Rintamalinjan laskeminen Tunisiassa

etulinjan alentamisen hinta tunis 1
Kirjoittanut Maria

Tunisiassa jotkut kirurgit tekevät otsan pienennyksen luodakseen suhteellisemman hiusrajan ja otsan. Lue lisää hiusrajan pienentämisestä.

ParasKlinikka.com kertoo sinullehiusrajan pienennyksestä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Hiusrajan madaltamisen hinta Tunisiassa

Keskimääräinen hinta hiusrajan madaltamiselle Tunisiassa Tunisissa on 1 400 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 200 eurosta 1 600 euroon.

ToimenpiteetHinta Tunisia
Hiusrajan madaltaminen1400 €

Mitä on hiusrajan madaltaminen?

Hiusrajan madaltaminen on noin kaksi tuntia kestävä kirurginen toimenpide, jolla hiusraja tuodaan otsaa alemmas ja pienennetään sen kokoa. Tätä toimenpidettä pyytävät useimmiten naiset, jotka ovat tyytymättömiä otsansa pituuteen ja jotka hyötyisivät esteettisesti hiusrajan madaltamisesta.

Naisilla, jotka pyytävät hiusrajan madaltamista, on lähes aina sama ongelma: heillä on kompleksi otsansa koosta. Yleensä tämäntyyppinen ongelma on ollut jatkuva henkilökohtaisen turhautumisen ja hämmennyksen lähde suurimman osan elämästä. Se on hyvin henkilökohtainen asia, joka voi aiheuttaa hämmennystä ja vaikuttaa itsetuntoon.

Monissa tapauksissa naiset, joilla on korkea hiusraja, saattavat yrittää peittää otsansa erilaisilla kampauksilla, huiveilla tai hatuilla. Onneksi otsan madaltaminen on tehokas kirurginen toimenpide, joka on suunniteltu auttamaan naisia, jotka haluavat madaltaa hiusrajansa asentoa saavuttaakseen tasapainoisemmat kasvojen mittasuhteet.

Katso myös: Hiusrajan pienentäminen Turkissa

Mitkä ovat hiusrajan madaltamisen hyödyt?

Hiusrajan madaltamismenetelmämme tarjoaa monia etuja naisille, jotka haluavat siirtää hiusrajansa alemmas otsalle. Suurimmalla osalla potilaista hiusrajan madaltaminen :

 • Voi pienentää otsan kokoa ¾ tuumaa tai enemmän.
 • Kestää yleensä noin 2 tuntia
 • Parantaa kasvojen mittasuhteita
 • Viilto jää hyvin piiloon
 • Toipumisaika on lyhyt ja tulokset ovat nopeita.
 • Voi parantaa itsetuntoa ja itseluottamusta.

Parhaan kosmeettisen lopputuloksen saavuttamiseksi tohtori Houssock voi suositella luonnollisen näköisiä hiussiirtoja hiusrajan nostamiseksi tai näkyvän arpikudoksen peittämiseksi.

Kuka on ehdokas hiusrajan madaltamiseen?

Useimmat naiset, joilla on korkea hiusraja ja hyvä ihon kimmoisuus, voivat mahdollisesti olla ehdokkaita hiusrajan madaltamisleikkaukseen. Koska toimenpiteen suorittaminen edellyttää yleisanestesiaa, potilaiden on oltava hyvässä kunnossa komplikaatioiden välttämiseksi.

Henkilöitä, joilla on vaikeuksia epänormaalin arpeutumisen ja haavan paranemisen kanssa, voidaan kehottaa harkitsemaan muita vaihtoehtoja. Ainoa tapa tietää, oletko ehdolla otsan pienennysleikkaukseen, on varata aika henkilökohtaiseen konsultaatioon tohtori Houssockin kanssa.

Tapaamisessasi kirurgi tekee täydellisen lääketieteellisen arvion, tutkii hiusrajasi, keskustelee huolenaiheistasi ja päättää, onko hiusrajan pienennys paras vaihtoehto sinulle.

Onko otsapengerryksen pienentäminen mahdollista ilman leikkausta?

Valitettavasti otsan pienentämiseen ei ole olemassa ei-kirurgisia vaihtoehtoja. Potilaiden vaihtoehdot rajoittuvat hiussiirtoihin, hiusrajan pienennysleikkaukseen tai hiusrajan pienennyksen ja hiussiirtojen yhdistelmään.

Hiustensiirrot ovat kirurgisesti vähiten rasittava vaihtoehto; potilaat, jotka haluavat hiusrajan etenevän vähintään ¾ tuumaa, ovat kuitenkin yleensä paremmassa asemassa hiusrajan madaltamisleikkauksessa.

Mitä voin odottaa hiusrajaa madaltavan leikkauksen aikana?

Hiusrajaa pienentävä leikkaus on hyvin valituille potilaille erinomainen tapa saada hiusraja alemmaksi jopa kahdessa tunnissa. Leikkaus suoritetaan nukutuksessa sertifioidussa leikkauskeskuksessamme anestesian erikoislääkärimme toimesta.

Päänahka tuodaan hiusrajan kohdalla olevan viillon kautta eteenpäin ja ylimääräinen otsanahka poistetaan. Tämän jälkeen hiusraja asetetaan alemmas otsalle, yleensä ¾ tuumaa alemmas tai ehkä enemmänkin, tarpeistasi riippuen. Toimenpiteen viilto voidaan yleensä piilottaa hiusrajaan, jolloin se näyttää luonnolliselta.

Toimenpiteen jälkeen monet potilaistamme nauttivat uuden hiusrajansa ulkonäöstä ja ilmaisevat uutta itseluottamusta.

Millainen on toipumisprosessi hiusrajan madaltamisen jälkeen?

Lievä turvotus ja otsan tunnottomuus ovat yleisiä ensimmäisinä toipumispäivinä toimenpiteen jälkeen. Ennen leikkausta kirurgimme antaa täydelliset leikkauksen jälkeiset ohjeet, joita on noudatettava tarkasti hyvän paranemisen edistämiseksi.

Useimmat potilaat voivat pestä hiuksensa leikkausta seuraavana päivänä, ja monet palaavat töihin muutamaa päivää myöhemmin. Noin viikon kuluttua tikit yleensä poistetaan.

Vaikka toipumisaika voi vaihdella potilaskohtaisesti, toipuminen kestää yleensä kahdesta kolmeen viikkoa. On tärkeää välttää raskaita nostoja ja muita rasittavia toimintoja, kunnes kirurgi sanoo, että voit jatkaa niitä. Joillakin potilailla hiustensiirron jatkotoimenpide voi tarvittaessa mahdollistaa hiusrajan madaltamisen entisestään.

Kun olet täysin toipunut ja leikkaushaava on parantunut, voit nauttia uudesta ulkonäöstäsi. Mahdollisen arven ulkonäön pitäisi parantua ajan myötä.

Suurimmalla osalla potilaista hiusrajan oikaisu korostaa kauniisti heidän kasvonpiirteitään ja antaa heille uutta itseluottamusta. He voivat myös nauttia monenlaisista uusista kampauksista, eikä heidän enää tarvitse yrittää piilottaa otsaansa huiveilla ja hatuilla.

Jääkö minuun näkyvä otsapengerryksen arpi?

Suurimmalla osalla potilaista otsan pienennysleikkauksen viilto voidaan piilottaa hiusrajaan, jolloin lopputulos on luonnollisen näköinen. Toimenpiteen alussa ja paranemisen alkuvaiheessa viilto saattaa näkyä.

Kun viilto on kuitenkin täysin parantunut ja arpikudos on kypsynyt, jäljellä olevia arpia on yleensä vaikea havaita. Jos potilas haluaa, että arpi peittyy paremmin, voidaan tehdä luonnollisen näköisiä hiussiirtoja, jotka peittävät arpea paremmin.

Miten tämän toimenpiteen hinta lasketaan?

Hiusrajan pienennysleikkaus on hyvin yksilöllinen leikkaus potilaan tarpeiden mukaan, ja monet tekijät on arvioitava, ennen kuin tarkka hinta voidaan määrittää. Hinta-arviot määräytyvät yleensä seuraavien kriteerien perusteella:

 • Etäisyys, jolla hiusrajaa viedään eteenpäin
 • toimenpiteen monimutkaisuus
 • Hiustensiirrosta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset (leikkauksen aikana ja/tai sen jälkeen)
 • Anestesiakustannukset
 • Klinikan ja kirurgin palkkiot
 • Leikkauksen jälkeinen lääkitys

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️