Hihan gastrektomia Turkissa

mahahihna 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mahalaukun leikkauksesta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen mahahihanleikkaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahahiha-leikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon gastrektomia maksaa Turkissa?

Keskimääräinen mahahihaleikkauksen hinta Istanbulissa, Turkissa on 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 600 euroon. Leikkaus kestää noin 2 tuntia. Se suoritetaan laparoskooppisesti. Sairaalassaoloaika on 2 päivää. Turkissa oleskelu kestää 7 päivää.

ToimenpideHinta Turkki
Gastrektomia2300 €
Mahalaukun Botox1200 €
Mahapallo1500 €
Mahalaukun ohitusleikkaus2500 €
Mahanauha2200 €

Mikä on gastrektomia?

Mahalaukun holkki on rajoittava toimenpide, jossa mahalaukun tilavuutta pienennetään huomattavasti, noin 75 %, jotta voidaan edistää merkittävää pitkäaikaista painonpudotusta. Tämän seurauksena myös yleinen terveydentila paranee. Painonpudotuskirurgia on Turkissa kasvussa erityisesti mahapallon kaltaisten leikkausten ansiosta.

Miten gastrektomia toimii?

Mahalaukun holkki toimii siten, että suuri osa vatsasta poistetaan pysyvästi. Koska mahalaukun tilavuus pienenee huomattavasti, siihen mahtuu vain pieni määrä ruokaa. Tunnet itsesi kylläiseksi syötyäsi paljon vähemmän ruokaa ja sinulla on vähemmän nälkä aterioiden välillä.

Mahalaukun poistoleikkaus poistaa myös sen osan mahalaukusta, joka tuottaa nälkää stimuloivaa greliinihormonia. Tämä tarkoittaa, että ruokahalusi vähenee.

Lue myös: Bariatrinen kirurgia Turkissa

Painonpudotus alkaa heti leikkauksen jälkeen. 18 kuukauden kuluttua vatsa venyy. On siis tärkeää pitää annokset kohtuullisina eikä odottaa, että hihan ansiosta et enää syö.

Jos syöt suositeltuja ruokia (ei nesteitä tai pehmeitä tuotteita), et tunne nälkää. Sinun on otettava vitamiineja koko elämäsi ajan, mukaan lukien neljännesvuosittain annettavat B12-injektiot.

Kuka on oikeutettu mahahiha-leikkaukseen?

Saatat olla oikeutettu mahahiha-leikkaukseen, jos:

  • bMI (painoindeksi) on 40 tai enemmän
  • Sinulla on BMI 35 tai enemmän ja kärsit tyypin 2 diabeteksesta tai korkeasta verenpaineesta, jota voidaan parantaa laihduttamalla.
  • Olet riittävän hyväkuntoinen nukutukseen ja leikkaukseen.
  • Olet sitoutunut laihduttamaan ja ylläpitämään painonpudotustasi elintapojen ja ruokavalion muutosten avulla.
  • Olet yrittänyt laihduttaa syömällä terveellisesti, liikkumalla ja ottamalla sopivaa lääkitystä vähintään kuuden kuukauden ajan, mutta se ei ole onnistunut.

Mitä tapahtuu mahahihaleikkauksen aikana Turkissa?

Ennen leikkausta sinulle tehdään yleisanestesia. Leikkaus tehdään laparoskooppisesti, ja se kestää yleensä yhdestä puoleentoista tuntiin.

Turkin lihavuuskirurgi tekee useita pieniä viiltoja vatsaan ja asettaa vatsaan pitkän, ohuen teleskoopin, jonka toisessa päässä on valo ja kameran linssi (laparoskooppi), sekä muita kirurgisia instrumentteja, joiden avulla suuri osa vatsasta poistetaan. Kun vatsa on poistettu, se suljetaan niiteillä.

Varotoimenpiteet ja leikkauksen jälkeinen seuranta

Mahahihaleikkauksen jälkeen jäät sairaalaan kahdeksi tai kolmeksi päiväksi.

Tarvitset todennäköisesti kivunlievitystä. Voit ottaa reseptivapaita kipulääkkeitä, kuten parasetamolia tai ibuprofeenia.

Voit juoda kirkkaita nesteitä vain ensimmäisenä päivänä leikkauksen jälkeen. Sen jälkeen noudatat nestemäistä ruokavaliota useiden viikkojen ajan, sitten siirryt pehmeisiin, kosteisiin ruokiin ja lopuksi, neljän tai kuuden viikon kuluttua, lisäät kiinteitä ruokia.

Kirurgisi tai ravitsemusterapeutti keskustelee tiukasta ruokavaliostasi. Tarvitset pieniä annoksia, koska vatsasi täyttyy nopeasti.

Leikkauksen jälkeen sinun tulee levätä ja välttää haavan hankaamista. Suosittelemme, että sinulla on mukanasi joku, joka auttaa sinua päivittäisissä toimissa ensimmäisten päivien ajan. Useimmat ihmiset voivat palata normaaliin toimintaansa kahden tai neljän viikon kuluessa leikkauksesta.

Komplikaatiot ja haittavaikutukset

Saatat kokea joitakin haittavaikutuksia, kuten kipua, mustelmia ja turvotusta haavojen ympärillä sekä oksentelua tai pahoinvointia syötyäsi enemmän kuin uusi vatsasi kestää. Sinun tulisi yrittää pureskella ruoka hyvin, syödä pienempiä annoksia ja noudattaa ruokavaliota.

Mahdollisia leikkauksen komplikaatioita ovat verenvuoto tai verihyytymät, kipu ja haavainfektio. Mahahiha-leikkaukseen liittyviä komplikaatioita ovat mm. seuraavat:

  • Mahan arpeutuminen, joka aiheuttaa suoliston tukkeutumisen.
  • Mahalaukun limakalvon tulehdus (gastriitti), mahahaava tai närästys.
  • Viereisten elinten loukkaantuminen.
  • Arpivuoto ja vakava infektio

Kirurgisi keskustelee kanssasi yksityiskohtaisesti mahdollisista komplikaatioista ja haittavaikutuksista ennen kuin päätät hihaleikkauksesta.

Varaa aika tunnetulta ja tunnustetulta kirurgilta Turkissa tai Tunisiassa ja säästä jopa 60 % Eurooppaan verrattuna.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️