Kaksoisleuan rasvaimu Turkissa

kaksoisleuan rasvaimu Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Kaksoisleuan rasvaimu Turkissa Istanbulissa tapahtuu asettamalla pieni putki, jota kutsutaan kanyyliksi, leukaan eri kohdista. Kustakin kohdasta poistetaan pieniä strategisia rasvamääriä hellävaraisen imun avulla.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kaksoisleuan rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon kaksoisleuan rasvaimu maksaa Turkissa?

Keskimääräinen kaksoisleuan rasvaimun hinta Istanbulissa, Turkissa on 2100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 700 eurosta 2 500 euroon.

ToimenpiteetHinta Turkki
Kaksoisleuan rasvaimu2100 €

Mitä kaksoisleuan rasvaimu on?

Kaksoisleuan rasvaimu Turkissa Istanbulissa tapahtuu asettamalla pieni putki, jota kutsutaan kanyyliksi, leukaan eri kohdista. Hellävaraisen imun avulla kustakin kohdasta poistetaan pieniä strategisia rasvamääriä. Tuloksena on tasaisempi ja yhtenäisempi profiili, jossa leuan alla olevan rasvan määrä on vähentynyt, jolloin kaksoisleuka poistuu.

Kuinka moni meistä on joutunut kärsimään siitä, että ylimääräinen leuka on ilmestynyt tyhjästä epäilyttävään selfie- tai hääkuvaan ja saanut meidät kiroamaan sitä, joka sanoi, ettei kamera koskaan valehtele?

Kaksoisleuka yhdistetään usein ylipainoon tai huonoon ruokavalioon, mutta totuus on, että ikä ja perimä vaikuttavat yhtä paljon ihon roikkumiseen.

Mistä kaksoisleuka johtuu?

Terveydenhuollon ammattilaiset kutsuvat tätä tilaa “submentaaliseksi täyteläisyydeksi”. Se johtuu ylimääräisestä tilavuudesta leuan ja kaulan alueella. Se kerääntyy kaulan ympärille ja painuu alaspäin muodostaen ryppyjä, jotka näyttävät muodostavan toisen leuan.

Myös leuan puute voi aiheuttaa kaksoisleuan vaikutelman, samoin kuin nopea painonpudotus, ja submentaalinen täyteläisyys voi vaikuttaa sekä miehiin että naisiin.

Ylimääräinen volyymi johtuu usein useista tekijöistä:

  • Ylimääräinen kaularasva
  • Löysä iho
  • Pieni tai heikko leuka
  • Veltostunut platysmalihas
  • Roikkuva sylkirauhanen

Yleinen harhaluulo on, että ylimääräinen rasvakudos yksinään aiheuttaa näkyvän kaksoisleuan, vaikka kyseessä on yleensä edellä mainittujen tekijöiden yhdistelmä.

Luonnollinen ikääntyminen on myös merkittävä syy; ihon kimmoisuus heikkenee iän myötä, jolloin se on alttiimpi roikkumaan. Joillakin ihmisillä on geneettisesti muita suurempi todennäköisyys kehittää pulleutta rintalihaksen alapuolelle. Myös painonnousulla voi olla vaikutusta, ja usein ihmiset huomaavat, että tällä alueella olevaa rasvaa on erityisen vaikea poistaa tiukasta liikunnasta ja ruokavaliosta huolimatta.

Kaksoisleuan psykologiset vaikutukset voivat olla tuhoisat ja todella vahingoittaa itseluottamusta; ihmiset pelkäävät hymyillä tai ottaa valokuvia. Kaksoisleuka voi lisätä kasvojen ikää tai jopa saada ne näyttämään painavammilta kuin ne todellisuudessa ovat.

Tähän voivat vaikuttaa lukemattomat tekijät, joten kaksoisleuka on yleinen ongelma. Klinikallamme on kuitenkin tarjolla erilaisia hoitoja, joiden avulla voit saada hymysi takaisin.

Toimenpiteet kaksoisleuan poistamiseksi

Turkissa on saatavilla useita kauneusleikkauksia kaksoisleuan poistamiseksi. Näihin kuuluvat

1- Tumescent-liposuktio (tai mikrolipo ): Ihon alla oleva rasva poistetaan samalla kun leuan ja kaulan ääriviivat muotoillaan. Turkkilainen kirurgi tekee pienen viillon ihon alle, asettaa pienen kanyylin ja imee rasvan pois. Rasvaimu vaatii yleensä vain paikallispuudutuksen, joka puuduttaa koko alueen.

2 – Vaser-lipo: Vastaavasti leuan ja kaulan laserlipo on tälle alueelle tarkoitettu vaihtoehto, joka muotoilee leuan ja kaulan nopeasti uudelleen asiantuntevalla tarkkuudella. Tulokset näkyvät usein koko kasvojen alaosassa.

3 – Kasvojenkohotus: Tämän leikkauksen avulla lääkärit voivat poistaa rasvaa ja löysää, roikkuvaa ihoa leuan ja kaulan ympäriltä ja poistaa kaksoisleuan. Facelift voidaan tehdä paikallispuudutuksessa, mutta useimmille tehdään yleisanestesia.

4 – Kaulan kohotus : Kaulan kohotustoimenpiteitä on useita erilaisia. Kohdunkaulan plastiikka poistaa ylimääräisen ihon ja platysmaplastia kiristää kaulan lihaksia kaulan ja leuan ääriviivojen parantamiseksi. Jotkut kirurgit yhdistävät usein perinteisen kasvojenkohotuksen tähän toimenpiteeseen, jolloin kaula voi tuntua kireältä useiden kuukausien ajan.

Kaksoisleuan mikrorasvaimu Turkissa

Hoidettavalle alueelle ruiskutetaan paikallispuudutetta, adrenaliinia ja suolavettä eli tumescent-nestettä. Tämä neste turruttaa alueen ja saa kohdealueen tai -alueet turpoamaan ja kiinteytymään, jolloin rasvasolut irtoavat ympäröivästä kudoksesta.

Tämän jälkeen tehdään pieni, lähes näkymätön viilto, ja rasva poistetaan mikrokanyyleilla. Yleensä tällä menetelmällä poistetaan noin 10-20 ml rasvaa, mikä on usein enemmän kuin tarpeeksi kaksoisleuan tai submentaalisen turvotuksen vähentämiseksi. Toimenpide kestää 45 minuutista 2 tuntiin.

Jos katsot peiliin heti toimenpiteen jälkeen, huomaat välittömän muutoksen. Kestää kuitenkin noin kolmesta neljään viikkoa, ennen kuin turvotus on kokonaan laskenut ja lopputulos on selvä.

Tämän Istanbulissa tehtävän toimenpiteen tulokset ovat pysyviä, koska rasvasolut poistuvat. Kuten neuvomme kaikkia potilaitamme, terveellisten elämäntapojen omaksuminen on kuitenkin tärkein osa leikkauksen jälkeistä hoitoa, ja sinun on säilytettävä ihannepainosi.

Turkki on maailmankuulu ei-invasiivisesta rasvaimusta tämän edistyksellisen toimenpiteen suorittamiseksi. Mikrolipoisto on yksi parhaista, ellei paras vaihtoehto kaksoisleuan vähentämiseksi, koska se on nopea, turvallinen ja laadukas.

Toipumisaika

Mikrolipouksen aiheuttama seisonta-aika on minimaalinen, ja monet voivat palata töihin 48 tunnin kuluessa. Monet kokevat voivansa jatkaa tavanomaista toimintaansa seitsemän päivän kuluessa. Turkulainen kirurgi seuraa sinua usein ja auttaa sinua sopeutumaan uudelleen leikkauksen jälkeen. Potilaat voivat palata tavanomaiseen toimintaansa 10-14 päivän kuluttua ja harrastaa liikuntaa kahden viikon kuluttua.

Kaksoisleuan rasvaimu laserilla

Vaser Lipo -tekniikka on erilainen kaksoisleuan rasvaimun muoto Turkissa kuin edellä kuvattu mikrolipo-tekniikka, mutta se tehdään yleensä paikallispuudutuksessa tai rauhoituksessa.

Hoidettavalle alueelle tehdään pieniä mikroleikkauksia, joihin ruiskutetaan tumesenssinestettä kudosten laajentamiseksi. Viiltoihin asetetaan pieni luotain, joka lähettää ultraäänienergiaa, joka värähtelee ja repii alueen rasvakudosta.

Tämän jälkeen käytetään kanyylia, joka liikkuu edestakaisin rasvan poistamiseksi hellävaraisen imulaitteen avulla. Viillot suljetaan ja sidotaan, ja turvotuksen ja vuodon vähentämiseksi käytetään puristusvaatetta.

Lipo vaser -leikkauksen tulokset ovat myös välittömiä, vaikka turvotusta ja mustelmia esiintyykin jonkin aikaa, ja lopputuloksen näkyminen kestää yleensä viidestä kuuteen viikkoa. Lipo vaser -leikkauksen tulokset ovat myös pysyviä, jos säilytät ihannepainosi.

Potilaat voivat yleensä palata normaaliin toimintaansa kahden tai kolmen viikon kuluttua Vaser-lipo -leikkauksesta toipumisesta. Klinikka suosittelee noin viikon vapaata töistä, jotta turvotus ja mustelmat ehtivät laantua.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️