Rintojen ptosis Turkissa

hinta rintojen ptoosi Turkki 1 1
Kirjoittanut Laurence

Rintojen ptoosi on osa ulkonäön muutosta, jonka useimmat naiset kokevat erityisesti ikääntyessään. Se on yleensä täysin luonnollinen muutos. Jotkut naiset eivät kuitenkaan halua, että heidän rintansa roikkuvat. Tällöin on mahdollista korjata roikkuvat rinnat kauneusleikkauksella.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen ptoosista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen kohotuksen hinta Turkissa

Rintojen suurennusleikkauksen keskihinta Istanbulissa, Turkissa on 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 600 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rintojen ptoosi2300 €

Mikä on rintojen ptoosi?

Rintojen roikkuminen on osa ulkonäön muutosta, jonka useimmat naiset kokevat erityisesti ikääntyessään. Se on yleensä täysin luonnollinen muutos. Jotkut naiset eivät kuitenkaan halua, että rinnat roikkuvat.

Lääketieteellinen termi roikkuville rinnoille on rintojen ptoosi. On saatavilla paljon tietoa siitä, mikä vaikuttaa (tai ei vaikuta) rintojen roikkumiseen. Osa on totta, osa on vääriä.

Oli miten oli, on olemassa keinoja ehkäistä ja parantaa rintojen roikkumista.

Mikä aiheuttaa rintojen ptoosin?

Yleensä iän myötä rintojen nivelsiteet (joita kutsutaan Cooperin nivelsiteiksi) pitenevät ajan myötä ja vaativat ptoosin tai rintojen kohotuksen. Tämä johtuu yleensä painovoimasta, mutta myös muut tekijät voivat vaikuttaa asiaan.

Tieto rintojen roikkumisen syistä – tai niiden syyttömyydestä – voi olla ristiriitaista. Onneksi jotkut asiantuntijat ovat yksimielisiä tärkeimmistä syistä.

Rintojen ptoosin todelliset syyt ovat seuraavat:

 • Ikääntyminen
 • Kollageenin puute
 • Estrogeenin puute
 • Vaikeusaste
 • Korkea painoindeksi
 • Suurentunut rintojen koko
 • Vaihdevuodet
 • Useita raskauksia
 • Nopea laihtuminen, jota seuraa painonnousu (tai päinvastoin)
 • Tupakointi

Lue myös: Äitiysleikkaus Turkissa

Muita syitä rintojen roikkumiseen :

 • Imetys
 • Rintaliivien käyttämättä jättäminen
 • Väärien rintaliivien käyttäminen

Ikääntymisestä johtuva ihon kimmoisuuden menetys on yleisin syy rintojen roikkumiseen. Toinen tekijä on tupakointi, joka kiihdyttää ikääntymistä ja siten edistää rintojen roikkumista, joskus jo varhaisemmassa vaiheessa elämää.

Moninkertaiset raskaudet ovat toinen syy, mutta imetys ei. Hormonaaliset muutokset kaventavat ja laajentavat maitokanavia jokaisen raskauden myötä, mikä voi johtaa kudoksen roikkumiseen. Nopeat painonmuutokset ennen ja jälkeen raskauden voivat pahentaa tilannetta.

Suuremmat rinnat roikkuvat todennäköisemmin, yksinkertaisesti siksi, että suurempi rintamassa on alttiimpi painovoimalle.

Imetyksen valitsemisella ei kuitenkaan ole vaikutusta rintojen kiinteyteen. Yleisesti ajatellaan, että imetys venyttää rintakudosta ja aiheuttaa roikkumista.

Katso myös: Rintojen pienennys Istanbulissa

Miten rintojen ptoosia voidaan ehkäistä tai hoitaa?

Haluatko vähentää rintojen roikkumisen riskiä tai parantaa rintojesi kiinteyttä? Tässä on muutamia asioita, joita voit tehdä.

Hallitse terveellistä painoa

Sinun ei välttämättä tarvitse laihtua tai lihoa. Sen sijaan sinun on pidettävä painosi vakiona ja sinulle terveellisellä tasolla. Tämä voi estää rintojesi roikkumista ja tehdä niistä kiinteämmät.

Etsi hyvin istuvat, mukavat rintaliivit

Tämä koskee erityisesti harjoittelua, kuten lenkkeilyä. Tukevat urheilurintaliivit (muotoillut kupit) voivat vähentää rintojen liikkeitä. Erään tutkimuksen mukaan harjoittelun aiheuttama rintojen liike johtaa venymiseen ja roikkumiseen, mutta lisätutkimuksia tarvitaan.

Sama tutkimus viittaa siihen, että kun et harrasta liikuntaa, et välttämättä tarvitse rintaliivejä estämään rintojesi roikkumista. Itse asiassa väärän kokoisten rintaliivien käyttämisellä voi olla enemmän kielteisiä vaikutuksia kuin sillä, ettei rintaliivejä käytetä lainkaan.

Tupakointi

Tupakointi nopeuttaa ikääntymisprosessia. Ikääntyminen johtaa kudosten kiinteyden heikkenemiseen erityisesti rintojen nivelsiteissä. Tupakointi kiihdyttää ikääntymistä erityisesti tuhoamalla elastiinia, proteiinia, joka auttaa ihoa pysymään joustavana.

Hormonitesti

Estrogeenihormonin lasku, joka tapahtuu yleensä vaihdevuosien aikana, voi liittyä kudoksen kollageenin vähenemiseen. Terveellisten tapojen löytäminen estrogeenitasojen nostamiseksi (esimerkiksi kasviestrogeenien tai ravintolisien avulla) voi parantaa rintojen muotoa ja muotoa.

Keskustele lääkärisi kanssa ja tee testit ennen kuin yrität nostaa estrogeenitasoasi.

Vältä raskautta

Jos halusi säilyttää rintojesi ulkonäön on suurempi kuin halusi laajentaa perhettäsi, harkitse raskauden välttämistä. Luotettavat tutkimukset osoittavat, että mitä useammin nainen on raskaana, sitä todennäköisemmin hänellä on roikkuvat rinnat.

Treenaa rintalihasta

Vaikka itse rinnassa ei ole lihaksia, voit treenata sen alla olevia lihaksia. Näitä lihaksia kutsutaan rintalihaksiksi. Tietyt treenit kohdistuvat niihin, ja ne voivat antaa rinnoillesi luonnollista lisäpotkua.

Plastiikkakirurgia Turkissa

Rintojen ptoosia voidaan hoitaa Turkissa monilla eri kirurgisilla toimenpiteillä, kuten rintaimplanteilla. Ne voivat auttaa antamaan rinnoillesi nuorekkaamman ja joustavamman ulkonäön. Se on kallis vaihtoehto, mutta sillä saadaan näyttävimmät tulokset. Kosmeettinen kirurgia Turkissa on tehokas ratkaisu sinulle, mukaan lukien rintojen kohotus Istanbulissa.

Kuinka kauan oleskelu kestää?

Sairaalassaoloaika: 1 – 2 päivää.
Suoritetaan usein avohoitona. Potilaat voidaan kotiuttaa samana päivänä.

Rintojen kohotuksen kustannukset Turkissa

Rintojen suurennuksen keskihinta Turkissa Istanbulissa on 1 900 euroa, vähimmäishinta on 1 600 euroa ja enimmäishinta 2 200 euroa.

Ennen hoitoa

 • Ennen toimenpidettä tehdään säännöllinen tarkastuskäynti määräysten mukaisesti.
 • Anestesialääkärin vastaanotolle tullaan viimeistään 48 tuntia ennen leikkausta.
 • Tavallisten leikkausta edeltävien tutkimusten lisäksi määrätään rintojen radiologinen arviointi (mammografia, ultraäänitutkimus).
 • Suun kautta otettavien ehkäisyvälineiden käytön lopettaminen voi olla tarpeen, erityisesti jos siihen liittyy riskitekijöitä (lihavuus, huono laskimotila, hyytymishäiriöt).
 • Tupakointi on lopetettava 10 päivää ennen leikkausta.
 • Aspiriinia sisältäviä lääkkeitä ei saa ottaa 10 päivään leikkauksen jälkeen.
 • Anestesiatyyppi: Kyseessä on yleisanestesia, jonka aikana nukut täysin.
 • Sairaalahoito: Sairaalahoitoa tarvitaan yleensä yhdestä kolmeen päivää. Tietyissä tapauksissa leikkaus voidaan kuitenkin tehdä avohoitona, eli sinut kotiutetaan samana päivänä muutaman tunnin tarkkailun jälkeen.

Mitä leikkaus edellyttää?

 • Jokainen kirurgi käyttää omaa tekniikkaansa, jota hän mukauttaa kuhunkin tapaukseen parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.
 • Leikkauksen päätteeksi laitetaan rintaliivien muotoinen elastinen sidos.
 • Toimenpide voi kestää kirurgista ja mastopexian laajuudesta riippuen puolitoista-kolme tuntia.

Hoidon jälkeen

 • Leikkauksen jälkeiset seuraukset eivät yleensä ole kovin kivuliaita ja vaativat vain yksinkertaisia kipulääkkeitä.
 • Rintojen turvotus (ödeema) ja mustelmat ovat yleisiä, samoin kuin epämukavuus käsivarsien nostamisen yhteydessä.
 • Ensimmäinen sidos poistetaan 24-48 tunnin kuluttua ja korvataan kevyemmällä sidoksella. Sidea käytetään säännöllisesti, kunnes toipuminen on päättynyt.
 • Potilas kotiutetaan 24-48 tunnin kuluttua leikkauksesta, ja hänet nähdään uudelleen vastaanotolla kahden tai kolmen päivän kuluttua. Tämän jälkeen käytetään rintaliivejä hyvän tuen varmistamiseksi.
 • Rintaliivejä suositellaan pidettäväksi noin kuukauden ajan, yötä päivää, leikkauksen aikana.

Löydä paras rintojen ptoosiklinikka parhaaseen hintaan Turkissa

Joka vuosi lähes 11 miljoonaa potilasta matkustaa ulkomaille hakemaan hoitoa. Aloita lääketieteellinen oleskelusi Turkissa pyytämällä tarjous. Asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan klinikan Turkissa tai Tunisiassa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️