Cat Eyes Turkissa

kissan silmät leikkaus 1
Kirjoittanut Manuella

Cat Eyes Turkissa on kirurginen tekniikka, jota käytetään silmien ulkokulmien kohottamiseen, silmäluomien roikkumisen korjaamiseen ja silmäluomien tukemiseen.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle kissansilmät Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kissan silmäleikkauksen hinta Turkissa

Keskimääräinen hinta Cat Eyes -leikkaukselle Turkissa Istanbulissa on 1800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 500 eurosta 2 100 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kissansilmät1800 €

Mikä on kantoplastia?

Cat Eyes Turkissa on kirurginen tekniikka, jota käytetään silmien ulkokulmien kohottamiseen, silmäluomien roikkumisen korjaamiseen ja lisätuen antamiseen silmäluomille ylemmän tai alemman blefaroplastian jälkeen. Canthoplastia sopii erinomaisesti väsyneen tai surullisen ilmeen parantamiseen, halutun kissasilmäisyyden palauttamiseen ja silmänympärysihon nuorekkaamman ulkonäön antamiseen.

Tätä toimenpidettä kutsutaan myös lateraaliseksi kantoplastikaksi, koska sen tarkoituksena on muotoilla ja sijoittaa uudelleen silmän osa, jota kutsutaan lateraaliseksi kantalehdeksi. Lateraalinen canthus on silmän ylempi ulkokulma, jossa ylempi ja alempi silmäluomi muodostavat vaakasuoran “v:n”.

Yleistä tietoa
AnestesiaPaikallishoito
SairaalassaoloaikaEi
Paluu työhön3-5 päivää
Leikkauksen kesto1-2 tuntia
Vähimmäisaika Istanbulissa3 päivää

Istanbulissa suoritettavalla kantoplastikalla voidaan kiristää löysää, roikkuvaa alaluomea sekä muotoilla ja sijoittaa sivusilmäluomi uudelleen. Tässä toimenpiteessä käytetään silmäluomen ulkokulmaan tehtävää viiltoa, jonka avulla voidaan rekonstruoida heikentynyt tai venynyt kantaluujänne, joka ankkuroi alaluomen, nostaa silmien ulkokulmia ja parantaa niiden yleistä muotoa.

Katso myös: Fox Eyesin hinta Turkissa

Kissan silmien valmistelu

 • Potilaiden on lopetettava tupakointi 6 viikkoa ennen leikkausta ja vältettävä alkoholin käyttöä viikkoa ennen leikkausta.
 • Potilaiden on oltava hyvässä kunnossa ja vältettävä kaikkia lääkkeitä ja kasviperäisiä ravintolisiä ennen leikkausta.
 • Potilaiden on varmistettava, että joku on heidän mukanaan leikkauksen aikana, sillä heille annetaan rauhoittavaa lääkettä ja paikallispuudutusta, ja he saattavat tuntea itsensä väsyneiksi ja uneliaiksi.
 • Potilaita kehotetaan olemaan syömättä jonkin aikaa ennen leikkausta (kirurgi ilmoittaa tästä potilaille ennen leikkausta).

Kuka on paras ehdokas?

Canthoplastia sopii :

 • Yleensä potilaat, joilla on roikkuvat, roikkuvat tai turvonneet alaluomet, ovat hyviä ehdokkaita tämäntyyppiseen toimenpiteeseen, erityisesti jos he ovat huolissaan silmän nykyisestä ulkonäöstä ja muodosta.
 • Yli 18-vuotiaat mies- ja naispotilaat
 • Potilaat, jotka ovat hyvässä henkisessä ja fyysisessä kunnossa.

Lue myös: Blefaroplastia Turkissa

Miksi kantaläpänleikkaus tehdään?

Tämä toimenpide voidaan tehdä esteettisistä tai lääketieteellisistä syistä, ja sillä voidaan luoda manteli- tai kissansilmän muoto tai vähentää silmien roikkumisen (ptoosin) tai iän myötä ilmenevien silmäpussien vaikutusta. Kantoplastia voidaan tehdä myös alaluomen virheasennon tai veltostumisen korjaamiseksi, joka johtuu traumasta tai aiemmasta silmäluomileikkauksesta (blefaroplastia).

Mitkä ovat kantoplastian hyödyt?

 • Korjaa silmäluomen ongelmia, erityisesti ptoosia tai trauman, ikääntymisen tai sairauden aiheuttamaa epämuodostumaa.
 • Kiristää ylä- ja alaluomet yhdistäviä lihaksia (nämä silmän alueen lihakset heikkenevät iän myötä).
 • Parantaa aiempia silmäleikkauksia, jotka eivät ole tuottaneet parhaita tuloksia (esimerkiksi revisioripinoleikkaus aiemman alaluomileikkauksen korjaamiseksi).
 • Korjataan ektropian tai entropian tiloja
 • Sarveiskalvon ja silmän pinnan parempi suojaaminen
 • Antaa tukea silmän lihaksille ja palauttaa kyynelkanavien voitelukyvyn.

Riskit ja komplikaatiot

Kantoplastia on pieni toimenpide, johon ei liity vakavia riskejä, mutta kuten mihin tahansa kirurgiseen toimenpiteeseen, siihen liittyy tiettyjä riskejä, kuten seuraavat:

 • Tilapäinen näön hämärtyminen tai kaksoiskuvat
 • Turvotus
 • Infektio

Canthoplastia ja blefaroplastia: mitä eroja on?

Canthoplastiaa ei pidä sekoittaa tunnetumpaan blefaroplastiaan, joka on toisenlainen silmäluomileikkaus. Blefaroplastia on nuorennusleikkaus, jossa keskitytään poistamaan silmän ala- tai yläosasta ylimääräinen, iän myötä löystynyt iho muuttamatta silmän muotoa tai kokoa.

Kissansilmäleikkauksen aikana Turkissa

Canthoplastia kestää yleensä 1-2 tuntia. Ennen leikkauksen aloittamista silmään asetetaan läpinäkyvä muovisuojus, joka peittää silmän leikkauksen ajaksi. Kirurgi tekee aluksi merkit yläluomeen, joihin tehdään viillot. Yläluomeen tehdään noin 1 cm:n pituiset viillot alueen luonnollisia poimuja seuraten.

Kun turkkilaiskirurgi saavuttaa kantalajänteen, hän kiristää sitä ja kiinnittää sen silmäkuopan reunaa peittävään kalvoon (luukalvo). Jos alaluomella on liikaa ylimääräistä ihoa tai rasvaa, kirurgi poistaa sen ja sulkee viillot ompeleilla. Kun leikkaus on valmis, suojakalvo poistetaan silmästä ja haavojen suojaksi laitetaan sidos.

Kantakirurgian jälkeen

 • Potilaat kotiutetaan yleensä muutaman tunnin kuluttua leikkauksesta.
 • Tikit poistetaan yleensä kahden päivän kuluttua leikkauksesta, ja suurin osa turvotuksesta häviää kahden viikon kuluessa.
 • Potilaiden on pidettävä päänsä koholla nukkumalla noin kahden tyynyn päällä.
 • Kylmää kompressia voidaan laittaa silmään useita kertoja päivän aikana.
 • Silmän loukkaantumisen välttämiseksi on noudatettava erityistä varovaisuutta.
 • Potilaiden ei pidä kumartua tai nostaa raskaita esineitä.
 • Potilaiden on käytettävä ja otettava kirurgin määräämiä silmätippoja, voiteita ja muita lääkkeitä.

Potilaat palaavat yleensä töihin kahden päivän kuluttua leikkauksesta. Jos sinulle on tehty tikkejä, jotka eivät ole imeytyviä, sinun on palattava leikkaukseen kahden tai viiden päivän kuluttua niiden poistamiseksi.

Joitakin toimintoja sinun on vältettävä jonkin aikaa. Et halua rasittaa silmiäsi, sillä ne voivat ärsyyntyä. Vältä siis esimerkiksi lukemista, television katselua, tietokoneen käyttöä tai piilolinssien käyttöä. Sinun on myös vältettävä kumartumista tai urheilua, sillä sinun on pidettävä pääsi mahdollisimman koholla.

Kissansilmien täydellinen toipuminen kestää yleensä 2-4 viikkoa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️