Nenäleikkaus ja Tunisie

nenäleikkaus Tunisiassa2 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tunisiassa tehtävistä nenäleikkauksista! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen nenäleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle Tunisiassa tehtävistä nenäleikkauksista ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Nenäleikkauksen hinta Tunisiassa

Nenäleikkaus maksaa Tunisiassa keskimäärin 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2200 euroon. Hinta sisältää hotelli- ja sairaalakulut, lentokenttäkuljetuksen, tulkin ja lääkkeet. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Lopullinen tulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

ToimenpiteetHinnat Tunisia
Nenäleikkaus2000 €
Toissijainen nenäleikkaus2200 €

Rhinoplastia Tunisiassa: miksi valita tämä kohde?

Kosmeettinen kirurgia on pitkään pelottanut ihmisiä mahdollisten sivuvaikutusten ja riskien vuoksi. Se on kuitenkin alkanut kasvattaa suosiotaan, ja tämäntyyppisiin toimenpiteisiin menevien ihmisten määrä kasvaa koko ajan.

Rhinoplastia on yksi suosituimmista kauneusleikkauksista. Monilla ihmisillä on kompleksi nenästään, ja he harkitsevat sen muuttamista nenäleikkauksen avulla.

Tunisia on suosittu kohde nenäleikkausten tekemiselle, koska siellä tarjotaan korkeatasoista lääketieteellistä hoitoa ja maan klinikoiden tarjoamat houkuttelevat hinnat. Lue lisää Tunisiassa suoritettavasta nenäleikkauksesta.

Rhinoplastia, erittäin haluttu toimenpide

Rhinoplastian osuus kaikista maailmanlaajuisesti suoritetuista kauneusleikkauksista on 10 prosenttia. Luku on jatkuvasti kasvussa. Ja hyvästä syystä: rhinoplastian avulla nenän ulkonäköä voidaan muuttaa parempaan suuntaan. Pitkään ihmiset suhtautuivat nenäleikkaukseen varovaisesti, sillä he pelkäsivät, että leikkaus johtaisi pettymykseen tai jopa katastrofaalisiin tuloksiin.

Kirurgien taidot sekä lääketieteen ja käytettävien laitteiden kehitys ovat kuitenkin saaneet tämäntyyppisen leikkauksen hallintaan. Nykyään nenäleikkaus on lähes vaaraton toimenpide, kunhan sen suorittaa asianmukainen klinikka ja pätevä kirurgi.

image de la structure osseuse d'un nez

Miksi nenäleikkaus?

Vaikka on totta, että jotkut ihmiset hyväksyvät itsensä sellaisena kuin ovat, toiset haaveilevat korjaavansa kasvojensa kosmeettisina pidettyjä puutteita. Näissä tapauksissa kyse on usein nenästä. Se on liian pitkä, liian paksu, liian vino.

Rhinoplastian avulla potilaat voivat vihdoinkin saada sellaisen ulkonäön, josta he ovat unelmoineet. Rhinoplastia tehdään sekä miehille että naisille, joskin suurin osa potilaista on naisia.

Vaikka suurin osa ihmisistä haluaa parantaa ulkonäköään rinoplastisella toimenpiteellä, jotkut vanhemmat ihmiset haluavat yksinkertaisesti näyttää nuoremmalta. Itse asiassa viidenkymmenen ikävuoden jälkeen ilmenevän nenän roikkumisen korjaaminen voi antaa nuorekkaamman ulkonäön.

Nenäleikkauksella voi olla myös muita kuin esteettisiä tarkoituksia. Joillakin potilailla on hengitysvaikeuksia nenän muodon vuoksi. Tällöin nenän muodon muuttaminen voi tehdä lopun tästä kärsimyksestä.

Nenäleikkauksen mahdollisuudet

Jotta saisit käsityksen muutoksista, joita tämä kirurginen toimenpide pystyy aikaansaamaan nenään, tässä on yhteenveto alla olevassa luettelossa:

  • Nenän kärjen korjaaminen. Tämä voi olla roikkuva, liian korkea, puristuksissa oleva, ohut, leveä jne.
  • Sieraimiin liittyvien ongelmien korjaaminen (liian leveät, liian lyhyet)
  • Liian voimakkaan nenänpohjan tai päinvastoin onton nenäsillan korjaaminen
  • Onton nenän juuren korjaaminen.

Miten nenäleikkaus toimii Tunisiassa?

Kuten kaikissa kirurgisissa toimenpiteissä, myös nenäleikkauksessa noudatetaan menettelyä, joka jakautuu useisiin eri vaiheisiin. Menettelyn noudattaminen on jokaisen kirurgin vastuulla, ja se on olennaisen tärkeää toimenpiteen sujuvuuden kannalta.

Ensimmäinen kuuleminen

Leikkausta edeltävä konsultaatio on ensimmäinen vaihe. Menet lääkärin vastaanotolle, mutta et leikkausta varten vaan alustavan diagnoosin tekemiseksi. Kirurgi tarkastelee nenääsi tarkkaan ja kysyy sinulta kysymyksiä ymmärtääkseen tarkalleen, mitä haluat muuttaa. Hän tarkistaa, onko sinulla poikkeava nenäsilta, ja ehdottaa sen jälkeen septorinoplastiaa.

Hänen tehtävänään on myös kertoa sinulle leikkauksen yksityiskohdista ja keskustella kanssasi leikkauksen jälkeisestä hoidosta.

Lääkärin tehtävänä on myös hillitä epärealistisia odotuksia ja palauttaa sinut maan pinnalle. Hänen on varmistettava, että olet varma siitä, mitä haluat, ja että et odota ihmeellisiä tuloksia.

Lopuksi leikkausta edeltävässä konsultaatiossa selvitetään myös, onko sinulla jokin nenäleikkauksen vasta-aihe.

Nenäleikkauksen vasta-aiheet

Tietyt vasta-aiheet tekevät nenäleikkauksesta potilaalle epäkäytännöllisen, ja lääkärin tehtävänä on tunnistaa ne. Tällaisia voivat olla esimerkiksi tietyt psykiatriset häiriöt, masennus tai hoitoa vaativat vakavat ahdistuskohtaukset.

Näiden sairauksien lisäksi leikkaus voi tulla mahdottomaksi myös tiettyjen sydän- tai keuhkosairauksien tai hyytymishäiriöiden yhteydessä. Myös tietyt kallon liialliset epämuodostumat voidaan poistaa, samoin kuin nenän epämuodostumat, joita ei voida korjata nenäleikkauksella.

Kuva Tunisin kaupungista

Lopuksi lääkärit saattavat sulkea pois nenäleikkauksen, jos potilas tupakoi liikaa.

Leikkauksen kulku

Alkukonsultaation jälkeen leikkausta varten varataan toinen aika, jos et täytä nenäleikkauksen vasta-aiheita. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa, joten et ole tajuissasi toimenpiteen aikana. Leikkauksen lähestymistapa vaihtelee sen mukaan, mitä on korjattava.

Viilto tehdään systemaattisesti sieraimien sisäpuolelle. Joskus voidaan tehdä muitakin viiltoja, erityisesti nenän ulkosyrjään tai nenän kärkeen. Näiden viiltojen avulla kirurgi pystyy muokkaamaan rakenteita ja rustoa, jotta ne voidaan sijoittaa uudelleen ja korjata nenän viat potilaan toiveiden mukaisesti.

Nämä viillot ommellaan luonnollisesti kiinni leikkauksen päätyttyä. On myös huomattava, että jos potilaalla on hengitysvaikeuksia, ne korjataan samalla, jotta ylimääräisiä viiltoja ei tehdä tarpeettomasti.

On myös syytä muistaa, että nenän muotoilussa voidaan joutua lisäämään rustoa nenän muotoilemiseksi. Tämä rusto otetaan luovuttajalta kehostasi. Nämä tapaukset ovat kuitenkin harvinaisia, eikä lääkäri voi ryhtyä poistamaan sitä ilman suostumustasi.

Leikkauksen kesto riippuu tapauksesta ja tehtävästä työstä, mutta se on keskimäärin 2-4 tuntia.

Leikkauksen jälkeen

Nenäleikkauksen jälkeen heräät nenäsi sidottuina ja sieraimissasi on nenäliinoja. Nenänleikkauksen tyypistä riippuen sidoksen päälle voidaan lisätä myös muovinen lastaus sekä muita silikonisia lastoja sieraimiin. Sinun on oltava sairaalassa klinikalla, kunnes siivet poistetaan, mikä tapahtuu yleensä 2 päivää leikkauksen jälkeen.

Joudut hengittämään jonkin aikaa suun kautta, koska nenän väliseinäsi ei ole vielä toiminnassa. Nenäsi on turvoksissa, ja sinua kehotetaan nukkumaan pää koholla, jotta turvotus vähenisi.

Sisäpuolella olevat ompeleet imeytyvät itsestään, kun taas kirurgi poistaa nenän ulkopuolella olevat ompeleet viikon kuluttua. Kipsi poistetaan tapauksesta riippuen viikosta 10 päivään.

Kuva Sfaxin kaupungista Tunisiassa

Miltä se tuntuu?

Leikkauksen jälkeen koetaan nenän tukkeutumisen tunne. Kasvoissa saattaa näkyä mustelmia, jotka häviävät muutaman viikon kuluttua. Nenäsi ja huulesi ovat myös vähemmän herkät. Kaikki nämä oireet ovat normaaleja ja häviävät vähitellen viikkojen kuluessa. Varo puhaltamasta nenääsi, sillä muuten tunnet voimakasta kipua.

Työn keskeytyminen

Nenäleikkauksen jälkeen et tietenkään voi jatkaa ammatillista toimintaasi. Voit palata töihin 10 päivän kuluttua tai jopa pidempään, jos harjoitat fyysisesti vaativaa toimintaa. Urheilua on myös vältettävä, samoin raskaita nostoja. Kuten näet, täydellinen lepo vähintään 10 päivää.

Nenäleikkaus: odotettavissa olevat tulokset

Nenäleikkauksen jälkeen et voi nähdä välittömiä tuloksia, sillä nenäsi on vielä siteen alla ja kasvojesi ovat mustelmien peitossa. Tulokset näkyvät todella ja täydellisesti 3 kuukauden kuluttua leikkauksesta, sillä silloin arvet ja turvotus häviävät kokonaan. Voit kuitenkin nähdä ensimmäiset ääriviivat tuloksista 10 päivän kuluessa, kun turvotus on laskenut merkittävästi.

Vuoden kuluttua nenä on sopeutunut leikkaukseen ja saa entistäkin harmonisemman muodon.

Tässä on videoraportti nenäleikkauksesta Tunisiassa

Videoraportti nenäleikkauksesta Tunisiassa

Kuvia ennen ja jälkeen nenäleikkauksen

photo avant apres rhinoplastie en tunisie
photo avant apres rhinoplastie en tunisie

Kuinka paljon nenänkorjaus maksaa Tunisiassa?

Eurooppalaiset, kuten monet muutkin ihmiset, haluavat yleensä mieluummin tehdä nenäleikkauksen ulkomailla ja erityisesti Tunisiassa. Tärkein syy on se, että leikkaus on paljon edullisempi. Tunisian klinikoilla nenäleikkauksen hinta vaihtelee 1 700 eurosta 2 200 euroon. Hinta sisältää majoituksen, leikkauksen, anestesialääkärin, lentokenttäkuljetuksen ja lääkkeet.

Laadukkaat lääkkeet

Hinnoista huolimatta Tunisia tarjoaa myös huippulaadukasta lääketieteellistä hoitoa. Tunisian nenäkirurgit ovat erittäin päteviä, ja heidän käyttämänsä välineet ovat huippuluokkaa. Myös klinikat ovat hyvin nykyaikaisia. Lyhyesti sanottuna kaikki, mitä tarvitset laadukkaaseen leikkaukseen.

Miten nenäleikkaus tehdään Tunisiassa?

Lentolipun varaamisen, hotellin varaamisen ja klinikan valinnan (sillä kaikki klinikat eivät ole samanlaisia) välillä toimenpide vie aikaa. Siksi tarjoamme sinulle kattavan palvelun. Me huolehdimme puolestasi kaikesta lipun varaamisesta leikkausta edeltävän konsultaation järjestämiseen!


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️