Mini facelift Turkissa

hinta mini kasvojenkohotus Turkki 1 1
Kirjoittanut Maria

Turkissa suoritettava minifacelift, joka tunnetaan myös nimellä quick facelift, tarjoaa ratkaisun ikääntymisen myötä kasvoissasi havaittuihin muutoksiin. Se voi auttaa vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä kiristämällä ja kiinteyttämällä poskia, leukalinjaa ja kaulaa.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle Turkin mininostoista ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa.

Minikasvojenkohotuksen hinta Turkissa

Keskimääräinen hinta minikasvojen kohotukselle Turkissa Istanbulissa on 2350 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1300 eurosta 5500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Mini-facelift2350 €

Mikä on minifacelift?

Minifacelift Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä quick facelift, tarjoaa ratkaisun kasvoissa ikääntymisen myötä havaittuihin muutoksiin. Se voi auttaa vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä kiristämällä ja kiinteyttämällä poskia, leukalinjaa ja kaulaa.

Iän myötä kasvojen rasvakudosta peittävä iho alkaa roikkua ja notkistua eri kohdissa. Tämä “roikkuva iho” tuottaa ryppyjä ja korostaa kasvojen poimuja.

Tämän vuoksi miniliftit sopivat yleensä parhaiten henkilöille, joilla on ikääntymisen merkkejä vain kasvojen keskiosissa, mutta joilla ei ole merkittävää ylimääräistä ihoa leukalinjan ja kaulan ympärillä. Miniliftit eivät pysäytä ikääntymisprosessia, ne vain viivästyttävät sitä hieman.

Kun harkitset minikasvojen kohotusta, on tärkeää pitää mielessä, että toimenpiteen ansiosta näytät nuoremmalta ja raikkaammalta, mutta kehittyneemmillä tekniikoilla pystytään paremmin korjaamaan (ja pitkällä aikavälillä) kasvojen ikääntymiseen liittyviä muutoksia. Voit keskustella tavoitteistasi, budjetistasi ja riskinsietokyvystäsi kirurgisi kanssa, jotta voit päättää, mikä suunnitelma sopii sinulle parhaiten.

Monissa tapauksissa minikasvojen kohotus tehdään samanaikaisesti muiden toimenpiteiden, kuten otsa- ja kulmakarvojen kohotuksen, silmäluomileikkauksen, kasvojen rasvaimun, leuan suurennuksen ja nenäkirurgian, kanssa, jotta yleisilme olisi tyydyttävämpi.

Kenelle mini-facelifting sopii?

Yksi tai useampi seuraavista tiloista voi viitata siihen, että olet hyvä ehdokas kasvojenkohotukseen:

  • Syvä viiva tai rypytys, joka kulkee nenänurkasta suunurkkaan.
  • Pieni poskipusero tai selvärajaisen leukalinjan häviäminen.
  • Poskipään rypyt ja näkyvien poskipäiden roikkuminen.

Kuinka kauan mini-facelift kestää?

Vaikka minikasvojen kohotuksella on mahdollista saada aikaan nuorekkaampi ulkonäkö, ikääntymisprosessi ei pysähdy. Turkissa tehdyn minifaceliftin tulokset eivät ole yhtä pitkäikäisiä kuin täydellisen kasvojenkohotuksen tulokset. Kukaan ei voi antaa takuuta siitä, kuinka kauan potilas on tyytyväinen minifaceliftin tuloksiin.

Mihin arvet sijoitetaan mini-faceliftin aikana?

Minifaceliftien arvet haalistuvat yleensä niin, että ne ovat tuskin havaittavissa. Yksi etu on se, että arvet ovat joskus puolet pidempiä kuin perinteisen kasvojenkohotuksen arvet.

Mitä eroa on mini-faceliftin ja täyden faceliftin välillä?

Minifaceliftissä on lyhyempi ja paljon rajatumpi viilto kuin perinteisessä faceliftissä. Käytetyt viillot ovat lyhyempiä.

Mikä on minifaceliftin toimenpide?

Viillot alkavat yleensä hiusrajan yläpuolelta, ohimoilta; ne seuraavat korvan ja pallean edessä olevaa luonnollista linjaa, minkä jälkeen iho vedetään taaksepäin ja ylimääräinen iho poistetaan. Tikit kiinnittävät kudoskerrokset ja sulkevat viillot.

Leikkauksen kesto: 1 tunti (yleisanestesia)

Sairaalassaoloaika : 0-1 yö

Leikkauksen jälkeen

Minikasvojen kohotukset voidaan tehdä nopeasti ja ilman suuria riskejä, mutta on muistettava, että näillä kohotuksilla saavutettava korjausaste on myös pienempi. Turkissa suositellaan 7 yön oleskelua minikasvojenkohotuksen jälkeen.

Useimmat ihmiset voivat palata töihin kahden viikon kuluessa leikkauksesta, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta pidemmän ajan kuluttua.

Kasvot ja pää voivat tuntua kireiltä ja kipeiltä, ja ne kääritään siteisiin mustelmien ja turvotuksen minimoimiseksi ensimmäisten 24-48 tunnin ajan.

Aluksi voi tuntua jännittyneeltä tai kylmältä, mutta nämä tuntemukset ovat tilapäisiä. Mustelmat ja turvotus ovat yleisiä kasvojen ja kaulan leikkauksen jälkeen, mutta nämä tuntemukset ja ulkonäkö ovat ohimeneviä ja alkavat yleensä hävitä ensimmäisen viikon jälkeen.

Miten voin peittää kasvoleikkauksen merkit?

Voit käyttää peittävää kosmetiikkaa, kuten ihonkorjainta, luomiväriä ja värikorjainta. Laventeli neutralisoi tai saa keltaisen katoamaan, ja vihreällä on samanlainen vaikutus punaiseen.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin voin palata normaaliin elämääni?

Useimmat potilaat pystyvät palaamaan töihin yhdestä kahteen viikkoa minikasvojenkohotuksen jälkeen. Sinun on todellakin varattava neljä viikkoa aikaa ennen suurempia sosiaalisia sitoumuksia.

Kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli rhytidektomia on kirurginen toimenpide, jolla parannetaan kasvojen ja kaulan näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten esim:

  • Kasvojen ihon veltostuminen.
  • Nenän ja suun kulman väliin jäävien juonteiden syveneminen
  • Rasva, joka on vähentynyt tai kadonnut
  • poskipäiden ja leukalinjan poskipäiden muodostuminen
  • Ihon veltostuminen ja ylimääräinen rasva kaulalla, mikä voi johtaa kaksoisleukaan tai “kalkkunan kaulaan”.

Mitä kasvojenkohotuksella ei voida tehdä

Kasvojenkohotus ei korjaavana kirurgiana muuta perusilmettäsi eikä se voi pysäyttää ikääntymisprosessia.

Kasvojenkohotus voidaan tehdä vain kirurgisesti; minimaalisesti invasiivisilla nuorennushoidoilla ei saavuteta samoja tuloksia, mutta niillä voidaan viivästyttää aikaa, jolloin kasvojenkohotus on aiheellinen, ja täydentää leikkauksen tuloksia.

Joitakin minimaalisesti invasiivisia hoitoja, kuten kantasolujen avulla tehtäviä kasvojenkohotuksia, ei ole todistettu.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️