Pakaroiden suurennus Tunisiassa

pakaroiden lisääminen 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pakaroiden suurennuksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen pakaraleikkaukseen Tunisissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinullepakaroiden suurennuksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Pakaroiden suurennuksen hinta Tunisiassa

Tunisiassa pakaroiden suurennus implanttien kanssa maksaa keskimäärin 2 800 euroa ja ilman implantteja 2 500 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja kestää 3h-4h. Potilas on sairaalassa 7 päivää ja 1 yön. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen ja kompressiovaatteen. Lopputulos näkyy 4 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Pakaroiden lisääminen implanttien avulla2800 €
Pakaroiden suurennus ilman implantteja2500 €

Pakaroiden suurennus Tunisiassa ei ole koskaan ollut niin menestyksekäs, eivätkä potilaat eri puolilta maailmaa enää epäröi tulla. Mistä tämä johtuu? Yhtäältä erittäin houkuttelevat kustannukset , mutta myös yhä kokeneempien kirurgien ja huippumodernien terveydenhuoltolaitosten määrä.

Mitä pakaroiden suurennus on?

Pakaraleikkaus on toimenpide, joka koostuu yleensä seuraavista osista:

  • Pakaroiden tilavuuden lisääminen;
  • Parantaa pakaroiden ulkonäköä;
  • Kiinteyttää hieman roikkuvaa ja löysää pakaraa.

Tärkeimmät syyt tähän ovat yleensä liian litteät pakarat tai pakarat, jotka ovat hieman löysät tai roikkuvat, erityisesti nopean laihtumisen seurauksena.

Millaisia implantteja käytetään?

On olemassa 2 leikkaustyyppiä:

Rasvansiirto (tunnetaan myös nimellä Brazilian Butt Lift – BLL).

Tämä tarkoittaa, että rasvaa otetaan toisesta kehon osasta ja siirretään sitten pakaroihin. Tämän menetelmän etuna on, että se on 100-prosenttisen luonnollinen. Itse asiassa siinä ruiskutetaan omaa rasvaa uudelleen ilman vierasta kehoa. Näin vältetään hyljinnän tai allergisen reaktion riski.

Asettamalla silikoni-implantit pakaraan.

Nämä implantit on valmistettu erittäin joustavasta materiaalista ja sijoitettu lihaksen taakse, ja niiden etuna on, että ne näyttävät mahdollisimman luonnollisilta. On myös huomattava, että implantteja ympäröivä geeli on erittäin kestävä, mikä estää kaikenlaisen silikonivuodon kehon sisällä.

Kenelle voidaan tehdä pakaroiden suurennusleikkaus Tunisiassa?

Kuka tahansa voi ottaa pakaraimplantit, kunhan potilaan terveys on hyvä.

Rasvansiirron yhteydessä potilaalla on kuitenkin oltava riittävästi rasvan määrää , jotta rasvaa voidaan kerätä. Jos näin ei ole, liian laihojen ihmisten on turvauduttava silikoni-implantteihin.

Molemmissa tapauksissa on tärkeää keskustella tilanteesta leikkauksen suorittavan kirurgin kanssa. Paras ratkaisu riippuu halutusta tuloksesta.

Miten leikkaus toimii ja mitä varotoimia on noudatettava?

Ennen suurta päivää on tärkeää olla hyvin valmistautunut ja täysin tietoinen siitä, mitä tulee tapahtumaan.

Ennen

Kuten minkä tahansa kauneuskirurgisen toimenpiteen yhteydessä, järjestetään ensimmäinen konsultaatio kirurgin kanssa. Tällöin potilas voi kertoa tarpeistaan plastiikkakirurgille, ja yhdessä he laativat toimintasuunnitelman.

Muutaman kysymyksen jälkeen plastiikkakirurgi pystyy osoittamaan, mitkä ovat mahdolliset ratkaisut. Hän pystyy myös rauhoittamaan potilasta siitä, miten leikkaus etenee. Tämä on tärkeä hetki, jota ei pidä jättää huomiotta.

Kaikkiin plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin liittyy tiettyjä mahdollisia komplikaatioita, kuten infektio, verenvuoto, mustelmat, liiallinen turvotus tai yksinkertaisesti epätyydyttävä tulos. Vaikka ne ovatkin harvinaisia, plastiikkakirurgi on velvollinen kertomaan kaikista mahdollisista riskeistä ennen leikkausta.

Varotoimenpiteet: Potilaita pyydetään yleensä lopettamaan tupakointi kuukautta ennen leikkausta ja lopettamaan kaikki tulehduskipulääkkeet ja veren hyytymistä estävät lääkkeet 10 päivää ennen leikkausta. Kaikki tiedot annetaan kuitenkin leikkausta edeltävässä konsultaatiossa.

Osoitteessa

Leikkauspäivänä potilaita pyydetään menemään valitsemaansa tunisialaiseen terveyskeskukseen toimenpidettä varten.

Rasvansiirron tapauksessa

Leikkaus tehdään yleensä yleisanestesiassa , ja se kestää yhdestä kolmeen tuntia. Rasva poistetaan lantiosta ja satulalaukuista. Sen jälkeen se sentrifugoidaan ennen kuin se jaetaan tasaisesti pakaroiden yläosaan.

Kyseessä on vähän invasiivinen toimenpide, joka jättää hyvin pienet arvet.

Lopuksi potilas jää yöksi sairaalaan, mutta joskus leikkaus tehdään avohoidossa, eli potilas kotiutuu muutamaa tuntia myöhemmin.

Tulokset: pakarat ovat kiinteämmät ja paremmin muotoillut, ja tulokset alkavat näkyä 3-6 kuukauden kuluttua leikkauksesta. On arvioitu, että pakarat kutistuvat noin 30 prosenttia leikkauksen jälkeen, koska rasvan määrä vähenee luonnollisesti. Tämän vuoksi voi olla tarpeen tehdä toinen leikkaus, jotta siirre saadaan pysyväksi.

Pakaraimplanttien tapauksessa

Tässäkin tapauksessa leikkaus tehdään usein yleisanestesiassa. Leikkaussalissa kirurgi asettaa silikoni-implantin lihaksen taakse pakaralihaksen rypytyksessä olevan hyvin pienen viillon kautta. Proteesi asetetaan sitten pakaralihaksen kudosten väliin. Leikkaus kestää 1-3 tuntia ja vaatii yöpymisen sairaalassa.

Tulokset: Pakarat saavat lopullisen muotonsa 3 kuukauden kuluttua, kun turvotus on laantunut. Arven lopullinen ulkonäkö muuttuu noin 12 kuukauden kuluessa, joten sinun on oltava kärsivällinen. Pakaraimplantti voi kestää jopa 20 vuotta, mutta säännöllinen seuranta on tarpeen. Repeämät ovat harvinaisia, mutta niiden seuranta on tärkeää.

Jälkeen

  • Kipu on usein kohtalaista, mutta joskus se voi olla hieman voimakkaampaa, jolloin kotona määrätään asianmukainen lääkitys. Kipulääkkeitä annetaan potilaalle myös sairaalahoidon aikana;
  • Istumista on suositeltavaa välttää 8 päivän ajan pakaroiden suurennusleikkauksen jälkeen;
  • Potilaat voivat jatkaa liikuntaa vasta 6 viikon kuluttua;
  • On myös pakollista käyttää tukisukkia hoitohenkilökunnan ohjeiden mukaisesti;
  • Potilas voi palata työhön 2-4 viikon kuluttua leikkauksesta;
  • Turvotus vähenee vähitellen, kunnes se saavuttaa lopullisen muotonsa muutaman kuukauden kuluttua.

Kuinka paljon pakaroiden suurennusleikkaus maksaa Tunisiassa?

Pakaroiden suurennusleikkauksen hinta Tunisiassa on 2 500 euroa. Se vaihtelee käytetyn menetelmän, terveyslaitoksen ja leikkauksesta vastaavan plastiikkakirurgin mukaan. Joka tapauksessa kauneusleikkausten kustannusten arvioidaan olevan 2-3 kertaa alhaisemmat kuin Euroopassa.

Tunisiasta on tullut nopeasti esteettisen matkailun suosikkikohde. Pakaroiden suurentaminen Tunisiassa on yksi suosituimmista toimenpiteistä. Erityisesti niiden potilaiden keskuudessa, jotka haluavat tehdä leikkauksen Euroopan maassa.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme voi auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään, maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️