Dr Mehdi Chennoufi

Dr Mehdi Chennoufi Tunis

Tohtori Mehdi Chennoufi on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2008 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Tunisissa, Tunisiassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Tohtori Mehdi Chennoufi, Tunis, Tunisia

Etsitpä sitten odotuksiasi vastaavaa plastiikkakirurgiaa tai esteettisen lääketieteen hoitoa Tunisiassa, tohtori Mehdi Chennoufin tavoitteena on asiakkaidemme tyytyväisyys kaikkialta maailmasta. Tänä päivänä tyytyväisyysasteemme on korkea ja kasvaa jatkuvasti.

Jos voimme tänään osoittaa pettämätöntä pätevyyttämme, se on osaamisemme ja eri asiantuntijoidemme huolellisen valinnan ansiota. Työskentelemme Tunisian parhaiden kirurgien ja esteettisten asiantuntijoiden kanssa, jotka tiedeyhteisö on tunnustanut, ja yksityisklinikkamme ovat nykyaikaisia ja noudattavat tiukimpia hygieniaolosuhteita.
Italian markkinat luottavat edelleen meihin, ja nykyään Tunisiaa pidetään turvallisena ja ihanteellisena kohteena plastiikka- ja korjaavalle kirurgialle.

Jotta voisimme tyydyttää heidät parhaan kykymme mukaan, olemme laatineet laatuperuskirjan, jossa asetamme itsellemme ehdottomia periaatteita ja arvoja, kuten rehellisyys, ammattitaito ja avoimuus.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Otsalinjan madaltaminen
Kaksoissilmäluomien luominen
Brasilialainen kasvojenkohotus
Rintojen suurennus
Rintojen kohotus
Laserrasvaimu
Toissijainen nenäleikkaus
Mastopexia
Kasvojen rasvan täyttö
Kaulan kohotus
Mahalaukun sidonta
Mahalaukun Botox
Bypass
Hiha
Rintojen pienennys
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Rasvaimu
Nenäleikkaus
Otoplastia
Vatsanpoisto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköinti
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Tunis – Maa: Tunisia – Perustettu vuonna 2008
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: englanti, ranska, arabia


Avis de Cabinet Dr. Mehdi Chennoufi (kabinetti)

Jihene Ben arab
Jihene Ben arab
02:12 13 Sep 23
Tohtori Mehdi Chennoufi on erinomainen kirurgi, minulle tehtiin äskettäin vatsaleikkaus ja rasvaimu, ja olen niin tyytyväinen tuloksiin. Kaikki näyttää niin luonnolliselta, ja napa myös. Suosittelen häntä lämpimästi kaikille.
Sarah Rinaldi
Sarah Rinaldi
07:25 04 Apr 22
Tohtori Chenoufi leikkasi minut rintojen kohotukseen proteesin asennuksella. Tulos on luonnollinen, kuten kysyin. Asun Pariisissa, hän vastasi hyvin jokaiseen kysymykseeni ennen leikkausta ja sen jälkeen. Hän vastasi kaikkiin leikkauksen jälkeisiin huolenaiheisiini heti, kun kysyin häneltä. Klinikan henkilökunta on erittäin ammattitaitoista... Tunisialainen ystävä suositteli minulle tohtori Chenouffia. Hänen avustajansa Rime on myös erittäin läsnä ja rauhoittava. Tuki alusta loppuun on todella ammattimaista. Kiitos taas!
Juliana Fontão
Juliana Fontão
10:29 25 Jan 22
Mitä muuta voin sanoa kuin TYYTYVÄINEN!Tohtori Chennoufi on loistava, tarkkaavainen, avoin, hän saa sinut rentoutumaan erittäin nopeasti! Haluamme heti luottaa häneen. Tulos on maaginen. Unelman täyttymys minulle. (Rintojen suurennus) ei suuria kipuja. Luotan häneen äänenvoimakkuuden suhteen ja olen iloinen! Kiitos taas. Suosittelen tätä kirurgia kaikille ympärilläni, jotka sitä tarvitsevat. Kiitos kaikesta !!!
Valerie PM
Valerie PM
10:53 31 May 23
Vuonna 2017 leikattu rintaproteesi, suosittelen vain tohtori Chennoufia erinomaisesta työstä ja hoidon vakavuudesta. Jos minun pitäisi tehdä se uudelleen, tekisin sen uudelleen epäröimättä, kiitos tohtori!
Marine _brcky
Marine _brcky
16:28 27 Jul 23
Tohtori Chennoufi leikkasi minut useiden alueiden rasvaimulla kesäkuussa (kaksoisleuka, vatsa/selkä, käsivarret, reidet) ja olen enemmän kuin tyytyväinen!! Työ on täydellistä, olen todella tyytyväinen tulokseen. Elän taas, mutta todella, voin vihdoin nauttia ilman komplekseja! Olen erittäin kiitollinen De Chennoufille, joka kuunteli, joka tuli tapaamaan minua joka päivä oleskeluni loppuun asti ja joka piti huolen antaakseen minulle parhaat neuvot tulevaisuutta varten. Kiitän myös sairaanhoitajia, jotka olivat ihania ja ovat aina tavoitettavissa WhatsAppin kautta kaikissa kysymyksissä.On aina stressaavaa löytää kirurgia etäältä (olen Ranskasta) ja varsinkin ulkomailta. Olen helpottunut, että olen ollut hyvissä käsissä. Suuret kiitokset vielä kerran tohtori Chennoufi ammattitaidosta ja ystävällisyydestäsi. En lakkaa suosittelemasta sinua.Marina B.
Gregoire Frias
Gregoire Frias
00:28 22 Apr 23
Tohtori Medhi Chennoufi teki minulle nenäleikkauksen 7 vuotta sitten. Leikkauksen jälkeen nenä pysyi selvästi vinossa. Arpi on hyvin näkyvä ja syvä. Mitä amatöörismia! Kun hän poisti siteen ja kun osoitin hänelle, että nenä oli vinossa, hän kielsi sen ja... lähti! En nähnyt häntä enää koskaan! Skandaali asenne lääkäriltä, ​​joka ylpeilee "kuuntelevansa"! Koska en ole myöskään nähnyt rouva Manelia, koordinaattoria, jonka kanssa olin yhteydessä, Ranskasta päivittäiseen hoitoon. Lähtöpäivänäni hän oli oletettavasti matkalla... Kun rahat on pussittu, ei ole ketään jäljellä ja olet laiminlyöty. Juokse pois!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️