Klinikka Girexx

Clinique Girexx Barcelone

Clinica Girexx on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 1999 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Klinikka Girexx, Barcelona, Espanja

Klinikka Girexx on erikoistunut avustettuun lisääntymiseen yli 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme sinulle parhaat hedelmöityshoidot, jotta voit toteuttaa unelmasi raskaaksi tulemisesta. Annamme käyttöönne uusimman sukupolven keinohedelmöitystekniikoita, joita on saatavilla vain muutamissa keskuksissa eri puolilla maailmaa, ja jotka takaavat aina parhaan mahdollisen takuun ja inhimillisimmän hoidon.

Embryoscope, IMSI, MACS… avulla voimme optimoida hoitosi ja saavuttaa poikkeuksellisen korkean onnistumisasteen. Löydät aina hoidon, joka on erittäin tarkoituksenmukaista ja inhimillistä. Tunnet aina olevasi kumppanisi seurassa sekä hoidon aikana että sen jälkeen.

Haluamme, että tunnet olosi mukavaksi kanssamme. Koska olemme ihmisiä, jotka auttavat ihmisiä. Se ei ole sama asia, eikä meillä ole samoja suunnitteluvaikeuksia, minkä vuoksi tutkimme huolellisesti jokaisen tapauksen tarjotaksemme sinulle yksilöllisen, tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Toimitusmaksut ja potilasarviot kuvastavat hyvää työpäivää. Lisäksi toimituskulumme ovat keskimääräistä korkeammat. Olemme erikoistuneet avustettuun lisääntymiseen yli 20 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme parhaat hedelmöityshoidot, jotta voit toteuttaa toiveesi tulla raskaaksi. Älä odota voittajia, emmekä me odota emmekä me odota. Nyt on aika kokeilla. Kun olet valmis, aloitamme hoidon. Girexxissä osoitamme sinulle koordinaattorin hoitoa varten, jotta voimme selvittää mahdolliset epäilyksesi. Tarjoamme sinulle myös autonkuljettajapalvelumme, jotta voit hyödyntää mahdollisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ruoan, stressin jne. suhteen.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Barcelona – Maa: Espanja – Perustettu: 1999
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: espanja, englanti, ranska


Arvostelut Clinique Girexx

4.0
powered by Google
Tiffany R
Tiffany R
20:27 10 Aug 23
Girexxin ansiosta saimme perustaa perheemme heti alusta alkaen. Erittäin tarkkaavainen ja läsnä jokaisessa vaiheessa etäisyydestä huolimatta. Erittäin reagoiva jokaiseen lähetettyyn sähköpostiin. Kiitos taas.
Mélanie Severe
Mélanie Severe
17:10 09 Jun 23
Erittäin osaavien ja inhimillisten ammattilaisten tiimi. Aina tarkkaavainen, täynnä ystävällisyyttä ja optimismia tukeamme, huolimatta toisinaan nousevista epäilyistä. Olemme aina voineet luottaa koko henkilöstöön. He osoittivat suurta saatavuutta.Kiitos koko tiimille suurimman unelmamme toteuttamisesta.Palaamme pian luoksesi laajentaaksemme pientä perhettämme.
Juvaron Lisa
Juvaron Lisa
08:16 16 Aug 23
Erittäin mukava kokemus Girexxistä, reagoiva, välittävä ja erittäin ammattimainen, saimme pienet kaksoset heidän avustansa ansiosta.Kaksi klinikkaa Girona ja Barcelona ovat mahtavia.Joukkueet puhuvat ranskaa, mikä on iso plussa!Kiitos heille unelmamme edistämisestä 😍
laura lorenzetti
laura lorenzetti
15:37 17 Jul 23
Otin yhteyttä klinikalle viime vuonna, he seurasivat ja auttoivat erinomaisesti etäisyydestä huolimatta. Tein munalahjoituksen ja tänään meillä on pikkuinen mukanamme! Kiitän vilpittömästi koko tiimiä siitä, että sain mahdollisuuden tulla äidiksi, sanoinkuvaamaton tunne. Laura
MISTER MYSTERE
MISTER MYSTERE
18:55 07 May 22
Varo 5*****-arvosteluja, niistä on mahdollista maksaa Googlelle. Tämä klinikka on hölynpölyä, he istuttivat vaimolleni erittäin huonolaatuisen alkion, tohtori ROCASin kuuleminen on upeaa, se on hienoa... paitsi että kun ranskalainen gynekologini katsoo kuvia alkiosta, heidän EI olisi KOSKAAN pitänyt siemennyttää. .. Muuten vastaanotto on oikea, mutta valitettavasti ne eivät vaikuta ollenkaan vakavilta
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️