Dunyagoz Antalya

Dunyagoz Antalya Antalya

Dunyagoz Antalya on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2010 perustettu JCI-akkreditoitu ja ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Turkin Antalyassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkoarviointia varten. Nopea vastaus.

Dunyagoz Antalya, Antalya, Turkki

Dunyagoz Antalya tarjoaa terveydenhuoltopalveluja kansallisesti ja kansainvälisesti yhteensä 25 eri toimipisteessä, joiden päivittäinen kapasiteetti on 8 000 avohoitopotilasta ja 1 000 kirurgista toimenpidettä.

Ryhmä tarjoaa ratkaisuja kaikenlaisiin silmien ja silmänympärysihmisten terveyteen liittyviin ongelmiin satojen erilaisten hoitomenetelmien avulla, joita tarjotaan kaikilla silmiin liittyvillä aloilla käyttäen uusinta teknologiaa.

Sairaalaryhmä on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa yhtenä harvoista poikkeuksellisista keskuksista maailmassa kattavan ja jatkuvasti päivitetyn teknologiansa ansiosta.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Kulmien kohotus
Blepharoplastia
Kasvojen huulten täyttö
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Matkaopas
Matkasairausvakuutus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Uskonnolliset tilat
Ravintola
Tallelokero huoneessa
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Antalya – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2010
Akkreditointi: JCI-akkreditointi, ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, saksa, venäjä, turkki


Arvostelu Dunyagoz Antalyasta

Enise Burhan
Enise Burhan
11:18 12 Oct 23
DR. Olin erittäin tyytyväinen neiti Özlem Özcaniin, haluan kiittää rouva Fundaa ja rouva Zeynepiä mielenkiinnosta, hän on puhdas ja huolellinen 🫶🏻
Aykut Akagunduz
Aykut Akagunduz
07:02 14 Oct 23
Ennen sairaalaan tuloa vastustin ehdottomasti silmäleikkausta. Lääkärimme "BİRGİ" selitti tilanteen niin selkeästi ja luottavaisesti, että hän antoi meille luottamusta ja rauhoitti meitä. Meillä oli hyvä leikkaus ja kaikki on nyt täydellisessä kunnossa. Lisäksi haluan kiittää hänen avustajaansa "Ebrua" kaikesta avusta ja ystävällisestä ja ystävällisestä vastaanotosta 🙏Kiitos mielenkiinnostasi.Diagnoosi- ja hoitoprosessin aikana osoitettu lähestymistapa oli valtava. Äidilläni oli selkäydinhalvaus, ja hänellä oli vaikeuksia joissakin tutkimuksissa fyysisen kuntonsa vuoksi, mutta kukaan ei sanonut "auts" missään vaiheessa.Kaikki olivat erittäin hyödyllisiä.Haluan myös kiittää herra tohtoria motivoivasta puheesta, jonka hän piti tapaamisen aikana anestesiologimme kanssa koskien äitini tilaa. 🙏Suuri kiitos koko sairaalan henkilökunnalle ja sairaalan johdolle, jotka onnistuivat luomaan niin hyväsydämisen ja ammattitaitoisen tiimin...
aylin demir
aylin demir
13:42 17 Aug 23
Super kiinnostus, upea tutkimus ja upea tulos. Sairaalapäällikkömme Cevat Bey, johtaja Asst. Rouva Seda, tohtori Hakan ja arvokkaat henkilökunnan jäsenet hoitivat prosessia koordinoidusti seuraamalla heitä jatkuvasti sairaalan sisäänkäynnistä toimenpiteen loppuun asti. Teimme vaimoni Ilasik-laserleikkauksen.jonka voi toki jättää huomiotta,Epäilemättä ainoa sairaala, jossa hoidetaan itseäsi, perhettäsi ja lapsiasi.Ammattitaidolla ja alan asiantuntemuksella.Paljon kiitoksia, olemme iloisia, että 8 vuoden jälkeen päätimme luopua silmälaseista ja tehdä lasertoimenpiteen Antalya Dünya Eye Hospitalissa.
Erbay AKIN
Erbay AKIN
12:55 07 Sep 23
Se on erittäin hyvä sairaala. Siinä on erittäin mukava, puhdas rakennus ja ystävällinen henkilökunta. Erityinen kiitos rouva Sedalle. Hän piti meistä huolta siitä hetkestä, kun menimme sairaalaan leikkaukseen ja kotiutukseen asti. Lisäksi leikkauksen suorittanut ylilääkäri Dr. Hakan Sivrikaya oli erittäin menestyvä, ystävällinen ja välittävä. Kolmen kielen puhuminen oli uskomatonta. Olimme hyvin yllättyneitä. Hän kertoi meille kaikesta ilman kääntäjän tarvetta. Kaikki oli täydellistä. Kiitos jälleen.
Merve Üstün
Merve Üstün
18:35 17 Aug 23
Meille tehtiin kaihileikkaus lääkärimme Demet Iyidoganin molempiin silmiin isälleni (Ali Üstün). Hän on todella välittävä ja kokenut lääkäri.Kiitos lääkärillemme ja hänen sihteerilleen...
Maria Grigoreva
Maria Grigoreva
08:43 15 Jun 23
Oli silmälääkärin vastaanotolla. Mehmet tarkisti näkönsä ja poisti näppäimen silmästään. Kaikki meni hyvin 👌Johtaja Ulyana käänsi venäjäksi, mikä on erittäin kätevää.
Zeynep Kalem
Zeynep Kalem
15:33 31 Mar 24
Poikalleni tehtiin hymylaser-silmäleikkaus Antalya Dünyagözin sairaalassa. Ennen leikkausta apulaissairaalan johtaja Seda ERDİNÇ auttoi meitä paljon suunnittelussa ja ohjauksessa ystävällisellä ja lämpimällä asenteella. Leikkauksemme suorittanut lääkärimme Opr. DR. Opettajamme Mehmet Tahir ŞAM on laittanut allekirjoituksensa erittäin onnistuneen lasersovelluksen alle kiinnostuksella, kokemuksellaan ja ystävällisyydellään ennen ja jälkeen leikkausta. Olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Suosittelisin häntä epäröimättä kaikille laserleikkausta harkitseville potilaille.
Antoniya
Antoniya
20:07 23 Mar 24
Tulin tälle klinikalle yöllä akuutin sidekalvotulehduksen kanssa. Päivystävä lääkäri auttoi minua ja kaikki vakuutusyhtiön kanssa olleet ongelmat ratkesivat myös. Ajanvaraus ei ole halpa, mutta vakuutus kattoi noin 70 %.Seurantakäynnilläni tohtori Ahmet Karaçor jatkoi hoitoani. Diagnoosin ja lääkkeiden määräämisen kanssa kaikki on oikein. Klinikalla on kääntäjiä. Sureya auttoi minua. Häneen oli helppo pitää yhteyttä ja ratkaista kaikki ongelmat.Hoidon jälkeen tohtori Mehmet Tahiroğlu Şam tarkasti näköni ja valitsi silmälasit. Vakuutus kattoi myös tämän tapaamisen.Klinikalla on erinomaiset laitteet, puhdas ja mukava.Çok teşekkür ederim!
Svetlana Osipova
Svetlana Osipova
21:01 27 Mar 24
Kävin tällä klinikalla tyttäreni kanssa. Klinikka on ennen kaikkea kiitosta, ystävällinen henkilökunta, korkeasti koulutetut lääkärit ja hoitohenkilökunta. Meillä oli vastaanotto prof. Dr. Kadri Cemil Apaydınin kanssa. Erittäin tarkkaavainen lääkäri, hän suoritti erittäin perusteellisen tutkimuksen ja antoi tärkeitä suosituksia. Haluan myös mainita kääntäjän Aizan, joka tarjosi tarvittavaa apua kaikissa asioissa. Pidimme todella klinikalta, vierailemme siellä varmasti ensi vuonna.
Seda Ocal
Seda Ocal
10:34 15 Jul 23
Minulle tehtiin koskematon laserleikkaus. Kaikki sairaalassa olleet olivat hyvin välittäviä ja kohteliaita. Hänen avustajansa rouva Eda oli erittäin kiinnostunut tervetulotoivotuksesta, haluan kiittää häntä suuresti. Lääkärini Alper Özel selitti kaiken yksityiskohtaisesti, ja leikkaus meni erittäin hyvin. Haluan myös kiittää lääkäriäni hänen kiinnostuksestaan ​​ja ystävällisyydestään. Suosittelen kaikille, voit mennä ajattelematta.
Aliriza Goncu
Aliriza Goncu
10:30 21 Apr 24
Tapasimme useiden sairaaloiden kanssa riskialtista leikkausta varten, ja tiemme kohtasivat Dünya Gözin kanssa. Se on todella vakuuttava ammatillinen instituutio kaikin tavoin. Olen ikuisesti kiitollinen ja paljon kiitoksia rouva Seda Erdinçille, joka otti aikaa kiireisestä työaikataulustaan ​​auttaakseen meitä kärsivällisesti kaikissa kysymyksissämme ja auttamaan meitä tekemään oikean päätöksen, sekä tohtori Hakan Sivrikayalle, joka mahdollisti meidät. saavuttaaksemme odotuksiamme ylittävät tulokset hänen erittäin onnistuneen leikkauksensa jälkeen.
Anna Alexandrovna
Anna Alexandrovna
20:17 15 Mar 24
Tohtori Ahmet Karaçor kirjoitti minulle täydellisen reseptin silmälaseihin - hajataittoisuuden vuoksi minulla ei ole koskaan ollut näin hyviä laseja elämässäni!)) Lopuksi, ainakin joku laski akselit oikein.Kääntäjä Sureya auttoi myös paljon, kiitos hänelle.Klinikan huonot puolet ovat kalliit (!!!, mutta minkäs teet) ja ne toimivat melkein vain ajanvarauksella. Jos on hätä, on parempi tulla aamulla; ne todennäköisemmin hyväksytään kuin ei, mutta joudut odottamaan melko kauan.
Alperen isfihan
Alperen isfihan
07:51 05 Mar 24
Minut hoidettiin Lasik-lasermenetelmällä 4 päivää sitten. Kaikki sujuu sujuvasti ja täydellisesti. Ensinnäkin haluan kiittää lääkäriäni Mehmet Tahir Şamia ja apulaissairaalan johtajaa Seda Erdinçä heidän välittävästä asenteestaan.
Коля Питерский
Коля Питерский
14:38 29 Feb 24
Siisti klinikka. Leikkauksen suoritti tohtori Hakan Sivrikaya, kaikki meni hienosti! Ja aputytöt, erityisesti Sureya, ovat vain pommi. Suosittelen kaikkia venäjänkielisiä etsimään Sureya ja rekisteröitymään hänen kauttaan. Hän selitti kaiken selkeästi ja päätin leikkaukseen 👍
Ayse Öztürk
Ayse Öztürk
11:53 26 Dec 23
Dünyagözin sairaala on todella kaunis paikka, ei sairaalan kaltainen, vaan yksityishotellikonsepti. Kaikkialla on loistavaa, henkilökunta on erittäin ystävällistä, hoitaja, joka otti mittaukset, oli minulle erittäin kohtelias ja työskenteli kovasti, neiti Gamze, joka seurasi meitä on myös erittäin avulias henkilö, hän tuki hoitajaa joka hetki Haluan kiittää neiti Gamzea ja lääkäriämme Alper Özeliä.
Remzi Ereren
Remzi Ereren
11:10 13 Dec 23
Älylinssileikkaukseni suoritti lääkärini Birgi Sönmezer, sain leikkaukseni turvallisesti hänen suloisella kielellään ja ystävällisellä asenteella... Haluan kiittää herra Birgiä, lääkäri... Haluan kiittää hänen avustajaansa Ebrua hänen kiinnostuksensa kunnolliseen ympäristöön puhtaine huoneineen.
DİLEK SOYLU
DİLEK SOYLU
11:10 13 Dec 23
Laserleikkaukseni teki lääkärini Birgi Sönmezer tuntematta kipua. Hänen suloisten sanojensa ja ystävällisen asenteensa ansiosta minusta tuli laservalmius äärettömällä itsevarmuudella. Paljon kiitoksia herra Birgi. Koko henkilökunta isännöi meitä erittäin hyvin tahrattoman siisteillä huoneillaan ja herkullisella ruoalla. Haluan myös kiittää lääkärimme avustajaa Ebrua hänen naiivisuudestaan.
MELAHAT ÇAKMAK
MELAHAT ÇAKMAK
05:58 26 Nov 23
Tulimme Dünyagözin sairaalaan perheenä. Vaimoni ja minä kävimme laserleikkauksessa Bursa Dunya Gozissa. Olimme erittäin hermostuneita alussa. Mutta ei ollut tarvetta. Nyt sanomme, että se on hyvä asia. Olemme varsin tyytyväisiä. Muutimme Antalyaan. Lääkärimme, herra Alper, tekee tarkastuksiamme jatkuvasti. Lääkärimme tiedosta, huomiosta ja luottamuksesta; Haluamme myös kiittää Ms Fundaa hänen ystävällisyydestään ja kiinnostuksestaan.
A M1N2S3
A M1N2S3
20:49 24 Mar 23
Minulle tehtiin iLasik-silmäleikkaustähän sairaalaan, olen erittäin tyytyväinen palveluun, henkilökuntaan, majoitukseen, tutkimuksiin, kaikki oli erinomaista 👍🏼👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ayşe bağ
ayşe bağ
13:26 29 Aug 23
Menimme sairaalaan, ja ystävällinen henkilökunta otti meidät vastaan ​​heti, kun astuimme sisään ovesta. Menimme vaimoni luo laserleikkaukseen ja onneksi hänen silmänsä olivat terveet. Laserleikkaus viivästyi. Hänen silmänsä paranivat 1 päivässä, leikkaus kesti yhteensä 15 minuuttia. Jokainen sairaalan osa oli puhdas. Ms Seda ja Dr. Herra Mehmet Birgi oli erittäin avulias, kiitos. Suosittelen ehdottomasti kaikille menossa.
Yalçın
Yalçın
12:17 23 Nov 23
Lääkärit ovat erittäin hyviä, rakennus on erittäin tyylikäs, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta, että sinut tutkitaan vastaanottoaikanasi. Työntekijät näyttävät jatkuvasti, missä istua, istuimet ovat erittäin mukavat, kyllä, mutta jos ne saavat sinut odottamaan kotona niin kauan, kyllästyy silti! Menee, 3 minuuttia tutkimusta ja 43 minuuttia eri tuoleissa istumista! En muista odottaneeni näin kauan toisessa sairaalassa... Katso, se ei ole vain kerran, se on sama joka kerta kun tulen.
Çağla K
Çağla K
20:39 01 May 24
Jättäen huomioimatta monien ihmisten kielteiset neuvot ja halusin saada omaa kokemustani, kävin hiljattain tyttärelleni kahdessa tutkimuksessa. Sairaalan henkilökunnan välinpitämätön ja kylmä suhtautuminen, se, että lääkärin tutkimukset ovat hyvin lyhyitä ja lääkärillä on asenne, joka karkottaa sinut tutkimaan enemmän potilaita, se, että joudut palaamaan apteekista sairaalaan SSI ei käsittele lääkettä, koska lääkäri on liian laiska käsittelemään reseptiä, lääkärin tiedot sairaudesta koin erittäin negatiivisen sairaalaprosessin monista syistä, kuten puutteellisista tiedoista ja mielivaltaisesta tutkimuksesta. Tämän pienen kokemukseni seurauksena haluan todeta, että en todellakaan suosittele sitä. Haluan tarjota henkilökohtaisen kokemukseni, jotta et tunne olosi masentuneeksi tarkastuksen jälkeen maksamasi korkean hinnan ja saamasi palvelun riittämättömyyden vuoksi.
Ersin Kaya
Ersin Kaya
12:21 11 Jan 24
He sanovat hyväksyvänsä yksityisen sairausvakuutuksen puhelimitse, mutta kun he tulevat tänne, heille kerrotaan, ettei sitä hyväksytä. Varasimme ajan vaimoni silmähoitoon muutama päivä etukäteen. Ajanvaraus sovittiin klo 14.15. Halusimme tulla klo 13.50 ja saada hoitomme ajoissa. Maksettuamme heti 1524 TL:n tutkimusmaksun, aloimme odottaa. Meidät päästiin klo 14.45 vain lääkäriin. Kello on nyt 15:30, mutta meitä odotetaan edelleen jonkin typeryksen, nimeltä drop queue, takia. Jos haluat joutua häpeään rahojesi kanssa, sinun tulee ehdottomasti tulla tänne.
İHSAN SÖNMEZ
İHSAN SÖNMEZ
07:00 25 Dec 23
Lääkäri Mehmet Tahir on erittäin ystävällinen ja välittävä lääkäri.Jumala siunatkoon häntä!Mutta mielestäni kuvan palvelija on erittäin töykeä ja epäkohtelias! Hän käyttäytyy ja kohtelee sairaalaan tulevan auton merkin mukaan!Kaikki jotka tulevat sairaalasi maksaa, tulotasosta riippumatta, mutta näin työskentelevät työntekijät eivät sovi maailman silmäsairaalaan ollenkaan. !
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️