BBL ja Tunisia

prix lifting bresilien tunisie pas chere 1
Kirjoittanut Laurence

Vihaatko litteää peppuasi? Haluaisitko saada pyöreän, muodokkaan takapuolen koko elämäksesi… ilman, että sinun tarvitsee käyttää sukkahousuja tai pikkuhousuja? Vaihda tämä vanhanaikainen ja väliaikainen ratkaisu BBL-hoitoon Tunisiassa. Ja hyödynnä hoitomme parhaaseen hintaan!

ParasKlinikka.com kertoo sinulle brasilialaisesta kasvojenkohotuksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon BBL maksaa Tunisiassa?

BBL:n keskimääräiset kustannukset Tunisiassa ovat 1 700 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja kestää 3-4 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen ja tukisortsit. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
BBL Brasilialainen kasvojenkohotus1700 €

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää BBL:stä Tunisiassa

Kim Kardashianin tunnetuksi tekemä BBL on nimensä lyhenne englanniksi: Brazilian Butt Lift. Mikä tarkoittaa: brasilialainen takapuolen nosto. Koska on sanottava, että tämä menetelmä on peräisin Brasiliasta.

Kyseessä on esteettisistä syistä suoritettava korjausleikkaus, jolla pyritään erityisesti :

 • Korjataan mahdolliset puutteet takapuolessa,
 • Lisätä volyymia litteään pakaraan,
 • Pyöristää ja muotoilla muodottomia pakaroita,
 • Ja muotoilla vartalo uudelleen.

Kuka voi tehdä BBL-leikkauksen Tunisiassa?

Todellisuudessa BBL on suosituin naisten keskuudessa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö miehet voisi tehdä sitä!

Itse asiassa ei ole kyse vain naisista, joilla on ongelmia roikkuvan tai litteän pakaran kanssa. Ainoa edellytys on, että sinulla on riittävästi rasvaa muualla kehossasi.

Lisäksi brasilialainen takapuolen kohotus on luonnollinen ja tehokas 2-in-1-tekniikka. Toisin sanoen sillä lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä se hoikentaa yhtä aluetta ja kasvattaa toista aluetta. Yksinkertaisesti poistamalla ja ruiskuttamalla potilaan omaa rasvaa.

Koska leikkaus ei vaadi implantteja, siihen tarvitaan huomattava määrä rasvaa. BBL:ää ei suositella laihoille ihmisille. Heidän tulisi valita implantit tai hyaluronihappoinjektiot.

Kuva ennen ja jälkeen

Miten BBL:n kustannukset Tunisiassa lasketaan?

BBL:n kustannukset Tunisiassa, kuten muuallakin, riippuvat useista tekijöistä. Erityisesti toimenpiteen laajuudesta. Itse asiassa hinta ei sisällä ainoastaan rasvaimujen ja rasvan uudelleenruiskutuksen kohteena olevien alueiden lukumäärää, vaan myös :

 • Kirurgin ja anestesialääkärin palkkiot,
 • Klinikan kustannukset,
 • Leikkauksen jälkeisten käyntien kustannukset jne.

Euroopassa BBL voi maksaa 5 000-12 000 euroa. Puhumattakaan siitä, että sosiaaliturva ei kata toimenpidettä. Tunisiassa hinta alkaa 1 500 eurosta ja on enintään 2 900 euroa.

Katso myös: BBL-hinnat Turkissa

BBL-menetelmät Tunisiassa

Minkä tahansa leikkauksen yhteydessä on tarpeen käydä alustava konsultaatio, lähinnä arvion saamiseksi. Sen jälkeen sinun on odotettava harkinta-aikaa, ennen kuin voit tehdä päätöksesi.

Tunisia ei kuitenkaan ole naapurikaupunki! Et aio tehdä paluumatkaa ennakkoarviointia varten!

Helpottaaksemme asioita ja säästääksemme aikaa. Saat meiltä yhteyden parhaimpiin Tunisian johtavilla klinikoilla toimiviin kirurgeihin. Mutta siinä ei ole vielä kaikki! Me huolehdimme matkastasi A:sta Z:hen. Ja parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Koska jokainen tapaus on tapaus. Joten tarkan tarjouksen saamiseksi pyydämme sinua täyttämään oheisen lomakkeen. Koordinaattorimme ottaa sen jälkeen sinuun yhteyttä ja antaa sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman tarjouksen!

Koordinaattorimme huolehtii asiakirjasi esittämisestä yhdelle plastiikkakirurgistamme. Huomaa, että hän saattaa pyytää sinua lähettämään hänelle tarvittavat asiakirjat ja tiedot, jotta kirurgi voi laatia diagnoosin.

Heti kun kirurgi on todennut sinut sopivaksi ehdokkaaksi, koordinaattori ottaa sinuun yhteyttä antaakseen sinulle arvion ja antaakseen sinulle kaikki BBL-operaatioon liittyvät yksityiskohdat Tunisiassa.

Miten BBL toimii Tunisiassa?

Jos olet tyytyväinen tarjoukseemme ja olet mukana. Sitten aloitamme matkan järjestämisen uuteen elämääsi! Pidemmittä puheitta, ota selvää, mitä sinua odottaa.

Matkasi järjestäminen

Sinun tarvitsee vain pakata matkalaukkusi. Me huolehdimme kaikesta operaatioon liittyvästä… Oikeastaan kaikesta. Mitä sinun on tiedettävä:

 • Lentolippujen varaaminen,
 • Majoitus,
 • Konsultaatioajat,
 • Leikkaus ja leikkauksen jälkeiset konsultaatiot jne.

Tarjoamme jopa tulkin, jos tarvitset.

Ennen BBL-operaatiota Tunisiassa

BBL tehdään yleisanestesiassa. Kuten minkä tahansa kirurgisen toimenpiteen yhteydessä, sinun on otettava ennen leikkausta verikoe.

Sen jälkeen käydään anestesialääkärin kanssa leikkausta edeltävä konsultaatio, joka on sitäkin tärkeämpi. Tämän tapaamisen ansiosta erikoislääkäri voi rauhoittaa sinua, mukauttaa hoitoa ja arvioida riskejä testitulosten perusteella.

Leikkauspäivä

D-päivä koittaa. Lääkintähenkilökunta valmistelee sinut, vie sinut leikkaussaliin ja asettaa sinut leikkauspöydälle. Kun olet nukutettu yleisanestesiassa. Kirurgisi suorittaa kaksoisleikkauksen: rasvaimu ja BBL. Mutta tietenkin toinen toisensa jälkeen!

Itse asiassa BBL tehdään Tunisiassa, kuten muuallakin maailmassa, yleisanestesiassa, ja se voi kestää 2-4 tuntia, samassa leikkaussalissa. Tämä johtuu siitä, että leikkaus tehdään kahdessa vaiheessa:

Rasvan imeminen

Ensimmäisessä vaiheessa, rasvaimussa, rasva poistetaan ylimääräistä rasvaa sisältäviltä kehon alueilta. Rasvaimu tehdään yleensä reisien, lantion ja vatsan alueelle.

Rasvan uudelleen injektointi

Toisessa vaiheessa ruiskutetaan tarvittava määrä poistettua rasvaa taka-alueelle. Sitä ennen rasva kuitenkin käsitellään ja puhdistetaan.

Kun leikkaus on valmis, sinut viedään heräämöön ja sen jälkeen makuuhuoneeseen. Sen jälkeen sinun on käytettävä Lipo-Pantya, erityisiä rasvaimushortseja.

BBL-leikkauksen jälkeen Tunisiassa

Useimmat potilaat kotiutetaan samana iltana. Pystyt seisomaan ja kävelemään normaalisti seuraavasta päivästä alkaen. Sinun on kuitenkin saatettava itsesi heti kotiutumisen jälkeen. Ensimmäisten päivien aikana sinun on vaikea istua.

BBL:n jälkeen noudatettavat varotoimet

Yksi tai kaksi viikkoa riittää toipumiseen ja normaalin elämän jatkamiseen. Käytä kuitenkin erityisiä rasvaimushortseja 6 viikon ajan. Ne puristavat rasvaimun kohteena olevia alueita ja tukevat pakaroita. Toisin sanoen ne edistävät toipumistasi!

Älä myöskään käytä vaatteita, jotka voivat painaa pakaroitasi. Älä myöskään nuku selällään. Asetu vatsallesi tai kyljellesi. Vältä samalla istumista suoraan pakaroiden päällä.

Ei siksi, että se olisi kivuliasta. Vaan siksi, että uudelleen ruiskutettu rasva saattaa siirtyä tai imeytyä uudelleen tällä tavoin. Lisäksi lääkärisi määrää tehokkaita kipulääkkeitä kiputilanteessa.

Ensimmäisten päivien ajaksi suosittelemme, että ostat Boppy-tyynyn. Jos se ei onnistu, ja jos sinun on pakko istua, tee se mukavan tuen päällä. Älä istu tuolilla tai kovalla alustalla. Varmista, että painosi on reisilläsi, ei takapuolellasi.

Milloin voin arvostaa BBL:n tuloksia?

Lyhyesti sanottunatulokset ovat välittömiä. Lipofillin lopullinen vaikutus on kuitenkin nähtävissä vasta 3-6 kuukauden kuluttua BBL-leikkauksesta Tunisiassa.

Toisin sanoen heti leikkauksen jälkeen pakarasi ovat leveämmät, pyöreämmät ja muodokkaammat. Voit kuitenkin odottaa, että osa tästä tilavuudesta katoaa 2-4 viikon kuluttua.

Joissakin tapauksissa tarvitaan toinen leikkaus. Erityisesti silloin, jos rasvasoluja on resorboitunut paljon ensimmäisten kuukausien aikana. Uudelleen ruiskutettu rasva ei välttämättä säily hengissä tai se saattaa poistua elimistöstä. Joko luonnollisesti. Tai jos leikkauksen jälkeisiä varotoimia ei oteta vakavasti.

BBL on siis rasvan poisto ja siirto, potilaan oman rasvan siirto. Tämä rasva poistetaan vatsasta, lantiosta, reisistä tai love handlesista… Sitten se ruiskutetaan pakaroiden ylä- ja alaosaan.

Rasvaimu ja rasvainjektiot yhdistämällä BBL on ihanteellinen tekniikka, jolla voidaan muotoilla ampiaisvyöhyke ja upeasti pyöristetty, muodokas pakara… ilman implantteja.

BBL tuottaa kauniita, pysyviä ja luonnollisen näköisiä tuloksia! Etkö malta odottaa, että pääset kävelemään uusien pakaroiden kanssa? Pyydä henkilökohtainen tarjous nyt, ja saat parasta mahdollista hoitoa Tunisiassa!


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään, maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️