurempi kokemus. Miehestä naiseksi sukupuolenvaihdosleikkauksen onnistumisprosentti on korkeampi kuin naisesta mieheksi, minkä vuoksi yhä useammat miespuoliset transseksuaalit valitsevat sukupuolenvaihdoksen.

Kun otetaan huomioon tämäntyyppisen leikkauksen luonne ja monimutkaisuus, on kuitenkin syytä olla tietoinen myös sen komplikaatioista. Esimerkiksi infektioriski, voimakas kipu, koska leikkaus on luonteeltaan tunkeileva, sekä mahdollinen veren hyytyminen ja arpien muodostuminen ovat aina mahdollisia.

Mahdollisia sivuvaikutuksia voivat olla myös seksuaalisen tuntemuksen ja orgasmin väheneminen, fisteli (peräsuolen ja emättimen välinen aukko), emättimen kutistuminen ja karvojen kasvaminen emättimeen siirretystä kudoksesta sekä uuden emättimen luomiseen käytetyn kudoksen osittainen kuolema.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️