Septorhinoplastian hinta Tunisiassa

septorhinoplastia tunisia hinta 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää septorhinoplastiasta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen septorhinoplastiaan Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle septorhinoplastiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Septorhinoplastian hinta Tunisiassa

Keskimääräinen septorhinoplastian hinta Tunisiassa on 2 800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 200 eurosta 3 400 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Septorhinoplastia2800 €

Mikä on septorhinoplastia?

Septorhinoplastia Tunisiassa on eräänlainen plastiikkakirurgia, jonka tarkoituksena on korjata ja rekonstruoida nenän väliseinä (silta) esteettisistä ja lääketieteellisistä syistä. Tämä on ero rhinoseptoplastian ja yksinkertaisemman rhinoplastian (jonka tarkoituksena on pelkästään parantaa nenän esteettisyyttä) tai septoplastian (jossa nenän korjaaminen ja uudelleenrakentaminen tehdään pelkästään lääketieteellisiin tarkoituksiin) välillä. Tällä toimenpiteellä saadaan parhaat tulokset nenän muotoilussa ja lievässä uudelleenrakentamisessa.

Mihin sitä käytetään?

Puhtaasti lääketieteellisestä näkökulmasta Septorhinoplastia Tunisiassa tehdään yleensä kaikkien poikkeavaan väliseinään liittyvien ongelmien hoitamiseksi. Muita mahdollisia ongelmia ovat

  • hengitysvaikeudet, jotka johtuvat vinosta väliseinästä johtuvasta tukkeutumisesta
  • nukahtamisvaikeudet
  • suun kuivuminen suuhengityksen vuoksi
  • nenäverenvuoto (usein esiintyvä nenäverenvuoto)

Esteettisestä näkökulmasta katsottuna minkä tahansa tyyppinen vika voidaan korjata; on olemassa useita erilaisia esteettisiä nenänkorjaustapoja.

Miten se toimii?

Ennen leikkausta saat joko paikallispuudutuksen tai yleisanestesian.

Nenän väliseinän korjausleikkauksen aikana kirurgi tekee viillon väliseinään. Jos uudelleenmuotoilu on melko suoraviivaista, kirurgi pystyy asettamaan väliseinän uudelleen ilman, että sitä tarvitsee ensin siirtää. Muussa tapauksessa kirurgi joutuu poistamaan väliseinän, oikaisemaan sen ja asettamaan sen uudelleen nenään. Tämän jälkeen kirurgi ompelee nenän.

Rhinoplastia voi olla suljettu toimenpide (nenän sisällä olevan viillon kautta) tai avoin toimenpide (nenän tyvessä olevan viillon kautta). Leikkauksen jälkeen nenän päälle asetetaan ulkoinen kipsi, joka poistetaan alle viikon kuluttua toimenpiteestä.

Miten voin valmistautua leikkaukseen?

Ennen toimenpidettä sinun tulee :

  • Varaa aika kirurgin kanssa keskustellaksesi leikkauksesta, odotetuista tuloksista ja sairaushistoriastasi;
  • Ottaa EKG, verenpaine, verikoe ja virtsakoe;
  • Jos tupakoit, lopeta tupakointi ja ota antikoagulantteja ja verihiutaleiden aggregaation estäjiä, jotta vältät mahdolliset komplikaatiot (kuten epistaxis) leikkauksen aikana.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Olet sairaalahoidossa yhden päivän ajan leikkauksen jälkeen. Täydellinen toipuminen voi kuitenkin kestää useita kuukausia (joissakin tapauksissa kolmesta kuukaudesta kokonaiseen vuoteen). On melko tavallista, että nenässä on kipua ja että nenästä vuotaa hieman verta leikkausta seuraavan viikon aikana.

Tupakointia on syytä välttää leikkauksen jälkeisinä päivinä. Sinun on myös vältettävä rasittavaa liikuntaa, pidettävä päätäsi ylhäällä nukkuessasi ja varottava puhaltamasta nenääsi jonkin aikaa leikkauksen jälkeen.

Voit palata töihin noin viikon kuluttua septorinoplastiasta Tunisiassa. Plastiikkakirurgi suosittelee yleensä säännöllisiä tarkastuksia toipumisprosessin seuraamiseksi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️