Toissijainen nenäleikkaus Tunisiassa

toisen nenäleikkauksen hinta 1
Kirjoittanut Erika

Yhä useammat potilaat matkustavat Tunisiaan toissijaista nenäleikkausta varten yksinkertaisesti siksi, että leikkaus maksaa niin paljon vähemmän. Tunisiassa tehdään vuosittain arviolta lähes 10 000 kauneuskirurgista leikkausta, ja potilaat tulevat kaikkialta maailmasta.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle toissijaisesta nenäleikkauksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Toissijaisen nenäleikkauksen hinta Tunisiassa

Tunisiassa toissijaisen nenäleikkauksen keskihinta on 1 900 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

Toimenpiteen tyyppiHinta Tunisia
Toissijainen nenäleikkaus1900 €

Mikä on sekundaarinen nenäleikkaus?

Toissijainen nenäleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä revisiorinnekorjaus, on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on korjata edellisen nenäleikkauksen tuloksia.

On monia syitä, joiden vuoksi potilaille voidaan tehdä sekundaarinen nenäleikkaus. Yleisimpiä ovat

 • Ensimmäisen leikkauksen epätyydyttävät tulokset;
 • Nenän epämuodostumien aiheuttamat hengitysvaikeudet;
 • Tai esteettiset toiveet, joita ei ole voitu toteuttaa.

Toisin sanoen tavoitteena on korjata nenän ulkonäköä tai toiminnallisuutta. Valitettavasti nämä leikkaukset ovat usein monimutkaisempia, koska ensimmäinen leikkaus jätti rustoon sisäisiä ja ulkoisia arpia.

Kenelle toissijainen nenäleikkaus sopii?

Toissijainen nenäleikkaus on korjaava leikkaus, jota voivat tehdä kaikki, joille on tehty ensimmäinen nenäleikkaus, mutta jonka tulokset eivät olleet riittäviä. Tiettyjen kriteerien on kuitenkin täytyttävä:

Ensisijaisen nenäleikkauksen on täytynyt tapahtua vähintään 12 kuukautta aiemmin. Jos näin ei ole, kirurgi voi kieltäytyä leikkauksesta. Tämä johtuu siitä, että nenäleikkauksen täydellinen paraneminen voi kestää jopa 12 kuukautta, joten sitä ei voida leikata ennen kuin se on parantunut.

Potilaan on oltava vähintään 18-vuotias. Vakavista terveysongelmista kärsiville potilaille voidaan kuitenkin poikkeuksellisesti tehdä toinen leikkaus.

Lopuksi on tärkeää huomata, että toista nenäleikkausta ei aina suositella kaikille potilaille, ja on tärkeää keskustella kokeneen kirurgin kanssa siitä, onko tämä toimenpide paras vaihtoehto.

Miksi valita Tunisia rinoplastiaan?

On selvää, että Tunisia tarjoaa monia etuja kosmeettisen kirurgian leikkausten kannalta.

Ranskankielinen maa

Ensinnäkin on huomattava, että Tunisia on ranskankielinen maa. Tämä tarkoittaa, että kommunikointi kirurgien ja hoitotiimin kanssa on helppoa. Tämä on elintärkeää, koska kaikkien on pystyttävä ymmärtämään toisiaan, jotta voidaan varmistaa, että lopputulos on mahdollisimman hyvä ja vastaa potilaan odotuksia. Sama koskee myös leikkauksen jälkeistä seurantaa. Ohjeet on ymmärrettävä ja niitä on noudatettava kirjaimellisesti komplikaatioiden välttämiseksi.

Kokeneet plastiikkakirurgit

Tunisiassa on myös paljon kokeneita ja hyvin koulutettuja plastiikkakirurgeja. Monet heistä ovat opiskelleet Ranskassa. Tunisiassa on myös erittäin tiukka terveyspolitiikka, ja hoidon laatu on usein ylivoimainen.

Nykyaikainen infrastruktuuri ja huippuluokan sairaalat

On myös hyvä syy, miksi Tunisiasta on tullut viime vuosina suosikkikohde kauneusleikkauksille. Potilaat tulevat kaikkialta Euroopasta leikkaukseen. Syynä tähän on huippumoderni infrastruktuuri ja leikkaussalit, joissa on huippuluokan lääketieteelliset laitteet.

Mitä etuja toissijaisesta nenäleikkauksesta on?

Toissijaisella nenäleikkauksella on monia etuja.

Potilaat saavat takaisin nenän, jota he ovat odottaneet

Toisaalta sekundaarinen nenänleikkaus korjaa nenän ulkonäköä, jolloin lopputulos on paljon luonnollisempi ja harmonisempi. Potilaat saavat takaisin kasvot, joista he pitävät, ja nenän, jota he ovat alusta alkaen odottaneet . Ja se on korvaamatonta.

Parantaa nenän toiminnallisuutta

Ulkonäön lisäksi toissijaisella nenänkorjauksella, joka voi olla luonteeltaan etninen, pyritään myös palauttamaan nenän rakenne ja muoto, jotta potilaiden ilmankierto ja siten hengitys helpottuisi. Valitettavasti tämä on usein se, mikä motivoi heitä tulemaan konsultaatioon.

Palautettu itseluottamus

Lopuksi, epäonnistunut tai epätyydyttäväksi koettu primaarinen nenäleikkaus voi usein aiheuttaa potilaille traumoja. Nenähän on kasvojen keskipiste, ja se voi nopeasti aiheuttaa komplekseja. Onneksi valtaosa uusintaleikkaukseen joutuneista saa itseluottamuksensa takaisin onnistuneen leikkauksen jälkeen.

Miten leikkaus toimii?

Toimenpide tapahtuu kolmessa vaiheessa:

Ensimmäinen konsultaatio

Usein pyydetään ajankohtaiset profiilikuvat ja lääkärin muistiinpanot ensimmäisestä leikkauksesta, jotta kirurgi voi valmistautua mahdollisimman hyvin. Ensimmäisen konsultaation aikana kirurgi haastattelee potilasta keskustellakseen ongelmasta. Tässä tapauksessa :

 • Mitä tapahtui ensimmäisen leikkauksen aikana;
 • Miksi potilas haluaa toisen leikkauksen ja harkitsee leikkausta;
 • Mitkä ovat potilaan odotukset ja toiveet?
 • Mitä ratkaisuja on käytettävissä.

Hyvä viestintä on elintärkeää, jos plastiikkakirurgi haluaa ymmärtää potilaan toiveet täysin. Näin hän voi arvioida, mikä on mahdollista ja mikä ei, ja laatia toimintasuunnitelman.

Vastaavasti kirurgin on kyettävä rauhoittamaan potilas ja kommunikoitava mahdollisimman hyvin, jotta molemmat ovat samalla aaltopituudella.

Valitettavasti jotkin odotukset eivät aina ole saavutettavissa, riippuen ensimmäisen nenäleikkauksen jälkivaikutuksista.

Leikkauspäivä

Ensinnäkin potilas kutsutaan leikkausta varten valitsemalleen Tunisian esteettiselle klinikalle. Koko tiimi on paikalla, jotta potilas olisi rauhassa. Toissijainen nenäleikkaus voidaan suorittaa yleisanestesiassa (yleisin tapa) tai paikallispuudutuksessa kirurgisen toimenpiteen monimutkaisuudesta riippuen. Toimenpide on kaikissa tapauksissa kivuton.

Leikkauksesta vastaa tunisialainen erikoislääkäri, jonka mukana voi olla muita asiantuntijoita. Kaikki riippuu jälleen kerran leikkauksen monimutkaisuudesta ja korjattavasta ongelmasta.

Nenänleikkaus kestää yleensä 1-3 tuntia, mutta toissijainen nenäleikkaus kestää usein hieman kauemmin, koska osa kudoksista on muuttunut edellisen leikkauksen aikana.

Leikkaus tehdään joskus myös avohoitona, jolloin potilas viipyy hoitolaitoksessa vain muutaman tunnin. Yleisesti ottaen leikkaus edellyttää kuitenkin yöpymistä sairaalassa, minkä jälkeen potilas voi lähteä kotiin.

Leikkauksen jälkeinen vaihe

Leikkauksen jälkeen nenän päälle laitetaan kipsi, joka pitää nenän paikallaan ja joka poistetaan noin viikon kuluttua. Nenä voi tuntua epämukavalta, ja kasvot voivat turvota tai muuttua hieman herkemmiksi. Tämä on normaalia. Se kestää yleensä vain muutaman tunnin.

Samoin silmien ja nenän ympärillä esiintyy usein mustelmia ja turvotusta, mutta tämä on väliaikaista ja kestää 7-10 päivää. Sen jälkeen nenä tyhjenee vähitellen, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Ensimmäisten päivien aikana leikkauksen jälkeen ei myöskään kannata kumartua tai kyykistyä, ei puhaltaa nenää voimakkaasti eikä altistaa nenää auringolle useiden kuukausien ajan. On myös tärkeää noudattaa plastiikkakirurgin ohjeita haavanhoidosta ja lääkityksestä.

Varotoimenpiteet

Sekundaarinen nenäleikkaus voi olla monimutkainen kirurginen toimenpide, ja tiettyjä varotoimia on noudatettava ennen leikkausta ja sen jälkeen.

Ennen leikkausta

Aluksi kirurgi on velvollinen ilmoittamaan kaikki varotoimenpiteet, jotka on toteutettava ennen leikkausta. Näitä ovat yleensä mm:

 • Ei juomista tai tupakointia ennen leikkausta;
 • Kasvojen puhdistaminen, parran tai viiksien ajaminen jne;
 • Älä ota tulehduskipulääkkeitä tai veren hyytymistä estäviä lääkkeitä.

Leikkauksen jälkeen

Kestää yleensä 3-12 kuukautta, ennen kuin nenä on saanut lopullisen muotonsa. Siksi tarvitaan kärsivällisyyttä.

 • Ensimmäisinä päivinä: Nenäonteloiden huuhtelu on suositeltavaa nenän tukkoisuuden välttämiseksi. Potilaat voivat yleensä jatkaa päivittäisiä toimintojaan jo seuraavana päivänä, eivätkä he myöskään ponnistele liik aa. Ammatillista toimintaa voidaan jatkaa heti, kun kipsi on poistettu, mutta ei ennen sitä.
 • Ensimmäiset kuukaudet: On suositeltavaa olla harrastamatta mitään urheilutoimintaa, koska se voi aiheuttaa verenpaineen nousua. Myös toimintoja, jotka todennäköisesti aiheuttavat iskuja, on vältettävä.

Mitkä ovat Tunisiassa suoritettavan sekundaarisen nenäleikkauksen riskit?

Nollariskiä ei ole olemassa. Toissijainen nenäleikkaus voi joskus johtaa useisiin komplikaatioihin, jotka liittyvät erityisesti nukutukseen tai itse leikkaukseen. Epätasaisuudet, infektiot, nenän epäsymmetria, rumat arvet, etenevät epämuodostumat..

Komplikaatiot ovat melko harvinaisia, mutta niitä esiintyy. Siksi on tärkeää, että potilaalle kerrotaan etukäteen mahdollisista ei-toivotuista vaikutuksista.

Paljonko toissijainen nenäleikkaus Tunisiassa maksaa?

On tosiasia, että nenäleikkausten hinnat ovat Tunisiassa erittäin houkuttelevia, ja ne voivat joskus olla jopa kolme kertaa halvempia kuin Euroopassa. Siksi tuhannet potilaat tekevät matkan vuosittain. Hinnat vaihtelevat 1 900 eurosta 2 500 euroon riippuen valitusta klinikasta, leikkauksen monimutkaisuudesta ja kirurgin kokemuksesta.

Viimeinen sana

Toissijaisen nenäleikkauksen tekeminen Tunisiassa on yhä yleisempää. Se on houkutteleva kohde, koska plastiikkakirurgian kustannukset ovat erittäin alhaiset, eivätkä potilaat enää epäröi matkustaa sinne.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksesi onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️