Hiustensiirto ulkomailla

mies ulkomaalainen hiustensiirto 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hiustensiirroista ulkomailla! Mikä on keskimääräinen hinta? Neuvomme onnistuneeseen hiustensiirtoon ulkomailla.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hiustensiirroista ulkomailla ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Onko turvallista matkustaa ulkomaille hiustensiirtoa varten? Hiustensiirto ulkomailla voi tuntua hyvältä ajatukselta. Tärkein syy siihen, miksi jotkut ihmiset valitsevat Turkin, Unkarin ja Meksikon kaltaiset maat hiustensiirtoa varten, on yleensä leikkausten hinta ja palvelun laatu. Mutta ovatko säästöt sen arvoisia?

Hiustensiirron hinnat maittain

Hiustensiirto Turkki1750 €
Hiustensiirto Tunisia1850 €
Hiustensiirto Puola2400 €
Hiustensiirto Unkari2800 €
Hiustensiirto Saksa3000 €
Hiustensiirto Espanja3300 €
Hiustensiirto Meksiko3500 €
Hiustensiirto Ranska6400 €
Hiustensiirto Dubai6800 €
Hiustensiirto Yhdistynyt kuningaskunta9500 €
Hiustensiirto Irlanti10500 €

Mikä on hiustensiirto?

Hiusleikkauksessa (tai hiustensiirrossa) otetaan vahvimmat hiukset takaraivon latvasta (jotka kasvavat “follikulaarisina yksikköinä”) ja siirretään ne pään etuosaan. Tämä tarkoittaa, että et ehkä ole ihanteellinen ehdokas kaljuuntumishoitoon, jos sinulla on hyvin vähän hiuksia.

Jos luovuttaja-alue on harva, on vaikeaa saada tarpeeksi hiuksia peittämään pään harvat alueet.

Virallisen raportin mukaan kaksi kolmasosaa miehistä kärsii hiustenlähdöstä (hiustenlähtö) ennen kuin he ovat kolmekymppisiä. Ja 50-vuotiaaksi tultaessa suurimmalla osalla miehistä (85 %) on huomattavasti vähemmän hiuksia.

Koska olen viettänyt paljon aikaa kirjoittaen ja tehden YouTube-videoita miesten hiuksista ja hiustenhoidosta, hiustenlähtöön liittyvä ongelma on aina ollut minua kiinnostava aihe. Olen kuitenkin vähemmän huolissani siitä kuin ennen. Miksi minun pitäisi olla huolissani?

Jos alan menettää hiuksiani, tiedän, että on olemassa menettelyjä, joiden avulla voin hidastaa hiustenlähtöä tai palauttaa hiustenlähtö ulkomailla tehtyjen hiussiirtojen avulla.

Hiussiirtomenetelmiä on kaksi:

  1. FUE (Follicular Unit Extraction)
  2. FUT (follikulaarisen yksikön siirto).

FUE-menetelmä on kalliimpi, koska siinä follikulaariset yksiköt siirretään yksi kerrallaan, kun taas FUT-menetelmässä siirretään pieni kaistale päänahkaa luovuttaja-alueelta ja korvataan se kallon vastaanottaja-alueella.

FUE:n avulla lääkäri voi varmistaa, että hiukset putoavat luonnollisesti ja että hiusraja on mahdollisimman kaunis.

Mitä eroa on hiustenlähdöllä ja kaljuuntumisella?

Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen ovat itse asiassa kaksi eri ongelmaa.

Hiustenlähtö voi johtua monista tekijöistä, kuten stressistä, syömästäsi ruoasta, tietyistä lääkkeistä ja jopa tavasta, jolla peset hiuksesi.

Todellinen “kaljuuntuminen” on geneettinen ongelma, joka yleensä pahenee iän myötä. Se voi alkaa missä iässä tahansa, jopa ennen 20 vuotta.

Mielenkiintoista on, että kaljuuntuminen (joka ei ole vain miesten ongelma, vaan myös naiset kärsivät siitä) alkaa yleensä pään etuosasta ja latvasta, kun taas takaraivossa (latvassa) olevat hiukset lakkaavat vähiten todennäköisesti kasvamasta, koska ne on geneettisesti ohjelmoitu olemaan putoamatta.

Lue myös: Täydellinen opas hiustensiirtoihin

Kuinka paljon hiustensiirto ulkomailla maksaa?

FUE-menetelmä on tehokas mutta kivuliaan hidas. Ja aika on rahaa.

FUE-menetelmä ei voi kestää yli 8 tuntia päivässä. Potilas voi tarvita useita päiviä hoitoa. Tämä selittää, miksi Euroopassa voi helposti maksaa jopa (ja enemmänkin!) 45 000 euroa hiustensiirrosta hyvämaineisella klinikalla.

FUT-menetelmä on edullisempi. Siinä takaraivosta poistetaan ohut hiuskaistale, joka sitten piilotetaan liittämällä se jäljellä olevaan päänahkaan, jolloin syntyy arpi. Follikulaariset yksiköt korjataan pään etuosassa olevien harvennettujen alueiden täyttämiseksi.

Vuonna 2011 Wayne Rooney maksoi tiettävästi 15 000 dollaria ensimmäisestä hoidostaan manchesterilaisella klinikalla, ja hän teki lisää hoitoja uusien alueiden “täyttämiseksi”.

Katso myös: Tähtien hiustensiirrot

Edulliset hiustensiirrot

Hiustensiirroista on tullut suosituin toimenpide lääketieteellisessä matkailussa. Turkki, Puola ja Unkari ovat kaikki kasvattaneet merkittävästi potilaiden määrää Euroopasta.

Tällä hinnalla saat all-inclusive-paketin: Lennot Taksi Hotelli Toiminta

Hinnoista on kuitenkin tullut Euroopassa paljon kilpailukykyisempiä, kun tätä toimenpidettä tarjoavien klinikoiden määrä on kasvanut. Pariisissa on peräti 75 hiustensiirtoihin erikoistunutta klinikkaa. Erikoisklinikoiden lisäksi on yli 100 hiustenlähtöklinikkaa, jotka tarjoavat kaikkea hieronnasta ja lääkityksestä akupunktioon ongelman lievittämiseksi.

Yhä useammat ihmiset hakeutuvat tehokkaaseen hoitoon Itä-Eurooppaan ja Aasiaan, jossa hinnat voivat olla jopa 90 prosenttia halvempia kuin kotimaan klinikoilla.

Itse asiassa ulkomaisille klinikoille tehdyt pyynnöt yli kaksinkertaistuivat (105 % kasvu) vuodesta 2016 helmikuuhun 2017 verrattuna erityisesti Turkin klinikoiden tarjoamien All-inclusive-pakettien ansiosta.

Mikä on All-inclusive-paketti?

All-inclusive-paketti tarjoaa lääkärimatkan, jonka kulut ovat hallinnassa:

  • Kuljetukset lentokentältä hotelliin ja hotellista klinikalle
  • Lääkitys ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen.
  • Majoitus neljän tai viiden tähden hotellissa
  • Äidinkielinen kääntäjä
  • Ilmaiset online-seurantapalvelut

Tämäntyyppisen paketin ansiosta FUE- tai DHI-hiussiirrosta kiinnostuneet voivat suunnitella matkansa Turkkiin tietäen etukäteen menojensa kokonaiskustannukset.

Kuvat ennen ja jälkeen

Hiustensiirrot ulkomailla: minne eurooppalaiset menevät?

Turkilla on suurin osuus hiustenhoidon lääketieteellisen matkailun markkinoista. Se on eurooppalaisten suosituin ulkomaankohde. Se vastaanottaa 70 prosenttia maailman hiustenhoidon kysynnästä.

Vaikka tämä on vaikuttava luku, potilaiden budjettirajoitukset pakottavat heidät menemään vielä kauemmas ja varaamaan matkoja Intiaan ja Thaimaahan halvempien hoitojen perässä.

Lähempänä kotimaata Espanja ja Tšekin tasavalta ovat myös alkaneet kilpailla turkkilaisten klinikoiden kanssa tarjoamalla lääketieteellisen matkailun kokonaispaketteja, joihin sisältyy majoitus, kuljetukset lentokenttähotellista klinikalle ja jopa Euroopassa sijaitsevia seurantaklinikoita yksinkertaisuuden lisäämiseksi.

Hiustensiirtoleikkaus on erittäin mielenkiintoinen aihe, joka kiinnostaa yhä useampia miehiä. Hiustenhoidon kysynnän lisääntyessä alan kasvu jatkuu…

Videoraportti hiusimplanteista :

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️