360 korin nosto Turkissa

hinta korin nosto 360 Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Turkissa suoritettavaan 360 asteen kehonkohotusoperaatioon kuuluu rasvaimu, jolla poistetaan itsepäinen rasva. Tämän seurauksena vyötärösi paranee kauttaaltaan.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa 360 vartalonkohotuksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain informatiiviseen tarkoitukseen, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

360-vartalonkohotuksen hinta Turkissa

360 vartalonkohotuksen keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 1 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1400 eurosta 1800 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
360° vartalonkohotus1600 €

Mikä on 360° vartalonkohotus?

Vyötärö on yksi itsepäisimmistä alueista, kun on kyse painonpudotuksesta. 25 ikävuoden jälkeen kollageenin määrä kehossa vähenee merkittävästi. Jos ennen laihdutusta sinulla ei ollut ihon epämuodostumia, se ei toimi niin.

Ylimääräinen iho vatsan ympärillä lisää volyymia. Valitettavasti voiteet eivät auta. Varsinkin jos sinulle on tehty laihdutusleikkaus, kuten hiha- tai mahalaukun ohitusleikkaus, ja sinulla on paljon löysää ihoa, paras ratkaisu on 360-vartalonkohotus Turkissa.

Kun vatsanpoisto parantaa vain alavatsan etuosaa, 360 body lift parantaa myös alaselkää.

Tässä leikkauksessa poistetaan rasvaa ja löysää ihoa vatsan ympäriltä. Myös kyljet, alaselkä (vyötärö) ja pakarat kohoavat. 360°-vartalonkohotus sisältää rasvaimun, joka poistaa itsepäisen rasvan.

Tämän seurauksena vyötärölinja paranee kaikilta sivuilta. Istanbulissa suoritettavaan 360° vartalonkohotusoperaatioon kuuluu myös vatsalihasten korjaus, joka myös vähentää vyötärösi volyymia.

360-vartalonkohotuksen kustannukset Turkissa

Tärkeintä on tietää, että kuka tahansa nuori lääkäri voi suorittaa tämän leikkauksen. Sitä ei voi tehdä. Sinun on valittava sekä hyvä lääkäri että hyvä klinikka.

Oleskelusi sairaalassa kestää noin 2 tai 3 yötä, mikä vaikuttaa kokonaishintaan. Hotellin on myös oltava viihtyisä ja sijaittava lähellä sairaalaa, jossa sinut leikataan.

360° Bodylift -leikkaukseen soveltuvat henkilöt

Henkilöt, jotka ovat laihtuneet paljon ja joilla on löysää ihoa vatsassa, kyljissä ja pakaroissa, ovat erittäin hyviä ehdokkaita. Joskus, vaikka et olisikaan laihtunut paljon, mutta sinulla on näillä alueilla roikkuvaa ihoa ja rasvaa, voit myös hyötyä tästä leikkauksesta.

Verikokeiden tulosten on oltava hyvät. Tässä leikkauksessa poistetaan paljon kudosta. Tämän kudoksen mukana menetät myös tietyn määrän verta. Heikkous ja huimaus heti leikkauksen jälkeen ovat täysin normaaleja.

Jos rauta-, hemoglobiini-, ferritiini- ja D3-vitamiinipitoisuutesi ovat kuitenkin hyvin alhaiset, leikkaukseen ei pidä mennä ennen kuin tulokset ovat saavuttaneet hyväksyttävän tason. Ihon väri muuttuu huonommaksi ja se menettää kimmoisuuttaan.

Kuten kaikissa yleisanestesiassa tehtävissä leikkauksissa, sinun on lopetettava ehkäisypillereiden käyttö 3-4 viikkoa ennen leikkausta eikä sinun pidä ottaa mitään ravintolisiä tai elintarvikkeita, joilla on veren hyytymistä estävä vaikutus.

Toipuminen 360° vartalonkohotuksen jälkeen

Toipuminen on pitkälti samanlaista kuin vatsanpoiston jälkeen, mutta se voi kestää hieman kauemmin, koska leikkaus on laajempi. Sinun on noudatettava kaikkia lääkärin antamia suosituksia erittäin tarkasti leikkauksen jälkeen.

Lähes 90 % leikkauksen onnistumisesta riippuu tästä. Koska et voi harrastaa urheilua tavalliseen tapaan leikkauksen jälkeen kahteen kuukauteen, sinun on noudatettava erittäin terveellistä, vähäsokerista ruokavaliota. Voit aloittaa työt 3 viikkoa leikkauksen jälkeen, mutta vain jos kyseessä on toimistotyö.

Vältä rasittavaa liikuntaa vähintään kahteen kuukauteen! On parasta levätä 4-6 viikkoa. Tämä ajanjakso voi kuitenkin muuttua elimistön tilasta riippuen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️