Cat Eyes hinta Tunisiassa

cat eyes tunisia palkinto 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kissan silmistä Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen kissan silmäleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Kissansilmät Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä tunisialaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kissansilmän hinta Tunisiassa

Keskimääräinen hinta Cat Eyes Tunisiassa Tunisissa on 2000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2200 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Kissansilmät2000 €

Mikä on Cat Eyes -leikkaus?

Cat Eyes -leikkaus tunnetaan yleisesti nimellä kissansilmäleikkaus tai canthoplastia, ja se on hienovarainen kosmeettinen toimenpide, jonka tarkoituksena on pidentää silmän aukkoa ja nostaa samalla ulkokulmaa, jolloin silmistä tulee mantelinmuotoisempia ja viettelevämpiä.

Kuka tarvitsee kissasilmäleikkauksen?

Lähes kaikissa tapauksissa kissansilmänkorjaus on valinnainen kosmeettinen toimenpide, joka auttaa potilaita saavuttamaan houkuttelevamman silmänmuodon. Miehet ja naiset, joilla on huomattavan pyöreä silmänympärys tai ulkosilmän kiertyminen alaspäin, voivat hyötyä tästä vallankumouksellisesta silmien pidennysleikkauksesta.

Miten kissansilmäleikkaus toimii?

Las Vegasin canthoplastian aikana, joka voidaan usein suorittaa paikallispuudutuksessa, lääkäri nostaa äärimmäisen tarkasti silmien ulkokulmaa, jossa silmäluomet kohtaavat, joka tunnetaan virallisesti nimellä canthus. Tyypillisesti silmän ulkokulmaan tehdään pieni viilto, jotta kirurgi pääsee käsiksi silmän alla oleviin rakenteisiin, kuten kantalihaksen jänteeseen. Kirurgi leikkaa jänteen varovasti, venyttää ja vetää sen kohoasentoon ja kiinnittää sen ompeleilla ennen viillon sulkemista.

Kuinka pitkä toipumisaika on Tunisiassa suoritetun kissansilmäleikkauksen jälkeen?

Silmänkohotusta, Cat Eyesia tai kantoplastiaa, pidetään suhteellisen vähän invasiivisena toimenpiteenä, eikä siinä ole pitkää toipumisaikaa. Jonkinlainen epämukavuus, turvotus ja minimaalinen mustelma on normaalia ja odotettavissa leikkausta seuraavien 1-2 viikon aikana, mutta useimmat potilaat tuntevat olonsa riittävän varmaksi palatakseen työhön ja muihin sosiaalisiin aktiviteetteihin noin viikon kuluttua.

On tärkeää, että potilaat noudattavat huolellisesti kirurgin antamia leikkauksen jälkeisiä ohjeita, jotta varmistetaan asianmukainen paraneminen ja ihanteelliset tulokset. Näihin ohjeisiin voi kuulua selällään nukkuminen, silmien rasituksen välttäminen ja silmälasien käyttö piilolinssien sijaan.

Jäävätkö kissan silmänkohotuksen jälkeen arvet?

Kuten missä tahansa leikkauksessa, joka edellyttää viiltoa, kissan silmän kohotuksessa syntyy jonkin verran arpia. Lisäksi kantaläpänleikkauksessa käytettävät viillot ovat erittäin pieniä, ja niistä aiheutuvat arvet ovat usein huomaamattomia jopa potilaille itselleen.

Mitä eroa on blefaroplastialla ja kissansilmänkorotuksella?

Sekä blefaroplastialla (silmäluomileikkaus) että Cat Eyes -leikkauksella (canthoplastia) on ainutlaatuisia etuja, ja ne voivat auttaa nuorentamaan potilaan yleistä ulkonäköä. On kuitenkin tärkeää ymmärtää kummankin toimenpiteen erot, jotta voit päättää, kumpi niistä voi auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Blefaroplastiaa pidetään usein ikääntymisen vastaisena toimenpiteenä, ja sitä voidaan käyttää ylä- ja/tai alaluomien parantamiseen eri tekniikoita käyttäen. Tavallisimmin blefaroplastia käsittää ylimääräisen ihon leikkaamisen yläluomesta ja/tai turvonnut rasvan poistamisen silmien alta nuorekkaamman ja elinvoimaisemman ulkonäön aikaansaamiseksi.

Tunisiassa suoritettava kantoplastia taas tehdään yleensä nuoremmille potilaille silmien aukon muuttamiseksi, jolloin silmät näyttävät mantelinmuotoisilta tai ketunsilmäisiltä. Kaikenikäiset potilaat voivat kuitenkin hyötyä kissansilmän kohotuksesta, blefaroplastiasta tai molemmista. Itse asiassa monet potilaat valitsevat useamman kasvojen ja silmien kosmeettisen toimenpiteen saman toimenpiteen yhteydessä, jotta kustannukset vähenevät ja muutos on vielä dramaattisempi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️