Kasvojenkohotus Turkissa

kasvojenkohotus 1 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kasvojenkohotuksista Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen kasvojenkohotukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kasvojenkohotuksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon kasvojenkohotus maksaa Turkissa?

Istanbulissa kasvojenkohotuksen keskimääräinen hinta on 3 700 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3-4 tuntia. Turkkilaisen hoitojakson pituus on 7 päivää ja sairaalassaoloaika 2 yötä. Kokonaiskustannukset riippuvat kirurgin kokemuksesta ja suosiosta. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus3700 €
Otsan kohotus2200 €
Kaulan kohotus2400 €
Ohimon kohotus2200 €

Mikä on kasvojenkohotus?

Vuosien myötä kasvojen ihanat ääriviivat menettävät luonnollisesti kauneuttaan. Se on epämiellyttävä prosessi, mutta se on väistämätön!

Kun olet yli viisikymppinen, ihosi alkaa roikkua, poskipäihin ilmestyy yhtäkkiä vatsalihaksia ja reikiä… Lyhyesti sanottuna, kaikki kasvonpiirteesi alkavat kaartua. Tällaisen ylivoimaisen tilanteen edessä on toivon pilkahdus: kasvojenkohotus Turkissa

Määritelmä

Kasvojenkohotus tai kohdunkaulan ja kasvojen kohotus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on korjata kasvojen ääriviivat, jotka ovat vaurioituneet ajan myötä. Käytännössä kasvojen kohotuksella pyritään korjaamaan veltostunutta ihoa, poskien ja poskipäiden kudosta, kasvonpiirteitä sekä kasvojen ja kaulan ikääntymistä.

Kasvojenkohotus vähentää myös huomattavasti ryppyjä ja muita rumia jälkiä. On siis selvää, että tällaisen toimenpiteen taustalla on kehon luonnollinen ikääntyminen, erityisesti kun lähestyt viisikymppisyyttäsi.

Tältä osin on huomattava, että kasvojenkohotuksia voidaan tehdä sekä miehille että naisille. Kasvojenkohotuksia on useita erilaisia. Joskus leikkaus voi koskea vain yhtä kehon osaa tai koko kehoa:

1- Otsan kohotus voidaan tehdä otsan tai kulmakarvojen välissä esiintyvien vaakasuuntaisten ryppyjen (rypyt) poistamiseksi.

2- Ohimolohkon kohotus voidaan tehdä ohimoiden roikkuvan kudoksen sekä variksenjalkojen ryppyjen (silmäluomien ulkokulmat) korjaamiseksi.

3- Tämä toimenpide tunnetaan myös nimellä minifacelift, ja sen tarkoituksena on nuorentaa kasvojen ulkonäköä hoitamalla ikääntymisen merkkejä, kuten roikkuvaa ihoa, ryppyjä ja poimuja.

Kuvat ennen ja jälkeen

Milloin se pitäisi tehdä?

On huomattava, että kasvojenkohotukselle ei ole olemassa kiinteää ikää. Syyt kasvojenkohotukseen ovat luonnollisesti erilaiset eri potilailla. Yleisesti ottaen paras ikä harkita kasvojenkohotusta on kuitenkin 40 vuotta.

Tilastojen mukaan suurin osa tämäntyyppistä leikkausta tarvitsevista potilaista on 45-65-vuotiaita. HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

Noin tässä iässä ikääntymisen merkit alkavat näkyä: kasvojen kudosten ja soikion heikkeneminen, ryppyjen, nanosukupuolisten uurteiden, poskipäiden ja -aukkojen, rasvoittuneen kaulan jne. ilmaantuminen. Odotettavissa oleva tulos on ihon nuorentaminen vähintään 10 vuodella.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Kuva ennen ja jälkeen kasvojenkohotuksen Turkissa

Miten kasvojenkohotusleikkaus suoritetaan?

Tämänkaltainen kauneusleikkaus vaatii paljon tarkkuutta ja hienotunteisuutta. Useimmat kasvojenkohotukset tehdään paikallis- tai yleisanestesiassa. Kosmetiikkakirurgi voi siksi pyytää anestesialääkärin läsnäoloa. Todellisuudessa jokaisella kauneuskirurgilla on oma työmenetelmänsä.

Kunkin asiantuntijan käyttämien erilaisten menetelmien lisäksi on kuitenkin huomattava, että leikkaus tehdään viillon kautta. Jotta arvet voitaisiin peittää mahdollisimman hyvin, viilto alkaa ohimolta ja kulkee korvan edessä.

Seuraavaksi tehdään toinen viilto korvalehden eteen ja taakse, ja viilto päättyy niskaan. Tämän jälkeen kirurgi nostaa ihoa ja työskentelee lihasten alla kiristääkseen kudoksia.

Halutusta tavoitteesta riippuen kiristettävät alueet voivat olla sekä iho- että lihasalueita.

Muista lopuksi, että leikkaus kestää keskimäärin 2-3 tuntia. Kasvojenkohotuksen jälkeen sinun on oltava sairaalassa 24-48 tuntia. Noin 3 viikon ajan sinun on myös vältettävä kaikkea huomattavaa fyysistä rasitusta vaativaa toimintaa.

Photo avant et après un lifting visage en Turquie
Kuva ennen ja jälkeen kasvojenkohotuksen Turkissa

Sinun on myös levättävä viikon ajan tekemättä töitä. Kirurgi poistaa langat 7. ja 15. päivän välillä leikkauksen jälkeen.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Kasvojenkohotukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Syvä laskimotromboosi ;
  • Sydän- ja keuhkokomplikaatiot;
  • Kasvohermon vaurio;
  • Tunnottomuus ja ihon tuntohäiriöt;
  • Ihon turvotus ;
  • Sinertävät ekhymoosit.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut ammattilainen.

On huomattava, että kasvojenkohotusta ei islamissa pidetä haramina. Se on halal ja hyväksyttävä, jos sitä käytetään kauneusvirheen poistamiseen.

Jos olet liikuntarajoitteinen henkilö, saat lisätukea lentokentältä majoitukseen asti. Lääkintälaitoksemme on esteetön vammaisille.

Missä ovat parhaat maat halpaan kasvojenkohotukseen?

Kun kyse on plastiikkakirurgiasta, lääketieteellinen matkailu on vakavasti harkittava vaihtoehto, koska Euroopassa tarjotaan kohtuuttomia hintoja. Lisäksi joissakin ulkomaisissa maissa on tunnettuja asiantuntijoita, jotka ovat erittäin päteviä kasvojenkohotuskirurgiassa.

Parhaita ulkomaita tällä alalla ovat tällä hetkellä Turkki ja Tunisia. Ota selvää, miksi nämä kaksi maata ovat tällä hetkellä parhaita kohteita..

Photo avant et après un lifting visage à Istanbul
Kuva ennen ja jälkeen kasvojenkohotuksen Istanbulissa

Kasvojenkohotus voidaan tehdä myös HIV-tartunnan saaneille potilaille. HIV-positiivisten potilaiden kohdunkaulan kasvojenkohotuksen suorittavat kokeneet lääkärit erityisesti tähän tarkoitukseen varatussa, steriilissä leikkaussalissa. Leikkauksen kustannukset jäävät kuitenkin korkeammiksi, koska henkilökunta on leikkauksen aikana ylivarustettu. Ja leikkauksen jälkeen kaikki välineet heitetään pois.

Lue myös: Ketun silmien hinta Turkissa

Miksi tehdä kasvojenkohotus Turkissa?

On useita syitä, miksi suosittelemme valitsemaan Turkin kasvojenkohotuksen ulkomailla. Ensinnäkin pääkaupungista Istanbulista löydät kokeneita, taitavia ja päteviä plastiikkakirurgeja. Nämä asiantuntijat nauttivat kansainvälistä tunnustusta.

Toiseksi Istanbuliin matkustaminen on paljon halvempaa kuin kasvojenkohotuksen tekeminen Euroopassa. Esimerkkinä mainittakoon, että lento Pariisista Istanbuliin maksaa matalasesongin aikana 160 euroa ja korkeasesongin aikana 280 euroa.Hotelliyö maksaa keskimäärin 70 euroa yöltä.

Huomaa, että useat hotellit tarjoavat hintoja 30-100 euron välillä yöltä. Kaikki riippuu haluamastasi mukavuustasosta. Jos haluat päästä hotellista lääkärin vastaanotolle, muista, että Istanbulissa yhden kilometrin taksimatka maksaa keskimäärin noin 0,45 euroa.

Kuinka paljon kasvojenkohotus maksaa Turkissa?

Kasvojenkohotuksen kustannukset Turkissa eivät ole muihin maihin verrattuna liian korkeat, ja kasvojenkohotuksen keskihinta Turkissa on 2 500 euron ja hieman yli 3 200 euron välillä. Kokonaiskustannuksissa otetaan kuitenkin huomioon plastiikkakirurgin kokemus ja suosio sekä leikkauksen monimutkaisuus.

Tässä on raportti kasvojenkohotuksesta

Kasvojenkohotusvideo

Johtopäätös

Lyhyesti sanottuna kasvojenkohotus on kirurginen toimenpide, jonka avulla voit saada takaisin kauneutesi ja nuorekkaamman ulkonäön antamalla kasvoillesi uuden elämän. Voit odottaa näyttäväsi noin 10 vuotta nuoremmalta.

Totuus on kuitenkin se, että huonosti tehdyllä kasvojenkohotusleikkauksella voi olla peruuttamattomia seurauksia: tulehdus, hermovaurio, kasvojen halvaantuminen ja niin edelleen. Siksi on tärkeää etsiä kirurgi, joka on pätevä ja jolla on laillinen lupa tehdä tällainen leikkaus (joka on rekisteröity lääketieteellisessä lautakunnassa).

Jos päätät lähteä ulkomaille, on erittäin suositeltavaa, että kasvojenkohotus tehdään erikoistuneilla klinikoilla, joilla on maailmanlaajuinen maine.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan kasvojenkohotus kestää Turkissa?

Kasvojenkohotusten onnistumisprosentti Turkissa on uskomattoman korkea, usein noin 95 %. Tämä johtuu Turkin yksityisklinikoilla toimivista erittäin pätevistä ja kokeneista kauneuskirurgeista. Potilaat voivat siis luottaa heidän asiantuntemukseensa.

Kasvojenkohotus ei ole kivulias. Leikkauksen jälkeen saatat tuntea jonkin verran epämukavuutta, koska ihosi on herkkä. Iho on myös hieman kireä, mikä aiheuttaa vähäisiä vaikeuksia pureskellessa. Nämä tuntemukset häviävät nopeasti.

Turkin kasvojenkohotusten onnistumisprosentti on uskomattoman korkea, usein noin 95 %. Tämä johtuu Turkin yksityisklinikoilla työskentelevistä erittäin pätevistä ja kokeneista kauneuskirurgeista. Tämän vuoksi potilaat voivat luottaa heidän asiantuntemukseensa.

Kasvojenkohotuksen suorittamiseen ei ole muuta vähimmäisikää kuin yli 18 vuoden ikä. Monet aikuiset harkitsevat kuitenkin tätä kauneuskirurgista toimenpidettä 40-60 vuoden iässä. Kasvojenkohotusta kannattaa harkita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta tulokset olisivat pitkäaikaisia.

Rytidektomia kestää 2-5 tuntia. Se tehdään yleisanestesiassa, joskus paikallispuudutuksessa, jos toimenpide ei ole laaja. Siinä tehdään pieniä viiltoja korvan ympärille ja päänahkaan ylimääräisen ihon poistamiseksi.

Kasvojen nuorennusleikkauksen kesto Turkissa vaihtelee klinikoittain. Yleensä se kestää seitsemästä kymmeneen päivää, ja sairaalassa vietetään yksi tai kaksi yötä. Sen jälkeen on odotettavissa noin kahden viikon toipumisaika.

Kasvojenkohotuksia on mahdollista tehdä useampia, mutta sitä ei yleensä suositella mahdollisten komplikaatioiden ja epäsuotuisten arpien riskien vuoksi. Ota yhteyttä pätevään ammattilaiseen, jotta voit tehdä oikean päätöksen.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️