Hiustensiirto Turkissa

hiustensiirto Turkki 1
Kirjoittanut Manuella

Harkitsetko hiustensiirtoa Turkissa? Tässä lopullisessa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneista hiussiirroista Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa hiustensiirrosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hiustensiirto maksaa Turkissa?

Turkissa hiustensiirto maksaa keskimäärin 1 800 euroa, mukaan lukien majoitus- ja kuljetuskustannukset. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja kestää 6-8 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 4 päivää ilman sairaalahoitoa. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 5 kuukauden kuluessa.

FUT hiustensiirto1700 €
FUE hiustensiirto1800 €
HID hiustensiirto1900 €
Afro hiustensiirto2200 €

Hiustensiirto Turkissa: Ultimate Guide

Miesten viettelyn massiivinen ase ja naisten naisellisuuden varma merkki: vartalon ja kallon päällä olevat hiukset muodostavat kruunun. Se on kruunu, jota ei voi menettää, ainakaan vähään aikaan.

Kun sairaudet syövät meitä, kun hormonit tekevät meille tepposet tai kun geenit ovat oikukkaita, joskus menetämme hiuksemme. Hiustenlähtö alkaa pienistä pudotuksista, kunnes huomaat merkittävää hiustenlähtöä ja totaalista kaljuuntumista hiusrajassa tai ohimoilla.

Jotkut ihmiset selviytyvät hyvin hiustenlähdöstä, kun taas toisten on vaikea nähdä itseään peilistä. He näkevät itsestään peilikuvan, joka heijastaa voimattomuuden tunnetta tämän pysäyttämättömän hiustenlähdön edessä.

Ja kun tietyt lääkkeet, kuten Litfulo™ (ritlecitinibi) tai Minoksidiili, eivät tehoa tai eivät enää toimi, on olemassa ratkaisu: hiussiirto.

Tavoite on yksinkertainen: välttää kaljuuntuminen ja saada samalla takaisin entisaikojen hiukset. Menetelmää käytetään useissa maissa, mutta Turkki on edelleen hiustensiirtoparatiisi.

Aivan Istanbulin tai Antalyan sydämessä tietyt klinikat tarjoavat parhaita hiustensiirtohoitoja vallankumouksellisella ja erittäin tehokkaalla tekniikalla. Istanbulissa tai Antalyassa tehtävät hiustensiirrot voittavat sinut varmasti.

Oletko valmis hiustensiirtoon Turkissa ? Tässä sitä mennään!

Potilaidemme kuvat ennen ja jälkeen

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hiustensiirroista Turkissa

Hiustenlähtö on usein synonyymi monimutkaiselle ongelmalle, jota voi esiintyä missä iässä tahansa sekä miehillä että naisilla. Se liittyy moniin tekijöihin ja siihen on monia mahdollisia syitä, ja siihen voidaan viitata monin eri tavoin:

 • Calvitia kun se on perinnöllistä ;
 • Androgeeninen hiustenlähtö, kun siihen liittyy androgeenihormoneja ;
 • Pelade (alopecia areata), kun se johtuu autoimmuunisairaudesta;
 • Arpinen hiustenlähtö, kun hiustenlähtö johtuu päänahan vammasta;
 • Vetovoimainen hiustenlähtö liian kireän kampauksen jälkeen (poninhäntä, nutturat, kireät letit, chignon jne.).

Hiustenlähdön kanssa on vaikea elää, ja se johtuu ravintoaineiden puutteesta (rauta, sinkki, seleeni) ja raskaista lääkehoidoista. Ja kilpirauhasongelmat voivat häiritä hiusten uusiutumissykliä.

Vaikka puutos voidaan korjata ravintolisällä, monissa tapauksissa kaljuuntuminen tai hiustenlähtö voi olla peruuttamatonta.

photo avant et apres d'une greffe de cheveux
ennen ja jälkeen hiustensiirron kuvat

He sanovat, että “onnea ei voi ostaa, mutta hyvää hiustenhoitoa voi ” ! Hiustensiirrot ovat esteettisen kirurgian tekniikka, jonka tarkoituksena on täydentää hiuksiasi. Ja monissa tapauksissa hiusten ja kruunun takaisin saaminen tekee sinut onnelliseksi ! Jos hiukset tekivät onnellisuutta, tässä tapauksessa sen voi ostaa.

Istanbulissa hiusimplantit ovat saatavilla parhaaseen hintaan. Tämän vuoksi monet potilaat valitsevat tämän kohteen matkailunähtävyyksien ja Bosporin rantojen kauneuden lisäksi. Ennen kuin lähdet kuitenkin etsimään hiussiirtoa Turkissa, lyhyt katsaus tähän leikkaukseen.

Lue juttumme Tähtien hiustensiirrot.

Mikä on hiustensiirto?

Hiustensiirrossa, joka tunnetaan myös nimellä hiusten istuttaminen, otetaan siirteitä kallon yläosasta ja istutetaan ne sitten pään kaljuun osaan. Nämä siirteiksi kutsutut yksiköt koostuvat 2-4 hiuksesta. Ne otetaan yleensä takaraivon latvasta, josta hiukset eivät juuri koskaan putoa.

Hiustensiirto on ei-invasiivisen kosmeettisen kirurgian menetelmä, joka on osoittautunut parhaaksi keinoksi hiustenlähtöisyyden korjaamiseksi. Se antaa erittäin näkyviä tuloksia ja mahdollistaa menetetyn tiheyden palauttamisen.

Hoidon ja hoidon jälkeen pitkittynyt kasvukausi johtaa todelliseen, lopulliseen hiukseen. Hoitojen vaativuuden ansiosta hiuksistasi tulee yhtä tiheät kuin ennenkin. Tämä toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Simulation greffe de cheveux pour femme
Hiustensiirron simulointi naisille

Hiustensiirron ansiosta sano hyvästit peruukille, volumizerille, huiville päässäsi, kompleksille ja alentuneelle itsetunnolle. Toivota tervetulleeksi uusi ilme itsellesi tekemällä unelmasi Rapunzel-tyylisistä hiuksista totta. Kun olet soveltanut annettuja hoitoja ja huolenpitoa, hiustenlähtö ei ole enää painajainen.

Hiustensiirrot naisille

ISHRS:n tutkimuksen mukaan naisten hiustenlähtö koskee 1:tä viidestä naisesta, ja se johtuu yleensä ikääntymisestä, sairaudesta tai hormonaalisista muutoksista vaihdevuosien jälkeen. Naiset kokevat hiusten ohenemista. Ongelman korjaamiseksi jotkut naiset käyttävät peruukkia tai hiustenpidennyksiä tai tekevät naisille hiustensiirron.ISHRS:n tutkimuksen mukaan naisten hiustenlähtö koskee 1:tä viidestä naisesta, ja se johtuu yleensä ikääntymisestä, sairaudesta tai hormonaalisista muutoksista vaihdevuosien jälkeen. Naiset kokevat hiusten ohenemista. Ongelman korjaamiseksi jotkut naiset käyttävät peruukkia tai hiustenpidennyksiä tai tekevät naisille hiustensiirron.

Hiustensiirrot miehille

Miesten hiustenlähtöön sairastuu 4 miestä 5:stä, ja sen syynä on hiusten merkittävä harveneminen 50 ikävuoteen mennessä. Joillakin miehillä hiustenlähtö alkaa jo ennen 21 vuoden ikää. Tämä on seurausta geneettisestä ominaisuudesta, joka tulee vanhemmilta.

Tracé de la ligne de la greffe capillaire par le chirurgien
Kirurgi piirtää hiustensiirtolinjan.

Muita syitä ovat esimerkiksi tietyt lääkkeet, liiallinen A-vitamiinin saanti tai proteiinin puute. Sairaus tai stressi voi johtaa äkilliseen ja voimakkaaseen hiustenlähtöön, jota kutsutaan telogen effluviumiksi.

Milloin hiustensiirtoa tulisi harkita?

Hiustensiirtoa Turkissa suositellaan aina, kun havaitaan mahtava hiustiheyden menetys. Tähän voidaan lisätä psykologinen näkökohta, joka tähän liittyy ja joka monissa tapauksissa määrittää hiustensiirron mahdollisuuden.

Ennenaikainen kaljuuntuminen tai hiustenlähtö voi johtaa todelliseen kompleksiin tai levottomuuden tunteeseen kärsivälle. Jopa itseluottamuksen menettämiseen asti.

Hiustensiirto ei ole tarkoitettu vain täysin kaljuille, vaan sitä voidaan harkita myös ohuille hiuksille, jotka kaipaavat paksuutta, tai hiusrajan madaltamiseksi. Vaikka se on mahdollista tehdä 18-vuotiaasta lähtien, se suositellaan kuitenkin tehtäväksi 30-40-vuotiaana, kun hormonitoiminta on vakiintunut.

Prélèvement de la zone donneuse et greffe sur la zone receveuse
Luovuttaja-alueen poisto ja siirre siirretään vastaanottaja-alueelle.

Varotoimenpiteenä hiustensiirto voidaan tehdä vain terveelle henkilölle ja terveelle päänahalle. Koska kyseessä on kirurginen toimenpide, hiustensiirto edellyttää tietoa kaikista aikaisemmista sairauksista ja patologioista, jotka voivat tehdä toimenpiteestä monimutkaisen.

Turkin plastiikkakirurgi tutkii tätä parametria tarkemmin, kun olet neuvontapöydällä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hiustensiirtoa voidaan harkita vain henkilöille, joiden kallo ei ole täysin kalju. Kaljuuntumisen tai hiustenlähtöisyyden taso otetaan huomioon sekä hiustenlähtöprosessin eteneminen. Kaljuuntumisen on oltava täysin vakiintunut, ennen kuin siirrokseen voidaan ryhtyä.

Rue Istiklal à Istanbul
Istiklal-katu Istanbulissa

Tämä voi johtaa tilavuuden ja tiheyden epätasapainoon. Ei myöskään pidä unohtaa, että siirteet otetaan kallon takaosasta. Luovuttaja-alueen kapasiteetti ja laatu ovat edelleen olennainen kriteeri hiusimplanttia harkittaessa.

Vain hiusdiagnoosi voi määrittää hiustensiirron mahdollisuuden.

Milloin EI kannata tehdä hiustensiirtoa?

Hiustensiirtoa Turkissa ei suositella seuraavissa tapauksissa:

 • Vakiintumaton hiustenlähtö
 • Päänahan haavat ja rakkulat
 • Kilpirauhasen sairaus ja autoimmuunisairaudet
 • Päänahan tai ihon kipu
 • Alle 25-vuotiaat
 • Hemofiliaa sairastavat potilaat
 • Luovuttajan alue liian pieni
 • Jos olet Norwoodin asteikolla vaiheessa 7.
Schéma de l'échelle de Norwood de la calvitie
Norwoodin kaljuuntumisasteikon kaavio

Mikä on oikea ikä hiustensiirrolle?

Todellisuudessa hiussiirron tekemiselle ei ole olemassa alaikärajaa. Nuorella iällä tehtäviin hiussiirtoihin liittyy kuitenkin joitakin riskejä. Monet parikymppiset ihmiset tarttuvat heti hiussiirtoihin, koska he haluavat näyttää hyvältä. Mutta näyttämällä hyvältä nyt voi olla negatiivinen vaikutus myöhemmin.

Kuinka kauan hiustensiirto kestää? Onko se pysyvä?

Hiussiirron voi olla pysyvä. Hiussiirron aikana siirteet otetaan pään alueelta, jossa ne on geneettisesti ohjelmoitu jatkamaan kasvua. Jopa sen jälkeen, kun ne on istutettu päänahan kaljuille alueille, siirretyt karvatupet säilyttävät alkuperäiset ominaisuutensa ja jatkavat kasvuaan koko elämänsä ajan.

Résultat du crâne après la greffe capillaire
Kallon tulos hiustensiirron jälkeen

Tämä tarkoittaa, että oikean kirurgin ja asianmukaisen seurannan avulla FUE-, FUT- tai DHI-hiussiirto voi kestää koko eliniän.

Hiustensiirrot ja etniset erot

Hiustensiirto on suunnattu kaukasialaisille. Se on suunnattu myös kaikille etnisille ryhmille, kuten aasialaisilleafrikkalaisille ja lähi-idänmaalaisille. Tämä tunnetaan nimellä etninen hiussiirto.

Valkoihoisilla on yleensä soikeat hiussuortuvat. Aasialaiset hiukset ovat yleensä pyöreitä ja litteitä. Afrikkalaiset hiukset ovat kiharat ja kiharat.

Afrikkalaiset, jotka kärsivät hiustenlähdöstä, ovat erinomaisia ehdokkaita Afro-hiustensiirtoon Turkissa hiustensa erityispiirteiden vuoksi. Mustien hiusten kihara, kihara muoto antaa afrikkalaista alkuperää oleville potilaille melkoisen edun.

couple amoureux avec un homme sans cheveux
Pariskunta rakastunut mieheen jolla ei ole hiuksia

Tämä ihana “kihara” antaa vaikutelman suuremmasta tiheydestä, joten näkyvien tulosten saavuttamiseksi tarvitaan vähemmän hiussiirtoja.

Huomaa, että Islamin uskonnossa hiustensiirrot eivät ole haram. Se on halal ja siksi hyväksytty koska sillä pyritään poistamaan vika.

Mitkä ovat eri hiustensiirtotekniikat Turkissa?

Tieteen kehitys on tehnyt hiustensiirroista onnistuneempia ja helpompia. Siinä missä hiustensiirrot oli tehtävä käsin, hius hiukselta, meillä on nyt robottitekniikoita, joiden avulla leikkaus voidaan suorittaa ennätysajassa. Ja tulokset ovat poikkeuksellisia.

Tähän mennessä kolme hiustensiirtotekniikkaa ovat yleisiä ja kirurgien arvostamia: FUT, FUE ja DHI.

Hiustensiirto ennen ja jälkeen kuva

Näiden kolmen tekniikan väliset erot liittyvät poisto- ja siirtomenetelmään sekä käytettyihin laitteisiin. Tutustutaanpa näihin kolmeen tekniikkaan:

FUT hiustensiirrot

FUT-tekniikka on hiussiirtomenetelmä, jossa kaulan tyvestä otetaan kaistale päänahkaa ja suljetaan se ompeleilla. Tällöin saattaa syntyä arpi, mutta se on niin hieno ja suoraviivainen, että se on huomaamaton, kun hiukset ovat kasvaneet takaisin.

Tämän jälkeen kirurgi poistaa siirteet mikroskoopin alla kirurgi poistaa siirteet mikroskoopin alla, jotta vältytään follikkelien vahingoittamiselta. Tämän jälkeen siirteet leikataan mikrosiirteiksi, jotka sisältävät kolmesta neljään hiusta.

Résultat avant et après la greffe de cheveux
Tulokset ennen ja jälkeen hiustensiirron

On aika toteuttaa siirteet vastaanottoalueella. Alueen valmistelemiseksi tehdään minimaaliset viillot, joiden on noudatettava tiettyä akselia luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Hiukset asetetaan viiltoihin, tämä prosessi voi kestää neljästä viiteen tuntia tai se voidaan suorittaa yhdessä päivässä.

FUT mahdollistaa 1000-4000 hiuksen toteuttamisen. Kuori saattaa muodostua ja pudota 2-3 viikkoa siirron jälkeen. Hiustenlähtöä ehkäiseviä hoitoja suositellaan voimakkaasti.

schéma pour comprendre la différence entre la greffe FUE et FUT
Kaavio, joka auttaa sinua ymmärtämään FUE- ja FUT-siirtojen eron.

FUE hiustensiirto

FUE eli Follicular Unit Extraction tarkoittaa, että karvatupet poistetaan takaraivon osasta. Sen sijaan, että otettaisiin kaistale koko päänahasta, follikkelit poistetaan yksi kerrallaan luovuttaja-alueelta mikropunssiksi kutsutulla työkalulla.  Jotta follikkelit olisivat helposti saatavilla, kirurgi voi harkita luovuttaja-alueen ajelua.

Klinikasta riippuen FUE-siirrot voidaan suorittaa automaattisesti. Jotkut kirurgit käyttävät robottia tai konetta, jonka avulla hiussolmukkeet voidaan irrottaa luovuttaja-alueelta helpommin ja nopeammin. Tässäkin tapauksessa vaaditaan tekniikan hallintaa, jotta voidaan välttää karvatupien vahingoittuminen ja saada laadukkaita siirteitä.

Tekniikka, jolla siirteet istutetaan kaljuun alueeseen, on sama kuin FUT-tekniikassa. Kirurgi tekee viiltoja teräs- tai safiiriterällä varustetulla sähköisellä mikropistoolilla ja siirtää hiukset yksi kerrallaan päänahkaan.

Photo avant et après une greffe de cheveux en Turquie
Kuva ennen ja jälkeen hiustensiirron Turkissa

FUE-Saphir hiustensiirto

FUE-hiustensiirroissa saatat kuulla FUE-Sapphire-hiussiirrosta. Tämä nimi viittaa tekniikkaan, jolla viillot tehdään. Itse asiassa FUE-Sapphire -menetelmässä luovuttaja-alueen viiltojen tekemiseen käytettävä terä on valmistettu teräksisen terän sijasta safiirikivestä.

Safiirikiviterä on pehmeä ja terveellinen, mutta se myös vähentää infektioriskiä ja nopeuttaa paranemista. Safiiriterät mahdollistavat myös tarkemman työskentelyn ja optimoivat siirteen onnistumisen.

Tämä menetelmä on ylivoimaisesti turvallisin onnistuneen ja riskittömän FUE-siirron kannalta. Safiirikiviterä on ensisijainen väline, jolla hiustensiirto voidaan suorittaa parhaassa mahdollisessa terveydentilassa ja potilaan kannalta mahdollisimman mukavasti.

Simulation de l'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Simulointi eturinnan alentamisesta naisilla

DHI hiustensiirto

DHI eli Direct Hair Implantation hiustensiirto on vallankumouksellinen menetelmä. Vuodesta 2020 lähtien muodissa ollut tekniikka on johdettu FUE-menetelmästä. Se on erittäin nopea toteuttaa, ja implanttien poisto tapahtuu lähes samanaikaisesti. HDI-hiustensiirtoistunto kestää 2-3 tuntia kirurgin asiantuntemuksesta riippuen.

HID-hiussiirron aikana hiustupet poistetaan luovuttaja-alueelta DHI-kynällä. Tämä lähettää paikallispuudutuksen ilman injektioneulaa.

Se poistaa hiukset yksi kerrallaan. Kirurgi istuttaa poistetut hiukset suoraan kaljuuntuvalle alueelle tällä samalla kynällä ilman viiltoja. Tämä johtuu siitä, että itse kynässä on safiirimikroterät, jotka mahdollistavat istutuksen.

Photos avant et après une greffe DHI en Turquie
Kuvia ennen ja jälkeen DHI-siirron Turkissa.

Tämä lyhentää poiston ja implantoinnin välistä aikaa ja mahdollistaa myös nopean paranemisen. Tämän seurauksena siirre pysyy elimistön ulkopuolella vähemmän aikaa, mikä tekee sen käytöstä turvallisempaa ja terveellisempää.

Lisäksi luovuttaja-alue paranee nopeammin, eivätkä viillot pysy pitkään auki. DHI-mikrosirumenetelmä on paras tekniikka, joka kannattaa valita terveeseen ja nopeaan hiustensiirtoon. Lisäksi se tarjoaa mukavuutta ja vähemmän rajoituksia sekä potilaalle että kirurgille.

Kun tapaat kirurgin, voit valita tekniikan, joka tuntuu sinulle mukavimmalta. Huomaa, että DHI-tekniikka on edelleen paras menetelmä. Lopullinen päätös voi kuitenkin jäädä lääkärin tehtäväksi hiusdiagnoosin jälkeen.Kampauksen jälkeen.

PRP-hoito

Platelet Rich Plasma -hoito tarkoittaa hoitoa, jossa käytetään verihiutaleita, hormoneja, leukosyyttejä ja sytokiinia sisältävää plasmaa. PRP-hoito itsessään ei ole hiustensiirtotekniikka.

Traitement PRP et purification du sang
PRP-hoito ja veren puhdistus

Se on kuitenkin yksi niistä hoidoista, joita voit saada hiustensiirron jälkeen. Se takaa hiussiirron leikkauksen jälkeisen onnistumisen. Se sanoi, että kyseessä on keinotekoinen kauneusleikkaus, joka edellyttää klinikkamenettelyä.

Tätä varten kirurgi ottaa potilaalta verta. Sen jälkeen veri laitetaan sentrifugiin PRP:n erottamiseksi muista veren komponenteista. PRP-veri ruiskutetaan sitten potilaan päänahkaan mikroneulausvälineellä.

Tämän tekniikan tavoitteena on parantaa verenkiertoa ja uudistaa hiussykliä. Suositellaan hiustensiirron jälkeen, sillä se tuottaa enemmän kuin tyydyttäviä tuloksia hiusoperaatiosta. PRP-hoito kestää noin 45 minuuttia.

Miten hiustensiirrot toimivat Turkissa?

Hiustensiirto Turkissa voi alkaa heti, kun olemme ottaneet yhteyttä. Meillä on tiukka, vakiintunut protokolla, jolla maksimoimme onnistumisen mahdollisuudet. Hoitosi voi kestää jopa 6-12 kuukautta siirron jälkeen, sillä tarjoamme leikkauksen jälkeistä seurantaa.

Hiusten diagnoosi

Ensimmäinen yhteydenotto kosmeettiseen kirurgiin koostuu konsultaatiosta ja hiusdiagnoosista. Tätä varten sinun ei tarvitse matkustaa Turkkiin.

Ensimmäinen kuuleminen voidaan tehdä verkossa. Se koostuu hiusten arvioinnista ja diagnoosista. HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Simulaatio otsan pienentämisestä naisilla.

Koska jokainen potilas on ainutlaatuinen, myös hänen hiusrakenteensa ja hiustyyppinsä ovat ainutlaatuisia. Ensimmäisen konsultaation aikana lääkäri tekee sinulle arvion etukäteen lähettämiesi valokuvien perusteella.

Hiusanalyysin lisäksi lääkäri tekee myös terveydentilasi arvioinnin. Hän saattaa pyytää sinua ottamaan verikokeen. Näiden tulokset ohjaavat lääkärin jälkikäteen antamaa lausuntoa, mutta myös sopivaa hoitoa, jolla hiustensiirtoa voidaan jatkaa.

Ensimmäinen tapaaminen hiuskirurgin kanssa on tärkein hetki selvittää lisää Turkin hiustensiirroista: käytetty tekniikka, oleskelun pituus, hoidon kesto, leikkauksen jälkeinen seuranta. Lääkäri vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Ensimmäinen kuuleminen Turkissa

Ensimmäinen kuuleminen Istanbulissa siirtyy lääketieteelliseen vaiheeseen. Tässä klinikalla tapahtuvassa konsultaatiossa analysoidaan päänahkaasi sekä hiustesi kimmoisuutta ja tiheyttä.

Bilan capillaire avec un scanner
Hiusten arviointi skannerilla

Kliinisessä alkukartoituksessa määritetään myös tarvittavien siirteiden määrä ja hiustensiirtomenetelmä, joka soveltuu parhaiten päänahallesi. Tällöin lääkäri määrittää myös luovutusalueen, siirteiden laadun ja tarvittavan määrän.

Kliinisen konsultaation ja elinsiirron välillä voit myös antaa Istanbulin metropolin inspiroida itseäsi. On aika rentoutua ja sanoa hyvästit kaljulle päähän, joka on pitkään saanut sinut menettämään itseluottamuksesi.

Treffit uusien hiusten kanssa

Tämä on kauan odotettu hetki saada hiusimplantti. Sinut vastaanottaa klinikalla ammattilaisten ryhmä, joka pitää sinusta hyvää huolta. Lääketieteellinen ja psykologinen tuki on erityisen tärkeää tässä vaiheessa.

diagnostic capillaire chez la femme
Hiusten diagnoosi naisilla

Istunnon kesto

Itse hiustensiirto tehdään paikallispuudutuksessa. Istunto voi kestää 5-8 tuntia riippuen siirteiden määrästä ja valitusta tekniikasta. Yhdellä istunnolla voidaan tehdä jopa 4 000 siirtoa.

Kun siirrännäisiä istutetaan, ei kannata pitää taukoa. Näin säilytetään siirteiden laatu ja terveys, koska ne ovat herkkiä. Mitä enemmän ne ovat kosketuksissa ilman kanssa, sitä saastuneemmiksi ne tulevat.

séance d'une greffe capillaire
Hiustensiirto istunto

Elinsiirtomenettely

Siirron aikana viiltojen pinta-ala ja kulma on tutkittava huolellisesti. Näin jälkikasvu noudattaa hiusten luonnollista suuntaa. Tämä ratkaiseva vaihe perustuu kirurgin asiantuntemukseen ja määrittää hiustensiirtojen onnistumisen tai epäonnistumisen.

Paikallispuudutuksessa hiustensiirto on kivuton toimenpide. Kun puudutuksen vaikutus lakkaa, saatat tuntea päänahassasi lievää pistelyä. Tämä kestää kuitenkin vain muutaman tunnin, kun päänahka paranee.

Jos valitset micro DHI Saphir -menetelmän ja FUE-tekniikan, paranemisaika kestää enintään 24 tuntia. Lisäksi arvet eivät edes näy tällä tekniikalla.

implant de greffon par la méthode DHI
Siirteen istuttaminen DHI-menetelmällä

Hiustensiirron aikana saattaa esiintyä verenvuotoriski tai hiusjuurien vaurioitumisen riski. Kaikki riippuu kirurgin asiantuntemuksesta, mutta myös leikkauksen aikana tarjottujen palvelujen ja hoidon laadusta.

Leikkauksen jälkeen

Kun siirteet on kiinnitetty hiuksiisi, aloitetaan lepovaihe. Tämän vaiheen aikana päänahkaan saa käyttää vain lääkärin suosittelemia hoitoja ja tuotteita (voiteita, voiteita, lääkkeitä). Ensimmäistä shampoota ei saa käyttää ennen kuin 24 tuntia leikkauksen jälkeen.

Päätä ei ole suositeltavaa laskea alas paranemisvaiheen aikana, jotta vältetään verenvirtaus ja turvotuksen muodostuminen. Tämä voisi vahingoittaa istutettuja follikkeleita, jotka ovat vielä hauraita. Auringolle altistumista ei myöskään suositella. Jos haluat nauttia raikkaasta Istanbulin ilmasta, on tärkeää käyttää hattua.

soins des cheveux avec vitamines
Hiustenhoito vitamiineilla

On suositeltavaa ottaa kipulääkkeitä. Illalla sinun tulisi nukkua istuvassa asennossa ja nostaa vartaloa. Käytä pehmeää tyynyä niskasi tukena.

Kahden päivän kuluttua sinulla on toinen klinikkakäynti, jossa katsotaan, onko siirto onnistunut. Lääkäri arvioi siirteen onnistumisen päänahkasi kunnon perusteella. Tosin on vielä liian aikaista tehdä lopullista arviota. Noudata ohjeita ja varotoimia seuraavien 7 päivän ajan.

Hoito jatkuu tulevina kuukausina, ja klinikalla tehdään tarkastuksia 6-12 kuukauden kuluttua. Erityinen seurantaryhmä varmistaa, että leikkauksen jälkeinen hoito toteutetaan oikein ja että hiussiirrännäisesi ovat terveitä.

check up du chirurgien poendant la greffe de cheveux
Kirurgin tarkastus hiustensiirron aikana

Ensimmäiset tulokset

3-6 viikon kuluttua istutuksesta 80 % siirteistä putoaa pois. Älä hätäänny, tämä pudotus on väistämätöntä. Mutta se tarkoittaa, että siirteet ovat juurtuneet. Ne synnyttävät siis uusia hiuksia, jotka näkyvät 3-4 kuukauden kuluessa.

12 kuukauden kuluttua tulokset ovat niin näkyviä, että tämä androgeneettisen hiustenlähtöisyyden tai kaljuuntumisen jakso ei ole enää muuta kuin painajainen sinulle.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

hiustensiirron aikana voi esiintyä harvinaisia riskejä:

 • Näkyvät arvet ;
 • Hermovaurio ;
 • Hiusfollikkelien tulehdus ;
 • Tunteen menetys kallossa
 • Hiusfollikkelien tulehdus ;
 • Harva luovuttaja-alue.
Raportti hiustensiirroista Turkissa

Siksi on tärkeää luottaa meihin, jotta voit valita oikein kirurgisi Istanbulissa ja valita mainostetun ja kokeneen lääkärin.

Islamissa hiussiirtoja pidetään halalina ja hyväksyttävinä, kunhan niitä käytetään vian korjaamiseen. Se ei siis ole haram.

Pyörätuolin vuokrauspalvelu on saatavilla pyynnöstä liikuntarajoitteisten matkustamisen helpottamiseksi.

Varotoimenpiteet hiustensiirron jälkeen Turkissa

Kuten minkä tahansa leikkauksen jälkeen, on tärkeää noudattaa muutamia varotoimenpiteitä, jotta hiuksesi pysyvät terveinä. Vaatimuksista :

 • Terveellinen, tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää hiusten kasvuun ja vahvistumiseen tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita.
 • Ravintolisät puutteiden välttämiseksi
 • Kiinnitä erityistä huomiota hiustuotteiden valintaan (shampoo, naamio jne.). Varo eteerisiä öljyjä ja liian tiukkoja kampauksia, jotka voivat aiheuttaa hiussiirteen katoamisen. Lääkärisi määrää joka tapauksessa sinulle sopivat hoitotuotteet.
 • Käytä hattua tai muuta suojaavaa asustetta, kun olet ulkona auringossa tai kylmässä, uima-altaalla tai meressä.
 • Leikkurit eivät ole sallittuja 6 kuukauteen leikkauksen jälkeen.
Simulation photo avant et apres la greffe de cheveux
Valokuvasimulaatio ennen ja jälkeen hiustensiirtoa

Miten valmistaudun hiustensiirtoon Turkissa?

Jo useiden vuosien ajan monet potilaat eri puolilta maailmaa ovat valinneet Turkkia hiusleikkauksiin.

Lääkäreiden asiantuntemus, tekniikoiden luotettavuus ja edulliset hinnat tekevät Turkista valintakohteen hiustensiirroille. Potilaat voivat odottaa paketteja, jotka maksavat kolme kertaa vähemmän kuin Euroopassa, ja viiden tähden hoitoa.

Mutta ennen kaikkea houkuttelemaan lisää asiakkaita. Maa on kehittänyt käytännöllisiä ja mukavia lomapaketteja. All-inclusive-paketti sisältää majoituksen, ateriapalvelut ja erilaisia paikan päällä tarjottavia palveluja, jotta lomasi Turkissa olisi mahdollisimman mukava.

Illustration all inclusive pour les voyageurs médicaux

Klinikan ja kirurgin valinta Turkissa

Ensimmäinen askel on valita Turkin klinikka ja hiuskirurgi huolellisesti, jotta vältät epäonnistuneen hiustensiirron. Tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja, että saatat tuntea olosi eksyneeksi. Varmistaaksesi, että teet parhaan valinnan, luota meihin ja ota yhteyttä.

Luota ennen kaikkea klinikan ja kirurgin asiantuntemukseen, maineeseen ja menestykseen. Hiussiirron onnistuminen riippuu kirurgista, joten on hyvä valita paras näin herkkään leikkaukseen.

Muista, että hiustensiirrot ovat peruuttamattomia ja että päänahkasi on herkkä. Et aio antaa sitä kenelle tahansa.

Hall de Natural Clinic à Istanbul
Istanbulin esteettisen klinikan sali

Älä epäröi kerätä mielipiteitä, suosituksia ja mahdollisimman paljon tietoa Istanbulin tai Antalyan hiustensiirroista. Internet ja sosiaaliset verkostot ovat tietolähde.

Parhaat hiustensiirtoklinikat Istanbulissa

Kumppaniklinikkamme ovat parhaita hiustensiirtoklinikoita Turkissa. Istanbulin sydämessä toivotamme sinut tervetulleeksi erittäin puhtaaseen, mukavaan ja turvalliseen paikkaan, jossa on tiimimme tarjoama lämmin ja viihtyisä ilmapiiri.

kirurgit ovat tunnettuja taidoistaan ja mestaruudestaan kaikissa hiustensiirtotekniikoissa. Vuosikymmenten kokemuksella, kuten kirurgi Serkan Aygin, he ovat tunnettuja myös hyväntahtoisuudestaan ja potilaiden saatavuudesta.

Trois chirurgiens plasticiens
Kolme plastiikkakirurgia

Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa parasta hoitoa ja huolenpitoa ensimmäisestä yhteydenotosta aina leikkauksen jälkeiseen seurantaan. Hiustensiirrot klinikallamme ovat mukavia, turvallisia ja rauhoittavia. Tiimimme puhuu ranskaa, englantia, italiaa, espanjaa, saksaa ja arabiaa.

Kääntäjät ovat käytettävissä kielimuurien poistamiseksi. Tarjoamme all-inclusive hiustensiirtopaketteja: lento, taksi, hotelli, leikkaus, lääkitys.

Matkalle valmistautuminen

Kun olet valinnut klinikan, valmistaudu matkaan. Monissa tapauksissa klinikat tarjoavat All-inclusive-paketteja. Niihin sisältyy leikkauksen lisäksi kuljetus, lentoliput, majoitus, ateriapalvelut ja jopa palveluja ja aktiviteetteja paikan päällä. Sinun tarvitsee vain valmistella passi ja oleskeluviisumi (klinikka auttaa myös tässä vaiheessa).

Centre commercial Torun Center à Istanbul
Torun Center -ostoskeskus Istanbulissa

Istanbulissa oleskelun pituus

Hiustensiirtoa varten Istanbulissa tai Antalyassa kestää noin 6-7 päivää. Tämä on arvioitu aika, jonka kuluessa siirto voidaan suorittaa parhaissa olosuhteissa. oleskelu klinikalla kestää enintään vain 2 päivää ja lopun aikaa voit hyödyntää tutustumalla Istanbuliin ja sen tuhanteen ja yhteen yöhön.

Mikään ei kuitenkaan estä sinua pidentämästä lääketieteellistä oleskeluasi ja nauttimasta Turkista.

Kuinka paljon hiustensiirto maksaa Turkissa?

Perimmäinen kysymys! Ja se, joka ajaa satoja tuhansia potilaita valitsemaan hiustensiirron Turkissa, on tämän leikkauksen hinta. Bosporin rannalla hiusleikkauksen hinta voi olla jopa 70 % halvempi kuin Euroopassa.

coordinatrice à Istanbul
Koordinaattori Istanbulissa

Voit odottaa maksavasi Istanbulissa tehtävästä hiustensiirrosta 1 700-2 500 euroa. Hinta kuitenkin vaihtelee käytettyjen tekniikoiden, muutoksen monimutkaisuuden ja kirurgin maineen mukaan. Jos haluat tarkan hinnan ja Istanbulin parhaan plastiikkakirurgin lausunnon, pyydä henkilökohtainen tarjous.


Jos et osaa tehdä valintaa, voimme auttaa sinua saamaan aikaan onnistuneen hiustensiirron, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan hiustensiirto kestää Turkissa?

Turkissa tehtävän hiustensiirron aikana istutetuilla hiuksilla on sama elinikä kuin luovuttaja-alueen hiuksilla. Ne säilyttävät myös kasvusyklinsä. Tämä tarkoittaa, että tulokset ovat pysyviä. Hoidon jälkeen olet siis turvassa kaljuuntumiselta.

Hiustensiirtoa suositellaan 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille, mutta parhaat tulokset saavutetaan yleensä 35-40-vuotiaana, jolloin hiustenlähtö tasaantuu.

Hiustensiirto on pieni kirurginen toimenpide, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Leikkauksen aikana on mahdollista tuntea pientä kipua, erityisesti follikkelien irrottamisen ja implanttien asettamisen aikana. Kipu on kuitenkin kohtuullisella tasolla.

Turkki on epäilemättä paras paikka tehdä hiustensiirto. Se on maa, joka on tunnettu hoidon laadusta, operaatioiden edullisuudesta ja ennen kaikkea kirurgiensa ammattitaidosta. He ovat päteviä ja kokeneita asiantuntijoita.

Siirrettyihin hiuksiin tulee hiustenlähtövaihe. Tämä vaihe on normaali ja tapahtuu 3 viikkoa siirron jälkeen. Tämä hiustenlähtö tunnetaan nimellä “siirron jälkeinen sokki”. Tämän jälkeen siirretyt hiukset kasvavat takaisin ja palaavat normaaliin kasvusykliinsä.

Jos haluat tehdä hiustensiirron Turkissa, sinun on oleskeltava siellä 6-7 päivää. Sinun tarvitsee kuitenkin viipyä klinikalla vain kaksi päivää. Loput ajasta on vapaata aikaa tutustua Istanbulin upeaan kaupunkiin.

Turkin hiustensiirtohinnat ovat usein alhaisemmat kuin Euroopassa. Elinkustannukset Turkissa ovat alhaisemmat kuin länsimaissa. Henkilöstö- ja käyttökustannukset ovat alhaisemmat. Hiustensiirtoklinikoiden erittäin suuri keskittyminen tarkoittaa, että hinnat ovat alhaisemmat.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️