Bichectomy Tunisiassa

prix bichectomie tunisie pas chere 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää bichektomiasta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen bichektomiaan.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle bichektomiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Bichektomian hinta Tunisiassa

Bichektomia Tunisiassa Tunisiassa maksaa keskimäärin 1350 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 200 ja 1 500 euron välillä. Tähän hintaan sisältyy alkukonsultaatio, tulkki, hotelli, leikkausta edeltävät tutkimukset, leikkaus, nukutus ja leikkauksen jälkeiset tarkastukset. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää 3 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, josta 1 yö sairaalassa. Tulokset näkyvät 3 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Bichectomy1350 €

Ovatko pulleat lapsesi kasvot pysyneet kanssasi läpi nuoruuden ja aikuisuuden? Haluaisitko Emily Ratajkowskin tai Bella Hadidin kaltaiset hoikat kasvot? Päätä bichektomiaan Tunisiassa! Li erityinen esteettinen hoito pyöreiden poskien hoikentamiseksi.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää bichektomiasta Tunisiassa

Bichektomia on nimityskirurgiselle toimenpiteelle, jossa poskipalloja poistetaan tai pienennetään. Karkeasti sanottuna poskien sisällä on pinnallisia lihaksia, joiden tehtävänä on helpottaa pureskelua.

Bichat-pallo on yksinkertaisesti rasvamassa, joka muodostuu juuri näiden purulihasten taakse. Bichektomia-leikkausta käytetäänkin kasvojen hienosäätöön poistamalla tämä rasva poskista.

Tunisiassa bichektomialeikkauksen suorittaa kosmeettinen kirurgi tai leukakirurgi. Tämä kasvojen kauneusleikkaus koostuu seuraavista toimenpiteistä:

 • Lapsuuden mutkien poistaminen,
 • Poskien syventäminen ja rajaaminen,
 • Leukalinjan merkitseminen,
 • Kasvojen muotoilu ja kypsyttäminen.

Yleensä nämä rasvakyhmyt pienenevät, kun useimmat lapset kasvavat. Toisten kohdalla tilanne on päinvastainen!

Joka tapauksessa bichat-pallerot eivät ole lainkaan mukavia, iästä riippumatta! Kun näet esimerkiksi lapsia, joilla on pyöreät poskipäät, haluat aina purra tai nipistää heitä! Pieni inhoaa sitä, kun leikitellään hänen poskipäillään… Sitten on aikuinen!

Kuka voi tehdä poskileikkauksen Tunisiassa?

Bichektomia Tunisiassa tehdään joko esteettisistä tai toiminnallisista syistä. Osana esteettistä tavoitetta bichektomia tehdään henkilöille, jotka haluavat hioa kasvojaan laihduttamatta.

Toisaalta bichektomiaa suositellaan myös joidenkin ihmisten poikkeavuuksien korjaamiseksi. Erityisesti henkilöillä, jotka eivät pysty lopettamaan poskensa sisäpuolen puremista edes syödessään.

Selvennyksen sana: bichektomia ei anna samaa tulosta kaikille pulleille ihmisille. Se voi jopa korostaa turvotusta joillakin ihmisillä.

Siksi sinun täytyy käydä hammaslääkärin tai plastiikkakirurgin tutkimuksissa. Vahvistaakseen, että olet hyvä ehdokas bichektomiaan Tunisiassa.

Bichektomian toimenpiteet Tunisiassa

Ohjelmamme kattaa kaikki kirurgisen matkasi toimenpiteet. Järjestämme sinulle ensimmäisen konsultaation yhden Tunisian johtavan kauneuskirurgin kanssa. Sekä :

 • Lentolippujen varaaminen,
 • Hotellihuoneesi,
 • Leikkausta edeltävät ja leikkauksen jälkeiset konsultaatiot,
 • Kirurgin palkkiot,
 • Tulkin hankkiminen jne.

Miten bichektomia Tunisiassa toimii?

Oletko yhä kiinnostunut ohjelmastamme? Näin bichektomia Tunisiassa toimii:

Ennen bichektomiaa Tunisiassa

Ennen kauneusleikkauspäivää Tunisiassa lääkäri tekee kliinisen tutkimuksen ennakkodiagnoosin vahvistamiseksi. Sen jälkeen hän määrää leikkausta edeltävän tarkastuksen, joka on palautettava leikkauspäivänä.

Lisäksi lääkäri selittää sinulle, mitä sinun pitäisi tai ei pitäisi tehdä, ennen leikkausta. Sinun tulisi esimerkiksi

 • Lopettaa tupakointi,
 • Älä ota aspiriinia tai antikoagulantteja.

Plastiikkakirurgin konsultaation jälkeen. Sinulla on myös tapaaminen anestesialääkärin kanssa.

Bichektomian päivä

Sinun on hyvä tietää, että tämä kosmeettinen toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, joka kestää puolesta tunnista 50 minuuttiin. Tarvittaessa voidaan kuitenkin pyytää yleisanestesiaa.

Leikkaussalissa kirurgi tai leukakirurgi tekee pienen viillon muutaman millimetrin syvyyteen suusi sisälle. Hän poistaa suusta mahdollisimman paljon rasvaa ja ompelee sen jälkeen suu sulavilla ompeleilla.

Bichektomian jälkeen Tunisiassa

Haava ei näy, koska viilto tehdään suun sisälle. Kipua kuitenkin todennäköisesti esiintyy jonkin verran, minkä lisäksi poskien alaosassa on turvotusta ja mustelmia.

Nämä ovat normaaleja ja yleisiä reaktioita. Älä huoli, saat kipulääkkeitä!

Varotoimenpiteet, jotka on otettava Tunisiassa suoritetun bichektomian jälkeen

Heti leikkauksen jälkeen aseta poskillesi iso jääkuutio turvotuksen vähentämiseksi. Suosittelemme, että peset suusi jokaisen aterian jälkeen, jotta vältät suutulehdukset. Tämä kannattaa tehdä tunnin välein.

Sinun tulisi myös välttää auringolle altistumista ja urheilua ainakin viikon ajan. Ruoan osalta sinun tulisi syödä ruokia, jotka eivät vaadi pureskelua.

Valitse siis keittoja, samettikeittoja, soseutettuja vihanneksia… Älä missään tapauksessa syö voileipiä ensimmäisinä päivinä!

Sinun on odotettava noin 3 kuukautta, ennen kuin voit vihdoin arvostaa uusia, hoikempia, muotoiltuja ja mustelmista vapaita kasvojasi! Mutta se on odottamisen arvoista. Lopputulos on lopullinen, eivätkä rasvapallot tule enää koskaan takaisin.

Lyhyesti sanottuna, bichat-palloleikkaus on annettava pätevän ja luotettavan asiantuntijan tehtäväksi. Älä usko kasvojasi kenelle tahansa. Riski voi olla kohtalokas. Poskihermon tahaton vaurioituminen poskissa voi johtaa:

 • Verenvuoto,
 • Parotis-kanavien vaurioituminen,
 • Kasvojen epäsymmetrian syntyminen,
 • Aiheuttaa infektion tai pahempaa… halvaantumisen!

Et siis malta odottaa, että voit vaihtaa pyöreät kasvosi hoikkiin kasvonpiirteisiin? Pyydä ilmainen henkilökohtainen tarjous nyt!

Järjestämme mielellämme bichektomian Tunisiassa markkinoiden parhaaseen hintaan! Ja koska välitämme terveydestäsi, annamme sinut parhaan kauneuskirurgin käsiin.

coordinatrice à Istanbul

Kuinka paljon bichektomia Tunisiassa maksaa?

Tiedoksi, että tämä kosmeettinen toimenpide maksaa Tunisiassa noin 1350 euroa. Tämä sisältää konsultaatiomaksut, anestesialääkärin palkkiot, hotelli- ja lentokenttäkuljetuksen. Tästä huolimatta hinta voi muuttua, jos päätät yhdistää bichat-pallojen pienennyksen muuhun kasvojen kauneusleikkaukseen.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksesi onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️