Rintojen pienennys Turkissa

hinta rintojen pienennys 1
Kirjoittanut Laurence

Keskity rintojen pienennykseen Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen rintojen pienennykseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen pienennyksestä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon rintojen pienennys maksaa Turkissa?

Rintojen pienennysleikkaus maksaa Turkissa keskimäärin 2 100 euroa. All-inclusive-paketti sisältää lääkärikulut, majoituksen, lentokenttäkuljetukset ja ystävällisen henkilökunnan. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 4 tuntia. Oleskelun kesto Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Lopullinen tulos on nähtävissä 4 kuukauden kuluessa.

Rintojen pienennys2100 €
Rintojen pienennys implantit2800 €
Rintojen kohotus2000 €
Rintojen pienennys rasvaetäydennys2200 €

Vaikka jotkut naiset kokevat, että luonto on ollut heille vähemmän onnekas, toiset kärsivät anteliaista rinnoista. Hormonaalisista syistä, painonnousun tai raskauden jälkeen joillakin naisilla on liian suuret rinnat.

Usein ahdistavan visuaalisen ja esteettisen puolen lisäksi suuret rinnat voivat aiheuttaa myös ongelmia, kuten selkäkipuja ja ryhtiongelmia. Siksi nämä naiset valitsevat rintojen pienennyksen.

Poitrine d'une femme
Naisen rinnat

Rintojen pienennys on plastiikkakirurginen ja esteettinen toimenpide, jossa poistetaanylimääräinen rasva rintarauhasesta. Tämän kirurgisen toimenpiteen onnistumisprosentti on noin 96 % Istanbulissa, Turkissa.

Maassa on parhaat klinikat huippulaadukkaaseen kauneusleikkaukseen kokeneiden lääkäreiden kanssa. Kaikki tämä 50 prosenttia halvemmalla kuin Euroopassa.

Kuvat ennen ja jälkeen

reduction mammaire avant après en Turquie

Mitä rintojen pienennys on ja miksi se tehdään?

Rintojen pienennysleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä mammoplastia, on kauneuskirurginen toimenpide Turkissa, jossa rintojen kokoa tai tilavuutta pienennetään. Naisille tehtävällä toimenpiteellä pyritään parantamaan rintojen esteettisiä ääriviivoja. Sillä myös korjataan rintojen asentoa ja muotoa.

Käytännössä rintojen pienennys tarkoittaa ylimääräisen rasvan, ihon ja rintakudoksen poistamista. Korjaava ja esteettinen kirurgia voidaan suorittaa esteettisistä syistä.

Kun rinnat saavat takaisin muotonsa ja kiinteytensä, keho saa takaisin harmonisen siluetin ja hyvän ryhdin. Lisäksi itseluottamus palautuu ja kompleksit vapautuvat.

Tracé pour une réduction mammaire
Rintojen pienennysleikkauksen jäljitys

Rintojen pienennys tehdään myös lääketieteellisistä syistä. Raskaat rinnat aiheuttavat selkäkipuja. Niiden pienentäminen ei ainoastaan helpota näitä ongelmia, vaan auttaa myös palauttamaan tasapainon ryhtiisi.

Kenelle rintojen pienennys voidaan tehdä?

Rintojen pienennysleikkaus on varattu 18 vuotta täyttäneille naisille. Potilaan on saatava kehonsa kehitys päätökseen, jotta tulokset olisivat tyydyttävät ja jotta vältyttäisiin korjailutoimenpiteiltä. Ihanteellisia ehdokkaita Istanbulissa tehtävään rintojen pienennykseen ovat ne, joilla on seuraavat sairaudet

 • Suuret rinnat, jotka eivät vastaa niiden morfologiaa ja johtavat epäsuhtaiseen vartaloon.
 • Ylipainoiset rinnat, jotka aiheuttavat selkäkipuja, kuten dorsalgiaa, tai jotka muuttavat ryhtiä ja kaartavat selkää. Näillä rinnoilla on taipumus vetää vartaloa eteenpäin.
 • Roikkuvat rinnat, joille on ominaista rintojen ptoosi.
 • Rintojen liikakasvun aiheuttamat suuret rinnat.
 • Rinnat, joiden kuppikoko on erilainen.
Asymétrie des seins
Rintojen epäsymmetria

Hyvin ennen kuin harkitset kosmeettista rintojen rekonstruktioleikkausta, on tärkeää ottaa huomioon parametrit, jotka määrittävät sen mahdollisuuden. Kehon koko, rintakehän ja rintojen koko sekä morfologia on otettava huomioon.

Miten rintojen pienennys tehdään Turkissa?

Rintojen korjausleikkaus Turkissa tapahtuu kolmessa vaiheessa.

Ensimmäinen kuuleminen

Ulkomailla asuvien potilaiden alkukonsultaatio suoritetaan etänä, videoneuvottelun avulla. Tällöin on aika tutustua kirurgiin ja selittää rintojen pienennyksen syyt ja tavoitteet sekä keskustella yksityiskohtaisesti siitä, mitä odotat tältä korjausleikkaukselta.

Tämä ensimmäinen tapaaminen määrittää myös sen, minkä tyyppinen leikkaus tehdään. Lääkäri voi pyytää sinua tekemään lisätutkimuksia tai -testejä, kuten mammografian, odottaessasi Turkissa. On huomattava, että kaikki hiv-tartunnan saaneet henkilöt hyväksytään.

Poitrine trop imposante
Liian suuri rintakehä

Toinen kuuleminen paikan päällä

Toinen vaihe on paikan päällä tapahtuva konsultaatio kauneuskirurgiakeskuksessa Turkissa. Tällöin tapaatanestesialääkärin ja kirurgin ja keskustelet leikkauksen yksityiskohdista. Kirurgi voi myös harkita tarvittaessa ylimääräistä lääkärintarkastusta.

Leikkauspäivä

Rintojen plastiikka on leikkaus, joka kestää noin kahdesta kolmeen tuntia. Tämä riippuu poistettavan rauhaskudoksen ja ihon määrästä. Se tehdään yleisanestesiassa tyhjään vatsaan, ja se edellyttää yöpymistä sairaalassa.

Ensin kirurgi tekee viillon ylimääräisen kudoksen, rasvan tai ihon poistamiseksi.

Découpe de l'aréole
Areolan leikkaaminen

Kirurgi käyttää tähän jotakin seuraavistaviiltotekniikoista :

 • Pyöreä viilto areolan ympärille siten, että nänniä ei kosketeta.
 • Pystysuora viilto areolan alareunaa pitkin rinnan alareunan poimulle.
 • Ankkurin muotoinen viilto tai käänteinen T-viilto, joka noudattaa rintaviivan luonnollista kaarevuutta.

Kun viilto on tehty, kirurgi poistaa ylimääräisen rauhaskudoksen, ihon ja rasvan. Sen jälkeen hän asettaa nännin uudelleen sopivammalle tasolle. Tämän jälkeen hän asettaa salaojia ennen viillon sulkemista ompeleilla.

Tyhjennysputkea voidaan käyttää, mutta tämä vaihtelee potilaskohtaisesti. Se asetetaan rintaan 2 päiväksi estämään veren tai nesteen kertyminen rintaan.

Photo avant et après une réduction de seins
Kuva ennen ja jälkeen rintojen pienennyksen

Ompeleet tehdään rintojen syviin kudoksiin, jotta niistä jää huomaamaton arpi. Nämä haalistuvat ajan myötä. Sen jälkeen potilaan on käytettävä erityisiä rintaliivejä toipumisajan.

Katso myös: Gynekomastian kustannukset Turkissa

Kosmeettisen leikkauksen jälkeen potilaalla voi olla kipua 24 tunnin ajan. Kirurgi määrää kipulääkettä, kunnes kipu hellittää.

Rintojen kohotus ja rintojen nosto

Rintojen pienennysleikkaus voidaan yhdistää rintojen kohotukseen. Tässä leikkauksessa korjataanrintojen roikkuminen. Rintojen kohotusta voidaan harkita myös rintojen roikkumisen estämiseksi rintojen pienennyksen jälkeen.

Une femme qui cache son sein
Nainen, joka piilottaa rintansa

Vain kirurgi voi määrittää, tarvitsetko rintojen kohotusta vai et. Rintojen kohotuksessa eli rintojen kohotuksessa rintoja nostetaan, jotta niistä tulisi kiinteämmät ja tukevammat. Nännit ja nännipinnat vahvistetaan.

Katso myös: Äitiysleikkaus Turkissa

Toipumisaika

Leikkauksen jälkeinen toipumisaika on noin 2 viikkoa. Koko toipumisajan on käytettävä lääketieteellisiä rintaliivejä. Kaikki urheilu ja rasittava liikunta on lopetettava tänä aikana. Sinun tulisi myös välttää rintojen altistamista auringolle muutaman kuukauden ajan.

Femme qui mesure sa poitrine
Naiset mittaavat rintansa

Rintojen pienennyksen ensimmäiset tulokset näkyvät heti leikkauksen jälkeen. Huomaat huomattavan eron kuppiesi koossa. Sitten on mahdollista nähdä rinnat hieman suurempina muutaman päivän kuluttua.

Ensimmäisten viikkojen aikana leikkauksen jälkeen voi esiintyä turvotusta. Kestää noin kaksi kuukautta, ennen kuin turvotus häviää kokonaan. Lopulliset tulokset näkyvät 6 kuukauden kuluttua.

Painonnousu voi johtaa rasvan kertymiseen pienentyneisiin rintoihin. Vastaavasti painonpudotus voi johtaa rintojen laihtumiseen.

Video, jossa selitetään rintojen pienennys

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Rintojen pienennykseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Areolan nekroosi;
 • Verenpurkaumien ilmaantuminen ;
 • Keuhkoembolia;
 • Arpien liikakasvu;
 • Vaikeus tai kyvyttömyys imettää;
 • Rintojen epäsymmetria.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa rintojen pienennysleikkaus ei ole haram. Se hyväksytään, jos sen tarkoituksena on poistaa kehoon vaikuttava vika.

Alex Dunphy de Modern Family a subi une réduction mammaire
Modernin perheen Alex Dunphylle tehtiin rintojen pienennysleikkaus

Tarjoamme räätälöityjä palveluita vammaisten tarpeisiin.


Jos sinulla on vaikeuksia tehdä valinta, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan rintojen pienennys kestää Turkissa?

Rinta saavuttaa lopullisen muotonsa noin kolmen kuukauden kuluttua leikkauksesta. Rintojen pienennys on lopullinen, mutta siitä huolimatta siinä voi esiintyä joitakin vaihteluita. Jos potilas kokee merkittävää painonpudotusta tai -lisäystä, esim.

Rintojen pienennyksen jälkeinen kipu on hyvin usein kohtalaista. Kipulääkkeitä ja särkylääkkeitä määrätään järjestelmällisesti, jotta potilasta voidaan lievittää mahdollisimman paljon. Ja tämä pätee koko leikkauksen jälkeisen vaiheen ajan.

Rintojen pienennysleikkaus Turkissa on yleensä turvallinen kirurginen toimenpide, jonka onnistumisprosentti on yli 90. Maa houkuttelee potilaita kaikkialta maailmasta nykyaikaisen infrastruktuurinsa, huippuluokan laitteidensa ja korkeasti koulutettujen kirurgiensa ansiosta.

Arvet ovat hyvin ohuet ja muuttuvat lähes näkymättömiksi muutaman kuukauden kuluttua rintojen pienennysleikkauksesta. Ne haalistuvat vähitellen ensimmäisten kuukausien aikana leikkauksen jälkeen. Ihonhoitovoiteiden säännöllinen käyttö nopeuttaa kuitenkin paranemisprosessia.

Kyllä, on täysin mahdollista yhdistää rintojen pienennysleikkaus rintojen kohotukseen, ja sitä suositellaankin usein parhaan esteettisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Yhdistämällä nämä kaksi toimenpidettä plastiikkakirurgi voi pienentää rintojen kokoa ja samalla parantaa niiden muotoa ja asentoa.

Rintojen pienennyksen kesto Turkissa riippuu useista tekijöistä. Yleisesti ottaen potilaat voivat odottaa viettävänsä Turkissa viikon kirurgin leikkausta edeltävää haastattelua, leikkausta, sairaalassa yöpymistä ja leikkauksen jälkeistä seurantaa varten.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️