Rhinoplasty Turkissa

nenäleikkaus Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Harkitsetko nenäleikkausta Turkissa? Tässä lopullisessa oppaassa on kaikki, mitä sinun on tiedettävä toimenpiteestä, toipumisesta ja kustannuksista Istanbulissa. Pyydä tarjous ja saat parhaan hinnan onnistuneelle nenäleikkaukselle Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rhinoplastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon nenäleikkaus maksaa Turkissa?

Nenäleikkaus maksaa Turkissa keskimäärin 1800 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2,5 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 6 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Lopullinen tulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen, tulkin, hotellin ja lentokenttäkuljetuksen.

Rhinoplastia1800 €
Toissijainen nenäleikkaus2200 €
Etninen nenäleikkaus2300 €
Ultraääni nenäleikkaus2500 €

Rhinoplasty Turkki: perimmäinen opas

Jokainen, jolla on suuri nenä, luulee, että kaikki puhuvat siitä. Tämä sanonta saa meidät ymmärtämään, oi miten ärsyttävä nenä voi joskus olla. Kasvojen keskellä se on kasvojen viehätysvoima tai häpeä. Rintainen, roikkuva, ylösalaisin oleva, piikkinen, kamelinokkainen, akvilineaarinen, koukkumainen, niitä on kaikenmuotoisia, ja joistakin voi jäädä suuri kompleksi. Mahdoton piilottaa tai poistaa, sillä on kuitenkin olennaisia toimintoja: hengityksen ja hajun>.

rhinoplastie et pansement sur le nez
Nenäleikkaus ja nenän sidonta

Mitä voit tehdä liian suurelle nenälle? Kiitos tieteen ja tekniikan, nykyään voimme korjata nenän muotoa ja tehdä siitä pienen nenän. Nenän hoikentamista asiantuntijat kutsuvat rhinoplastiaksi. Sekä naisille että miehille tämä lääketieteellinen käytäntö synnyttää ” uusi nenä “. Eikä mikä tahansa nenä, vaan sellainen, jonka olemme itse valinneet ja joka tekee meistä kauniimpia. Ainakin sellainen, joka saa meidät näyttämään hyvältä.

Potilaidemme kuvat ennen ja jälkeen

Missä Turkissa voi teettää nenänleikkauksen?

Yleisin kauneusleikkaus, nenäleikkaus, tehdään lähes kaikkialla maailmassa. Mutta Istanbulissa, plastiikkakirurgian kansainvälisessä pääkaupungissa, voi haistaa keidas tai esteettisen nenäkirurgian pyhän graalin maljan tuhansien kilometrien päästä.

Nenänkorjaus on yksi TOP 10:stä eniten kysytyimmistä esteettisistä leikkauksista Turkissa. Tämä johtuu varmasti turkkilaisten kosmeettisten kirurgien määrästä, jotka ovat hankkineet suuren kokemuksen ja maailmanlaajuisen maineen.

Lisäksi hinnat ovat edullisemmat kuin muualla, maisema on miellyttävä ja ruoka on poikkeuksellisen maukasta, joten on vaikea olla valitsematta Istanbulia tai Antalya Turkkia lääkintämatkailuun. Mikään ei sitten voita sitä, että voit testata uutta taitoasi Bosporin rannalla.

Simulation d'une rhinoplastie avant après
Ennen ja jälkeen nenäleikkauksen simulaatio

Oletko valmis rhinoplastiaan Istanbulissa tai Antalyassa, Turkissa ? Seuraa opasta!

Ison, muhkuraisen tai kieron nenäkompleksin lopettaminen.

Nenän sanotaan olevan kasvojen hölmö. Tämän sanonnan keksijä, kirjailija Marcel Mariën, ymmärsi selvästi, että nenänpäästä puuttuu usein järki. Liian pitkä, liian pitkä, liian lyhyt, liian ohut, liian leveä, liian muhkea, liian syvä, liian matala, liian korkea, liian kiero, “nenä” ei aina voi olla hienotunteinen. Mikä on sääli, koska se näyttää usein nenä keskellä kasvoja. Ei ole aina helppoa elää sen mukaisesti.

Sitä paitsi emme ole kaikki niin onnekkaita, että meillä kaikilla olisi Kleopatran nenä. Joissakin yhteisöissä tai perheissä nenän muoto on geneettinen eikä se aina edistä kasvojen viehättävyyttä. Toisissa se voi olla trauman, onnettomuuden, aiheuttama epämuodostuma. Tämä voi johtaa nenän epäolennaislaatuiseen muotoon, mutta vielä vakavammin hengityshäiriöön.

Supprimer la bosse sur le nez
Poista kuoppa nenästä

Kauneus on kuulemma suhteellista. Ja kaunis nenä on muutakin kuin esteettinen asia. Kyse on itseluottamuksesta ja itsensä toteuttamisesta. Kyse on fyysisten ja psyykkisten kompleksien taakse jättämisestä.

Mikä saa meidät haluamaan mennä vielä pidemmälle  muuttamaan nenän muotoa tai ainakin parantamaan sen estetiikkaa, saamaan symmetrisen nenän kuten tähdet Instagramissa. Tässä kohtaa rinoplastia tulee kuvaan. Yleisesti ottaen rhinoplastian yleisin tavoite Turkissa on korjata nenän virheet. Rhinoplastia on kuitenkin paljon muutakin…..

Mitä on nenäleikkaus?

Rhinoplastia eli nenäkirurgia on kirurginen toimenpide, jossa muutetaan nenän kokoa tai muotoa tai yksinkertaisesti poistetaan kuoppa. Tavoitteena on luoda kaunis nenä profiilissa, luonnollinen nenä, joka on harmoninen, symmetrinen ja kauniisti muotoiltu ja sulautuu täydellisesti kasvojen yleisiin piirteisiin. Vaikka muokkaus on välttämätöntä, rhinoplastia varmistaa, että kaikki nenän anatomiset esteettiset kriteerit ovat täydellisessä sopusoinnussa. Leikkauksen päätavoitteena on täydellisen kasvojen tasapainon saavuttaminen.

Rhinoplastiikkaan kuuluu siis sekä nenän, ulkonäön ja kasvojen parantaminen että hymyn parantaminen nenän ja nielun poimujen kautta. Näin muotoiltu nenä voi antaa kasvoille täysin erilaisen ilmeen. Joillakin potilailla nenänleikkaus voi jopa saada heidät näyttämään nuoremmilta. Hyvin paljon muutakin, kun nenän plastiikkakirurgian uskoo kokeneelle kirurgille, on tärkeää varmistaa, ettei leikkaus vahingoita hengitystoimintaa tai nenäsiltaa.

Chirurgie de la pointe du nez
Nenän kärjen leikkaus

Mikä on oikea ikä nenäleikkaukseen Turkissa?

On tärkeää tietää, että nenän rhinoplastia ei sovi kaikille, jotka haluavat sierainleikkauksen. Mutta milloin kannattaa tehdä halpa nenäleikkaus Turkissa? Vähimmäisikä on 17 vuotta naisilla ja 18 vuotta miehillä. Tässä iässä luurusto saavuttaa kasvunsa lopun ja sitä voidaan muokata haluttuun muotoon.

Lisäksi tietyn iän jälkeen kosmeettinen nenäkirurgia voi olla vaikeampi toteuttaa. 35 ikävuodesta alkaen luurusto kovettuu. Muokkaus voi olla monimutkaisempaa.

Erilaiset nenäleikkaukset Turkissa

Teknologian kehittymisen ansiosta Turkissa tehdään nenäleikkauksia, jotka eivät jätä arpia. Pienet viillot, minimaaliset korjaukset ja korkea tyytyväisyysaste saavat potilaat valitsemaan Turkin halpaan nenänkorjaukseen. Sinun on silti valittava kokenut kirurgi, joka pystyy suorittamaan virheettömän leikkauksen. Kerromme hieman myöhemmin, mistä hänet löytää ja miten häneen voi ottaa yhteyttä.

Tarkastellaan ensin, millaisia nenäkirurgisia leikkauksia voimme tarjota sinulle:

1 – Toiminnallinen nenäleikkaus

Nenäleikkauksen sanotaan olevan toiminnallinen, kun se tehdään lääketieteellisistä syistä. Se tunnetaan myös nimellä sierainplastia tai rinoseptoplastia, ja sitä tarvitaan silloin, kun hajuelin ei pysty suorittamaan olennaisia tehtäviään. Tällä leikkauksella hoidetaan sieraimien tukkeutuminen ja kaikki hengitystieoireet. toiminnallinen nenäleikkaus johtaa suoranaiseen muutokseen potilaan nenän morfologiassa. Euroopassa tämä leikkaus kuuluu sairausvakuutuksen piiriin.

Déviation de l'arête nasale
Nenäsillan poikkeama

2 – Rakenteellinen nenäleikkaus

Rakenteellinen nenäleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä klassinen nenäleikkaus, merkitsee puhtaasti esteettistä muutosta. Siinä vahvistetaan nenän rusto- ja luurakennetta ja pyritään yhdenmukaistamaan nenän muoto ja paksuus. Tämäntyyppisessä leikkauksessa voidaan toimia kahdella tavalla :

 • Korjataan nenääsi tukkivien vääntyneiden rustojen poikkeama. Tämä tunnetaan nimellä septorhinoplastia.
 • Nenän kärkileikkaus, jossa leikataan vain nenän kärki, joka voi olla roikkuva, liian korkea, epäsymmetrinen, liian leveä, pallomainen tai poikkeava. Tavoitteena on nenän hienosäätö.
chirurgie de la pointe du nez
Nenän kärjen leikkaus

3 – Nenäleikkaus, jossa on rustonsiirto

rustonsiirteen sisältävässä nenänleikkauksessa poistetaan osa rustosta kehosta ja siirretään se nenään. Tämän toimenpiteen tavoitteena on muuttaa nenän muotoa, lisätä sen tilavuutta, naamioida vika, vahvistaa nenän rakenteita tai korjata myöhempiä epämuodostumia.

Siirteet otetaan usein nenän väliseinän rustosta. Voimme kuitenkin käyttää myös siirteitä korvan tai rintakehän rustosta. Tämä tyyppinen nenäleikkaus on tarkoitettu henkilöille, joilla on liian paksu tai liian ohut nenä ja joiden muokkaus vaatii siirteen.

4 – Ei-lääketieteellinen nenäleikkaus tai nenän kohotus

Tähän esteettiseen käytäntöön ei liity varsinaista kirurgiaa. Toimenpide tehdään myös ilman puudutusta. Käytössä on kaksi yleisesti käytettyä tekniikkaa:

Hyaluronihapon injektio

Siinä muokataan nenän muotoa hyaluronihappoinjektioilla, joihin voidaan lisätä Botoxia. Tämä ei-kirurginen vaihtoehto on sinua varten, jos haluat :

 • Tasapainota nenän tilavuus ;
 • Käännä nenän kärki ylöspäin ;
 • Vähentää pientä kuoppaa ;
 • Korjaa edellisen epäonnistuneen nenäleikkauksen puutteet ja viat ;
 • Jos olet yli 50-vuotias ja nenärustosi on kova.

Tämä tekniikka on nopea. Se vie vain 30 minuuttia yhteen istuntoon. Se on kuitenkin uusittava 18 kuukauden kuluttua.

Simulation avant et après une rhinoplastie sur une femme
Ennen ja jälkeen nenäleikkauksen simulaatio naisella

5 – Ultraääni nenäleikkaus

Vuonna 2013 kehitetyssä ultrasonic rhinoplasty -menetelmässä käytetään myös ultraäänitaajuutta nenän restrukturointiin entistä tarkemmin. Kyseessä on ei-invasiivinen menetelmä, jossa käytetään värähtelyjä nenän luiden ja ruston tasoittamiseen ja uudelleenmuotoiluun. Sitä suositaan nenän hoikentamiseen ja hellävaraiseen kiillottamiseen.

6 – Toissijainen nenäleikkaus

Sekundaarinen nenäleikkaus eli revisiorinnekorjaus on korjausleikkaus, joka edellyttää nenän korjaamista. Se vaatii turkulaiselta korjausleikkauskirurgilta paljon asiantuntemusta, jotta hän pystyy korjaamaan aikaisemman epäonnistuneen nenäleikkauksen nenän rekonstruktiolla. Tämä toinen korjaava nenäleikkaus voi olla hankala, koska siinä korjataan edellisen lääkärin tekemä leikkaus, joka on saattanut tehdä huonoa työtä.

7 – Etninen nenäleikkaus

etninen nenänleikkaus on nenäkirurgia, jonka tarkoituksena on luoda esteettisesti miellyttävä nenän muoto säilyttäen samalla kullekin etniselle ryhmälle ominaiset erityispiirteet. Nykypäivän kehittynyt rhinoplastia lähestyy yksilöllistä kauneutta, joka käsittää perinnön ja korostaa kauneutta sen sijaan, että luotaisiin universaali nenämuotoilu.

Une patiente de type africain après une rhinoplastie ethnique
Afrikkalainen potilas etnisen nenäleikkauksen jälkeen

80- ja 90-luvuilla nenäleikkausten valtavirta perustui valkoihoisten nenän muotoon, joka ei sopinut muille etnisille ryhmille, kuten aasialaisille, afrikkalaisille ja lähi-idän kansalaisille.

Avoin vai suljettu nenäleikkaus?

avoin nenäleikkaus, joka tunnetaan myös nimellä ulkoinen nenäleikkaus, tarkoittaa viiltoa columellan tyvessä, joka on pehmytkudos, joka erottaa kaksi sierainta toisistaan. Tämä menetelmä mahdollistaa helpomman pääsyn nenän rustoon ja tehokkaamman työskentelyn paremman näkyvyyden ansiosta. Leikkauksen tavoitteena on tunnistaa nenän morfologia, jotta se voidaan muotoilla uudelleen mahdollisimman nopeasti. Tämäntyyppinen leikkaus on yksi yleisimmistä nenäleikkauksista Turkissa.

Suljetussa rhinoplastiassa, joka tunnetaan myös nimellä endonasaalinen rhinoplastia, nenää muokataan suoraan sieraimien sisäpuolelta hienoja viiltoja käyttäen. Näkyviä arpia ei siis jää. Tätä vähemmän invasiivista toimenpidettä käytetään pieniin korjauksiin, kuten nenän kärjessä olevan kuopan korjaamiseen. Toipumisaika on lyhyempi, koska mustelmia syntyy vähemmän.

rhinoplastie ouverte et fermée

Mitä sinun tulisi lukea ennen kuin harkitset nenäleikkausta?

Tarvitsemasi nenänleikkaustyypin tunnistamisen lisäksi sinun on hyvä olla tietoinen siitä, että onnistuneeseen nenänleikkaukseen ja oikeanlaisen leikkaustyypin valintaan vaikuttavat useat tekijät. Nämä ovat :

Ikä

Ensinnäkin sinun on otettava huomioon ikäsi. Sillä on ratkaiseva vaikutus ihoon. Nuorempi iho on joustavampi. Se pystyy sopeutumaan rinoplastian aiheuttamiin muutoksiin. Toisaalta, kun ikää tulee lisää, iho vanhenee. Se pystyy sopeutumaan plastiikkakirurgiaan huonommin, ja vaikutukset voivat olla toivottua heikommin näkyvissä.

Elämäntapa

Myös elämäntapa vaikuttaa ihon laatuun. On selvää, että tupakointi tai auringolle altistuminen vaikuttavat ihoon. Tämä voi tehdä esteettisen nenäkirurgian prosesseista monimutkaisempia.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että nenäleikkaus olisi rajoitettu. Päinvastoin, nämä tekijät helpottavat sen valitsemista, minkälainen nenäleikkaus sopii parhaiten tarpeisiisi ja ihosi luonteeseen. Esimerkiksi kypsän, vähemmän joustavan ihon kohdalla ei-lääketieteellinen rinoplastia on suositeltavin. Kyseessä on hellävarainen menetelmä, joka korjaa nenän muotoa luomatta ylimääräistä ihoa.

schéma de la rhinoplastie
Rhinoplasty kaavio

Motivaatio

Vaikka kosmeettinen nenäkirurgia on yhden istunnon toimenpide, tulokset ovat peruuttamattomia. Pidät uuden nenän koko elämäsi ajan. Se on liian pitkä aika katumukselle. Varmista siis, että teet oikean päätöksen, ennen kuin ryhdyt nenäleikkaukseen.

Kun kohtaat kasvosi ja katsot peiliin, kysy itseltäsi, miksi haluat muuttaa nenääsi? Minkä osan nenästäsi haluaisit muuttaa ? Miten aiot muuttaa nenääsi ? Tee tilannekatsaus motiiveistasi.

Erikoistuneen nenäleikkauskirurgin valitseminen

Se on henkilö, jolle uskot nenäsi, kasvojen kauneuden ja suuren osan tulevasta elämästäsi. Miksi? Koska hänen urotöidensä avulla ratkaistaan, oletko tyytyväinen nenääsi vai et. Ja kuten aina sanomme, se on kasvojen keskipiste, joten uusi nenäsi on parasta olla tyydyttävä. Kaikki tämä kertoakseni sinulle, että lääkärin valinta tulisi olla useiden tutkimusten kohteena :

 • Löydä paras kirurgi rhinoplastia Turkki kokenut ja tehokas maine, tulosten, menestyksen ja menestyksen kautta.
 • Etsi luotettava lääkäri, joka opastaa sinua koko prosessin ajan. Ajanvarauksesta aina leikkauksen jälkeiseen haastatteluun asti.
 • Luota nenäsi kirurgille, joka tekee tätä työtä paitsi siksi, että se on hänen työtään, myös siksi, että hän ymmärtää motiivisi ja opastaa sinua sen mukaisesti.
chirurgien rhinoplasticien
Rhinoplastinen kirurgi

Mistä löydän erinomaisen nenäleikkauskirurgin?

Turkissa! Maa on täynnä kokeneita nenäleikkausleikkauksia tekeviä kirurgeja, jotka tarjoavat erinomaista palvelun laatua ja joiden maine ulottuu Euroopan mantereen ulkopuolelle.

Kuuluisat ihmiset, kansainväliset tähdet, yrittäjät, opiskelijat tai yksityishenkilöt valitsevat Istanbulin tai Antalyan matkakohteekseen, koska nenäleikkaus Turkissa on yleinen käytäntö. Sinun tarvitsee vain katsoa ennen ja jälkeen rhinoplastian kuvia Turkissa Instagramissa ymmärtääksesi, että he ovat alan mestareita.

Lisäksi se suoritetaan huipputekniikan tiloissa, joissa on huippumodernit laitteet ja huipputekniset koneet. Kirurgiset tilat ovat viiden tähden sisäoppilaitoksen arvoiset, ja tunnet olosi täysin turvalliseksi. Ja paljon enemmänkin, kun nenääsi on muutettu, sinulla on ilo testata uutta suutuntumaasi Turkin kaduilla, missä baklavan, kebabin tai dolman tuoksu herättää sieraimesi.

chirurgien spécialiste de la rhinoplastie
nenäleikkaus kirurgi

Nenäleikkauksiin erikoistuneella klinikallamme sinua seurataan koko hoitojakson ajan. Sinua avustetaan koko ajan, ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi, selvitämme mahdolliset epäilyksesi ja saatamme sinut jokaiseen vaiheeseen.

Ja jos kieli tuntuu suurelta esteeltä, jonka vuoksi ette voi kommunikoida, teidän on hyvä tietää, että meillä on simultaanikääntäjiä, jotka hallitsevat kielenne täydellisesti. Joten mitä sinä odotat on rhinoplasty Turkissa ?

Nenäleikkaus Turkissa: esteettinen nenäkirurgia

Turkissa nenäleikkauksen onnistumisprosentti on 98 %, minkä vuoksi tämä kauneusleikkaus on niin suosittu Turkissa. Kuten edellä on jo mainittu, tämä johtuu suurelta osin kirurgien taidoista ja kokemuksesta sekä paikallisesti käytetyistä huippumoderneista tekniikoista.

Video onnistuneesta nenäleikkauksesta Turkissa

Miten operaatio sujuu Istanbulissa?

Nenänleikkausmenettely Istanbulissa on kodifioitu. Alkukonsultaatiosta kirurgiseen toimenpiteeseen käyt läpi eri vaiheita. Voit olla varma, että jokaisessa vaiheessa sinua seuraa ammattilaisten ryhmä, johon voit luottaa täysin.

Onko sinulla HIV? Nenänleikkausta varten on varattu erityinen yksikkö, jossa sinä ja henkilökunta olette täysin turvassa.

Tiimimme on koulutettu tarjoamaan henkilökohtaista apua liikuntarajoitteisille pyörätuolilla liikkuville henkilöille koko heidän oleskelunsa ajan. Klinikkamme on esteetön vammaisille (PRM).

Ensimmäinen kuuleminen

Alkukonsultaatio on ensimmäinen tapaaminen turkkilaisen kirurgin kanssa, josta alkaa matkasi hajuaistisi sydämeen. Se on olennaisen tärkeää, jotta nenäleikkausprojekti voidaan laatia tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Tämä voidaan tehdä suoraan Istanbulin klinikalla tai etänä suoran haastattelun tai valokuvien avulla. Kirurgin tapaaminen kasvokkain on silti paras tapa luoda luottamuksen ilmapiiri.

Tässä ensimmäisessä vaiheessa kerrot kirurgille esteettiset toiveesi. Hän tekee tarkan diagnoosin selvittääkseen, onko tämä mahdollista. Hän arvioi lukuisat kriteerit, tekijät ja vasta-aiheet, joiden perusteella leikkaushankkeesi voidaan toteuttaa onnistuneesti.

chirurgien et patient de rhinoplastie
Rhinoplastinen kirurgi ja potilas

Myös tämän ensimmäisen konsultaation aikana rhinoplastinen kirurgi Turkissa selittää sinulle hoidon, joka voi tuoda sinulle täyden tyytyväisyyden. Hän kertoo yksityiskohtaisesti menettelyistä, tavoitteista ja tuloksista, joita tältä toimenpiteeltä odotetaan. Samalla hän kertoo sinulle mahdollisista riskeistä tai muista ei-toivotuista vaikutuksista, joita toimenpiteen aikana voi esiintyä.

Nenäsi muodosta riippuen rinoplastinen kirurgi voi pyynnöstäsi tehdä myös röntgenkuvia, 3D-skannauksia tai jopa toiminnallisen rinologisen arvioinnin. Toinen konsultaatio voidaan merkitä päiväkirjaasi.

Mitä sinun on tiedettävä

Tämän ensimmäisen konsultaation aikana saat myös tietoa järjestelmällisistä leikkausohjeista, joiden avulla voit suorittaa nenäleikkauksen onnistuneesti. Älä epäröi kysyä kirurgiltasi kaikkia kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla odotuksistasi ja leikkaukseen liittyvistä tuloksista.

Muutamia ohjeita..:

 • Tupakoinnin ja alkoholin käytön lopettaminen ennen leikkausta ;
 • Lopeta tulehduskipulääkkeiden, aspiriinin ja antikoagulanttien käyttö;
 • Kasvojen puhdistus ja hoito ennen leikkausta: parran tai viiksien ajaminen jne.
Simulation avant et après d'une rhinoplastie
Ennen ja jälkeen nenäleikkauksen simulaatio

Toimenpidepäivä

Leikkauspäivänä sinut kutsutaan huolellisesti esteettiselle klinikalle. Kaikki toimenpiteet on tehty sen varmistamiseksi, että tämä istunto on sinulle rento ja stressitön hetki. On todellakin tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi toimenpiteen aikana. Koko lääketieteellinen tiimi Istanbulissa osaa tehdä sinusta itsevarman ja rauhallisen olon.

rhinoplastia voidaan suorittaa paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa :

 • Lokaalipuudutuksessa nenään annetaan kevyt rauhoittava vaikutus. Et tunne mitään, mutta voit seurata koko hoidon kulkua. Kirurgi yrittää kertoa mahdollisimman paljon toimenpiteistään. Älä huoli, leikkaus on kivuton ja täysin mukava.
 • Yleisanestesiassa nukut koko leikkauksen ajan. Riippuen kauneusleikkauksen koosta ja monimutkaisuudesta, se voi edellyttää yöpymistä klinikalla.
chirurgie du nez en turquie
Nenäleikkaus Turkissa

Toimenpiteen kesto

Erikoistunut kirurgi vastaa suorittaa nenäleikkauksen. Häntä voivat avustaa muut erikoislääkärit tai hänen lääkäritiiminsä.

Istunto voi kestää 1-3 tuntia leikkauksen monimutkaisuudesta riippuen. Henkilökohtaisesti nenäleikkaukseni Turkissa kesti 3,5 tuntia, koska se oli sekundaarinen nenäleikkaus. Nenän muotoiluprosessi riippuu korjattavasta ongelmasta tai kirurgin käyttämästä tekniikasta. Kaikissa tapauksissa hän aloittaa erottamalla nenän ihon luisesta ja rustoisesta katosta. Kun uudelleenmuotoilu on valmis, iho asetetaan takaisin paikalleen nenän väliseinän päälle.

Jos leikkauksen tavoitteena on pienentää nenää, kirurgi poistaa osan rustosta ja luusta. Tätä varten hän tekee joitakin viiltoja sieraimien sisäpuolelle.Nenän kirurgi poistaa osan nenästä.

un nez vu de face
Nenä edestä katsottuna

Jos leikkauksen tarkoituksena on kasvattaa nenän kokoa, kirurgi tekee rustonsiirteen, joka muotoilee nenän uudelleen. Tällöin viillot tehdään ulkopuolelta. Jos sieraimet ovat suuret, on mahdollista tehdä pieniä viiltoja sieraimien sivuille, jotta nenän pohjaa voidaan muokata ja sieraimet voivat kaventua, tätä kutsutaan alarplastiaksi.

Kun leikkaus on valmis, käytät nenän päällä muovista tai metallista lastaa. Näin uusi nenä istuu kunnolla ja säilyttää muotonsa. Lisäksi sieraimiin voidaan asettaa tyynyjä, jotka tukevat väliseinää (nenän väliseinää) eivätkä estä hengitystä. Lopuksi voidaan käyttää sidoksia suojaamaan nenää ulkoisilta hyökkäyksiltä, kuten iskuilta.

Leikkauksen jälkeinen vaihe

ensimmäisen 24 tunnin aikana nenänleikkauksen jälkeen tunnet nenänpääsi tunnottomaksi. Ajoittain voi esiintyä vähäisiä epämukavuuden tuntemuksia. Kasvot saattavat turvota ja muuttua araksi. Tämä kestää kuitenkin vain muutaman tunnin. Sinulle määrätään kipulääkkeitä epämukavuuden lievittämiseksi.

Vaikka ajatus siitä, että voit esitellä uutta nenääsi kaikkialla Istanbulissa, voi olla hyvin houkutteleva, sinun on silti levättävä ensimmäisen päivän ajan leikkauksen jälkeen. Pidä päätäsi ylhäällä ensimmäiset 3-4 päivää leikkauksen jälkeen, erityisesti nukkuessasi, sillä muuten pääsi voi turvota.

Silmien ympärillä voi 5 päivän kuluttua esiintyä mustelmia. Mutta älä hätäänny. Kylmän kompressin laittaminen riittää helpottamaan oloasi ja vähentämään turvotusta. Mustelmat häviävät viikon kuluttua, kun sisäiset kudokset paranevat.

Lisäksi saatat kokea pientä sieraimen vuotoa tai nenän tukkoisuutta, minkä ei pitäisi missään nimessä varoittaa sinua. Se on kaikki osa prosessia. Voit nopeuttaa paranemisprosessia antamalla valua ulos niin paljon kuin on tarpeen puhaltamatta nenääsi.

Patiente après une rhinoplastie
Potilas nenäleikkauksen jälkeen

Tänä aikana ja ennen seuraavaa kirurgista vastaanottoaikaa voit ottaa yhteyttä sairaalan hoitotiimiin milloin tahansa. Jos sinulla on kysyttävää tai epäilyksiä fyysisestä kunnostasi, älä epäröi kysyä kirurgiltasi.

Jos tunnet itsesi täysin varmaksi, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lähteä kiertelemään Istanbulin nähtävyyksiä. Mutta varo kuoppia ja kolhuja. Suojaa nenääsi kuin silmäterääsi!

Viikon kuluttua lastat, sideharsot, tamponit ja muut sidokset poistetaan. Voit hengittää rauhassa. Mustelmat ja turvotus ovat hävinneet. Voit palata normaaliin elämään. Tosin monet potilaat voivat palata normaaliin elämäänsä jo 3-4 päivän kuluttua leikkauksesta.

Nenäleikkaus Turkki: Ennen ja jälkeen kuvat

Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blonde
Kuva ennen/jälkeen -kuva vaalean nenäleikkauksesta.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme métisse
Kuva ennen ja jälkeen sekarotuisen naisen nenäleikkauksesta.
Photo avant après d'une rhinoplastie d'une femme blanche
ennessä jälkeen kuva valkoisen naisen nenäleikkauksesta

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

rhinoplastian aikana saattaa esiintyä harvinaisia riskejä :

 • Hajuaistin tilapäinen menetys;
 • Herkkyyden menetys nenän kärjessä;
 • Décoloration et gonflement de la peau ;
 • Nenän väliseinän rei’itys ;
 • Pahat arvet;
 • Hengitysvaikeudet.

Huomaa, että Islamin uskonnossa nenäleikkaus ei ole haram. Se on halal ja hyväksytty, koska sillä pyritään poistamaan nenään vaikuttava vika.

Siksi on tärkeää luottaa meihin, jotta voit oikein valita kirurgisi Istanbulissa ja valita hyvämaineisen ja kokeneen lääkärin.

Kun nenäleikkaus on tehty ja nenäsi on kunnolla paikallaan, älä juhli voittoa vielä. Kestää 3-12 kuukautta, ennen kuin nenä saa lopullisen muotonsa. Sinun on oltava kärsivällinen ja ennen kaikkea varovainen.

Ensimmäisen kuukauden ajan leikkauksen jälkeen sinua kehotetaan edelleen olemaan rasittamatta itseäsi liikaa tai tekemättä paljon voimaa vaativia liikkeitä. Tämä voi aiheuttaa verenpaineen nousua. Vältä myös iskuja ja iskuja, jotka voivat muuttaa uuden nenän muotoa. Uintia, kuntosalilla käyntiä, juoksemista ja jopa liiallista yhdyntää on vältettävä tänä aikana.

Patiente de rhinoplastie avec un pansement sur le nez
Nenäleikkauspotilas, jolla on nenäsite nenässään.

Jos käytät reseptilaseja, kokeile vaihtaa piilolinsseihin, kunnes nenä on parantunut (noin 2-3 kuukautta).

Tänä aikana sinun on hyvä tietää, että koko lääketieteellinen tiimi seuraa sinua rhinoplasty in Istanbul -leikkauksessa puhelimitse tai verkkohaastattelujen kautta. Voit myös ottaa yhteyttä klinikkaan, jos sinulla on epäilyksiä tai pelkoja. Ensimmäisen vuoden aikana kauneusleikkauksestasi olet säännöllisesti yhteydessä kirurgiisi puhelimitse, lähettämällä valokuvia jne. Hän pystyy seuraamaan nenäsi edistymistä.

Uusi nenäsi

Mustelmien ja turvotuksen ohi voit jo nähdä nenäsi ulkonäön. Se on kaunis, se on täysin sen mukainen, mistä unelmoit. Se on nenä, joka tekee lopun fyysisistä komplekseistasi, hengitysvaikeuksistasi ja erilaisista vaivoista.

Tuo on nenä, joka sinulla on keskellä kasvojasi. Saatat saada muilta epätavallisia reaktioita. Mutta voit olla varma, että tämä on osa prosessia, jonka avulla saat takaisin luottamuksen kehoosi ja itseesi.

Miten nenäleikkaus Turkissa ikääntyy?

Istanbulissa, Turkissa tehty nenäleikkaus ikääntyy hyvin. Nenänkorjausta pidetään pitkäkestoisena tai pysyvänä, mutta se ei tarkoita, etteivät tulokset voisi muuttua. Leikkauksen vaikutukset muuttuvat, koska nenäsi muuttuu.

Monet ihmiset eivät ymmärrä, että nenä on yhtä altis ikääntymiselle kuin muutkin kasvonpiirteet. Erään erittäin vakavan brittiläisen tieteellisen tutkimuksen mukaan nenä suurenee iän myötä, aivan kuten korvatkin. Onneksi, vaikka nenäleikkaustuloksesi olisi muuttunut, korjausnenäleikkaus voi palauttaa haluamasi nenän ulkonäön.

Photo d'un homme après une rhinoplastie
Kuva miehestä nenäleikkauksen jälkeen

Valmistautuminen nenäleikkauslomaan Turkissa

Ça y est, vous êtes prêts à passer à l’acte, à faire le pas pour une rhinoplastie Turquie ? Voici quelques étapes nécessaires pour bien organiser votre séjour de rhinoplastie à Istanbul.

Kirurgin ja klinikan valinta

Ensimmäinen ja tärkein vaihe on kirurgin valinta. Valitse kirurgi, joka on kokenut, tunnettu ja tunnustettu tehokkuudestaan. Valitse kirurgi, joka kommunikoi hyvin ja osaa vastata kaikkiin kysymyksiisi. Asiantunteva nenäleikkauskirurgimme Turkissa on yksi maan tunnetuimmista. Mutta mikä parasta, Istanbulissa sijaitsevalla klinikallamme saat saumatonta apua joka vaiheessa.

Pari sanaa klinikasta:

 • Yksi Istanbulin parhaista plastiikkakirurgian klinikoista (Arvioitu 4,7/5 Google Avis -palvelussa).
 • Kansainvälinen maine ja pätevät kirurgit

Pari sanaa nenäleikkauskirurgista.

 • 29 vuoden kokemus kirurgiasta (yli 15 000 leikkausta).
 • 7 erikoislääkärintodistusta (kosmeettinen kirurgia ja hiusten palauttaminen).
 • Voitti 1. sijan tieteellisessä tutkimuskilpailussa
 • Turkin kansallisen lääkärineuvoston jäsen
 • Asiantuntemusta nenäleikkauksissa, rasvaimuissa, rintojen ja hiusten leikkauksissa.
 • Turkkilaisen televisiokanavan konsultti
Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori potilaan kanssa

Matkan valmistelu

Kun olet valinnut kirurgin, kuten tohtori Erginin, voit valmistautua matkarinneleikkaukseen Turkissa. Useimmat turkkilaiset kauneusleikkaussairaalat tarjoavat all-inclusive-paketteja : lentoliput, majoitus, konsultaatiot, leikkaus, leikkauksen jälkeinen aika, ateriapalvelut, vierailut ja löydöt jne.

Näiden tarjousten ansiosta sinun on helpompi järjestää nenäleikkaus Turkissa. Sinun ei tarvitse järjestää mitään, sillä kaikki on jo mukana. Sinun tarvitsee vain pakata laukkusi ja järjestää kuljetus Atlantin yli.

Jos haluat enemmän seikkailua tai vapautta, voit aina valita vapaamman paketin. Tällöin voit vapaasti järjestää oleskelusi Istanbulissa haluamallasi tavalla, lukuun ottamatta konsultaatioita ja leikkauksia.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Hotellit Istanbulissa onnistunutta lääketieteellistä oleskelua varten

Kuinka kauan voin viipyä Turkissa nenäleikkausta varten?

Yleensä Turkkilaisen nenäleikkauksen kesto on noin 6-7 päivää. Tämä on aika, joka tarvitaan nenänleikkauksen suorittamiseen ja leikkauksen jälkeiseen seurantaan paikan päällä. Maan kauneus saattaa kuitenkin saada sinut vakuuttuneeksi ja saada sinut jatkamaan oleskeluasi.

Miten kauneuslomasi Istanbulissa sujuu?

 1. Saavut Istanbulin lentokentälle (IST). Yksityinen kuljettaja odottaa sinua aulassa nimikyltin kanssa.
 2. Kuljettaja vie sinut neljän tähden hotelliin Van Mercedes -autolla (30 minuutin ajomatka). Hotelli on 2 minuutin kävelymatkan päässä kauneusklinikalta.
 3. Sovi tapaaminen koordinaattorin ja kirurgin kanssa, jotta voit määritellä tavoitteesi. Hän vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Koordinaattori kääntää.
 4. Nenäleikkaus toisena päivänä. Leikkauksen jälkeen jäät klinikalle yöksi tarkkailua varten.
 5. Sen jälkeen voit levätä 4*-hotellissasi lääkkeiden ja voiteiden kanssa, joita koordinaattori pyytää sinua käyttämään.
 6. Kuudentena päivänä sovitaan tapaaminen kirurgin kanssa, jossa poistetaan lastat ja tehdään lopputarkastus, jälleen koordinaattorin läsnä ollessa.
 7. Yksityinen autonkuljettaja vie sinut sitten takaisin lentokentälle paluulentoasi varten, ja pääset nauttimaan uudesta nenästäsi 7 päivän kuluessa.

Kuinka paljon nenäleikkaus maksaa Turkissa?

Perimmäinen kysymys ! Ja se, joka ajaa satoja tuhansia potilaita valitsemaan Turkin rinoplastisen leikkauksen, on tämän leikkauksen hinta. Plastiikkakirurgisen nenäkirurgian kustannukset Bosporin rannalla voivat olla jopa 70 prosenttia halvemmat kuin kustannukset Euroopassa. Odota maksavasi Istanbulissa tehdystä nenänkorjauksesta 1 600-2 500 euroa. Hinta kuitenkin vaihtelee käytettyjen tekniikoiden, muutoksen monimutkaisuuden ja kirurgin maineen mukaan. Jos haluat tarkan hinnan ja Istanbulin parhaan plastiikkakirurgin lausunnon, pyydä henkilökohtainen tarjous.

La coordinatrice calcule le prix d'une rhinoplastie
Koordinaattori laskee nenäleikkauksen hinnan…Koordinaattori laskee nenäleikkauksen hinnan…

Päätelmä

Valitse paras nenäleikkausklinikka Turkissa varmistaaksesi onnistuneen toimenpiteen. Etsi tietoa kirurgin toiminnasta. Valintaa tehdessäsi on otettava huomioon useita kriteerejä :

 • Potilaiden mielipiteet ja suositukset
 • Kuvat ennen ja jälkeen
 • Päivämäärä, jolloin klinikka perustettiin.
 • Klinikan akkreditoinnit
 • Lääkärin kokemusvuosien määrä
 • Klinikan ja sen kirurgien erikoisala

Jos sinulla on vaikeuksia tehdä valinta, voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

1

Koordinaattori

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä viestillä Whatsappin kautta tai sähköpostitse, jotta nenästäsi voidaan tehdä ilmainen ennakkodiagnoosi.

Hän pyytää sinulta etu- ja sivukuvia sekä tavoitteesi, jotta hän saa plastiikkakirurgin mielipiteen.

2

Kirurgi

Jos kirurgi pystyy vastaamaan tavoitteisiisi ja antaa meille luvan nenäleikkaukseen, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen tarjouksen.

Jos suostut, järjestämme kaiken puolestasi:
Lento, taksi, hotelli, nenäleikkaus, lääkitys ja ennen kaikkea upea opastettu kierros Istanbulissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan nenäleikkaus kestää Turkissa?

Turkissa tehdyn nenäleikkauksen jälkeen tulokset kestävät vuosia. Iän myötä kasvojen iho kuitenkin ohenee. Tämän seurauksena voi esiintyä epätasaisuuksia. Nämä pienet puutteet voidaan kuitenkin korjata hyaluronihappoinjektioilla.

Rhinoplastia on kivuton kauneusleikkaus. Koska leikkaus tehdään yleisanestesiassa, et tunne kipua. Mutta kun nukutuksen vaikutus lakkaa, tunnet jonkin verran epämukavuutta. Kipu on kuitenkin siedettävää.

Kosmeettisen nenäkirurgian onnistumisprosentti Turkissa on 98 %. Siksi leikkaus houkuttelee niin monia ihmisiä. Lisäksi vakavat sivuvaikutukset ovat harvinaisia. Yleisimpiä komplikaatioita ovat verenvuoto, huono reaktio puudutukseen ja infektio.

Turkki on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat suorittaa nenäleikkauksen. Turkkilaiset kauneuskirurgit ovat erittäin päteviä ja heitä pidetään alan parhaina asiantuntijoina. Leikkauksen hinta on myös alhaisempi kuin Euroopassa.

Nenäleikkaus ei ole sallittu ennen 16 vuoden ikää. Itse asiassa sinun on odotettava, kunnes kasvojen kasvuvaihe on ohi. Tämä on täydellinen 16 tai 17 vuoden iässä. Ihanteellinen ikä leikkaukselle on kuitenkin 20 ja 30 vuoden välillä. Tälle leikkaukselle ei ole ikärajaa.

Jos haluat tehdä nenäleikkauksen Turkissa, sinun on varauduttava vähintään 8 päivän oleskeluun. Yleensä leikkaus kestää korkeintaan yhden tai kaksi tuntia. Siihen liittyy kuitenkin pakollisia valmisteluvaiheita ja leikkauksen jälkeistä hoitoa. Tämän vuoksi oleskelusi tulisi kestää yli viikon.

Kyllä, ei-kirurginen nenäleikkaus on mahdollista. Se voidaan tehdä hyaluronihappo- tai muiden täyteaineiden injektioilla nenän muodon väliaikaiseksi muuttamiseksi. Kysy terveydenhuollon ammattilaiselta, sopiiko tämä sinulle.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️