Acibadem Maslak

Acibadem Maslak sairaala 1

Acibadem Maslak on erikoistunut MAP / IVF- ja lapsettomuushoitoihin. Tämä vuonna 1996 perustettu JCI-sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Acibadem Maslak, Istanbul, Turkki

Acıbadem Maslak tarjoaa diagnoosi- ja hoitopalveluja hedelmättömyyden alalla käyttäen sädehoitolaitteita.

Potilaiden vastaanottaminen alkoi vuonna 2009, Acibadem Maslak on saavuttanut 364 vuodepaikan kapasiteetin 106 000 m2:n sisäpinta-alalla, ja se on nyt Acıbademin suurin sairaala osana vuonna 2018 valmistunutta laajennushanketta. Sairaala on saanut kansainvälisen laatuakkreditoinnin JCI Accredited.

Acıbadem Maslak -sairaalassa on 231 potilashuonetta, joista 196 on standardihuoneita. Acıbadem Maslakissa on 16 yleiskirurgista leikkaussalia, 2 IVF-huonetta ja 36 tehohoitopaikkaa.

Acıbadem Maslak -sairaalalle on myönnetty LEED Gold -sertifikaatti. LEED-sertifiointi otettiin käyttöön vuonna 1998. Se on USGBC:n (U.S. Green Building Council) kehittämä ympäristöystävällinen rakennusten sertifiointijärjestelmä.


Klinikan erikoisala :

PMA / IVF
Keinosiemennys
Munasolujen pakastaminen
Alkioiden pakastaminen
Hedelmällisyyden arviointi
Hormonitestit
IVF – koeputkihedelmöitys
IVF-neuvonta
Lisääntymislääketieteen konsultointi

Tarjotut palvelut

Siirto lentokentällä
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Lääkärin asiakirjojen siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1996
Akkreditointi: JCI-akkreditoitu – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska, saksa, italia, saksa


Arvostelu tuotteesta Acibadem Maslak

Teimuraz Gogitidze (DocTemur)
Teimuraz Gogitidze (DocTemur)
10:17 23 Jun 21
When evaluate from the view of medical professional the hospital is one of the high quality and equiped hospital i have ever seen. The most important is that you can feel how it rake care about patients and doctors phisical or emotional needs also, bringing so high quality service not only in medicine but food, drinks, interior and exterior design. Everything has a great impact on mind and it is unforgetable. Especialy many thanks to Professor Mete Duren and Professor Ozlem Er for their hospitality and their wish to share their knowleague and skills!
Daniel Coulton Shaw (daniel shaw)
Daniel Coulton Shaw (daniel shaw)
11:09 10 Jun 22
Highly advanced and efficient hospital catering to high end international patients looking for international level care.Of special interest is the award winning spinal surgery and rehabilitation department.
Tuğba Özdilek
Tuğba Özdilek
20:49 28 Aug 22
Sekä saamasi terveyspalvelun laatu että henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys ovat todella ihailtavia. Olimme sairaalassa 3 päivää ystäväni leikkauksessa. Se oli enemmän kuin puhdas hotellihuone kuin sairaala. Palvelun laatu on erittäin hyvä jopa kumppanille. Se oli todellakin nimensä mukainen sairaala.
Saman Suad Agha
Saman Suad Agha
17:48 27 Aug 23
I had the privilege of receiving exceptional care at Acibadem Maslak Hospital, where Prof. Dr. Can Üstündağ performed a remarkable surgery on my right eye using the Cyclo G6 Glaucoma Laser System. Prof. Dr. Üstündağ's mastery in the field is truly commendable; I've been under his care for a decade and his expertise is unmatched.The hospital itself is nothing short of a luxurious first-class hotel. The facilities are impeccable, combining cutting-edge medical technology with a warm and welcoming environment. From the moment I entered, I was greeted by a staff that operated with remarkable systematic efficiency. Their professionalism and attentiveness contributed to a seamless and stress-free experience.The Cyclo G6 Glaucoma Laser System used in my surgery showcased the hospital's commitment to employing state-of-the-art equipment for patient care. Prof. Dr. Üstündağ's skillful utilization of this advanced system further underlines the hospital's dedication to offering top-tier medical solutions.In conclusion, my journey at Acibadem Maslak Hospital was marked by excellence on every front. Prof. Dr. Can Üstündağ's expertise, combined with the hospital's opulent facilities and attentive staff, created an experience that left me confident in my choice of care. I wholeheartedly recommend Acibadem Maslak Hospital to anyone seeking exceptional medical treatment.
Caravaner Tr
Caravaner Tr
19:58 17 Apr 23
Tällä kertaa he eivät tuottaneet pettymystä. Menimme hermostuneena pieneen leikkaukseen ja lähdimme hymyillen. Onnea kaikille potilaille.
ayla okur
ayla okur
10:27 15 Jul 23
Saamme hoitoa ortopedian ja traumatologian osastolla. Lääkärimme ovat erittäin hyviä ja meille tärkeitä... Saamme vilpittömät vastaukset kaikkiin kysymyksiimme Dr. Olen erittäin onnellinen, he kaikki hymyilevät. Odotamme kuitenkin jonossa tapaamista varten.
Maria Ledesma-Kap
Maria Ledesma-Kap
12:23 18 Sep 23
Kävin vuositarkastuksessa täällä. He ovat tulleet hurjasti. Paikka on puhdas ja hyvin hoidettu. Erittäin järjestelmällinen ja organisoitu. Lääkäri osaa englantia. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, vaikka he eivät kaikki puhu englantia. Sairaalassa on selkeät kyltit sekä turkiksi että englanniksi, ja henkilökunta kävelee aina mukanasi, jos sinun on mentävä sairaalan toiselle alueelle. Pettynyt siihen, että wc, johon minut johdettiin antamaan virtsanäyteni, oli likainen, mutta ympärillä oli muita wc-tiloja, jotka olivat erittäin puhtaita. Maksullinen katupysäköinti ja pysäköintipalvelu saatavilla.
Mutlu Şerefler
Mutlu Şerefler
18:17 19 Aug 23
Meillä tehtiin Prp 18.08.24, tottakai meidät rekisteröitiin ulkomaiseksi potilaaksi kaksinkertaiseen normaalihintaan.Koska käyn ulkomailla silloin tällöin.Jos halutaan normaalihinta niin kysytään SGK:n palveluraportti. Jos annan heille, he keksivät toisen tekosyyn saada lisää rahaa, me maksamme SGK:n. He haluavat maksut euroina. Se oli sairaalan johdon päätös. Heidän mukaansa on 3 eri tariffia. He kaikki osoittavat toisiaan, he soittavat sinulle, he sanovat, että olet oikeassa, he sanovat, että se on sairaalan johdon päätös! Sääli rahojasi.Jos on potilas, olet paikalla.On erittäin julmaa rekisteröityä TR-tunnuksella ja tulla kohdeltavaksi ulkomaalaisena potilaana!!IVF-osasto on täydellinen fiasko. Sairaala joka tekee tämän omat kansalaisensa, anteeksi, kuka tietää mitä bisnestalo tekee ulkomaalaiselle potilaalle!
fatih
fatih
11:45 06 Aug 23
Älä koskaan tule IVF-osastolle. Kaikki he pettivät minua yksimielisesti, rahaa rahalle, tulos on nolla. Koska tutkin lääkäriä, joka suorittaa mikrotoositoimenpiteen urologiassa, on erittäin tärkeää, Dr. Jatkoimme hoitoa Tansu Güdelcin kanssa. He aikoivat viedä minut leikkaukseen sinä päivänä, jona vaimoni oli valmis. Vahvistin sen kysymällä 4 eri henkilöltä, IVF-hoitajalta, tansu güdelcininin sairaanhoitajalta ja henkilöltä, jolle maksettiin. Leikkauspäivänä olin tansuopettajan puolesta sairaalassa. Mutta Tansu Hodja ei käynyt leikkauksessani, en edes nähnyt hänen kasvojaan sairaalassa sinä päivänä. Sairaala petti meidät, IVF:ään tulleita potilaita kohdeltiin samalla tavalla, toivon ruusuinen maailma, rahanlaskentakoneet ja turhautuminen. En suosittele tätä paikkaa IVF:ään. Yritimme 2 kertaa sanomalla, että käytämme erilaisia ​​hoitoja, maksoimme eri hoidoista, kuinka monta sataatuhatta he veivät rahamme, tulos on nolla.
Burak Yener
Burak Yener
11:17 03 Aug 23
Saavut aina poikkeuksetta myöhässä tutkimuksiin. He tekevät tutkimuksia ja testejä niin, että ne säästävät mahdollisimman paljon kustannuksia, he pyytävät magneettikuvausta. MRI-ajan saat ainoalla vapaa-ajalla, mutta he voivat jopa hallita konetta ja saada sinut odottamaan tunnin. (Voit välittää sen tosiasian, että vaikka saisit neulan, sinulle tehdään magneettikuvaus ja magneettikuvausmaksu on järjettömät luvut, kuten 11 tuhatta) + Lääkäriajan hinta, joka on nimeltään Hae vain magneettikuvaus, on 2600 liiraa ilman yksityisen vakuutuksen kattamaa osuutta. (elokuu 2023)Sillä välin lääkäri peruuttaa tutkimusajan viime hetkellä ja voi kytkeä sen pois puhelimitse (maun mukaan tai mitä tahansa)Noniin, häiritset ihmisten huomion päivystyspotilaan valheella lääkärin vastaanotolla, mutta kuinka et voi hallita magneettikuvauslaitetta, jolla on tietty aika ja jonka ajan olen valinnut päiviä aikaisemmin? (Voin vannoa, että minulla on arabipotilas edessäni, mutta en voi todistaa sitä)Yhteenvetona, älä valitse tätä laitosta, joka ei kunnioita aikaasi eikä saa asianmukaista palvelua näistä kohtuuttomista maksuista huolimatta, sitä ei ole rakennettu turkkilaisille.
ZEKERIYA S. SEN (tıkabasamüzik)
ZEKERIYA S. SEN (tıkabasamüzik)
04:46 02 Jun 23
Having a good name doesn't always guarantee a positive experience, especially if the staff is subpar. Yesterday, my partner and I visited a hospital to see our obstetrician, who had recently moved there from another hospital. However, the assistants at the In Vitro Fertilization (IVF) section, where he was assigned, could have been more helpful and interested.We informed them that we needed to see the doctor, but they falsely claimed that he was busy with another patient during our scheduled appointment. Instead of trying to contact him, they rudely asked us to contact him via WhatsApp. This lack of sympathy and humanity towards couples trying to conceive was disappointing.After eventually seeing our doctor, we asked for a quotation for the expected birth package. However, we were shuffled from one desk to another on different floors, and no one seemed to know what we were asking for. Finally, we were directed to a desk where we informed the secretary of our request. She called the person in charge, who provided a cost of 70K Turkish Liras without inviting us to her office or listening to us. This information was passed through a secretary during a phone conversation, and we were left feeling frustrated and ignored. The secretary, seeing our expressions of frustration, insisted that the lady in charge should come forward to answer our question. Shouldn't that have been the case from the beginning? The lady in charge, later unwilling, came to the front desk with vulgar body language. She didn't listen and instead spoke harshly, demanding that my wife be calm without even bothering to listen.Despite having the financial means, we would not recommend this hospital. The staff, especially in the Obstetrics, Gynecology, and IVF departments, mistreated us and lacked basic customer service skills. This was disappointing because my wife was 32 weeks pregnant and required a more sympathetic approach. I would never suggest anyone consider this hospital for childbirth. There are many humane hospitals in town.
Tansu Koç
Tansu Koç
09:20 21 Aug 23
He eivät ansaitse edes pisteitä. Professori tutki minut ja maksoin täyden 3 tuhannen TL:n koemaksun. He tekivät analyysin, odotin tulosta 10 päivää. Johtopäätöksen jälkeen he eivät soittaneet minulle, soitin ja pyysin tapaamista, he sanoivat, että lääkäri palaa luoksesi, koska minulle ei soitettu iltapäivällä, pyysin tapaamista uudelleen, tietenkin, se on ovi ja seinään. Viikonloppu väliin, soitin taas aamulla, he liittivät sen osastolle, mutta he olivat liian kiireisiä, he palasivat. Tietysti riittää analyysi ja maksun maksaminen, tuloksista keskusteleminen on ajanhukkaa... pitää keskittyä tuloja tuottaviin asioihin 👍🏻
Ayda Kho
Ayda Kho
15:57 08 Jul 23
If I could I would not give even 1 star!!! The worst hospital I ever stayed in!! I was here for a tummy tuck ! My surgery was on Thursday it took 8 hours . My doc is the best but this Hospital I will never recommend to anyone ! I came in my room on Thursday 06.07.23 and they cleaned and tidy up my room on Saturday ! Since Friday I told them I have fever nobody checked they just told me no you don’t have fever . Since Friday morning I couldn’t walk because of my dizziness feeling, I told them 5 times (by the way NOBODY SPEAKS ENGLISH) !!!! They bring me on Saturday for 5 minutes a Germany speaking guy maybe 3 minutes who cares !? I couldn’t explain my feelings3 days long ! I must use a translator . Finally at 18 pm they give me a medicine for fever and now after 1 full day I feel better ! If you want to do any kind surgery neverCome to Acibadem Maslak ! It’s Dirty , unfriendly and no one can speak English !!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️