Rattinan Clinic

Rattinan Clinic Bangkokin klinikka 1

Rattinan Clinic on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1999 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Rattinan Clinic, Bangkok, Thaimaa

Bangkokin sydämessä, Thaimaassa sijaitseva Rattinan Clinic perustettiin vuonna 1999 useiden sertifioitujen lääkäreiden, plastiikkakirurgin, bariatrisen kirurgin, endokrinologin, esteettisen gynekologin ja esteettisen lääkärin yhteistyönä.

Nykyään klinikka sijaitsee Silomissa, Bang Rakissa, Bangkokin sydämessä. Klinikka tarjoaa laajan ja kattavan valikoiman ammattitaitoisia lääketieteellisiä ja esteettisiä palveluja, mukaan lukien laserkarvojen poisto, tatuointien poisto laserilla, aknen hoito, mastektomia, vaginoplastia, mahalaukun ohitusleikkaus ja monia muita hoitoja.

Klinikka tarjoaa potilailleen turvallisimmat, tehokkaimmat ja luotettavimmat hoidot. Tiimillä on yli 15 vuoden kokemus valitsemiltaan aloilta, jotta kaikki potilaat ovat turvallisissa käsissä. Klinikalla arvostetaan rehellisyyttä, huippuosaamista ja huolenpitoa, minkä vuoksi tiimi on intohimoinen ja luova työssään, ammattitaitoinen koko ajan ja keskittyy siihen, mikä on tärkeintä.

Rattinan Clinic on solminut kumppanuuksia useiden sairaaloiden kanssa, jotka ovat saaneet paikallisen ja kansainvälisen akkreditoinnin JCI:ltä varmistaakseen turvalliset ja korkealaatuiset palvelut. Asiantuntijaryhmä suorittaa leikkaukset liitännäissairaaloiden leikkaussaleissa, ja potilaita valvotaan sairaaloiden heräämöissä.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Brachioplastia
Rintojen kohotus
Botox-injektiot
Ihon täyttö
Genioplastia
Otoplastia
Häpyhuulten plastiikka
Rintojen suurennus
Areolan pienennys
Miesten rintojen suurennus
Pakaroiden suurennus
Vatsanpoisto
Suonikohjujen hoito

Palvelut

Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Kansainväliset sanomalehdet
Matkaopas
Taksin varaus
Pysäköintialue
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Tallelokero huoneessa
TV huoneessa


Kaupunki: Bangkok – Maa: Thaimaa – Perustettu vuonna 1999
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhuttu kieli(t): englanti, thai


Arvostelut Rattinan Clinic

อริศรา ไข่ชัยภูมิ
อริศรา ไข่ชัยภูมิ
02:28 30 Oct 23
Tee miradry Rattinanissa. Klinikka on kaunis, puhdas ja henkilökunta on hyvää, puhuu kauniisti ja on ystävällistä. Aina on mahdollisuus esittää kysymyksiä. On olemassa ensimmäinen palvelu henkilötietojen täyttämiseen verkossa, joten kun saavut klinikalle, voit jatkaa toimenpidettä. Se tapahtui nopeasti, ei tarvinnut kauaa odottaa. Tule ehdottomasti käyttämään palvelua uudelleen.
Lindsay Kravit
Lindsay Kravit
05:24 13 Sep 23
Sain MiraDry-toimenpiteen täältä. Tosi kiva klinikka! Hyvin puhdas. Henkilökunta oli kaikki tarkkaavainen ja selitti kaiken erittäin hyvin. Erittäin hyvä englannin kielen tuki, mutta kerran he saivat minut tekemään jotain, enkä ollut varma miksi, koska englanninkielistä henkilöä ei ollut lähellä, joten olin tavallaan hämmentynyt, mutta se ei ollut iso juttu lol. Miessairaanhoitaja, joka pisti lidokaiinin, puhui erinomaista englantia ja oli erittäin suloinen. Hän sai minut tuntemaan oloni mukavaksi epämukavan toimenpiteen aikana. Kiitos!
Pakratrapee Boonsirijirapat
Pakratrapee Boonsirijirapat
06:29 27 Oct 23
Solupalvelu on erittäin hyvä. Aina mielellään vastailemassa kysymyksiin ja tullessaan paljon ilmaisia ​​lahjoja.Lääkäri oli myös ystävällinen. Rasvaimuleikkauspäivänä teimme viimeisen tapauksen ja lopetimme myöhään illalla.Solut olivat siellä kunnes saimme leikkauksen valmiiksi. Kuka haluaa kokeilla mitä tahansa menettelyä? Yritä ensin neuvotella lääkärin kanssa. Suosittelemme myyjää nimeltä Khun Kukkik. Ehdota meille sopivia asioita Ehdotuksia rehellisesti Älä ylimyydä mitään mitä meidän ei tarvitse tehdä He kertovat meille Klinikka on kaunis ja sairaanhoitajat tarjoavat hyvää palvelua. Söpö, erittäin hellävarainen haavoille rasvaimun jälkeen täydellisellä palvelulla, mukaan lukien hieronta, valohoito, laser.Ennen kuin valitset täältä, katso paljon arvosteluja. Konsultoin monia klinikoita, mutta päädyin tänne, koska keskustelin lääkärin kanssa. Kysy vapaasti. Kaiken kaikkiaan palvelu on vaikuttava.
Cindy Wong
Cindy Wong
14:19 01 Nov 23
Tuli tänne Miradry-hoitoon. Klinikka on kaunis ja puhdas, lääkäri ja henkilökunta ovat todella ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen.Palataan toiseen hoitoon.
J E
J E
10:37 08 Sep 23
Minulle tehtiin äskettäin toimenpide tällä klinikalla. Olen erittäin vaikuttunut koko tiimin ammattitaidosta sekä ennen leikkausta että sen jälkeen. Erityisesti leikkauksen jälkeinen hoito ylitti odotukseni. Pystyn olemaan yhteydessä tiimiin suoraan Line chat -sovelluksen kautta ja saan erittäin nopeat vastaukset niin lääkäreiltä kuin klinikan henkilökunnalta. Tarvitsin lisähoitoa kuivumisen vuoksi ja minut nähtiin välittömästi. Suosittelen lämpimästi Rattinan Medical Centeriä.
dyon lee
dyon lee
06:38 01 Aug 23
Lääkäri ja sairaanhoitajat ovat upeita. Hyvä englanniksi ja lääketieteellisen matkailun opas, joka vie sinut läpi koko prosessin.Bodytite-prosessini etenee hyvin 2 viikon jälkeen. Ei komplikaatioita.
Thitima Pitilit
Thitima Pitilit
16:19 01 Apr 23
Palvelun saanut Rattinan Medical Center antaa asiakkaille ystävällisen tunteen. Huomaavainen ja antava tieto, jota epäilemme Paikka on puhdas, siisti, kauniisti sisustettu, rentoutunut, ei kovin jännittynyt huoltoon tullessa. Kaikki henkilökunnan jäsenet ovat erittäin tervetulleita. Kun haluat tavata tai sinulla on ongelmia, haluat käydä lääkärissä, voit varata ajan lääkärin saapumispäivälle. Pidän siitä kovasti. Ei ollenkaan pettynyt tullessani palveluun tänne. Kiitos paljon
Kongkarn Thanthadilok
Kongkarn Thanthadilok
04:41 11 Jul 23
Erittäin hyvä, vaikuttunut.- ihana henkilökunta Hymyile kaikki. jopa kotiäiti- Ei myydä liikaa kursseja. Pidän tästä.- Lääkäri palvelee Tarjoa tietoa ja selitä yksityiskohtaiset menettelyt koko hoitoprosessin ajan- Sijainti, kätevät kulkuyhteydet, puhdas, kaunis
Koh Keaven
Koh Keaven
11:46 29 Dec 23
Minulle tehtiin äskettäin rasvaimu Rattinan Medical Centerissä, enkä voisi olla tyytyväisempi koko kokemukseen. Siitä hetkestä lähtien, kun astuin sisään, minua otti vastaan ​​lämmin ja ystävällinen henkilökunta, joka sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja kotoisaksi. Tilat olivat moderneja, siistejä ja hyvin hoidettuja, mikä lisäsi entisestään luottamustani klinikkaa kohtaan.Lääkäri ja lääkintäryhmä olivat uskomattoman ammattitaitoisia, asiantuntevia ja tarkkaavaisia ​​koko prosessin ajan. He käyttivät aikaa selittääkseen menettelyn perusteellisesti, vastatakseen kaikkiin kysymyksiini ja varmistaakseen, että tunsin olevani tietoinen ja valmistautunut joka vaiheessa. Heidän asiantuntemuksensa ja aito hoito potilaistaan ​​erottavat heidät joukosta.Suosittelen Rattinan Medical Centeriä kaikille, jotka harkitsevat rasvaimua tai muita kosmeettisia toimenpiteitä. Heidän sitoutumisensa potilastyytyväisyyteen yhdistettynä heidän asiantuntemuksensa ja huippuluokan palveluihin tekevät niistä parhaan valinnan kaikille korkealaatuista hoitoa etsiville. Kiitos, Rattinan Medical Center, todella upeasta kokemuksesta!
D Will
D Will
07:14 30 Jan 24
Olen amerikkalainen mies, jolle tehtiin gynekomastia-leikkaus ja johonkin lipoon. Alusta alkaen henkilökunta oli avulias ja heillä oli jopa ylennyksiä. Kokemukseni mukaan mahtavat hinnat. Mukava ja kaunis henkilökunta. Erittäin ammattimainen. He huolehtivat sinusta leikkauksen jälkeen, jos sinulla on kysyttävää. Olen edelleen parantunut siitä melkein 2 kuukautta ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin, joten tiedän, että lopputuloksista tulee uskomattomia. 🙏🏾 Henkilökunta ja lääkärit.
Thapanee Prapasiri
Thapanee Prapasiri
07:00 01 Feb 24
Kävin Rattinan Medical Centerissä ihoinjektioissa ja olen erittäin tyytyväinen kokemukseen. Ihon rakenne on parantunut huomattavasti, ja se on huomattavan sileä. Henkilökunnan jäsenet eivät ole vain viehättäviä, vaan tarjoavat myös erinomaista hoitoa kaikille yksilöille. Klinikka ylläpitää nykyaikaiset tilat, noudattaa korkeita puhtausstandardeja ja takaa turvallisen ympäristön. Lääkäri on poikkeuksellisen taitava. Jokainen vierailu herättää luottamusta ja varmuutta. ♡♡
Alexander Mirakyan
Alexander Mirakyan
07:25 11 Apr 23
Toivon, että muistaisin ottaa kuvia klinikan sisältä, erittäin siistiä ja kauniisti suunniteltua. Henkilökunta ja lääketieteen ammattilaiset? Paras ja niin suloinen ja kohtelias. Anteeksi, mutta tämän tyyppisiä lääketieteellisiä laitoksia on vaikea löytää osavaltioista, ja jos löydät, sinun tulee maksaa omaisuuksia edes käydä siellä. Sairaanhoitajat ja lääkäri tekivät erinomaista työtä toimenpiteissäni. Kat, joka koordinoi ja neuvoi minua koko tiimin ajan (jopa silloin, kun olin paikalla), ei koskaan pettänyt minua. Aina kun minulla oli kysyttävää, hän oli tukenani selkeällä viestinnällä ja vastauksilla. Olen erittäin tyytyväinen vierailuihini ja tekemiini toimenpiteisiin. En voi kiittää heitä tarpeeksi. Ikuisesti ikimuistoinen kokemus minulle, kun olin tyytyväinen ensimmäisten toimenpiteideni kanssa.
Charlotte Woolley (Charly)
Charlotte Woolley (Charly)
01:58 11 Aug 23
Erittäin hyödyllinen kaikissa kysymyksissäni ennen toimenpidettä ja sen jälkeen.Koko henkilökunta oli rauhoittavaa ja ammattitaitoista koko ajan. Itse klinikalla on rauhoittava ilmapiiri ja puhdas. Rattinan-klinikka on edelleen hyödyllinen mahdollisissa leikkauksen jälkeisissä kysymyksissä. Odotan innolla täydellisten tulosten näkemistä, kun olen täysin parantunut
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️