Fecondation in vitro en Tunisie (in vitro kasvatus Tunisiassa)

koeputkihedelmöitys Tunisia 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää koeputkihedelmöityksestä Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen koeputkihedelmöitykseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle koeputkihedelmöityksestä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien lääkäreiden luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Koeputkihedelmöityksen hinta Tunisiassa

Koeputkihedelmöityksen keskihinta Tunisiassa on 3 100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2900 eurosta 3300 euroon.

ToimenpiteetHinta Tunisia
Koeputkihedelmöitys3100 €

Mitä koeputkihedelmöitys on?

Jotta raskaus syntyisi luonnollisesti, munasarjasta vapautuu ovulaation yhteydessä munasolu, joka kulkeutuu munanjohtimeen, jossa se kohtaa siittiöitä ja hedelmöittyy. Hedelmöittynyt munasolu pääsee kohtuonteloon, jossa se istuttaa itsensä kohdun paksuun seinämään (kohdun limakalvoon).

IVF-hoidossa (koeputkihedelmöityshoito) munasarjoja stimuloidaan tuottamaan useita munasoluja, jotka sitten kerätään ja sekoitetaan siittiöiden kanssa laboratoriossa, jolloin hedelmöittyminen voi tapahtua. Kehittyviä alkioita seurataan tarkasti, ja terveimmät alkiot siirretään sitten kohtuun istutusta varten.

Koeputkihedelmöitys Tunisiassa on sarja toimenpiteitä, jotka tehdään erityisesti yli 40-vuotiaiden naisten lapsettomuuden hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös tiettyjen terveysongelmien, kuten ovulaatiohäiriöiden, munasarjojen ennenaikaisen vajaatoiminnan, munanjohtimien vaurioiden, endometrioosin, selittämättömän lapsettomuuden, kohdun kohdun kohdunpoistomuodostumien, heikentyneen siittiöiden tuotannon tai toiminnan, aikaisemman munanjohtimien sterilisaation tai poiston, geneettisen häiriön tai syöpäpotilaiden hedelmällisyyden säilyttämisen hoitoon.

Mitä koeputkihedelmöitykseen (IVF) kuuluu?

Koeputkihedelmöitys Tunisiassa on pitkä prosessi, joka voi kestää useita kuukausia. Vaikka tämä menettely lisää mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi, ei silti ole takeita siitä, että se toimii kaikilla.

Ennen IVF-menetelmää sinun ja kumppanisi on ensin tehtävä joukko testejä, kuten sperma-analyysi, munasarjojen reservitesti, tartuntatautien seulonta, simuloitu alkionsiirto ja kohtuontelon tutkimus.

Seulonnan jälkeen teille molemmille tehdään IVF-menetelmät :

Hedelmällisyyslääkkeet – nämä ovat lääkkeitä, joita määrätään munasarjojen stimuloimiseksi munasolujen tuotannon lisäämiseksi. Munasoluja on tuotettava useita, koska on odotettavissa, että osa niistä ei kehity tai hedelmöity noutamisen jälkeen. Tässä vaiheessa munasarjat tarkistetaan emättimen kautta tehtävällä ultraäänitutkimuksella, ja lisäksi tehdään verikoe hormonitasojesi tarkistamiseksi.

Munasolusi otetaan talteen pienellä kirurgisella toimenpiteellä. Toimenpide tehdään käyttämällä uusinta ultraäänitekniikkaa, jolla neula ohjataan munasarjoihin munasolujen ottamiseksi. Toimenpiteen aikana käytetään yleensä propofolipuudutusta.

Spermanäyte – Kumppaniasi pyydetään tuottamaan spermanäyte, joka sopii hedelmöittämistä varten ottamiisi munasoluihin. Jos käytät luovutettua spermaa, se otetaan pakastimesta ja valmistellaan samalla tavalla.

Inseminaatio – Tässä toimenpiteessä munasolut ja siittiöt sekoitetaan keskenään ja säilytetään laboratorioastiassa hedelmöittämistä varten. Jos hedelmöittymismahdollisuudet ovat heikot, voidaan käyttää intrasytoplasmista spermainjektiota (ICSI). Tällöin yksittäinen siittiö ruiskutetaan suoraan munasoluun; munasoluja seurataan tarkasti, jotta nähdään, tapahtuuko hedelmöittyminen.

Alkionsiirto – Kun hedelmöitys on onnistunut, tapahtuu solujen jakautuminen; hedelmöittyneitä munasoluja kutsutaan nyt alkioiksi. Nämä alkiot siirretään kohtuun 3-5 päivää sen jälkeen, kun munasolut on otettu ja hedelmöitetty. Alle 40-vuotiaille naisille voidaan siirtää yksi tai kaksi alkiota ja yli 40-vuotiaille naisille enintään kolme alkiota. Siirrettävien alkioiden määrää on rajoitettava monisikiöriskin välttämiseksi.

Kuinka kauan minun on oleskeltava Tunisiassa in vitro -hedelmöityshoitoa (IVF) varten?

Vaikka alkionsiirron jälkeen on suositeltavaa ottaa rauhallisesti, jotkut naiset voivat jatkaa normaalia arkeaan toimenpiteen jälkeen. Huomaa, että suunnitellut seurantakäynnit kirurgin luona ovat olennaisen tärkeitä toipumisen ja paranemisen kannalta ja että sinun on oleskeltava Tunisiassa 10-12 päivää. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen myös mahdollisista sivuvaikutuksista:

  • Pieni määrä nestettä (joka voi olla kirkasta tai verellä värjättyä) vuotaa toimenpiteen jälkeen.
  • Lievät kouristukset ja/tai turvotus
  • Ummetus
  • Rintojen arkuus

Mikä on toipumisaika koeputkihedelmöityshoidossa (IVF) Tunisiassa?

12 päivää munasolujen ottamisen jälkeen lääkäri tekee verikokeen, jolla tarkistetaan, oletko raskaana. Sinun on siis jäätävä hieman pidemmäksi aikaa IVF:n jälkeen, jotta kaikki toimenpiteet onnistuvat täydellisesti.

Millaista seurantaa tarvitaan Tunisiassa suoritettujen koeputkihedelmöityshoitojen (IVF) jälkeen?

Neuvonta on erittäin tärkeää IVF-menetelmän yhteydessä; kaikkien on ymmärrettävä, että kaikki IVF-menetelmät eivät onnistu. On erittäin suositeltavaa, että parit saavat asianmukaista neuvontaa IVF-hoidon aikana ja sen jälkeen.

Mikä on koeputkihedelmöityksen (IVF) onnistumisprosentti Tunisiassa?

IVF-menetelmän onnistumisprosentti riippuu useista tekijöistä, kuten äidin iästä, elämäntavoista, lapsettomuuden syystä ja lisääntymishistoriasta. alle 35-vuotiaista naisista 40 % onnistuu, 36-41-vuotiaista naisista 25 % onnistuu ja yli 42-vuotiaista naisista vain 4 %. Sinun on myös ymmärrettävä, että raskaustiheys ei ole täsmälleen sama kuin elävänä syntyneiden määrä. Lisäksi sinun on syytä olla tietoinen siitä, että IVF-menetelmään liittyy joitakin pieniä riskejä, esimerkiksi pahoinvointia tai oksentelua, hengitysvaikeuksia, pyörtymistä, vatsakipuja ja turvotusta sekä mahdollista painonnousua.

Onko koeputkihedelmöityshoidolle (IVF) olemassa vaihtoehtoja Tunisiassa?

Koeputkihedelmöitys ei ole ainoa mahdollinen hoito lapsettomuuteen. Muita harkittavia hedelmöityshoitoja voivat olla mm:

Kohdunsisäinen keinosiemennys – tunnetaan yleisesti nimellä keinosiemennys. Tässä menettelyssä siittiöitä viedään kohtuun kohdunkaulan kautta ovulaation aikaan.

Leikkaus – joissakin tapauksissa miehet ja naiset tarvitsevat korjausleikkauksia, jos heidän sukuelimensä aiheuttavat hedelmällisyysongelmia. Tällaiset korjaavat kirurgiset vaihtoehdot voivat auttaa ilman muita lapsettomuushoitoja.

Elämäntapamuutokset – lapsettomuushoidon sijaan hedelmällisyysasiantuntija voi ehdottaa useita elämäntapamuutoksia, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia. Näitä voivat olla esimerkiksi painonpudotus, alkoholin vähentäminen ja tupakoinnin lopettaminen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️