Bichectomy Turkissa

bichektomia 1
Kirjoittanut Émilie

Bichektomia on Turkissa Istanbulissa suoritettava kasvojen esteettinen toimenpide, jonka avulla poskia voidaan pienentää kasvojen hoikentamiseksi. Leikkauksessa poistetaan rasvaiset pallot, jotka tunnetaan nimellä Bichat-pallot.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa bichektomiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon bichektomia maksaa Turkissa?

Bichektomian (poskien pienennysleikkaus) keskimääräiset kustannukset Turkissa ovat 1 200 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Toimenpiteen kesto Istanbulissa on 7 päivää ilman sairaalahoitoa. Pakettimme sisältää bichektomian, tulkin, kirurgin palkkiot, lentokenttäkuljetuksen, hotellin ja lääkkeet.

Bichektomia1200 €
Kaulan rasvaimu1600 €
Leukaleukaleikkaus2300 €
Genioplastia2250 €

Mikä on bichektomia?

Bichektomia Turkissa on kasvojen esteettinen toimenpide Istanbulissa, jossa poskien kokoa pienennetään kasvojen hoikentamiseksi ja ontoksi tekemiseksi. Toimenpiteessä poistetaan rasvaiset pallukat, jotka tunnetaan nimellä Bichat-pallot. Nämä sijaitsevat kahdessa lokerossa poskien sisällä.

Älä huoli, Bichatin pallot eivät ole elimistölle välttämättömiä. Vauvat käyttävät niitä ensimmäisten elinvuosiensa aikana pureskeluun ja imemiseen.

Video selitys bichektomiasta

Bichektomiaa suositellaan Turkissa henkilöille, joilla on ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta edelleen pyöreät kasvot.

Miksi tehdä bichektomia Turkissa?

Turkissa suoritettavaan bichektomiaan liittyy monia etuja. Puhutaanpa lyhyesti siitä, miksi onttojen poskien leikkaus tehdään Istanbulissa.

 • Istanbulissa on maailman parhaat kauneuskirurgit
 • Kosmeettisen kirurgian hinnat Turkissa ovat paljon alhaisemmat kuin muissa Euroopan maissa.
 • Istanbulissa on maailmanluokan klinikoita ja korkeatasoiset lääketieteelliset tilat
 • Viiden tähden hotellit
 • Istanbul on julkisen liikenteen ykkönen
 • Lääkäreiden ja laitteiden laatu.
Un chirurgien analyse le bajoue de la patiente
Kirurgi analysoi potilaan poskiontelon

Bichektomia on eräänlainen kauneusleikkaus, jonka voivat tehdä vain alan asiantuntijalääkärit. Se, että Istanbulia yleisesti suositaan terveyspalveluissa, on lisännyt pätevien kirurgien ja klinikoiden määrää maassa.

Maan korkeimmin koulutetut lääkärit toimivat tässä kaupungissa ja vastaavat väestön korkeimpiin vaatimuksiin. Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen klinikka, jossa voit tehdä puoliskon poistoleikkauksen täysin turvallisesti sinulle ja henkilökunnallesi.

Kirurgien laadun lisäksi tiedämme, että käytetyt lääketieteelliset laitteet ovat huipputeknologiaa ja -laatua. Tämän seurauksena tämän leikkauksen onnistumisprosentti on kasvanut merkittävästi.

Simulation bichectomie avant après
Bichektomia ennen ja jälkeen simulaatio

Erittäin kilpailukykyiset hinnat Turkissa

Sinulta ei peritä Istanbulissa mitään lisämaksuja itse leikkauksesta maksettavan summan lisäksi. Kuljetuksen, majoituksen ja siirtojen kaltaiset palvelut ovat täysin ilmaisia.

Säästä aikaa

Turkki on kouluttanut suuren määrän kirurgeja, jotka ovat tunnettuja ja tunnustettuja alallaan. Istanbulissa on monia laadukkaita klinikoita.

Sinun ei tarvitse jonottaa, koska Istanbulissa on paljon klinikoita ja kirurgeja, jotka tarjoavat laadukkaita palveluja. Jos päätät tehdä bichektomian Turkissa, suunnittelu tapahtuu hyvin nopeasti. Sinut leikataan mahdollisimman nopeasti ja voit palata kotiin unelmiesi kasvot ja hymy kasvoillasi.

Une femme complexée par ses joues
Nainen, jolla on kompleksi poskista

Bichektomialeikkaus miehille ja naisille

Leikkaus poskirasvan poistamiseksi edellyttää viiltoa suun sisäpuolelle, posken sisäosaan. Posken ja ikenien väliin, lähelle toista poskihammasta, tehdään pieni, 2-4 cm pitkä viilto suun molemmin puolin.

Joskus posken rasvapatja voidaan poistaa kasvojenkohotuksen yhteydessä, jolloin ei tarvita viiltoa suun sisäpuolelle. Tämän viillon kautta rasvakudos poistetaan, jolloin poskesta muotoillaan hoikka ja miellyttävä ääriviiva. Sen jälkeen viilto suljetaan imeytyvillä ompeleilla.

Poskirasvan poiston tavoitteena on saada aikaan nuorekkaampi ulkonäkö, jolloin posket hoikistuvat ja näyttävät onttoilta. Vaikka luonnostaan pehmeät ja täyteläiset kasvot katsotaan nuorekkaiksi, joidenkin mielestä heidän kasvonsa ovat liian pyöreät tai jopa pulleat.

Photo avant et après d'une bichectomie
Ennen ja jälkeen -kuva bichektomiasta

Toipumisaika

Turvotusta ja mustelmia on odotettavissa heti leikkauksen jälkeen.

Suihkussa ja kylvyssä saa käydä leikkausta seuraavana päivänä. Kevyt liikkuminen on sallittua ja suositeltavaa, mutta raskaita nostoja tai rasitusta ei saa yrittää 72 tuntiin leikkauksen jälkeen. Aerobista ja rasitusta aiheuttavaa sydänliikuntaa on vältettävä viikon ajan leikkauksen jälkeen.

Bichektomia Turkissa on halvempi monien tekijöiden vuoksi, mutta tärkein syy on se, että paikallinen hallitus tekee kaikkensa, jotta Turkista tulisi maailman johtava lääketieteellisen matkailun kohde, joka tarjoaa kehittynyttä lääketiedettä kohtuuhintaan.

Simulation Photo avant et après d'une bichectomie
Kuvasimulaatio ennen ja jälkeen bichektomian

Tämän seurauksena lääketieteellisten palvelujen hinnat Turkissa (mukaan lukien bichektomia) ovat 2-3 kertaa alhaisemmat kuin Euroopassa. Ja lääkärit ovat todella kokeneita.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Bichektomian aikana voi esiintyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Väliaikaiset tai pysyvät jälkivaikutukset;
 • Verenvuoto & kasvoinfektiot & turvotus;
 • Syljenerityskanavan vaurioituminen;
 • Syvä laskimotromboosi;
 • Kasvohermon haarojen vaurioituminen.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan plastiikkakirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Bichektomia on sallittu islamissa. Se on halal ja uskonnollisesti sallittu leikkaus, joka tarjoaa lääketieteellisiä etuja ja parantaa henkilön elämänlaatua.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori potilaan kanssa

Tarjoamme erityislaitteita, jotta vammaisten (PRM) oleskelu olisi mukavampaa.

Kuinka paljon bichektomia maksaa Turkissa?

Istanbulissa, Turkissa, bichektomia maksaa keskimäärin 1 200 euroa, vähintään 800 euroa ja enintään 1 600 euroa. Hinnat Istanbulissa ovat aina hieman kalliimpia kuin Ankarassa, Antalyassa tai Izmirissä.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan bichektomia kestää?

Bichektomia on kosmeettisen kirurgian toimenpide, joka koostuu bichat-pallojen eli rasvakappaleiden poistamisesta suusta. Tämä on lopullinen leikkaus. Tulokset näkyvät 6 viikon ja 3 kuukauden välillä riippuen ihon luonteesta (ohut ja hieno tai paksu ja kiinteä).

Bichektomia ei satu, sillä sinut nukutetaan paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa, jos sinulla on injektiofobia. Leikkauksen jälkeen voi kuitenkin esiintyä pientä kipua ja turvotusta. Nämä vähenevät vähitellen 3-5 päivän kuluessa.

Kuten kaikki kauneusleikkaukset, Bichat-pallojen pienennys Istanbulissa on luonnollisesti kielletty alaikäisiltä. Se voidaan suorittaa kaikille yli 18-vuotiaille. Kirurgit kuitenkin suosittelevat tätä toimenpidettä vain 30-40-vuotiaille.

Syöminen on mahdollista heti ensimmäisen leikkauksen jälkeisen päivän jälkeen ja ensimmäiset 3 päivää bichektomian jälkeen Istanbulissa. Ruoan on kuitenkin oltava kylmää tai haaleaa, eikä se saa vaatia pureskelua. Myös kylmät juomat hyväksytään.

Sairaalahoito bichektomiaa varten Turkissa edellyttää puolen päivän sairaalahoitoa. Sen jälkeen sinulla on melko pitkä toipumisaika toipumisen ja seurannan helpottamiseksi. Varaa matkallesi vähintään 7 päivää.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️