Leukaleukaleikkaus Turkissa

leukakirurgia Turkki 1
Kirjoittanut Manuella

Leukaleukaleikkaus on Turkissa suoritettava toimenpide, jolla pyritään lyhentämään pitkiä tai leveitä leukoja. Toimenpide tehdään Istanbulissa yleisanestesiassa. Leuan muotoilemiseksi ja kaventamiseksi tehdään viiltoja suun sisäpuolelle.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa leukakirurgiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa.

Kuinka paljon leukaleikkaus maksaa Turkissa?

Leukaleikkaus maksaa Istanbulissa keskimäärin 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 600 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Leukaleikkaus2300 €

Mikä on leukaleikkaus?

Leuka on tärkeä tekijä kasvojen estetiikan parantamisessa. Tutkimukset osoittavat, että miehillä hyvä leukalinja edustaa miehisyyttä ja naisilla hyvä leukalinja nuorekkuutta. Leuka voi olla epäsuhtainen muuhun vartaloon nähden seuraavista syistä:

  • Kasvojen trauma
  • Genetiikka
  • Synnynnäiset sairaudet
  • Ikääntyminen

Tämä kauneusleikkaus tehdään Turkissa leuan heikkouden korjaamiseksi tai leveän leuan pienentämiseksi. Halutun tuloksen saavuttamiseksi käytetään erilaisia menetelmiä. Nämä menetelmät ovat seuraavat:

  • Leukaan ruiskutetaan hyaluronihappoa paremman ulkonäön saamiseksi
  • Rasvainjektiot – rasvaa otetaan vatsan alueelta ja ruiskutetaan leukaluuhun
  • Silikoni-implantit – implantit asetetaan leukaan paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa
  • Leukaluun rakenneuudistus
  • Luuruston korvaaminen

Leuan uudelleenmuotoilu

Leukaleukakirurgia on Turkissa tehty toimenpide, jolla pyritään lyhentämään pitkää tai leveää leukaa. Toimenpide tehdään Istanbulissa yleisanestesiassa. Leuan muotoilemiseksi ja kaventamiseksi tehdään viiltoja suun sisäpuolelle.

Potilaan on varottava syömistä ja juomista tietyn ajan. Potilasta seurataan 1 kuukauden ajan, ja tulokset näkyvät yleensä muutamassa kuukaudessa.

Katso myös: Hammaskirurgia Istanbulissa

Leuan estetiikka

Leukojen estetiikassa voidaan käyttää erilaisia tekniikoita. Leuan takaosa voidaan täyttää silikonilla ja täyteaineilla. Jos se on lyhyt, sitä voidaan pidentää eteenpäin ruuveilla.

Lyhyesti sanottuna, koska leikkaus tehdään osana vakioleikkausta, on määriteltävä leikkaustyyppi henkilön epämukavuuden valossa.

Leukakirurgia

Leukakirurgia Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä ortognaattinen kirurgia, on toimenpide, jota käytetään leuan epämuodostumien korjaamiseen.

Hampaat ja muut leukarakenteet oikaistaan käytännöllisemmän ja esteettisesti miellyttävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ennen leukaleikkausta tarvitaan röntgenkuva, jotta voidaan laatia leikkaussuunnitelma, jossa otetaan huomioon haluttu tulos.

Ennen leikkausta

Leukaleikkaukseen soveltuvuuden tarkistamiseksi tarvitaan täydellinen arviointi. Kun olet oikeutettu leikkaukseen, leikkauspäivä sovitaan.

Sinun on pidättäydyttävä tupakasta kahden viikon ajan ennen suunniteltua leikkausta. Veren hyytymistä lisääviä lääkkeitä ei saa ottaa ennen leikkausta.

Ne ovat erittäin tärkeitä, koska leikkauksen onnistuminen vaikuttaa paranemisprosessiin. Jos leukaleikkaus tehdään yhdellä leualla, se kestää yli 3 tuntia ja 1,5 tuntia.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Kun leuanleikkaus on valmis, sinun on jäätävä sairaalaan. Lääkäri määrää kipulääkkeitä ja muuta tarvittavaa lääkitystä. Sinun on käytettävä sidettä jonkin aikaa. Sinulla on jonkin verran mustelmia ja turvotusta. Nämä alkavat kuitenkin hävitä 10 päivän kuluttua.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️