Gynekomastia Turkissa

gynecomastie hinta Turkki istanbul 1 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää gynekomastiasta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen gynekomastiaan Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa gynekomastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon gynekomastiaoperaatio maksaa Turkissa?

Gynekomastialeikkaus Turkissa maksaa keskimäärin 1700 euroa, sisältäen 5* majoituksen, VIP-kuljetuksen, leikkauksen, kompressiolääkityksen, leikkauksen jälkeisen lääkityksen, veren ja leikkausta edeltävät testit, yleisanestesian, lääkärin konsultaation ja loppukuljetuksen lentokentälle.

Gynekomastia1700 €
Rintaimplantit1500 €
Rasvaimu2200 €
Rintojen kohotus2000 €

Mikä on gynekomastia?

Gynekomastia Turkissa on leikkaus, jolla korjataan miesten rintarauhasen liikakasvu, joka keskittyy areolaan ja on tunnusteluherkkä. Se vastaa yksi- tai molemminpuolista liikakasvua.

Turkissa yleisanestesiassa tehtävässä kosmeettisessa gynekomastialeikkauksessa poistetaan miehiltä ylimääräinen rasva ja rintakudos. Tämä tunnetaan nimellä rintojen pienennys.

Schéma de la gynécomastie
Kaavio gynekomastiasta

Tässä toimenpiteessä poistetaan pienillä viilloilla ylimääräinen rasva ja iho, ja se tarjoaa potilaille hoitovaihtoehdon, jolla he voivat saada takaisin itsevarman ja maskuliinisen ulkonäön. Liiallinen painonnousu voi vaatia myöhempää kirurgista korjausta.

Sen esiintymiselle ei ole mitään syytä, paitsi ehkä epänormaali hormonituotanto tai tiettyjen lääkkeiden käyttö. Gynekomastiaa ei pidä sekoittaa adipomastiaan, joka on paikallinen rasvakertymä. Ainoa hoito on leikkaus.

Kuvat ennen ja jälkeen

Rintarauhasten liiallinen kehittyminen miehillä

Vaikka kauniit rinnat ovat naisille todellinen vetovoimatekijä, ne ovat miehille hyvin erilaiset. Miesten rintojen liialliseen kasvuun on useita syitä.

Esimerkiksi hormonaaliset syyt, liiallinen alkoholinkäyttö, doping tai ylensyönti voivat kaikki vaikuttaa asiaan. Kärsitkö tällaisesta ei-toivotusta rintojen kasvusta ja etsit parannuskeinoa turkulaiselta kauneusasiantuntijalta?

Selittävä video gynekomastiasta

ParasKlinikka.com auttaa mielellään sopivan kauneuskirurgin löytämisessä! Olemme tiiviissä yhteydessä turkkilaisiin kauneuskirurgeihin, jotka ovat profiloituneet gynekomastian alalla.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Me huolehdimme siitä, että sinulle löytyy sopiva asiantuntija. HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

Alkukonsultaatio gynekomastiaa varten Turkissa

Kosmeettisen kirurgin henkilökohtainen konsultaatio Turkissa tarjoaa sinulle hyvän tilaisuuden tutustua kirurgiisi, hänen tiimiinsä ja tiloihinsa.

Tämän vaiheen aikana kirjataan sairaushistoriasi, selitetään toimenpide ja sen vaihtoehdot sekä keskustellaan riskeistä ja sivuvaikutuksista sekä gynekomastian kustannuksista Turkissa.

Fyysisen tutkimuksen jälkeen kaikki tiedot kootaan ja analysoidaan ja laaditaan yksilöllinen gynekomastian hoitosuunnitelma.

Kuvat ennen ja jälkeen

Photo avant et après une gynécomastie
Kuvia gynekomastian hoidosta ennen ja jälkeen

Gynekomastia: miesten juttu!

Asianomaisena häpeät usein sitä, että rintasi ovat liian suuret, ja henkilökohtainen kärsimys on suuri. Turkulaisen erikoislääkärin tekemällä pienellä leikkauksella voit kuitenkin palauttaa rintojesi maskuliinisuuden, jota voit sitten taas esitellä itsevarmasti.

Photo avant et après une gynécomastie
Kuva ennen ja jälkeen gynekomastiaoperaation

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Gynekomastiaan voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Mustelmat ;
  • Liiallinen verenvuoto;
  • Nännin ääriviivojen epäsäännöllisyys;
  • Nännin ihon menetys;
  • Rintojen löysä iho ja epäsymmetria;
  • Nännien puutuminen.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Islamissa gynekomastiaa pidetään halalina ja hyväksyttävänä, kunhan sen tarkoituksena on korjata vika. Se ei siis ole haram.

Voit hyötyä liikuntarajoitteisille henkilöille tarkoitetusta henkilökohtaisesta avusta pyörätuolin avulla siitä hetkestä lähtien, kun nouset lentokoneesta ja saavut hotelliin.

Gynekomastia Istanbulissa

Turkissa yhteistyötä tekevillä esteettisillä plastiikkakirurgeillamme on monen vuoden kokemus gynekomastian hoidosta, ja he luonnollisesti suorittavat toimenpiteet nykyaikaisimpien lääketieteellisten ja teknisten standardien mukaisesti. Sinua kohdellaan äärimmäisen huolellisesti ja huomaavaisesti ottaen huomioon henkilökohtaiset toiveesi rintojen muotoilun suhteen.

Photo avant et après une gynécomastie
Kuva ennen ja jälkeen gynekomastiatoimenpiteen

Gynekomastia: Toimenpide ja tekniikka

Turkkilainen kirurgisi arvioi ensin, onko rintojen epämuodostuma pelkkää rasvakudoksen lisääntymistä vai onko rintarauhaskudos kasvanut liian suureksi. Lisäksi nämä kaksi ilmiötä voivat esiintyä yhdessä.

Jos kyseessä on vain ylimääräinen rasva, se voidaan imuroida varovasti pois lievässä paikallispuudutuksessa. Jos rauhaskudos on kasvanut liikaa, se poistetaan kirurgisesti yleisanestesiassa.

Viilto tehdään huomaamattomasti areolan alle. Leikkaus on tehtävä huolellisesti, sillä sen on oltava symmetrinen. Siksi teemme Turkissa yhteistyötä vain sellaisten kauneuskirurgien kanssa, joilla on asianmukainen ja kattava asiantuntemus näiden leikkausten suorittamiseen.

Noin kolme viikkoa gynekomastiaoperaation jälkeen olet taas entisellesi ja voit esitellä miesrintojasi tiukassa t-paidassa. Viillon ihanteellisen sijainnin vuoksi ulkopuoliset eivät näe, että sinulle on tehty gynekomastiahoito.

Tracé d'un chirurgien pour une gynécomastie
Gynekomastian kirurgin hahmotelma

Nauti uudesta vartalotuntemuksestasi ja tule huomatuksi miesrintojesi kanssa! Anna asiantuntijatiimimme opastaa sinut tämän muutoksen läpi.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, autamme sinua leikkauksen onnistumisessa veloituksetta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan gynekomastia kestää Turkissa?

Onnistuneen gynekomastialeikkauksen jälkeen tulokset voivat kestää koko elämän. Uusiutumista voi kuitenkin esiintyä, jos potilaan elämäntavat eivät ole entisellään tai jos ilmenee jokin terveysongelma.

Gynekomastia ei ole kivulias leikkaushetkellä, sillä se tehdään nukutuksessa. Leikkauksen jälkeen lääkäri määrää kipulääkkeitä tulevan kivun lievittämiseksi. Kyseessä on siis kivuton toimenpide.

Kun valitset pätevän ja kokeneen kirurgin, saat hyvät mahdollisuudet onnistua gynekomastiaoperaatiossa. Tämän kirurgisen toimenpiteen onnistumisprosentti turkkilaisilla klinikoilla on arviolta 90 prosenttia.

Leikkauksessa arpeutuminen on väistämätöntä. Lääkärin tehtävänä on pyrkiä saamaan mahdollisimman pieni arpi. Arpien kehittyminen on kuitenkin satunnainen ilmiö, ja se vaihtelee yksilöstä toiseen.

Keskimäärin gynekomastialeikkaus kestää 1-2 tuntia. Tämä riippuu tilanteen vakavuudesta ja olosuhteista, mutta myös leikkauksesta vastaavan kirurgin taidoista.

Gynekomastia ei ole leikkaus, jonka suorittaminen kestää kauan. Gynekomastiaoperaatio kestää vain 3 päivää yhteydenotosta hoidon päättymiseen. Se on siis suhteellisen nopea.

Toimivatko gynekomastiapillerit?

Gynekomastiapillereiden tehokkuutta ei ole tieteellisesti todistettu. On tärkeää kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen parhaan gynekomastian hoidon määrittämiseksi, olipa se sitten lääketieteellistä tai kirurgista.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️