Septorhinoplastie Turkissa

septorhinoplastia 2 1 1
Kirjoittanut Erika

Septorhinoplastia Turkissa tarkoittaa sekä nenän että väliseinän korjausta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa septorhinoplastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Septorhinoplastian hinta Turkissa

Keskimääräinen septorhinoplastian hinta Turkissa Istanbulissa on 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 700 eurosta 2 900 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Septorhinoplastia2300 €

Mikä on septorhinoplastia?

Onko sinulla usein kuiva suu? Kuorsaatko? Kun yrität hengittää nenän kautta, onko se vaikeaa tai yksinkertaisesti mahdotonta? Jos näin on, saatat tarvita nenäleikkausta, tarkemmin sanottuna septorinoplastiaa.

Septorhinoplastiassa korjataan sekä nenääsi (tunnetaan myös nimellä rhinoplastia) että väliseinäsi (tunnetaan myös nimellä septoplastia). Väliseinä on pieni kudosseinämä, joka erottaa sieraimesi toisistaan.

Septorhinoplastia voi olla tarpeen, jos väliseinä on epätyypillisesti siirtynyt eli jos se on poikkeava. Saatat miettiä, mitä tarkoittaa poikkeava väliseinä eli se, että nenän väliseinän seinämä on taipunut tai kaareva, jolloin osa ilmasta ei pääse kulkemaan sen läpi.

Lue myös: Nenäleikkauksen hinta Turkissa

Septorhinoplastia voi olla tarpeen myös, jos nenäsi on epämuodostunut vamman, esimerkiksi trauman, vuoksi. Myös ihmiset, jotka haluavat viehättävämmän nenän, voivat tehdä tämän leikkauksen. Tähän leikkaukseen voi mennä myös korjaamaan aiempaan nenäleikkaukseen liittyviä ongelmia. Septorhinoplastian avulla voit hengittää helpommin ja saada entistä viehättävämmän nenän.

Septorhinoplastian tekniikat

Turkissa on kaksi lähestymistapaa septorhinoplastiaan;

 • Avoin lähestymistapa: Avoin septorhinoplastia Turkissa tehdään yleensä, jotta kliinisen keskuksen lääkäri pääsee helpommin käsiksi leikattavaan alueeseen. Avoimessa lähestymistavassa tehdään viilto, joka ulottuu koko columellan leveydelle, ja ihoa nostetaan, jolloin näkyvyys ja täydellisyys ovat paremmat. Tällä lähestymistavalla on monia etuja, koska kirurgi pääsee käsiksi koko nenän rakenteeseen, myös nenänpäähän. Tätä lähestymistapaa tarvitaan usein septorinoplastian tarkistuksessa kirurgisten virheiden tai muiden esteettisten tai rakenteellisten ongelmien korjaamiseksi. Tätä lähestymistapaa voidaan käyttää myös potilaille, jotka tarvitsevat laajempaa nenän rekonstruktiota.
 • Suljettu lähestymistapa: Tämä tehdään yleensä siten, että muokattaviin alueisiin mennään sieraimen sisäpuolelta. Suljettu septorinoplastia voi soveltua pieniin korjauksiin ja muutoksiin. Tämä lähestymistapa on vähemmän invasiivinen, mikä tarkoittaa lyhyempää paranemisaikaa ja vähemmän turvotusta. Koska viillot tehdään sieraimen sisäpuolelle, näkyviä arpia ei jää. Suljettu septorinoplastia tehdään yleensä potilaille, jotka tarvitsevat vain pienen korjauksen nenänpäähän.

Septorhinoplastia Turkissa

Plastiikkakirurgiasta on tullut erittäin suosittua Turkissa, erityisesti septorhinoplastian osalta, sillä turkkilaiset kirurgit ovat erittäin kokeneita erityisesti septorhinoplastiassa. On todistettu tosiasia, että turkkilaiset plastiikkakirurgit pystyvät runsaan tietämyksensä ansiosta saamaan aikaan luonnollisen näköisiä septorhinoplastian tuloksia. Istanbulissa suoritetun septorinoplastisen toimenpiteen jälkeen potilaamme nauttivat kävelystä kaupungilla, sillä ostokset Istanbulissa ovat erittäin edullisia, samoin kuin septorinoplastisen toimenpiteen kustannukset.

Lue myös: Toisen nenäleikkauksen hinta Turkissa

Turkissa septorhinoplastia-leikkaus kestää yleensä 1-2 tuntia, ja se tehdään yleisanestesiassa. Jälkihoitopalvelumme on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Turkissa oleskelusi aikana, jos sinulla on kipuja tai epämukavuutta septorhinoplastian jälkeen.

Turkissa suoritettavan septorhinoplastian edut

Hoitopaketti, jonka saat septorhinoplastiaa varten Istanbulissa, sisältää kaiken tarvitsemasi, ja siihen sisältyy parhaan hinnan takuu:

 • Ilmainen konsultaatio
 • Septorhinoplastia-leikkaus yhden Istanbulin parhaiden kirurgien kanssa
 • 6 yön majoitus neljän tähden hotellissa
 • 1 yön sairaalahoito
 • Kaikki kuljetukset yksityisautolla
 • Henkilökohtainen avustaja
 • Erityisalennus ryhmille
 • Ilmainen tarkastus ja säännöllinen seuranta

Toipuminen septorinoplastiasta

Septorhinoplastiasta toipumisen aikana potilaan on oltava kärsivällinen, sillä toipuminen on hidasta ja vaativaa. Välittömästi Istanbulissa tehdyn septorinoplastian jälkeen potilas herää nenään liimattu nenäsuojus ja lääkärin käyttämästä tekniikasta riippuen nenätamponi todennäköisesti asetetaan nenän sisään.

Kolme päivää suljetun septorinoplastian tai avoimen septorinoplastian jälkeen on normaalia, että potilaat tuntevat jonkin verran kipua. Mustelmat ja turvotus ovat myös hyvin normaaleja septorhinoplastian alkuvaiheen toipumisvaiheessa. Suurin osa mustelmista ja turvotuksesta häviää ensimmäisen kuukauden kuluessa, mutta kestää noin vuoden, ennen kuin potilaat toipuvat täysin septorhinoplastiasta.

Lue myös: Etnisen nenäleikkauksen hinta Turkissa

Klinikan lääkäri voi pyytää sinua noudattamaan tiettyjä ohjeita useiden viikkojen ajan leikkauksen jälkeen verenvuodon ja turvotuksen riskin vähentämiseksi. Leikkauksen vaikeudesta riippuen potilas ei välttämättä tarvitse kaikkia näitä ohjeita:

 • Nukkuessasi nuku 2 tai 3 tyynyä niin, että pääsi on koholla.
 • Useiden viikkojen ajan septorinoplastian jälkeen potilaat eivät saa puhaltaa nenäänsä.
 • Käytä vaatteita, jotka kohtaavat edestä kuten vetoketju tai nappi; älä käytä vaatteita, kuten paitoja, puseroita tai huppareita, jotka joudut vetämään pääsi päälle.
 • Kolmen viikon kuluttua leikkauksesta mustelmien ja turvotuksen pitäisi vähentyä.
 • Enintään viisi viikkoa, jotta vältät nenäverenvuodon aiheuttamisen. Vältä rasittavaa liikuntaa, kuten aerobicia ja hölkkää.
 • 4-6 viikkoa myöhemmin potilaat voivat aloittaa rasittavat toiminnot.

Septorhinoplastian tulokset:

3-6 kuukauden kuluttua septorhinoplastiasta tulos alkaa näkyä :). On aina mahdollista, että rusto ja materiaali siirtyvät tai muokkautuvat ajan myötä. Erilaisia muutoksia voi tapahtua vielä vuoden tai useamman vuoden ajan septorhinoplastian jälkeen Turkissa.

Useimmat potilaat huomaavat, että septorinoplastia auttaa lievittämään oireita, kuten poikkeavan väliseinän aiheuttamia hengitysvaikeuksia. Se, kuinka paljon parannusta potilas voi odottaa septorhinoplastian jälkeen, vaihtelee henkilöittäin.

Jotkut potilaat saattavat huomata, että heillä on oireita vielä leikkauksen jälkeenkin, ja he haluavat tehdä toisen septorhinoplastian nenän ja väliseinän parantamiseksi entisestään.

Turkista on tullut erittäin suosittu maa, koska plastiikkakirurgian hinnat ovat edullisia ja koska turkkilaiset plastiikkakirurgit ovat erittäin kokeneita työssään. Kun potilaat vertaavat septorhinoplastian hintaa kotimaansa hintoihin, he huomaavat, että se on Turkissa erittäin edullista ja että lääkäreiden laatu on erittäin korkea. Tilanne on siis win-win-tilanne. Koska tänne tulevat potilaat leikataan meidän toimestamme, heidän septorhinoplastian kaltaisista toimenpiteistä saamansa tulokset näyttävät luonnollisilta.

Lue myös: Ultraääni-nenänauhanpoiston hinta Istanbulissa

Jokainen potilas hyötyy henkilökohtaisesta hoitosuunnitelmasta, joka perustuu hänen ikäänsä, nenän rakenteeseen ja leikkauksen saatavuuteen.

Septorhinoplastian leikkausta edeltävät ja leikkauksen jälkeiset ohjeet

Alla olevat ohjeet ovat yleisiä tietoja, joita on noudatettava ennen septorhinoplastia-leikkausta ja sen jälkeen. Septorhinoplastia-leikkauksen jälkeen on noudatettava kirurgisi Turkissa antamia ohjeita.

Ennen leikkausta annettavat ohjeet

Tärkeä huomautus:
Leikkaus PERUUTETAAN, jos on mahdollista, että potilas on raskaana tai hänellä on terveysongelmia (anestesialääkäri tarkistaa asian ennen potilaan viemistä leikkaussaliin).

Kaksi viikkoa ennen leikkausta:

 • Lopeta alkoholin juominen ja tupakointi. Nikotiini vaikuttaa verenkiertoon, mikä voi vaikuttaa leikkauksen lopputulokseen ja lisätä anestesiakomplikaatioiden riskiä.
 • Älä käytä mitään ibuprofeenia (Advil, Motrin), aspiriinia, tulehduskipulääkkeitä tai E-vitamiinia sisältäviä tuotteita.

Yksi päivä ennen leikkausta:

 • ÄLÄ SYÖ TAI JUO MITÄÄN KESKIYÖN JÄLKEEN.

Leikkauspäivänä:

 • Potilaat voivat käydä suihkussa ennen sairaalaan menoa
 • Potilaat eivät saa käyttää meikkiä. Hiuksissa ei saa olla mitään tuotteita, kynsilakka ja tekoripset on poistettava.
 • Potilaiden on otettava mukaan laukku, jossa on väljiä vaatteita ja mukavat kengät.
 • Potilaiden ei pidä käyttää koruja eikä tuoda arvoesineitä.

Leikkauksen jälkeiset ohjeet

 • Potilaat eivät saa tupakoida tai juoda alkoholia kahteen viikkoon.
 • Potilaat eivät saa pestä nenäänsä viikkoon.
 • Pidä nenäsuojus kiinni loppututkimukseen asti
 • Potilaat voivat kävellä leikkauspäivänä ja sen jälkeen, mutta verihyytymien välttämiseksi heidän on myös liikutettava jalkojaan usein.
 • On normaalia tuntea väsymystä ensimmäisten päivien aikana.
 • Ota kaikki lääkkeet kirurgin ohjeiden mukaan.
 • Epämukavuutta viiltojen ympärillä 24 tunnin ajan leikkauksen jälkeen.
 • Mustelmia ja turvotusta on odotettavissa viikon ajan, ja lopullisten tulosten näkyminen voi kestää 6-12 kuukautta.
 • Sinulla on liimanauhat paikoillaan tutkimuksen jälkeen. Pidä ne puhtaina ja kuivina 5 päivän ajan, minkä jälkeen voit poistaa ne.
 • Aluksi voit käydä nopeasti suihkussa selkä veteen päin ja pitää viillot täysin kuivina tulehdusten välttämiseksi.

Septorinoplastiapotilaat yöpyvät sairaalassa yön yli, ja leikkaus tehdään yleisanestesiassa. On erittäin tärkeää, että potilaat noudattavat plastiikkakirurgin ohjeita, jotta paranemisprosessi sujuu ongelmitta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️