Toissijainen nenäleikkaus Turkissa

Toissijainen nenäleikkaus Turkki 2 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää toissijaisesta nenäleikkauksesta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen toissijaiseen nenäleikkaukseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa toissijaisesta nenäleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon sekundaarinen nenäleikkaus maksaa Turkissa?

Toissijainen nenäleikkaus maksaa Turkissa keskimäärin 2 200 euroa. Hinta sisältää anestesian, sairaalahoitokulut, lääketieteelliset testit, lääkkeet ja kirurgin palkkiot. Leikkaus tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Lopullinen tulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

Nenäleikkaus1800 €
Toissijainen nenäleikkaus2200 €
Etninen nenäleikkaus2300 €
Ultraääni nenäleikkaus2500 €

Mikä on sekundaarinen nenäleikkaus?

Onko nenäsi mielestäsi edelleen liian suuri? Menikö etninen nenänkorjaus liian pitkälle – vai ei tarpeeksi pitkälle? Tai ehkä haluat vain hienosäätää nenänkärkeä tai sinulla on ollut hengitysvaikeuksia ensimmäisen nenäleikkauksen jälkeen. Tämä toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Jos jokin näistä tilanteista kuulostaa tutulta, saatat olla ehdokas halvemman hintaiseen uusintanenäleikkaukseen Turkissa tai Tunisiassa. Et ole yksin. Vaikka tilastot vaihtelevat, noin 15 prosenttia primaarisista nenäleikkauksista vaatii tarkistuksia syystä tai toisesta.

Onnistunut sekundaarinen nenäleikkaus

Rhinoplastia on yksi TOP10 kauneuskirurgisista toimenpiteistä Turkissa.

Suurimmalla osalla ihmisistä sekundaarinen leikkaus liittyy tiettyyn esteettiseen ongelmaan, kuten vinoon kärkeen, tai toiminnalliseen ongelmaan, kuten hengitysvaikeuksiin. Ongelmat eivät välttämättä johdu alkuperäisestä kirurgista.

Kaikki paranemiseen liittyvät näkökohdat eivät ole lääkärin hallinnassa, ja tietyt anatomiset vaihtelut voivat aiheuttaa erityisiä kirurgisia ongelmia.

Kuvat ennen ja jälkeen

Harkitse nenäleikkausta

Revisiorinnekorjauksen valitseminen ei ole päätös, jota kannattaa tehdä kevyesti. Revisiotoimenpide voi olla paljon monimutkaisempi kuin primaarinen nenäleikkaus, ja se edellyttää kirurgia, jolla on syvällinen tietämys nenän rakenteesta ja leikkaustekniikasta. Sen vuoksi sen suorittaminen voi kestää kauemmin ja maksaa huomattavasti enemmän.

Jotkut ihmiset palaavat alkuperäisen leikkauksen tehneen plastiikkakirurgin luo uusintaleikkausta varten. Toiset taas etsivät uuden kirurgin, joka on erikoistunut nenäleikkauksiin. Päätös riippuu kirurgin asiantuntemuksesta ja suhteestasi häneen.

Älä palaa alkuperäisen kirurgin luo vain siksi, että se voi olla halvempi. Varmista, että valitsemasi lääkäri ymmärtää ongelman syyn ja pystyy ratkaisemaan sen.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire en Turquie
Ennen ja jälkeen -kuva toissijaisesta nenäleikkauksesta Turkissa

Avoin ja rehellinen keskustelu kirurgisi kanssa odotuksistasi ja tavoitteistasi on yksi tärkeimmistä vaiheista onnistuneeseen leikkaukseen ja toispuoleisen nenäleikkauksen toipumiseen. Huomaa, että kaikki HIV:tä sairastavat henkilöt hyväksytään.

Ihannetapauksessa olet käynyt tämän keskustelun ennen ensimmäistä nenäleikkaustasi, jolloin toisen nenäleikkauksen tarve olisi mahdollisimman pieni, mutta joskus on kuitenkin tarpeen tehdä uusintanenäleikkaus.

Jos tarvitset uusintanenäleikkausta, varmista, että selität selvästi, miksi et ole tyytyväinen ensimmäiseen nenänkorjaukseen.

Nykyään jotkut kirurgit käyttävät 3D-kuvantamisohjelmia, joiden avulla he voivat näyttää, miltä uusi nenäsi voisi näyttää kasvoillasi. Tällainen virtuaalimalli voi auttaa sinua hallitsemaan odotuksiasi paremmin.

Kaikkea haluamaasi tai kirurgin piirtämää ei kuitenkaan ole mahdollista saavuttaa. Tulevan kirurgisi tulisi myös näyttää sinulle esimerkkejä nenistä, jotka vastaavat ongelmiasi ja tavoitteitasi, ja osoittaa, että hän osaa tuottaa haluamasi ulkonäön.

Toisen nenäleikkausneuvonnan aikana Turkissa plastiikkakirurgi tutkii myös ihosi, rustosi ja luurakenteesi lujuuden sekä arvioi käytettävissä olevan ruston määrän, sillä rustonsiirto on lähes aina tarpeen.

Siirteillä voidaan luoda parempi muoto ja tukea hengitysteitä – kaksi syytä toissijaiseen nenäleikkaukseen.

Toissijainen nenäleikkaus: Älä kiirehdi

Odota vähintään vuosi, ennen kuin harkitset uusintanenäleikkausta. Jos osa nenän turvotuksesta vähenee lähes välittömästi, voi kestää vuoden, ennen kuin kaikki turvotus on hävinnyt. Useimmat kirurgit uskovat, että lievä turvotus kestää jopa pidempään.

Arpikudoksen pehmeneminen kestää myös vähintään vuoden (enemmän, jos sinulle on tehty jo kaksi tai kolme nenäleikkausta), ja kiinteä arpi voi estää kirurgia tekemästä kunnollista korjausta.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Ennen ja jälkeen -kuva toissijaisesta nenäleikkauksesta Istanbulissa

Viime kädessä vuoden kuluttua sinulla on realistisempi käsitys siitä, mikä uudessa nenässäsi on vikana – tai onko se vikana lainkaan – ja kirurgisi pystyy paremmin korjaamaan sen. Jos palaat liian pian uusintanenäleikkaukseen, voit muuttaa pienen ongelman suureksi katastrofiksi, joten ole kärsivällinen.

Tietoa kirurgisesta hoidosta

Toissijaiset nenäleikkaukset Turkissa vaihtelevat potilaskohtaisesti. Ongelmia voi esiintyä millä tahansa nenän alueella, kuten ylä- tai alapäässä tai kärjessä. Uusintanenäleikkaus on yksilöllinen, jotta se vastaisi sinun huolenaiheisiisi.

Revisiorinnekorjaus voidaan tehdä paikallispuudutuksessa ja rauhoituksessa tai yleisanestesiassa. Hoito voi kestää pidempään kuin ensisijainen nenäleikkaus, joskus jopa neljä tuntia. Ensisijainen nenäleikkaus sen sijaan kestää yhdestä kahteen tuntia.

Nenän kirurgisessa korjauksessa pyritään palauttamaan sekä rakenne että toiminta. Joissakin tapauksissa kirurgi voi yrittää palauttaa symmetrian lisäämällä tai poistamalla rustoa.

Tarvittaessa lisärustoa voidaan ottaa väliseinästä, korvasta tai jostakin kylkiluusta. Ongelmia on yleensä helpompi korjata silloin, kun primaarileikkauksessa ei ole poistettu riittävästi rustoa, sillä kirurgi voi palata takaisin ja poistaa lisää rustoa.

Useimmiten nenäleikkauksessa kuitenkin lisätään rustoa hengitysteiden avaamiseksi tai muodon ja mittasuhteiden palauttamiseksi.

Revisiorinnekorjaus voidaan tehdä nenän sisäpuolelle (suljettu rhinoplastia) tai nenän alapuolelle sieraimien väliin (avoin rhinoplastia).

Inspection du nez de la patiente
Potilaan nenän tarkastus

Suljetun nenänleikkauksen etuna on, että se on vähemmän traumaattinen ja kudoksia vähemmän invasiivinen, koska kirurgi paljastaa vain korjattavat alueet, kun taas avoimeen lähestymistapaan liittyy laajempi leikkaus ja enemmän tukirakenteiden irrottamista ja uudelleen yhdistämistä.

Suljettu lähestymistapa voi olla turvallisempi, jos sinulla on arpia aiemmasta nenäleikkauksesta, mutta jotkut kirurgit suosivat avointa lähestymistapaa sen tarjoaman avoimuuden vuoksi tai jotta monimutkaisia tapauksia voidaan ymmärtää ja visualisoida paremmin.

Älä valitse kirurgia vain siksi, että hän käyttää tiettyä tekniikkaa: etsi kirurgi, joka selittää toimenpiteen hyvin, jolla on tervettä järkeä ja joka hoitaa sinua luottamuksellisesti.

Jokainen nenäleikkaus on ainutlaatuinen. Ei ole olemassa yhtä ainoaa, kaikille sopivaa nenäleikkausta.

Revisiorinnekorjaus vai täyteaine?

Täyttö: kyllä vai ei? Tämä on kysymys, joka nousee esiin, kun on kyse joidenkin rinnanleikkauksen jälkeen ilmenevien epätasaisuuksien ja epäsymmetrioiden korjaamisesta.

Revisiorinnekorjaus on yleinen, joskin monimutkainen toimenpide. Siksi jotkut kirurgit saattavat päättää tasoittaa syntyviä epätäydellisyyksiä täyteaineilla.

Mutta onko se tehokasta? Oikeissa käsissä ja oikeassa nenässä oikea täyteaine voi tehdä ihmeitä.

Ruiskutettavat täyteaineet voivat olla halvempia ja turvallisempia vaihtoehtoja toissijaiselle nenäkirurgialle, mutta ne eivät ole riskittömiä eivätkä ne ole ratkaisu kaikkiin epätäydellisyyksiin.

Täyteaineita ei tulisi käyttää ensisijaisen ja/tai korjaavan nenäkirurgian sijasta, mutta joillakin täyteaineilla voi kuitenkin olla merkitystä pienissä korjauksissa.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Ennen ja jälkeen -kuva toissijaisesta nenäleikkauksesta Istanbulissa

Tällä hetkellä hyaluronihappopohjaisia täyteaineita (kuten Restylane ja Juvederm), kalsiumhydroksilapatiittigeelejä (kuten Radiesse) ja nestemäistä silikonia on käytetty off-label-käytössä nenän epämuodostumien hoitoon. Silikoni voi olla haitallista ja lisätä vakavien komplikaatioiden, kuten kyhmyjen, selluliitin ja haavaumien riskiä.

Samoin injektiotekniikalla voi olla merkitystä tyytyväisyyden kannalta, kun täytetään kasvojen poimuja. Tällaisilla käytännöillä on merkitystä myös nenän epätäydellisyyksien korjaamisessa.

Näitä täyteaineita ei esimerkiksi tulisi käyttää nenän tyvessä ja kärjessä, ja ne tulisi ruiskuttaa syvälle komplikaatioiden välttämiseksi.

Riskit, komplikaatiot ja haittavaikutukset

Toissijaiseen nenäleikkaukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Hajuaistin tilapäinen menetys;
  • Pitkittynyt turvotus;
  • Pienten verisuonten repeäminen;
  • Väliseinän puhkeaminen;
  • Huono paraneminen;
  • Hengitysvaikeudet.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa sekundaarinen nenäleikkaus ei ole haram. Se hyväksytään, jos tarkoituksena on poistaa kehoon vaikuttava vika.

Pyörätuolin käyttäjien mukavuuden varmistamiseksi olemme perustaneet liikuntarajoitteisille henkilöille mukautettuja laitteita.

Toissijaisen nenäleikkauksen jälkeinen seuranta

Revisiorinnekorjaus on samanlainen kuin primaarinen rhinoplastia. Nenäpakkaus auttaa vähentämään turvotusta ja verenvuotoa leikkauksen jälkeen, mutta et voi hengittää nenän kautta ennen kuin palat on poistettu.

Kirurgi voi määrätä kipulääkkeitä, jotka auttavat lievittämään leikkaukseen liittyvää kipua. Leikkauksen jälkeen voi esiintyä pahoinvointia. Jos sinulla on ollut tätä ongelmaa, ilmoita siitä kirurgillesi ja anestesialääkärillesi, jotta voit saada pahoinvointilääkitystä etukäteen.

Photo avant après d'une rhinoplastie secondaire à Istanbul
Ennen ja jälkeen -kuva toissijaisesta nenäleikkauksesta Istanbulissa

Ensimmäisten päivien aikana voi esiintyä jonkin verran verenvuotoa. Kylmän kompressin asettaminen otsallesi voi auttaa vähentämään turvotusta. On myös suositeltavaa kohottaa päätä ensimmäisen viikon ajan leikkauksen jälkeen ja välttää nenään kohdistuvia traumoja kuuden-kahdeksan viikon ajan leikkauksen jälkeen.

Nenän puhaltamista on vältettävä kahden tai kolmen viikon ajan minkä tahansa nenäleikkauksen jälkeen. Hengitystiesi pitäisi kuitenkin olla vapaat heti, kun paketit on poistettu, ja nenän puhaltamisen tarpeen (joka on yleistä, kun hengitystiet ovat tukossa) pitäisi vähentyä huomattavasti leikkauksen jälkeen.

Sinua pyydetään todennäköisesti palaamaan kolmen tai seitsemän päivän kuluttua, jotta tikit ja kipsi voidaan poistaa. Nenäsi on edelleen turvoksissa, mutta kahden viikon kuluttua turvotus on suurelta osin vähentynyt.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa, ja vieläpä edullisesti.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan nenäleikkaus Turkissa kestää?

Nenänkorjausleikkaus, olipa se sitten sekundaarinen tai ei, tuottaa lopullisen tuloksen. Muutaman kuukauden kuluttua leikkauksesta potilas saa lopullisen tuloksen ja nauttii pysyvästi uudesta profiilistaan. Harvoissa tapauksissa voidaan tarvittaessa tehdä korjauksia.

Toissijainen nenäleikkaus ei ole kivulias kosmeettinen toimenpide. Se tehdään yleisanestesiassa. Myös leikkauksen jälkeinen aika on kivuton. Ensimmäisten päivien aikana voi esiintyä lievää hengitystievaivaa.

Ensimmäisen epäonnistuneen leikkauksen jälkeen jokainen potilas toivoo tietenkin onnistunutta korjaavaa nenäleikkausta. Tämä toimenpide on Turkissa yleinen, ja tähän tekniikkaan koulutetut kirurgit ovat tunnettuja ammattitaidostaan. Raportoitu onnistumisprosentti on 98 prosenttia.

Vaikka se voidaan tehdä 16-vuotiaasta alkaen vanhemman avustuksella, on parempi odottaa aikuisikään asti ennen nenäleikkausta. Toissijaista nenäleikkausta ei pitäisi tehdä ennen tätä ikää.

Toisen nenäleikkauksen jälkeen ilmenevä turvotus häviää 15 päivän kuluessa leikkauksesta. Sen jälkeen nenä tyhjenee vähitellen 3-6 kuukauden kuluessa. Tämä prosessi voi kestää hieman kauemmin kuin primaarisen nenäleikkauksen yhteydessä. Lopulliset tulokset voivat olla näkyvissä 12 kuukauden kuluttua.

Jos haluat tehdä toisen nenäleikkauksen Turkissa, sinun on varauduttava 6 tai 7 päivän oleskeluun. Siihen sisältyvät tarvittavat leikkausta edeltävät käynnit, leikkauspäivä, yöpyminen sairaalassa ja tarkastus ennen paluutasi.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️