Hiustensiirto naisille Turkissa

hiustensiirto nainen Istanbul 1
Kirjoittanut Melissa

Keskity hiustensiirtoihin naisille Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen naisten hiustensiirtoon Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa naisten hiustensiirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mikä on naisten hiustensiirron hinta Turkissa?

Naisten hiustensiirron keskihinta Turkissa on 2 200 euroa, vähimmäishinta on 1 500 euroa ja enimmäishinta 2 500 euroa. Tämä hinta sisältää majoitus- ja kuljetuskustannukset. Hiustensiirto kestää noin 7 tuntia ja siihen liittyy paikallispuudutus. Oleskelu Istanbulissa kestää 5 päivää. Lopputulos näkyy 6 kuukauden kuluessa.

Afrohiusten siirto1700 €
Naisten hiustensiirto2200 €
DHI-hiustensiirto1900 €
FUE hiustensiirto1800 €

Hiustensiirto on nykyään tunnettu ja tunnustettu kauneuskirurgian muoto. Turkissa kokeneet kirurgit tarjoavat naisille hiustensiirtoja edulliseen hintaan nykyaikaisilla, huipputekniikkaa hyödyntävillä klinikoilla ja ennen kaikkea 70 prosenttia halvemmalla kuin Euroopassa. Paratiisi naisille, jotka haluavat muotoilla hiuksensa uudelleen peilin edessä täysin itsevarmasti.

Hiustenlähtö tai hiustenlähtö?

Hiustenlähtö on lähes väistämätöntä naisilla: murrosiässä, raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen, imetyksen aikana, mutta myös vaihdevuosien aikana. Puutosten, aliravitsemuksen tai epätasapainoisen ruokavalion yhteydessä sitä esiintyy muistutuksena terveellisempien elämäntapojen omaksumisesta.

Une femme qui perd ses cheveux
Nainen, joka menettää hiuksensa

Hiustenlähtö on kokonaan toinen asia. Tälle on ominaista hiustenlähtö, joka kestää pidempään. Se johtaa hiustiheyden heikkenemiseen ja hiusten harvenemiseen. Lisäksi hiusraja pienenee ja kaljuuntuu ohimoilta tai hiushalkiosta.

Kuvat ennen ja jälkeen

Naisten hiustenlähdön syyt

Naisten hiustenlähtö voi olla perinnöllistä, hormonaalista, mekaanista tai lääkkeistä johtuvaa.

 • Perinnöllinen: Tämä tunnetaan nimellä androgeneettinen hiustenlähtö tai naisten kaljuuntuminen. Se on useimmiten seurausta karvatupen herkkyydestä, joka johtaa häiriöihin hiusten kasvusyklissä.
 • Hormonaalinen: Nainen on koko elämänsä ajan alttiina nais- ja mieshormoniensa vaihteluille. Nämä heijastuvat hänen hiustensa terveyteen, jotka voivat olla hauraat, halkeilevat, kuivat tai rasvaiset. Tätä kutsutaan androgeneettiseksi hiustenlähtöiseksi hiusten vajaatoiminnaksi.
 • Immuunisairaus: Autoimmuunisairaudesta johtuvaa hiustenlähtöä kutsutaan hiustenlähtöksi. Sille ovat ominaisia pyöreät reiät kallossa. Hyvin usein se voidaan korjata asianmukaisella lääketieteellisellä hoidolla.
 • Mekaaninen: Mekaaninen hiustenlähtö on seurausta hiusten huonosta hoidosta: liian kireät tai taaksepäin vedetyt kampaukset, tiukat palmikot, liiallinen suoristusraudan käyttö, liian kemialliset hiustuotteet jne. Tämä tunnetaan nimellä traktioalopesia.
Évolution de l'alopécie féminine
Naisten hiustenlähdön kehittyminen

Lopullinen ratkaisu hiustenlähdön korjaamiseksi

Naisten hiustenlähtö voi johtua useista tekijöistä, mutta se voi olla peruuttamatonta. Tällä hetkellä hiustenlähtöön ei ole olemassa tehokasta lääkehoitoa. On kuitenkin olemassa yksi lopullinen ratkaisu, johon naiset voivat turvautua lopettaakseen sen: hiustensiirto Turkissa.

Hiustensiirrossa tai hiusten istutuksessa poistetaan karvatupet alueelta, jolla on vielä hiuksia, ja istutetaan ne sitten kaljuun alueeseen.

Simulation avant et après une greffe de cheveux pour femme
Simulaatio ennen ja jälkeen hiustensiirron naisille

Hiustensiirto on ei-invasiivinen leikkaus, jossa käytetään nykyaikaisia siirtotekniikoita ja huippuluokan laitteita. Sen suorittaa klinikalla tai kauneuskirurgiassa kokenut kauneuskirurgi.

Istanbulin hiustensiirtoklinikat tarjoavat markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Jos harkitset naisten hiustensiirtoa Turkissa, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää tarjonnastamme. HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

Milloin naiselle pitäisi tehdä hiustensiirto Turkissa?

Tutkijat luokittelevat naisten hiustenlähtöä sen etenemisen mukaanLudwigin asteikolla:

Echelle de Ludwig
 • Ludwig I: Ludwig I -asteikolla puhutaan hyvänlaatuisesta hiustenlähdöstä. Tässä vaiheessa havaitaan hiustenlähtöä, joka varmasti etenee diffuusiksi hiustenlähdöksi. Hiustensiirtoa ei suositella, koska hiustenlähtö ei ole vielä vakiintunut.
 • Ludwig II: Ludwig II -asteikolla hiusten tiheys on selvästi vähentynyt. Hiustenlähtö alkaa partion ympärillä, joka ohenee ja ohenee. Tässä vaiheessa hiustensiirto on jo vaihtoehto.
 • Ludwig III: Tällä tasolla naisten hiustensiirrot Turkissa ovat välttämättömiä. Hiusrajan pieneneminen on hyvin havaittavissa. Hiustenlähtö laajenee ohimoilta, jolloin puolet kallon yläosasta jää lähes tyhjäksi.
Simulation avant et après d'une greffe de cheveux
Ennen ja jälkeen -simulaatio hiustensiirrosta

Veto- tai arpinen hiustenlähtö

Diffuusin ja etenevän hiustenlähtöisyyden lisäksi naisen hiustensiirtoa Turkissa voidaan harkita myös, jos kärsit vetoalopesiasta: hiusrajan lyhenemisestä, joka pyrkii taaksepäin ja kaljuuntumisesta ohimoilta.

Lue artikkelimme: Hiusrajan harvennus Turkissa.

Ihmiset, jotka ovat menettäneet hiuksensa trauman, palovamman tai onnettomuuden jälkeen, ovat myös hyviä ehdokkaita hiussiirtoon.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Naisten hiussiirtoihin liittyy joitakin harvinaisia riskejä:

 • Rupea tai tihkuminen ;
 • Päänahan kipu ja kutina;
 • Hiustuppien tulehdus;
 • Päänahan tuntoaistin menetys;
 • Hiusten oheneminen;
 • Kystien muodostuminen.

Siksi sinun kannattaa luottaa meihin, kun valitset kirurgia Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Lääketieteellinen klinikkamme on liikuntarajoitteisten henkilöiden käytettävissä. Pyörätuolin käyttäjillä ei ole minkäänlaisia vaikeuksia.

Simulation abaissement de la ligne frontale chez la femme
Simulointi eturinnan alentamisesta naisilla

On huomattava, että islamilaisessa uskossa naisten hiustensiirtoja ei pidetä haramina. Se on halal ja hyväksyttävää, jos sitä käytetään vian poistamiseen.

Mitkä ovat hiussiirron vasta-aiheet?

Ainoa vasta-aihe naisten hiustensiirrolle Turkissa on se, että sitä ei voida tehdä päänahkaan, joka on huonossa kunnossa. Päänahan syvä tulehdus voi aiheuttaa siirron epäonnistumisen.

Simulation greffe avant et après
Hiustensiirto ennen ja jälkeen simulaation

Hiustensiirtoa ei myöskään suositella, jos olet raskaana tai imetät tai jos sinulla on allergisia reaktioita tai hyytymishäiriöitä. Jos kärsit hengitysvajauksesta tai sydän- ja verisuonitaudista, hiustensiirtoa ei suositella.

Eri hiustensiirtotekniikat

Tällä hetkellä on olemassa kaksi tekniikkaa, joilla hiuksia voidaan istuttaa naisille. Nämä ovat FUT- ja FUE-tekniikat.

FUT-siirteet

FUT- eli follikulaariyksikkösiirtoa käytetään pääasiassa tapauksissa, joissa onvoimakas hiustenlähtö (Ludwigin asteikolla II ja III). Kyseessä on kirurginen toimenpide, jossa kallon takaosasta poistetaan 2 cm:n levyisiä ja 30 cm:n pituisia kaistaleita päänahkaa.

Simulation greffe avant et après
Simulaatio ennen ja jälkeen

Tämän jälkeen kaistaleen elävä hiuskudos istutetaan kaljuun alueeseen. Se jättää päänahkaan arven, jonka uusi hiuskasvu peittää.

FUE-siirto

FUE eli Follicular Unit Extraction tarkoittaa, että siirteet otetaan suoraan luovuttaja-alueelta. Tätä varten luovuttajan päänahka ajellaan. Nämä siirteet istutetaan suoraan kaljuun alueeseen viiltoterän avulla.

Terä tekee mikroviiltoja, joihin siirteet asetetaan. Koska FUE-menetelmä on hyvin nykyaikainen, se on johtanut toisen vallankumouksellisemman menetelmän, DHI:n eli suoran hiusistutuksen käyttöönottoon.

FUE-DHI-menetelmä

DHI-menetelmässä FUE-menetelmällä luovuttaja-alueelta otetut siirteet asetetaan suoraan vastaanottaja-alueelle. Aivan kuin kirurgi siirtäisi siirteitä järjestelmällisesti alueelta toiselle.

DHI-menetelmä suoritetaan mikroteräkynällä. Tämä terä voi olla valmistettu teräksestä tai safiirikivestä. Jälkimmäisessä tapauksessa käytetään DHI Sapphire -menetelmää.

Tämä on tällä hetkellä paras käytettävissä oleva menetelmä. Safiirikivi, joka on pehmeä ja terve, edistää parempaa paranemista ja vähentää infektioriskiä, erityisesti jos se yhdistetään PRP-injektioon.

Hiustensiirtomenetelmä

Toimenpide tapahtuu useassa vaiheessa:

vaihe1: Hiusten diagnosointi

Alkukonsultaation avulla voidaan tehdä hiusdiagnoosi. Yleinen terveydentilasi arvioidaan myös verikokeen avulla, jotta voidaan määrittää, sopiiko hiustensiirto terveydentilasi kanssa.

Greffe capillaire avant et après chez la femme
Hiustensiirto ennen ja jälkeen naisille

vaihe2: Konsultaatio paikan päällä

Toinen konsultaatio Istanbulissa perusteellisempaa lääketieteellistä arviointia varten: hiusten kunto ja rakenne, luovuttaja-alueen tunnistaminen, tarvittavien siirteiden määrä, käytettävä implantointitekniikka.

vaihe3: Leikkauspäivä

Leikkauspäivänä plastiikkakirurgi ja hänen tiiminsä huolehtivat sinusta.Hiustensiirtoleikkaus voi kestää 6-8 tuntia riippuen istutettavien siirteiden määrästä ja käytetystä tekniikasta. Kokenut kirurgi voi istuttaa jopa 4 000 siirrännäistä yhden istunnon aikana.

Anesthésie du cuir chevelu
Päänahan puudutus

Leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa. Se on täysin kivuton. Välillä kirurgi ja potilas voivat pitää muutaman minuutin tauon venytelläkseen ja rentoutuakseen.

Leikkauksen aikana ei voida sulkea pois verenvuodon tai karvatupen vaurioitumisen riskiä. Kaikki riippuu kirurgin asiantuntemuksesta ja kyvystä irrottaa karvatupet vahingoittamatta niitä.

Lue myös: DHI-hiustensiirto Turkissa

Hiustensiirron jälkeen päänahka voi tuntua hieman kihelmöivältä. Tämä tunne häviää 24 tunnin kuluttua, kun päänahka paranee.

Simulation greffe capillaire chez la femme
Naisen hiustensiirron simulointi

vaihe4: Seuranta ja seuranta

3 päivää leikkauksen jälkeen kirurgi tekee klinikalla tarkastuksen. Hän määrittää päänahan kunnon perusteella, onko siirto onnistunut vai ei.

Lääkäri tekee etätarkastuksia nähdäkseen, onko siirre onnistunut ja noudattaako potilas leikkauksen jälkeisiä ohjeita oikein. Yleensä hiustensiirrossa ei tehdä jälkitarkastuksia.

Coordinatrice et la patiente
Koordinaattori ja potilas

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen edullisemmin kustannuksin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Onnistuneen hiustensiirtoleikkauksen jälkeen hiusimplantit uusitaan aina. Toisin sanoen ne kestävät niin kauan kuin potilas elää. Siirretty hius ei itse asiassa koskaan kuole.

Turkki on tunnettu siitä, että se hallitsee lähes täydellisesti hiusimplanttileikkaukset sekä miehille että naisille. Oikeiden lääkäreiden kanssa leikkauksen onnistumisprosentiksi voidaan arvioida 98 prosenttia.

Koska hiusimplanttileikkaus tehdään nukutuksessa, siihen ei liity kipua. Ainoastaan pientä kipua voi esiintyä injektion antamisen yhteydessä sekä puudutuksen hävitessä.

Hiusimplanttileikkaus on todellakin mahdollista tehdä ilman, että koko alue joudutaan ajamaan. Ainoastaan tietyt luovuttaja-alueen karvat on ajettava, eikä niitä yleensä ole yli 2 000 kappaletta.

Otsapengerryksessä tehdään viilto hiusrajaan ja poistetaan osa otsakudoksesta hiusrajan madaltamiseksi. Kyseessä ei siis ole hiustensiirto, vaan hyvin erilainen toimenpide.

Vaikka hiustensiirto kestää 6-8 tuntia, se on melko yksinkertainen ja riskitön toimenpide. Sinun tarvitsee viettää Turkissa vain 3-4 päivää, jotta se voidaan tehdä.

PRP-hoito (Platelet-Rich Plasma) on lääketieteellinen tekniikka, jossa käytetään potilaan omaa veriplasmaa, joka on rikastettu verihiutaleilla. Sitä käytetään dermatologiassa, ortopediassa ja esteettisessä lääketieteessä, erityisesti hiusalalla hiusten kasvun stimuloimiseksi.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️