Vaser rasvaimu Turkissa

rasvaimu vaser 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lipo vaser Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen teräväpiirtoiseen laserrasvaimuun Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Vaser-lipo-toimenpiteistä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rasvaimu vaser hinta Turkissa

Vaser-rasvaimun hinta Turkissa määräytyy hoidettavien kehon alueiden määrän ja koon mukaan. Keskimääräinen hinta on 2 300 euroa, ja vaihteluväli on 1 800 eurosta 2 800 euroon. Toimenpide kestää yleisanestesiassa 1-4 tuntia. Oleskelun kesto Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Tulokset näkyvät 6 kuukauden kuluessa.

Vaser-rasvaimu 1 vyöhyke1800 euroa
Vaser-rasvaimu 2 aluetta2000 euroa
Vaser Liposuction 3 aluetta2200 euroa
Vaser Liposuction 4 aluetta2400 euroa

Mikä on laserrasvaimu?

Terveellisistä elämäntavoista ja liikunnasta huolimatta löytyy usein alueita ja rasvataskuja, joita on vaikea poistaa. Vaikka se on täysin luonnollista ja turvallista, monet ihmiset pyrkivät poistamaan nämä rasvataskut ohuemman ja selkeämmän vartalon hyväksi vaser-lipoinnin avulla.

Leikkaukseni jälkeen en ole koskaan ollut onnellisempi – se oli paras koskaan tekemäni päätös. Minulla on vihdoin itseluottamusta ja rakastan ulkonäköäni. Olen yhtä kiitollinen kuin aina ennenkin. Voin sanoa, että minulla on taas rinnat.

Schéma de la canule lors d'une vaser lipo
Kaavio kanyylin käytöstä vaser-lipo -leikkauksen aikana

Korkean tarkkuuden laserrasvaimu, joka tunnetaan myös nimellä liposculpture tai vaser-rasvaimu, on edistyksellinen rasvanpoisto- ja vähennystekniikka, jolla voidaan muotoilla ja veistää kehoa. Laserrasvaimu korostaa luonnollisia piirteitäsi ja luo selkeän, kiinteän vartalon.

Laserrasvaimu käyttää kehittynyttä, vähän invasiivista ultraäänitekniikkaa, jolla ei-toivotut rasva-alueet voidaan kohdistaa ja poistaa tarkasti. Laadukkaimmallakin laitteistolla kirurgin suorittama huolellinen vartalon muotoilu on kuitenkin se, mikä erottaa laserrasvaimun perinteisestä rasvaimukirurgiasta.

Video, jossa selitetään vaser-lipo

Tällä kauneusleikkauksella voidaan luoda selkeämmät pohkeet, vatsalihakset ja käsivarret sekä poistaa ylimääräistä rasvaa. Sitä voidaan käyttää myös kiristämään löysää ihoa pienillä, monimutkaisilla alueilla, kuten leuan alla.

Turkissa sijaitsevat kumppaniklinikkamme varmistavat aina, että potilaat saavat juuri heille sopivan toimenpiteen, ja ne ymmärtävät, että laserrasvaimu ei ole kaikille sopiva toimenpide. Siksi ne tarjoavat perinteistä rasvaimua, laserrasvaimua ja ei-kirurgista rasvaimua.

*Laserrasvaimun tulokset ja hyödyt vaihtelevat ja ovat erilaiset jokaisella yksilöllä. Tiettyjä tuloksia ei voida taata.

Kuvat ennen ja jälkeen

Laserrasvaimennuksen edut

Laserrasvaimu on huipputekninenrasvanpoistotekniikka, joka tuottaa poikkeuksellisia tuloksia, toisin kuin muut rasvaimun muodot. Tämä toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Kirurgiset ja leikkauksen jälkeiset hyödyt

 • Minimaalisesti invasiivinen ja ympäröivää kudosta vahingoittamatta, mikä tarkoittaa, että leikkauksen jälkeinen kipu on mahdollisimman vähäistä.
 • Minimaalinen arpia, mustelmia ja verenvuotoa
 • Pienempi seisonta-aika ja nopeampi toipuminen
 • Tarpeeksi hellävarainen, jotta se voidaan suorittaa paikallispuudutuksessa – hoidettujen alueiden määrästä riippuen sinun ei välttämättä tarvitse olla sairaalassa yön yli.
 • Räätälöidyt leikkauksen jälkeiset vaatteet varmistavat optimaalisen tuloksen

Laserrasvaimennuksen edut

 • Uraauurtava vartalon muotoiluhoito, joka muotoilee ja määrittelee lihakset
 • Ihon kiinteytys kollageenin tuotantoa stimuloimalla
 • Välittömät tulokset ja jatkuva paraneminen jopa 6 kuukauden ajan toimenpiteen jälkeen.
 • Tasaisemmat ja ennustettavammat tulokset
 • Tarkka, kohdennettu toimenpide, joka soveltuu suurille tai pienille alueille (mukaan lukien herkät alueet, kuten leuka ja reiden sisäpuoli)
 • Käsiteltyjen alueiden pitäisi säilyttää muotoiltu ulkonäkö niin kauan kuin pidät painosi ennallaan

Miten laserrasvaimu suoritetaan?

Laserrasvaimu, joka tunnetaan myös nimellä “ultraääniavusteinen rasvaimu” käytetyn ultraäänienergian ja -tekniikan vuoksi, on huipputekninen, vähän invasiivinen rasvanpoistomenetelmä.

Ultraäänienergia kohdistuu ei-toivottuun rasvaan säilyttäen samalla tärkeät kudokset, kuten hermot, verisuonet, sidekudoksen ja kollageenin, nopean paranemisen edistämiseksi.

Lihasryhmien ympärillä oleva pinnallinen ja syvä rasva nesteytetään, jolloin lihakset näkyvät paremmin ja niiden alla olevat kiinteät lihakset tulevat paremmin esiin. Tuloksena on uudelleen muotoiltu, selkeämpi ja veistoksellisempi vartalo, joka antaa sinulle hoikan, kiinteän ja muodokkaan ulkonäön.

Silhouettes
Silhouettes

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että kirurgisi on saanut erityiskoulutuksen VASER Hi Def -liposculptuuraan.

Mitä alueita voidaan hoitaa vaskulaarisella liposculptuuralla?

Laserrasvaimu on rasvan kirurgista poistamista tietyiltä kehon alueilta. Laserrasvaimu on niin tarkasti kohdennettu, että sitä voidaan käyttää alueilla, joita perinteisellä rasvaimulla ei voida hoitaa.

Yleisimmin hoidetut alueet ovat seuraavat:

 • Rintakehä tai rinta
 • Ylä- ja alaselkä
 • Vatsa
 • Kyljet / vyötärö
 • Lantio
 • Pakarat
 • Vasikat
 • Polvet
 • Nilkat
 • Leuka / kaula
 • Aseet
 • Reiden sisä- ja ulkopinnat

Leikkauksen jälkeiset neuvot

Vaikka paranemisprosessi on jokaisella erilainen, laserrasvaimuun liittyy enemmän jälkiseurantaa kuin perinteiseen rasvaimuun. Mitä enemmän kunnioitat paranemisprosessia, sitä paremmat tulokset ovat; lopullinen tulos on selvä vasta kahden tai kolmen kuukauden kuluttua leikkauksesta.

Optimaaliseen seurantaohjelmaan kuuluu räätälöityjen kompressiovaatteiden käyttö, ultraääni, lymfahieronta, liikunta ja oikea ruokavalio leikkauksen jälkeen.

Schéma d'une canule aspirant des cellules graisseuse
Kaavio rasvasoluja imevästä kanyylistä

Hoidetut alueet säilyttävät muotoillun ulkonäkönsä niin kauan kuin säilytät painosi. Jos lihot, lihot yleensä muilta kuin käsitellyiltä alueilta.

Leikkauksen jälkeinen toipuminen

Leikkausalue

Leikkaushaava-alueilta saattaa vuotaa jonkin verran nestettä ensimmäisen tai kahden päivän aikana leikkauksen jälkeen. Kyseessä on paikallispuudutuksen aiheuttama tumescent-neste. Se voi olla värjättyä verta, mikä on täysin normaalia, joten älä ole huolissasi; selvästä vuodosta on kuitenkin ilmoitettava klinikalle.

Hoidetusta alueesta riippuen 7 päivän kuluessa leikkauksesta sinulle tehdään haavatarkastus, jossa arvioidaan ompeleesi, joiden pitäisi liueta vähitellen. Vältä viiltoalueen kastumista, sillä lämmin ja kostea ympäristö sisältää bakteereja ja voi aiheuttaa haavainfektion.

Puristusliivi

Palaat klinikalta mittojen mukaan tehty kompressiovyö paikallaan. Sinun on pidettävä sitä koko ajan, kunnes kirurgi ilmoittaa, että voit poistaa sen. Huomaa, että jos lakkaat käyttämästä mittatilaustyönä tehtyä rasvaimupaitaa ennen kuin sinulle on kerrottu asiasta, et saa optimaalisia tuloksia.

Perdre une tour de taille avec une vaser lipo
Vyötärölinjan menettäminen vaser-lipo:lla

Mustelmat / turvotus

Sinun on odotettava mustelmia, turvotusta ja kipua toimenpiteen jälkeen; turvotusta voi esiintyä useita kuukausia. Saatat myös tuntea tuntohäiriöitä hoidetuilla alueilla, mikä on täysin normaalia eikä siitä tarvitse olla huolissaan. Kun hermosi alkavat uudistua, tuntoaistimuksen pitäisi palautua normaaliksi.

Epämukavuus

Heti leikkauksen jälkeen on odotettavissa lievää epämukavuutta, joka on helppo hallita lääkityksellä. Tämä kestää vain lyhyen aikaa, ja useimmat potilaat pystyvät nousemaan ylös ja liikkumaan mukavasti päivän tai kahden kuluttua; muista, että saatat tarvita apua 24-48 tunnin ajan leikkauksen jälkeen.

Kipulääkkeitä määrätään mahdollisen epämukavuuden hallitsemiseksi, mutta jos sinulla alkaa olla kovaa kipua, ota välittömästi yhteyttä meihin. Suosittelemme, ettet ota aspiriinia sisältäviä lääkkeitä viikon ajan leikkauksen jälkeen.

Lyhytaikaiset varotoimet

Fyysinen aktiivisuus

Laserrasvaimennusleikkaus vaatii minimaalista seisokkiaikaa, mikä tarkoittaa, että voit palata kevyeen arkirutiiniin kahden päivän kuluessa toimenpiteestä – riippuen hoidetusta alueesta. Suosittelemme, että pidät vähintään viikon vapaata työstä, jotta voit toipua täysin.

Simulation photo avant et après
Kuvasimulaatio ennen ja jälkeen

Seuraavien kahden tai kolmen viikon aikana hoidetut alueet voivat olla edelleen hyvin herkkiä, ja rasittavaa liikuntaa on rajoitettava; tänä aikana voit vähitellen jatkaa toimintaa, kuten kevyttä nostelua ja seksiä. Konsultaatiosi aikana kirurgi antaa sinulle selkeitä neuvoja siitä, mitä toimintoja voit harjoittaa hoitoalueesi mukaan.

Puristusliivi

Heti leikkauksen jälkeen olet saanut räätälöidyn Liposculpture-pakkausliivin, joka on tärkeä osa paranemisprosessia. Vaatetta on käytettävä lääkärin ohjeiden mukaan neljästä kuuteen viikkoa, jotta edistetään paranemista, vähennetään turvotusta ja ennen kaikkea varmistetaan hoidettujen alueiden hyvä muotoilu.

Pitkäaikaiset varotoimet

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että pitkäaikaiseen leikkauksen jälkeiseen hoitoon kuuluu myös yksilöllinen manuaalinen imunestejärjestelmän hieronta (MLD). Teemme tiivistä yhteistyötä MLD-asiantuntijan kanssa, jos päätät sisällyttää tämän tyyppisen hieronnan paranemisprosessiisi.

Manuaalinen imunesteen poistohieronta

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme panostamaan manuaaliseen imunesteen poistohierontaan, joka nopeuttaa toipumisprosessia, poistaa turvotusta tai nesteen kertymistä kehoon ja auttaa pääsemään eroon jäljellä olevista toksiineista.

Femme mesurant son tour de taille
Nainen mittaa vyötärölinjaansa

Hierontatekniikkaa voidaan käyttää laserrasvaimennuksen jälkeen jo 48 tuntia toimenpiteen jälkeen toipumisen nopeuttamiseksi. Siinä yhdistyy ultraäänihoito, jota seuraa manuaalinen hieronta.

Manipuloimalla imusolmuketta iho-epidermaalisessa liitoskohdassa (1-2 mm syvyydessä, mikä vastaa 4-5 paperiarkin paksuutta) tekniikka helpottaa kehon prosessia ja poistaa ylimääräisen nesteen sekä syvistä kerroksista että matalista ja negatiivisista tiloista.

Tämä hieronta varmistaa ihon paremman vetäytymisen, vähentää lihasjäykkyyttä, mikä parantaa välitöntä liikkuvuutta leikkauksen jälkeen, ja sillä on terapeuttinen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus kudoksiin.

Fyysinen aktiivisuus

Kuuden viikon kuluttua sinun pitäisi olla täysin toipunut ja pystyä harrastamaan rasittavampaa liikuntaa, kuten lenkkeilyä ja voimaharjoittelua. Jos sinulla on edelleen epämukavuutta tai olet epävarma siitä, voitko jatkaa rasittavampaa liikuntaa, puhu rasvaimu-kirurgisi kanssa, joka keskustelee mielellään huolistasi kanssasi.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Vaser-lipoamisen aikana voi esiintyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Verihyytymä keuhkoissa ;
 • Verenvuoto ihon alla;
 • Ihon kuolio;
 • Paha arpeutuminen;
 • Arpi-infektiot;
 • Rasvaembolia.
Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori ja potilas

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa ja valitsemaan hyvämaineisen ja kokeneen lääkärin.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa vaser lipo ei ole haram. Se on halal ja hyväksytty, jos sillä pyritään poistamaan kehoon vaikuttava vika.

Toimipaikkamme on liikuntarajoitteisten henkilöiden käytettävissä ja helpottaa vierailuasi. Tiimimme on koulutettu tarjoamaan henkilökohtaista apua liikuntarajoitteisille.

Kuinka paljon vaser-lipo maksaa Turkissa?

Laservaser-lipoamisen kustannukset riippuvat rasvausleikkauksen kohteena olevien alueiden määrästä. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon aikaa kuluu niiden alueiden uudelleenmuotoiluun, joista olet huolissasi. Turkissa vaser-lipo maksaa keskimäärin 2 300 euroa. Hinta riippuu myös kirurgin kokemuksesta.

Kuinka kauan Vaser Lipo -toimenpide kestää?


Laserrasvaimuun kuluva aika riippuu käsiteltävien alueiden määrästä ja koosta; yleensä enintään kolmen alueen käsittelyyn kuluu kuitenkin yhdestä kahteen tuntiin.

Une femme touche son ventre après une liposuccion
Nainen koskettaa vatsaansa rasvaimun jälkeen

Voivatko miehet hyötyä laserrasvaimusta?

Turkissa huomattava osa vaser-liposuktiopotilaista on miehiä. Miesten suosituimmat hoitoalueet ovat rinta, vatsa ja “love handles”. On huomattava, että kaikki hiv-positiiviset henkilöt hyväksytään.

Voinko valita paikallispuudutuksen ja yleisanestesian välillä?

Laserrasvaimu voidaan suorittaa yleisanestesiassa tai paikallispuudutuksessa rauhoituksella. Tämä päätös tehdään yhdessä kirurgisi kanssa, ja se riippuu mieltymyksestäsi ja kyvyistäsi.

Kuinka paljon “seisonta-aikaa” minun on toipua?

Koska laserrasvaimu on perinteistä rasvaimua vähemmän invasiivinen, seisonta- ja toipumisaika on lyhyempi*. Joitakin mustelmia ja turvotusta esiintyy. Siksi suosittelemme, että varaat vähintään 5-7 päivää ennen työhön palaamista ja 14 päivää ennen kuntosalille palaamista tai rasittavaan toimintaan osallistumista.

Un couple épanoui
Onnellinen pari

Tärkeintä on, että optimaalisten tulosten ja mahdollisimman vähäisen epämukavuuden saavuttamiseksi kehotamme sinua kuuntelemaan kehoasi ja olemaan rasittamatta itseäsi liikaa ennen kuin olet täysin toipunut. Sinun on käytettävä huomaamatonta tukivaatetta noin 4 viikon ajan leikkauksen jälkeen.

Joudunko viettämään yön sairaalassa?

Laserrasvaimu voidaan tehdä päivällä, mutta tietyissä tapauksissa, riippuen hoidettavien alueiden määrästä ja sopivuudestasi, turkkilainen kirurgi voi pyytää sinua jäämään yöksi. Tästä keskustellaan kanssasi kirurgin vastaanotolla.

Kuinka monta vartaloni aluetta voidaan hoitaa saman leikkauksen aikana?

Erittäin kokeneet turkkilaiset ja tunisialaiset kirurgimme hoitavat jopa neljä aluetta samassa leikkauksessa taitojesi ja tarpeidesi mukaan. Kirurgisi keskustelee neuvonpidon aikana sinulle parhaiten sopivasta hoidosta optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Analyse du tissu adipeux par radiofréquence
Radiotaajuinen rasva-analyysi

Lihonko uudelleen samalta alueelta laserrasvaimennuksen jälkeen?

Laserrasvaimua ei pidä käyttää painonhallintakeinona, vaan se on tehtävä, kun olet saavuttanut optimaalisen painosi. Jos säilytät painosi tasapainoisilla ja terveellisillä elämäntavoilla toimenpiteen jälkeen, rasvasolujen poiston ansiosta voit lihoa jopa neljä kiloa ennen kuin huomaat muutosta käsitellyllä alueella.

Mikään rasvanpoistomenetelmä ei kuitenkaan pysty poistamaan kaikkia rasvasoluja käsitellyltä alueelta, joten voit nähdä jonkin verran rasvaa palaavan.

Tuleeko minulle rasvataskuja eri paikkoihin laserrasvaimennuksen jälkeen?

Jos pidät yllä terveellisiä ja tasapainoisia elämäntapoja, sinulla ei ole rasvataskuja hoidetulla alueella tai muualla kehossa*. Mahdollinen painonnousu tai -lasku jakaantuu suhteellisesti koko kehoon.

Mitä Vaser tarkoittaa?

VASER on lyhenne sanoista Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance (äänienergian tärinävahvistus resonanssissa), jolla viitataan energiaan, jota käytetään rasvasolujen nesteyttämiseen hoidetulla alueella.

Analyse par cavitation
Kavitaatioanalyysi

Kuka suorittaa laserrasvaimennuksen?

Laserrasvaimu, vaikka se onkin minimaalisesti invasiivinen, on kirurginen toimenpide, jonka suorittavat korkeasti koulutetut ja kokeneet kirurgimme yhdessä maailmanluokan sairaaloista Turkissa ja Tunisiassa.

Kiristääkö se vatsani ylimääräistä ihoa?

Monet ihmiset huomaavat, että heillä on ylimääräistä ihoa vatsallaan raskauden tai merkittävän painonpudotuksen jälkeen. Vaikka vatsan rasvaimu kiristää ihoa, sillä ei voida hoitaa suuria alueita. Merkittävän ylimääräisen ihon poistamiseksi suosittelemme vatsanpoistoa, joka tunnetaan myös nimellä abdominoplastia.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua onnistumaan vaser-lipo-leikkauksessa, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan vaser lipo kestää Turkissa?

Vaser-liposuktion kesto Turkissa, kuten muuallakin, riippuu potilaan käyttäytymisestä. Jos potilas noudattaa terveellisiä elämäntapoja, tarkkailee syömisiään ja harrastaa mahdollisimman vähän liikuntaa, vaser-lipoinnin vaikutukset kestävät loputtomiin.

Vaserrasvaimu aiheuttaa leikkauksen jälkeistä epämukavuutta, tehtiin se sitten Turkissa tai muualla. Kipu on kuitenkin täysin siedettävää, sillä sitä voi verrata lihaskipuun. Odota 2-3 viikkoa, että kipu häviää kokonaan.

Vaser-rasvaimun onnistumisprosentti Turkissa on optimaalinen tämän uuden tekniikan ansiosta. Itse asiassa on mahdollista poistaa helposti 80 prosenttia ylimääräisestä rasvamassasta, mikä on paljon parempi kuin perinteinen rasvaimumenetelmä, ja ilman mitään riskejä.

Vaser-lipoimu eli vaser-lipo on paras tekniikka. Sillä voidaan poistaa jopa 80 % rasvamassasta, samalla kun iho kiinnittyy takaisin lihaksiin helpommin kuin muilla menetelmillä. Se on myös tarkempi, kun se kohdistuu ei-toivottuun rasvaan.

Kaikki riippuu iästäsi, sillä iho menettää kimmoisuuttaan ajan myötä, ja poistettavan rasvan määrästä. Erityiset voiteet ja hieronnat auttavat ihoa kiristymään. Jos tämä ei riitä, leikkaus voi olla tarpeen.

Vaser-rasvaimennuksen oleskelun pituus Turkissa riippuu leikkauksen laajuudesta. Tärkein tekijä on nukutuksen luonne, onko kyseessä paikallispuudutus vai yleisanestesia. Keskimäärin Turkissa on vietettävä 5-8 päivää, ja sairaalassa voi olla myös yön yli.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️