Kaulan rasvaimu Turkissa

kaulan rasvaimu hinta 1
Kirjoittanut Émilie

Kaulan rasvaimu Turkissa on kauneuskirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on poistaa rasvaa kaulan ihon alla olevista kerrostumista voimakkaalla imulla varustetun kanyylin avulla. Se tunnetaan myös nimellä lipoplastia tai rasvan muotoilu.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kaulan rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon kaulan rasvaimu maksaa Turkissa?

Kaulan rasvaimun keskimääräiset kustannukset Turkissa Istanbulissa ovat 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 600 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kaulan rasvaimu2000 €

Mikä on kaulan rasvaimu?

Kaulan rasvaimu Turkissa on kauneuskirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on poistaa rasvaa kaulan ihon alla olevista kerrostumista voimakkaalla imulla varustetun kanyylin avulla.

Se tunnetaan myös nimellä lipoplastia tai rasvan muotoilu. Kaulan rasvaimun tavoitteena on poistaa kohderasva ja jättää haluttu vartalon ääriviivat imettyjen ja imemättömien alueiden väliin.

Kaulan rasvaimu on Turkissa suoritettava kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on käsitellä pinnallisia ja syviä ihonalaisen rasvan kertymiä, jotka ovat jakautuneet esteettisesti epämiellyttäviin mittasuhteisiin, ja se on osoittautunut tehokkaaksi menetelmäksi vartalon kohentamisessa.

Rasvanpoistolla voidaan vähentää radikaalisti ja pysyvästi paikallisia ulkonevia rasva-alueita. Se on tehokkainta henkilöillä, joiden paino on lähellä normaalia ja joiden iho on kiinteä ja kimmoisa.

Nämä paikalliset rasva-alueet eivät katoa tiukalla ruokavaliolla ja liikunnalla. Rasvaimu ei sitä vastoin ole laihdutus- tai painonhallintamenetelmä. Rasvaimu ei ole lihavuuden hoito.

Käytännössä rasvaimua voidaan käyttää monilla kehon alueilla: lantiolla, reisien ulkosyrjällä, vatsalla, polvissa, vasikoissa, nilkoissa ja käsivarsissa. Teknisten parannusten ansiosta rasvaimun vaikutus on voitu ulottaa myös kasvoihin ja kaulaan (esim. kaksoisleuka).

Teräväpiirto Vaser-rasvaimu

Vaser on vaihtoehtoinen rasvaimutekniikka, jossa rasvakudosta pehmennetään ultraääniaaltojen avulla. Koska vaser vaikuttaa vain rasvakudokseen eikä muuhun ympäröivään kudokseen, toipumisaika on lyhyempi ja mustelmia ja turvotusta esiintyy vähemmän.

Vaserin avulla voidaan myös muotoilla rasvaa yksityiskohtaisemmin ja luoda hienompia vartalon linjoja. Tätä tekniikkaa kutsutaan nimellä High Definition Vaser Liposuction.

High Definition Vaser korostaa kehon anatomisia yksityiskohtia.

Konsultaatiosi

Konsultaation aikana sinulla on mahdollisuus keskustella kosmeettisista tavoitteistasi. Kirurgi arvioi, oletko rasvanpoistoleikkausehdokas, ja määrittelee sinulle parhaiten sopivan lähestymistavan.

Konsultaatioon tulee tulla valmistautuneena keskustelemaan täydellisestä sairaushistoriastasi ja vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

 • Onko sinulla terveysongelmia tai lääkitysallergioita? Hoidetaanko sinua jonkin terveysongelman vuoksi?
 • Onko sinua koskaan leikattu?
 • Mitkä ovat nykyiset lääkkeesi, vitamiinisi ja kasviperäiset lisäravinteesi?
 • Minkä verran käytät tällä hetkellä alkoholia, tupakkaa ja huumausaineita?
 • Millaisia ei-invasiivisia kosmeettisia toimenpiteitä olet käyttänyt?
 • Mitä tuloksia odotatte leikkaukselta? Mikä on tärkein motiivinne vatsanpoistoleikkaukseen?

Kirurgi myös:

 • Pyytää sinua katsomaan peiliin ja osoittamaan tarkalleen, mitä haluaisit parantaa.
 • Ottaa valokuvia sairauskansiota varten.
 • Arvioi terveydentilasi, mukaan lukien mahdolliset ennestään vallitsevat terveydentilat tai riskitekijät.
 • Arvioi ihosi kimmoisuuden.
 • Keskustele ihannepainostasi, realistisesta painostasi ja nykyisestä painostasi.
 • Selitä toimenpiteen tyyppi tai toimenpiteiden yhdistelmä.
 • Selitä odotettavissa olevat tulokset.
 • Selitä anestesiavaihtoehdot.
 • Selitä, mitä voit odottaa leikkauksen jälkeen.
 • Näytä ennen ja jälkeen -valokuvia kaltaisistasi tapauksista ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi.
 • Selitä asiaan liittyvät riskit ja komplikaatiot.

Puudutuksen tyyppi

Riippuen hoidettavan alueen koosta rasvaimu voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, paikallispuudutuksessa yhdistettynä suonensisäiseen rauhoitukseen tai yleisanestesiassa. Joissakin tapauksissa voidaan käyttää myös aluepuudutusta, kuten epiduraalipuudutusta.

Sairaalassa oleskelu

Sairaalassaoloaika riippuu poistetun rasvan määrästä. Se voi olla lyhyt (muutama tunti), kun kyseessä on paikallispuudutuksessa tehty pieni rasvaimu, tai pidempi (1 tai 2 päivää), kun kyseessä on yleisanestesiassa tehty suurempi rasvaimu.

Leikkaustekniikka

Jokaisella kirurgilla on oma henkilökohtainen tekniikkansa, jota hän mukauttaa jokaiseen uuteen tapaukseen parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. On kuitenkin olemassa joitakin yhteisiä periaatteita: Ihoon tehtävät viillot ovat pieniä (3-4 millimetriä) ja huomaamattomia, yleensä piilossa luonnollisessa poimussa. Rasvasolut syvistä ja pinnallisista kerroksista imetään sileillä kanyyleilla, jotka kulkevat ihonalaisen kudoksen kerrosten läpi välttäen hermoja ja verisuonia.

Kapea metalliputki työnnetään pienen viillon (tässä tapauksessa Vaser-putki) kautta ympäröivään ihoon. Se on kytketty tehokkaaseen alipainepumppuun, jota vedetään edestakaisin ylimääräisen rasvan alueella. Vaser-laite hajottaa pinnallisen rasvakudoksen ultraääniaaltojen avulla, ja tyhjiölaite imee rasvan pois. Prosessi poistaa rasvatunnelit ja jättää pienet verisuonet ja hermot koskemattomiksi. Tämän jälkeen iho vetäytyy takaisin.

Leikkauksen jälkeen tehdään kompressiosidos elastisella sidoksella. Hyvin usein sidoksen päälle puetaan erityinen kompressiovaate. Leikkauksen kesto riippuu poistettavan rasvan määrästä ja hoidettavien kehon alueiden määrästä. Se voi vaihdella 20 minuutista 3 tuntiin (keskimääräinen aika on 1-2 tuntia).

Toimenpiteen jälkeen

Toimenpiteestä toipumiseen kuluva aika on verrannollinen poistetun ylimääräisen rasvan määrään. Leikkauksen jälkeen hoidetuilla alueilla esiintyy turvotusta ja mustelmia. Kipu voi vaihdella potilaskohtaisesti, mutta se on yleensä vähäistä, koska käytetään hyvin hienoja kanyyleja. Väsymys on yleistä ensimmäisinä leikkauksen jälkeisinä päivinä, erityisesti suurten rasvaimujen jälkeen. Lopullinen tulos voidaan arvioida parhaimmillaan 6 kuukauden kuluttua leikkauksesta.

Mitkä ovat rajoitukset?

On tärkeää ymmärtää, että rasvaimu ei ole lihavuuden hoito. Paikalliselta alueelta poistettavan rasvan määrää rajoittaa se, mikä on turvallista (enintään 3 litraa), ja luonnollinen raja, jolloin rasvaa ei voida enää poistaa. Sen vuoksi aluetta ei ehkä ole mahdollista laihduttaa niin paljon kuin haluaisit.

Samalle alueelle voidaan tehdä uusia hoitoja kuuden kuukauden kuluttua. Joissakin tilanteissa iho on joustamaton ja löysä. Näillä alueilla rasvaimulla on silloin taipumus jättää iho löysemmäksi, ja tämän korjaamiseksi voidaan suositella ihon poistoa joko samanaikaisesti rasvaimun kanssa tai myöhemmin.

Tämä tapahtuu useimmiten vatsan alueella, raskauden tai laihdutuksen jälkeen, pakaroissa tai kaulalla. Ihon kuoppaisuutta ja ryppyisyyttä, jota kutsutaan joskus selluliitiksi, ei paranneta rasvaimulla.

Mahdolliset komplikaatiot

Rasvaimu, vaikka se tehtäisiinkin esteettisistä syistä, on aito kirurginen toimenpide, johon liittyy riskit, jotka liittyvät mihin tahansa lääketieteelliseen toimenpiteeseen, vaikka se vaikuttaisi kuinka hyvänlaatuiselta tahansa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️