Lipoödeema leikkaus Turkissa

lipoedeme hinta 1
Kirjoittanut Laurence

Lipödeema on tila, joka johtuu kehon rasvasolujen aiheuttamasta veden kertymisestä. Hoito on saatavilla Istanbulissa, Turkissa.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle lipoedeemaleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Hinta rasvaödeemaleikkaus Turkissa

Keskimääräinen hinta lipoedeemaleikkaus Turkissa Istanbulissa on 2 300 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 600 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rasvaödeema leikkaus2300 €

Mikä on rasvaödeemaleikkaus?

Lipödeema on tila, joka johtuu kehon rasvasolujen aiheuttamasta veden kertymisestä. Tämä tila voi olla geneettinen tai esiintyä usein 4 tapahtumien jälkeen. Alun perin Saksassa ja Itävallassa diagnosoitu tila tunnetaan nykyään kaikkialla maailmassa.

Mikä aiheuttaa rasvaödeemaa? Vastaus tähän kysymykseen voidaan luetella seuraavasti:

  • Nuoruusiän jälkeisenä aikana
  • Synnytyksen jälkeisenä aikana
  • Sukupuolitautien jälkeen
  • Liittyy vanhuuteen

Millä ihmisillä esiintyy rasvaödeemaa?

Lipödeema on naisilla esiintyvä sairaus. Lipödeemaa esiintyy useissa vaiheissa. Ensin säären yläosa alkaa saada pylvään muotoa, ja polvet turpoavat jalkojen yläosassa. Pitkälle edenneissä vaiheissa se voi ulottua alas nilkkaan ja säären alaosaan. Myöhemmin se voi ulottua kehon yläosiin.

LIPOEDEMA-KIRURGIA Turkissa

Itse asiassa rasvaödeeman vuoksi ei ole tarpeen tehdä leikkausta. On syytä huomauttaa, että vielä ei ole olemassa ratkaisua rasvaödeeman poistamiseksi kirurgisesti. Tehokkain menetelmä on päästä eroon olemassa olevasta rasvasta ja palauttaa keho terveempään, tasapainoisempaan muotoon.

HINNAT RASVAÖDEEMA LEIKKAUS TURKISSA

Jos haluat ratkaista turvotusongelman hankkiutumalla eroon rasvasta rasvaödeemaleikkauksen avulla Istanbulissa, saat selkeän hinnan valokuvan kanssa. Voit ottaa meihin yhteyttä WhatsApp-linjallamme tai puhelimitse.
Halutessasi voit tulla toimistollemme maksuttomaan tutkimukseen ja esittää lääkärillemme kaikki mahdolliset kysymyksesi.

Hoito rasvaödeema

Turkissa on useita lipoedeeman hoitomenetelmiä. Useimmin mainittu ratkaisu, joka on muutettava henkilön elämäntapaan, on ruokavalio ja urheilu. Mutta vaikka tiukka ruokavalio ja urheilu toisi jonkin verran helpotusta, seuraavissa vaiheissa henkilö saattaa valittaa: “Vaikka juon vettä, se saa minut lihomaan”. Tämä johtuu siitä, että elimistö varastoi kaikki veden muodossa saamansa ravintoaineet rasvasoluihin.

Yleisesti ottaen on olemassa kaksi tapaa torjua rasvaödeemaa:

  • Ruokavalio ja urheilu
  • Plastiikkakirurgia

Kun rasvasolujen läpimitta pienenee ruokavalion ja urheilun myötä, veden kertyminen vähenee huomattavasti. Tämä voi kuitenkin olla psykologinen ongelma henkilöille, joilla on 2 ja pitkälle edennyt lipoedeema.

Vaikka manuaalinen hieronta voi aluksi helpottaa tilannetta, myöhemmissä vaiheissa voi olla tarpeen puuttua asiaan.

Mitä eroa on rasvaödeeman ja lymfedeeman välillä?

Lymfedeema viittaa nesteen kertymiseen imusolmukkeisiin, ja siihen liittyy erilaisia hoitomuotoja. Koska rasvaödeema on kuitenkin nesteen kertymistä rasvasoluihin, se voidaan poistaa leikkauksella, ja hoidolla voidaan saavuttaa erittäin hyviä pitkäaikaistuloksia.

Hoito Lipomaticilla

Vähäisen turvotuksen ja optimaalisen toipumisajan saavuttamiseksi käytämme plastiikkakirurgiassa Lipomatic-menetelmää. Lipomatic, rasvaimulaite, poistaa rasvasoluja minimaalisella turvotuksella, koska se ei vahingoita ihoa tai lihaskudosta fyysisesti.

Leikkauksen jälkeen toipuminen on erittäin nopeaa. Se voidaan suorittaa paikallis- tai yleisanestesiassa.

Kyseessä on ainutlaatuinen toimenpide, joka tarjoaa merkittävää helpotusta poistamalla rasvaa useilta alueilta kerralla.

Koska rasvasolujen poistoalueelle ei jää soluja, vedenpidätys on mahdotonta. Se takaa maksimaalisen määrän rasvasoluja terveellisimmällä tavalla.

Kasviperäinen hoito

Kasviperäiseen rasvaödeeman hoitoon Turkissa voidaan soveltaa klassisia menetelmiä. Voidaan käyttää ödeemaa vähentäviä teetä ja seoksia. Nämä ovat kuitenkin väliaikaisia, lyhytaikaisia ratkaisuja.

Tehokkain ratkaisu on noudattaa tiukkaa urheiluohjelmaa ja syödä terveellistä, tasapainoista ruokavaliota.

Jos et pysty täyttämään näitä ehtoja, voit tehdä rasvaimun Lipomaticilla olemassa olevien rasvasolujen vähentämiseksi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️