Lipo Six Pack Turkissa

adbominaalinen etsausopas 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vatsan syövytyksestä Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen vatsan etsaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa 6 Packin rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Mikä on 6 Packin rasvaimun hinta Turkissa?

Keskimääräinen hinta Six Pack -rasvaimennuksesta Istanbulissa, Turkissa on 2 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 3 000 euroon.

Six Pack -rasvaimu2500 €
Vatsan rasvaimu2200 €
Lantion rasvaimu2400 €
Rasvaimu häpyluun kohdalta1400 €

Mikä on Six Pack -rasvaimu?

6 Pack -rasvaimu on lähinnä miehille suunnattu rasvaimu. Perinteisen rasvaimun tavoin 6pack-lipo käyttää imutekniikkaa ihon alle jäävien rasvakerrostumien poistamiseen.

Ainutlaatuisen vatsan rasvaimusta tekevät sen avulla tavoiteltavat tulokset. Vatsan rasvaimu on toiseksi suosituin kosmeettinen toimenpide Turkissa, ja vuonna 2021 tehtiin yli 85 000 rasvaimua.

Lyhyesti sanottuna:

 • Määritelmä: Six pack -rasvaimu (tai “vatsan syövytys”) on rasvaimu, jonka avulla väitetään voivan muotoilla ja parantaa vyötärölinjan ulkonäköä ja luoda six pack -vatsalihakset.
 • Turvallisuus: Tätä toimenpidettä pidetään pieniriskisenä, mutta siihen liittyy haittavaikutusten, kuten epäsäännöllisen ääriviivojen muodostumisen, liiallisen turvotuksen ja infektion riski.
 • Kätevyys: Vatsan kaiverrus tehdään yleensä avohoidossa, mutta se vaatii jonkin verran toipumisaikaa. On myös tärkeää varmistaa, että toimenpiteen suorittaa koulutettu ja akkreditoitu kirurgi, jolla on vankka kokemus Six pack -rasvaimuista.
 • Kustannukset: Vakuutus ei yleensä kata tätä toimenpidettä, ja tutkimusten mukaan se maksaa 3 000-9 000 euroa. Kokeneen kirurgin tekemä hoito Turkissa maksaa keskimäärin noin 3 500 euroa, kun se Euroopassa maksaa 7 000 euroa.
 • Tehokkuus: Tutkimuksia tämän toimenpiteen tehokkuudesta on tehty vain vähän. Pienet tutkimukset osoittavat, että jopa 98 prosenttia ihmisistä on tyytyväisiä tuloksiin.

Sen sijaan, että rasva poistettaisiin keskivartalon alueelta vain hoikemman ulkonäön aikaansaamiseksi, vatsan rasvaimu poistaa rasvakertymät kehittyneellä ja strategisella tavalla. Tämäntyyppinen rasvaimu muokkaa ja muotoilee vatsan seinämää niin, että vatsalihakset näyttävät korostuneemmilta.

Kuvat ennen ja jälkeen

Vähän historiaa …

Ihmisille, jotka ovat yrittäneet vuosia tuloksetta saavuttaa vatsalihaksia (sitä kuuluisaa 6 packia) ruokavalion ja liikunnan avulla, ajatus vatsan syövytyksestä voi olla hyvin houkutteleva.

Vatsan kaiverrus sai suosiota 1990-luvulla. Sittemmin uudet tekniikat ovat mahdollistaneet sen, että plastiikkakirurgit voivat suorittaa tämäntyyppisen rasvaimun entistä johdonmukaisemmin ja ennustettavammin tuloksin. Tulokset ovat kuitenkin hyvin vaihtelevia, eivätkä kaikki ole tyytyväisiä tuloksiinsa.

Ihanteellinen ehdokas

Kuten mihin tahansa kirurgiseen toimenpiteeseen, myös kahden paketin rasvaimuun liittyy komplikaatioiden riski. Ihanteellinen ehdokas vatsan kaiverrukseen on hyväkuntoinen henkilö, joka ei tupakoi, jolla ei ole hengenvaarallisia terveysongelmia ja joka ei ole lihava.

Vatsan kaiverrus sopii parhaiten henkilöille, joiden paino on alle 30 % ihannepainosta ja joilla on terveet lihakset ja iho. Myös ikäsi ja ihosi kimmoisuus on otettava huomioon hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Kaikenlaiseen rasvaimuun osallistuvien henkilöiden on oltava riittävän hyvässä kunnossa, jotta he voivat turvallisesti käydä läpi puudutuksen.

Kun arvioit vatsaontelon rasvaimun kustannuksia, älä unohda ottaa huomioon aikaa, joka sinulla menee toimenpiteestä toipumiseen. Keskimääräinen toipumisaika on 1 – 2 viikkoa.

Jos sinulla on kuitenkin työ, joka edellyttää jalkeilla olemista, tai jos toipumisesi on keskimääräistä monimutkaisempi, ei ole harvinaista, että tarvitset lisäaikaa.

Miten vatsakaiverrus toimii?

Vatsan kaiverrus, jota ei pidä sekoittaavatsanpoistoon, toimii samalla tavalla kuin perinteinen rasvaimu, mutta siinä on tärkeä ero. Vatsalihaksia peittävät rasvakertymät leikataan varovasti pois vartalostasi käyttäen pieniä viiltoja, jotka sijaitsevat yleensä navan ympärillä.

Huolellisesti tehtynä tämä tekniikka voi syventää vartalosi luonnollisia uurteita ja saada vatsalihakset näyttämään paljon näkyvämmiltä.

Rasvakertymiä voidaan poistaa myös vinojen vatsalihasten yläpuolisilta sivuilta keskivartalon kaventamiseksi. Kun turvotus on laantunut ja alue on parantunut, keskivartalon pitäisi olla selvästi kiinteämpi ja korostuneempi.

Vatsan kaiverrusleikkaus

Vatsan kaiverrusleikkaus kestää keskimäärin noin tunnin.

 1. Kun seisot paikallasi, lääkärisi merkitsee alueet, joita muotoillaan ja parannetaan. Vatsalihaksesi rajataan hyvin, mutta huopakynällä. Kun olette molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, voitte mennä makuulle ja valmistautua leikkaukseen.
 2. Tämän jälkeen vartalollesi asetetaan vartalosi muotoilua vastaava vaahtomuovisidos. Sinut nukutetaan yleis- tai paikallispuudutuksessa, riippuen mieltymyksestäsi ja kirurgin suosituksesta.
 3. Vatsan iho turrutetaan, kun lääkäri tekee viiltoja, niin sanottuja portteja, rasvakertymiin pääsemiseksi ja niiden poistamiseksi. Tämä tehdään käyttäen skalpellia ja kanyylipumppua (väline, joka tyhjentää nestettä tai rasvakertymiä). Reiät ovat auki leikkauksen loppuun asti, jotta rasva, neste ja veri saadaan poistettua kehostasi.
 4. Sen jälkeen viillot suljetaan ja sidotaan. Vartalosi keskiosaan laitetaan puristusvaate, jotta vatsa valmistuu paranemista varten. Ennen leikkausta käytetty vaahtomuovisidos jää kompressiovaatteen alle.
 5. Kun rasva on poistettu ja puudutuksen vaikutus on päättynyt, sinun on pidettävä kompressiovaate päällä, kunnes kirurgi antaa luvan poistaa sen, mikä kestää yleensä 4-6 viikkoa.

Vatsan kaiverruksen kohdealueet

Vatsan kaiverrus kohdistuu vain vyötäröön ja keskivartaloon. Tämäntyyppinen rasvaimu vaikuttaa eniten vatsaan ja vatsalihaksiin.

Riskit ja haittavaikutukset

Vatsan rasvaimua pidetään matalan riskin plastiikkakirurgiana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei komplikaatioiden ja sivuvaikutusten riskiä olisi.

Yleisimpiä haittavaikutuksia rasvaimun, kuten vatsan syövytyksen, jälkeen ovat:

 • Hermojen ja verisuonten vaurioituminen
 • Ihon värimuutokset
 • Epäsäännöllinen paraneminen ja appelsiininkuori-iho
 • Epäsäännöllinen turvotus
 • Nesteen kertyminen
 • Puudutuksen aiheuttamat mustelmat tai päänsärky

Leikkausalueelta voi myös tulla märkää tai vuotoa. Jos märkä on vihertävää tai kellertävää, ota yhteys lääkäriin.

Myös kuume vatsaleikkausta seuraavina päivinä voi olla merkki infektiosta. Kerro kirurgillesi näistä haittavaikutuksista ja hakeudu välittömästi ensiapuun, jos epäilet, että sinulla on infektio.

Mitä on odotettavissa vatsaontelon viillon jälkeen?

Vuonna 2019 vain kolmessa julkaistussa raportissa seurataan vatsaontelon kaiverruksen läpikäyneiden ihmisten tuloksia. Näiden tutkimusten otoskoko oli pieni, mutta niihin osallistuneet ihmiset olivat tyytyväisiä toimenpiteen tuloksiin.

Vuonna 2019 tehdyssä tutkimuksessa, johon osallistui 50 toimenpidettä suorittanutta henkilöä, 98 % osallistujista oli tyytyväisiä tuloksiin 27 kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Vatsan kaiverruksesta toipuminen vie jonkin aikaa. Välittömästi toimenpiteen jälkeen saatat joutua käyttämään kompressiovaatetta, jotta plastiikkakirurgin työ tiivistyy ja paranee sujuvasti.

Voit todennäköisesti jatkaa suurinta osaa normaaleista toiminnoistasi kahden viikon kuluttua vatsan kaiverruksesta.

Erään tutkimuksen mukaan voit jatkaa toimintaasi jo 5 päivän kuluttua leikkauksesta, mutta neuvot voivat vaihdella toimenpiteestäsi riippuen.

Vältä joka tapauksessa liian rasittavaa liikuntaa, kunnes lääkärisi on antanut sinulle luvan. Tämä koskee kaikkea sellaista, mikä saattaa supistaa vatsalihaksia, kuten vatsalihasliikkeitä.

Kahden-viiden kuukauden kuluttua voit nähdä vatsan kohotusleikkauksen täydet tulokset. Kun turvotus laskee ja iho alkaa kiinnittyä uuteen muotoonsa, vatsalihakset näkyvät näkyvämmin ja keskivartalosi on tiukempi ja kiinteämpi.

Vatsan syövytys väittää tuottavansa pysyviä tuloksia, muutamin varauksin. Painonnousu ja raskaus voivat hävittää tämän toimenpiteen tulokset. Lisäksi elimistön luonnollinen ikääntymisprosessi tarkoittaa, että ajan mittaan vatsalihakset eivät ehkä ole enää yhtä selkeät ja näkyvät kuin juuri toimenpiteen jälkeen.

Kuvat ennen ja jälkeen

Vatsan kaiverruksen valmistelu

Vatsan kaiverrukseen valmistautuminen on samanlainen prosessi kuin perinteiseen rasvaimuun valmistautuminen. Prosessin ensimmäiseen osaan kuuluu yksityiskohtainen konsultaatio Turkissa toimivan, laillistetun plastiikkakirurgin kanssa. Keskustelette toimenpiteeseen kohdistuvista odotuksistasi sekä mahdollisista erityisistä varoituksista, jotka liittyvät vartalotyyppiisi ja terveysongelmiin.

Kahden viikon ajan ennen toimenpidettä sinun on vältettävä aspiriinin, kasviperäisten ravintolisien ja kaikkien sellaisten lääkkeiden käyttöä, jotka voivat ohentaa vertasi ja lisätä verenvuotoriskiä. Lääkärille on ilmoitettava kaikista käyttämistäsi lääkkeistä ennen leikkausta. Sinua voidaan myös kehottaa lopettamaan tupakointi, jos tupakoit tällä hetkellä.

Ennen leikkausta sinun on järjestettävä taksi, joka vie sinut sairaalaan ja takaisin kotiin. Kipu ja turvotus ovat vähäisiä, mutta et silti saa ajaa kotiin. Jos leikkaus tehdään Turkissa tai Tunisiassa, leikkauksen jälkeen sinua odottaa taksi, joka vie sinut takaisin hotelliisi.

Six Pack VS Rasvaimu

Vatsan syövytys muistuttaa perinteistä rasvaimua siinä mielessä, että leikkaukseen valmistautuminen, toipumisaika ja toimenpidevaatimukset ovat hyvin samanlaiset.

Vatsan syövytyksen tulokset ovat paljon suuremmat ja dramaattisemmat kuin perinteisen rasvaimun tulokset. Se voi myös olla kalliimpaa ja hankalampaa löytää tähän erityiseen toimenpiteeseen koulutettua palveluntarjoajaa.

Vatsan syövytystä pidetään edistyneenä tai 3D-rasvaimuna, mikä tarkoittaa, että tulokset ovat erittäin spesifisiä ja kohdistuvat tiettyihin kehon alueisiin.

Perinteinen rasvaimu ei ole yhtä tarkka. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että jos vatsanpoltto ei parane kunnolla tai jos kehosi paranee sopimattomalla tavalla, tarvitset todennäköisesti korjausleikkauksen.

Tutkimuksessa, jossa tutkittiin 512 tapausta miehiä, joille oli tehty vatsan syövytysleikkaus, vain 3 henkilöä tarvitsi korjausleikkausta.

Tarvitsetko 6packin Turkissa? Tunnemme Istanbulissa tunnetun professorikirurgin, jolla on melko vaikuttava onnistumisprosentti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä täyttämällä henkilökohtaisen tarjouslomakkeen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️