Fox Eye lift Turkissa

ketun silmät Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

Mutta on olemassa trendi, josta et ehkä ole vielä tietoinen: “fox eyes” tai “almond eyes” -nimellä kuvattu ilme on kasvattamassa suosiotaan Turkin kosmetiikkateollisuudessa, ja sitä kutsutaan nimellä Fox Eyes.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa Fox-silmänkohotuksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Fox Eye -leikkauksen hinta Istanbulissa, Turkissa

Turkissa Fox Eye -leikkaus maksaa keskimäärin 1 200 euroa. Hinta vaihtelee käytetyn tekniikan ja potilaan monimutkaisuuden mukaan, ja se sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Paikallispuudutuksessa toimenpide kestää 15-40 minuuttia. Vähimmäisaika Istanbulissa on 3 päivää. Lopputulos näkyy 1 kuukauden kuluessa.

Fox Eye lift1200 €
Silmien kohotus1400 €
Ohimon kohotus2200 €
Blefaroplastia1400 €

Mikä on Fox Eyes -leikkaus?

On olemassa trendi, josta et ehkä ole vielä tietoinen: “ketun silmiksi”, “kissasilmiksi” tai “Bella Hadid Brown Liftiksi” kuvattu ilme on kasvattamassa suosiotaan kosmetiikkateollisuudessa Turkissa, ja sitä kutsutaan “Fox Eyesiksi”. Tämä toimenpide on suunnattu sekä miehille että naisille.

Kendall Jennerin ja Bella Hadidin kaltaisten kuuluisien mallien ansiosta mantelinmuotoiset silmät ja rullautuneet silmät ovat muotia. TikTokissa ihmiset jopa ajelevat kulmakarvojaan saadakseen kirkkaamman ilmeen, joka tunnetaan nimellä “foxeyes challenge” (#foxeye).

Sosiaalisen median vaikuttajat sekä lifestyle-media ovat esteettisten trendien tärkeimpiä vetureita. Erityisesti Kendallin, Bellan ja Kardashianien suosio on kysytyin “look”, jota monet potilaat tavoittelevat.

Photo avant et après d'un Fox Eyes
Fox Eyesin kuva ennen ja jälkeen

Vaikka harvalla ihmisellä on syntyessään näin ainutlaatuinen silmien muoto (huhujen mukaan Bellan muoto ei ole edes aito), Turkissa on useita tapoja luoda tämä ilme kirurgisilla ja ei-kirurgisilla tekniikoilla.

Tämäntyyppisessä kosmeettisessa hoidossa, joka lääketieteellisesti tunnetaan nimellä canthopexia, yläsilmäluomen ulkokulmaa nostetaan ja vedetään hieman kohti ohimoita. Alaluomea nostetaan hieman kohottamalla ohimon aluetta.

Vaikka tämäntyyppisen kosmeettisen silmähoidon suosio on kasvussa, ulkonäkö voi olla hyvin ongelmallinen – kyse ei ole vain siitä, että mennään kauneusklinikalle nopeaa silmähoitoa varten. Hän sanoo, että on muutamia asioita, joita ihmiset voivat jättää huomiotta ennen tällaisen mullistavan toimenpiteen suorittamista, mukaan lukien silmien erikoishoitoon liittyvät komplikaatiot ja riskit.

Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Turkissa suositusta Fox Eyes Lifting -hoidosta ja siitä, mitä kosmeettinen toimenpide pitää sisällään.

Patiente avant un fox eyes
Potilas ennen fox eyes -leikkausta

Mitä Fox Eyes -hoitoon kuuluu?

Jos haluat muuttaa silmiesi muotoa poistamalla ryppyjä, voidaan käyttää kahta erilaista lähestymistapaa: ei-invasiivista ja invasiivista (kirurgista) vaihtoehtoa.

Ei-invasiivisessa menetelmässä ruiskutetaan täyteaineita ja rasvaa ulkoreunaan otsan kohottamiseksi. Täyteaineiden käytöstä on tullut suosittu vaihtoehto, sillä se saa aikaan väliaikaisen esteettisen muutoksen, joka voi kestää jopa kaksi vuotta.

Toisessa ääripäässä ovat kirurgiset vaihtoehdot. Blefaroplastia on silmien plastiikkakirurgian virallinen nimi. Siinä poistetaan ylimääräinen iho tai rasva silmien muodon nuorentamiseksi tai korjaamiseksi. Joillekin potilaille kasvojenkohotus Turkissa on paras vaihtoehto.

Video Fox Eyes -ohjelmasta

25-40-vuotiaiden ikäryhmässä jotkut naiset haluavat temporaalisen otsan kohotuksen (niille, joilla on “raskas otsa”), mutta tämä edellyttää kirurgista vaihtoehtoa Turkissa. Sinun on siis oltava hyvin varovainen, sillä tämä on pysyvä vaihtoehto. Potilaita neuvotaan aina, että trendit ovat väliaikaisia, joten on ihanteellista valita ilme, joka sopii sinulle henkilökohtaisesti pitkäksi aikaa.

Kenelle Fox-silmänkohotus sopii?

On tärkeää muistaa, että tämäntyyppinen toimenpide ei ole aivan yksiselitteinen, ja se, millaisella lähestymistavalla tietty esteettinen ulkonäkö silmille saavutetaan, riippuu yksittäisestä potilaasta.

Kardashianin/Jennerin kaltaisilla naisilla on armenialainen etninen tausta, joten heillä on usein painuneet silmät, melko luonnollisen matala keskimmäinen otsapenger ja korkea, kaareva otsapenger. Heillä on vähän rasvaa silmäkuopissaan (silmäkuopissa). Lisäksi heidän ihollaan on yleensä enemmän kollageenia, joten he ovat ihanteellisia ehdokkaita silmien täyttöön.

Eurooppalaisilla naisilla on kuitenkin iho, jolla on taipumus menettää kollageenia aikaisemmin, minkä vuoksi täyteainevaihtoehto ei aina tuota yhtä tasaista lopputulosta. Kirurgiset vaihtoehdot sopivat heille yleensä parhaiten.

Kylie Jenner après un Fox Eyes
Kylie Jenner Fox Eyesin jälkeen

Kirurgista vaihtoehtoa tarvitsevien potilaiden on käytävä perusteellisessa konsultaatiossa, ja turkkilaisen potilaan ja kirurgin on oltava samalla sivulla halutun lopputuloksen suhteen.

Kaikkien anatomia on erilainen ja kaikkien kasvot ovat erimuotoiset, joten (kuten Kylie Jennerin huulet) “fox-eye”-look ei välttämättä sovi kaikille.

Jotkut näyttävät valokuvan siitä, miltä he haluavat silmiensä näyttävän, mutta heillä ei ole kasvonpiirteitä, jotka mahdollistaisivat kyseisen ilmeen hyödyntämisen. Lisäksi myös hiv-positiiviset henkilöt ovat oikeutettuja.

Lifting des yeux sur une personne âgée
Iäkkään henkilön silmienkohotus

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Fox Eyes -leikkaukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Punoitus silmäkuopan alueella ;
  • Ekhymoosi silmän alla;
  • Pitkittynyt ja viivästynyt turvotus;
  • Sinertävä värimuutos;
  • Nystyrät ja yliherkkyys

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa ja valitsemaan hyvämaineisen ja kokeneen ammattilaisen.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa Fox Eyes ei ole haram. Se on halal ja hyväksytty, jos sen tarkoituksena on poistaa vika.

Résultat avant et après d'un Fox Eyes
Fox Eyes -leikkauksen tulokset ennen ja jälkeen

Vammaisille henkilöille on tarjolla mukautettuja tiloja, jotta he voivat ottaa kaiken irti vierailustaan.

Meidän neuvomme?

Jos aiot tehdä kosmeettisen Fox Eye- tai “Almond Eye” Lifting -leikkauksen, varmista, että otat yhteyttä kirurgiin Turkissa, Istanbulissa, joka on erittäin pätevä ja kokenut.

Jotkut turkkilaiset kirurgit ovat erittäin hyviä korjaamaan neniä, tekemään kasvojenkohotuksia tai rintojen suurennuksia, mutta silmän leikkaamiseen tarvitset erittäin kokeneen kirurgin, jolla on paljon leikkaustunteja, sillä iho, kudokset ja lihakset vaativat erikoislääkärin, joka ymmärtää täysin silmän anatomian.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori potilaan kanssa

Kuinka paljon Fox Eye maksaa Turkissa?

Turkissa alhaisin hinta, jonka klinikat tarjoavat sinulle Fox Eyes- tai Cat Eyes -silmänkorjausleikkauksesta, on 800 euroa, ja korkein hinta on 2 500 euroa. Tämä riippuu siitä, kuinka monta lankaa tarvitaan haluttujen tulosten saavuttamiseksi.


Jos sinulla on vaikeuksia valita, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan Fox Eyes kestää?

Fox Eyesin käyttöikä riippuu käytetystä tekniikasta. Se voi kestää 4-6 kuukautta Botox-injektioilla, 6 kuukaudesta 1 vuoteen imeytyvillä tensorilangoilla, 1-2 vuotta hyaluronihappoinjektioilla, 5-6 vuotta pysyvillä ripustuslangoilla ja 7-8 vuotta temporaalin kohotuksella.

Fox Eyes -leikkaus on kivuton riippumatta valitusta tekniikasta. Potilas voi kuitenkin kokea jonkin verran epämukavuutta leikkauksen jälkeen, erityisesti jos kirurgi käyttää tensorilankoja tai ripustuslankoja. Tämä koskee myös ohimon kohotusta.

Fox Eyes -leikkauksen kaltaiselle silmäleikkaukselle ei ole olemassa alaikärajaa. Luonnollisesti sinun on oltava yli 18-vuotias, jotta voit tehdä tämäntyyppisen leikkauksen. Silmäleikkausta ei kuitenkaan suositella ennen 35 tai 40 vuoden ikää.

Turkissa tehtävän Fox Eyes -leikkauksen kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä potilaan valitsemasta tekniikasta riippuen. Potilas tarvitsee toipumisaikaa toipuakseen leikkauksesta. Tämän vuoksi vähimmäiskäyntiaika Turkissa tämäntyyppistä leikkausta varten on 3 päivää.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️