Rintamalinjan alentaminen Turkissa

etulinjan alentamisen hinta Turkki 1
Kirjoittanut Manuella

Hiusrajan madaltamisleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä otsan pienennys, mahdollistaa potilaiden hiusrajan madaltamisen, ja se on yleisintä naisilla, joilla on korkea hiusraja, usein hiustenlähdön vuoksi. Vinkkimme onnistuneeseen hiusrajan madaltamiseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoahiusrajan madaltamisesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hiusrajan madaltaminen maksaa Turkissa?

Otsapengerryksen alentaminen maksaa Turkissa keskimäärin 1 400 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2 tuntia. Hoitoaika Istanbulissa on 4 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy 3 kuukauden kuluessa.

Otsalinjan madaltaminen1400 €
Miesten hiustensiirto1800 €
Naisten hiustensiirto2200 €
Otsan pienennys1800 €

Mikä on otsan pienennys?

Tunnetaan myös nimellä otsan pienennys, otsan muokkaus tai päänahan kohotus, otsan pienennysleikkaus Turkissa antaa potilaille mahdollisuuden madaltaa hiusrajaa ja vähentää otsan korkeutta muuttamatta kasvonpiirteitä. Se on yleisintä naisilla, joilla on korkea hiusraja, joka johtuu usein hiustenlähdöstä.

Simulation de la réduction de la ligne frontale
Otsan pienentämisen simulointi

Turkki on vakiinnuttanut asemansa Euroopan johtavana lääketieteen matkailualan maana.Turkissa sekä miehille että naisille tehtävä hiusrajanpienennysleikkaus kestää yleensä muutaman tunnin, ja se tehdään yleisanestesiassa avohoidossa. Uusi hiusraja merkitään otsaan, kirurgi leikkaa ylimääräisen ihon pois ja päänahka lasketaan uuden hiusrajan kohdalle.

Viillot on sijoitettu strategisesti siten, että arpi on mahdollisimman vähän näkyvissä, joten sitä ei voi käytännössä havaita, koska se peittyy hiusten alle. Hiustenlähtöleikkaus yhdistetään usein kasvojen naisellistamisleikkaukseen.

Kuvat ennen ja jälkeen

Leikkaus miehille ja naisille

Ennen leikkauksen aloittamista kirurgi piirtää ennakoidun leikkauksen jälkeisen harjaviivan. Turkissa hiusrajan madaltamisleikkaus tehdään tämän linjan mukaisesti, ja viilto tehdään hiusrajaa pitkin.

Ylimääräinen päänahka leikataan ja poistetaan, ja jäljelle jäävä osa venytetään uuden hiusrajan mukaiseksi. Jos tämä ei riitä, käytetään kudoslaajentimia uuden hiusrajan saavuttamiseksi. Päänahka kiinnitetään luuhun ompeleilla, ja viillot ommellaan kiinni, ja niiden päälle laitetaan sidokset.

abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Kuva ennen ja jälkeen otsan madaltamisen

Viillot sijoitetaan kohtaan, jossa hiukset voivat kasvaa takaisin, jolloin arvet jäävät näkymättömiin. Kun hiukset kasvavat takaisin, arvet häviävät kokonaan näkyvistä.

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityisklinikka, jossa hiusraja lasketaan sinun ja henkilökunnan täydellisessä turvallisuudessa.

Turkissa oleskelun kesto

Otsan pienennysleikkaus Turkissa on avohoidollinen toimenpide, joka kestää leikkaussalissa noin 1,5-2 tuntia. Kun rauhoittavan vaikutuksen vaikutus on ohi, voit poistua. Sinun tulisi kuitenkin pyrkiä olemaan Turkissa vähintään 6 päivää leikkauksen jälkeen.

Tänä aikana kirurgi käy tarkistamassa, että kaikki on hyvin ja että ompeleet on poistettu, yleensä 5-6 päivän kuluttua, jolloin voit lähteä kotiin.

Toipumisaika

Kestää 3-6 kuukautta, ennen kuin hiukset kasvavat takaisin arven läpi, mikä on tärkeää, koska se peittää arven. Toipumisaika vaihtelee yksilöllisesti, ja jotkut voivat palata normaaliin arkirutiineihinsa jo 2 päivän kuluttua. normaalien toimintojen aloittaminen uudelleen kestää yleensä 6-7 päivää, ja otsan yläosassa saattaa aluksi esiintyä turvotusta ja mustelmia.

Kipua hoidetaan kipulääkkeillä, ja kaikki oireet häviävät muutaman päivän kuluttua. Tunnottomuus otsan yläosassa on yleistä, ja normaali tunto palautuu yleensä 3-5 päivän kuluttua.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä seurantaa varten:

  • Käytä jääpakkauksia ensimmäisinä päivinä tulehduksen ja mustelmien lievittämiseksi. Jää vähentää tehokkaasti turvotusta välittömästi.
  • Älä käytä tulehduskipulääkkeitä, sillä ne lisäävät verenvuototaipumusta.
  • Jatka lääkärin määräämien kipulääkkeiden käyttöä.
  • Vältä rasittavaa liikuntaa, kuten voimistelua, juoksua, uintia jne. vähintään kahden viikon ajan leikkauksen jälkeen.
  • Älä käytä päähineitä tai muita lisävarusteita päässäsi jonkin aikaa.
  • Älä juo tai tupakoi, sillä se haittaa paranemisprosessia.
photo avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Kuva ennen ja jälkeen otsan madaltamisen

Onnistumisprosentti

Hiusrajan madaltamistoimenpiteiden onnistumisprosentti on erittäin korkea ja haittavaikutukset ovat vähäiset, mutta sinun on syytä olla tietoinen siitä, että arpi saattaa näkyä tietyissä kampauksissa. Hiustensiirtoa voidaan käyttää arpien ulkonäön vähentämiseksi entisestään.

Hiusrajan pienennysleikkaukset ovat yhä suositumpia. Yhä useammat naiset valitsevat tämän toimenpiteen, eikä tähän mennessä ole raportoitu kuolemantapauksia. Hiustenlähdöstä johtuvaa hiusten harvenemista voi esiintyä heti leikkauksen jälkeen, mutta se on vain väliaikaista.

Simulation avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Simuloitu otsan madaltaminen miehellä

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Otsan laskeminen on yleensä turvallista, mutta kaikkiin leikkauksiin liittyy harvinaisia riskejä. Näitä ovat muun muassa tunnottomuus, verenvuoto, mustelmat, turvotus, epämukavuus ja tilapäinen tai pysyvä hiustenlähtö.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut ammattilainen.

Hiusrajan pienentäminen on sallittua islamissa. Se on halal- eikä haram-leikkaus, koska se tarjoaa lääketieteellistä etua ja parantaa henkilön elämänlaatua.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Otsan pienentämisen simulointi naisille

Olemme tarjonneet liikuntarajoitteisille henkilöille kulkumahdollisuuksia, jotta heidän kokemuksensa olisi miellyttävämpi.

Vaihtoehdot

Kosmeettinen kirurgia Turkissa ei ole ainoa vaihtoehto. Harkitse näitä menetelmiä ennen kuin päätät kirurgiseen hoitoon:

  • Hiusimplantti: Hiustensiirto Turkissa mahdollistaa hiusten siirtämisen juurta pitkin alaspäin siirtämisen sijaan. Tätä tekniikkaa käytetään myös hiusten paksuuntumiseen.
  • Hiusten muotoilu: Voit piilottaa suuren otsan muotoilemalla hiuksesi tällä tavoin. Tämä on tietenkin ei-kirurginen menetelmä. Valitse kampaus, joka peittää otsan yläosan.

Jos valinnan tekeminen on vaikeaa, voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Hiusrajan madaltaminen pienentää otsaa. Tämä toimenpide harmonisoi ja tasapainottaa kasvojen juonteita. Erityisesti miehillä hiusrajan madaltaminen kompensoi iän myötä tapahtuvaa hiustenlähtöä ja kaljuuntumista.

Hiusrajan pienennysleikkaus Turkissa on turvallinen. Saatat kuitenkin kokea joitakin epämiellyttäviä, mutta lieviä ja lyhytaikaisia sivuvaikutuksia: otsan yläosan puutumista, pientä verenvuotoa, mustelmia tai turvotusta.

Hiusrajan madaltaminen ei ole kivulias toimenpide yleisanestesian ja minimaalisen viillon ansiosta. Saatat tuntea jonkin verran epämukavuutta herätessäsi ja leikkauksen jälkeisinä päivinä. Tällöin kipulääkkeet riittävät peittämään kivun.

Koska karvatupet hautautuvat viillon alle, arpi jää luonnollisesti hiusten peittoon. Seuraavien 6 kuukauden aikana kudokset ovat parantuneet, ja vuoden kuluttua arpi on kokonaan hävinnyt.

Turkissa hiusrajan madaltamisen onnistumisprosentti on optimaalinen. Koska leikkauksessa ei kuitenkaan ole nollariskiä, hyvin pieni osa potilaista voi kokea pieniä leikkauksen jälkeisiä ongelmia, joilla ei kuitenkaan ole vakavia seurauksia.

Hiusrajan madaltamisleikkaus kestää 2 tuntia. Koska leikkaus tehdään yleisanestesiassa, sinun on varauduttava olemaan Turkissa yhteensä 4 päivää, mukaan lukien yksi yö sairaalassa leikkauksen jälkeen lääkärin valvonnassa.

Hiusrajan madaltamisen tulokset näkyvät välittömästi. Lisäksi tulokset ovat pysyviä, sillä otsalinja pysyy matalana koko elämän ajan. Sinulle taataan siis vakaat ja peruuttamattomat tulokset.

Jos haluat pienentää suurta otsaa, voit kokeilla kampausta, jossa on hapsut tai sivuhalkio, joka pienentää otsan korkeutta. Voit myös käyttää meikkiä varjostimien luomiseen tai käyttää otsanauhaa tai hattua. Leikkaus on edelleen tehokas ratkaisu.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️