Tanfer Clinic

Tanfer Clinic Istanbulin klinikka 1

Tanfer Clinic on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 1987 perustettu TEMOS-sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Tanfer Clinic, Istanbul, Turkki

Tanfer-klinikalla työskentelee viisi hammaslääkäriä, ortodontti, hammaskirurgi sekä joukko hygienistejä ja avustajia, jotka hoitavat monenlaisia hammasongelmia.

Perustaja, tohtori Nihat Tanfer, opiskeli Istanbulin Marmaran yliopistossa ja työskenteli Milanossa ja Zürichissä ennen kuin hän palasi Istanbuliin perustamaan Tanfer Clinicin, jonka pääasiallisia erikoisaloja ovat suu- ja leukakirurgia, yleishammaslääketiede, oikomishoito, kosmeettinen ja korjaava hammaslääketiede sekä parodontologia.

Vakiotoimenpiteisiin kuuluvat implantit, kruunut, sillat ja viilut. Kansainvälisiin palveluihin kuuluu matka- ja majoitusapu. Vieraileville potilaille on saatavilla auto. Suurin osa henkilökunnasta puhuu englantia. Tulkkeja on saatavilla ranskan, saksan, venäjän ja italian kielille.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammasröntgenkuvaus
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Hampaiden poisto
Hampaan paikkaus
Juurihoito
Räätälöity suusuoja
Hammaslääkärin tarkastus
Juurihöyläys
Hammaskruunu
Hampaiden valkaisu
Hammasviilut
Hampaan poisto
Haavanpoisto
Hammasimplantit
Ienikudoksen siirto
Hammaskystan hoito
Poskionteloiden siirto
Hammas
Hybridiproteesi implanttien päällä
Luunsiirto
Apikoektomia
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin konsultaatiot

Tanfer Clinic tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Sairauskertomusten siirto
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Käännöspalvelut


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1987
Akkreditointi: TEMOS – Puhutut kielet: englanti, turkki


Arvostelu Tanfer Clinik

Esma Palit
Esma Palit
09:22 26 Jan 23
Minulla oli nuorena merkittäviä hammasongelmia (luun menetys, ienlama). Saapuessani tapasin mukavan ja ystävällisen tiimin, kaukana hammasklinikan kylmästä ympäristöstä, ja tämä antoi minulle paljon itseluottamusta. Sen jälkeen teimme Box-tekniikan ja tarvittavat hoidot, ja onneksi minulla oli esteettiset ja kauniit hampaat.Paljon kiitoksia, erityisesti herra Nihat, rouva Cemile, rouva Arzu, rouva Özlem, rouva Elif ja koko tiimi. Olen iloinen, että meillä on menestyviä ja luotettavia lääkäreitä!
Nimet Ozaslan
Nimet Ozaslan
18:11 27 Dec 22
Minulla oli suuria ongelmia hampaani kanssa. Leukaluuni oli häviämässä kokonaan. Vaikka kävin monilla lääkäreillä ja klinikoilla, mikään niistä ei antanut minulle toivoa, sain aina kielteisiä vastauksia. Löysin Nihat Tanfer Hodjan tutkimukseni tuloksena. Tanferin sairaala ja Tanferin hammasklinikka. Ensimmäisellä tapaamisellamme Nihat Hodja lähestyi häntä niin hyvin, että he antoivat meille niin luottamusta, että aloitimme hoidon heti. Minulle tehtiin ensin leikkaus, sitten hoitoni jatkui klinikalla. Vuoden lopussa he tekivät niin hyviä asioita, se on uskomatonta! Mr. Nihat ja hänen tiiminsä (rakas rouva Cemile, rouva Ahmet, neiti Arzu, rouva Elif ja heidän teknikansa) ovat luoneet minulle ihmeitä suurella kärsivällisyydellä ja ymmärryksellä ja hymyillen. En voi kiittää heitä tarpeeksi. Onneksi meillä on tällainen sairaala, klinikka ja niin rakkaat lääkärit. Olen erittäin iloinen saadessani tuntea sinut. Rakkaudella..Nimet Ozaslan
Esin Urensel
Esin Urensel
07:08 11 Feb 23
Hei, minulla oli laatikkotekninen leikkaus Tanferin sairaalassa. Minulla oli luun resorptio-ongelma 40 vuotta. Minulle tehtiin monia leikkauksia. Kävin monien lääkärien luona, eikä kukaan halunnut puuttua asiaan. Menin ulos. On erittäin tärkeää, että lääkäri antaa ensin moraalin potilaalle. Kun minulla ei ollut toivoa, opettajani Nihat sanoi, että laatikkotekniikka voidaan tehdä. Minulla oli eilen leikkaus. Vietin yön erittäin mukavasti, minulla ei ollut mitään ongelmia, tänään menen kotiin. Haluan kiittää arvostettua opettajaani tohtori Nihat Beyta ja kaikkia Tanferin sairaalassa työskenteleviä taloudenhoitajasta taloudenhoitajaan, sairaanhoitajia, PR-johtaja Berna Üstündagia ja Mihricania klinikalta. Kaikki heistä ovat erittäin lämpimiä, ystävällisiä ja erittäin kiinnostuneita. Ennen tänne tuloa olin lukenut kommenteista, että muut potilaat tuntevat olonsa kotoisaksi, ja he todella tuntevat. Lämmin kiitos Tanfer-perheelle. Suosittelisin sitä kaikille. Tervetuloa 🙏
Yelda Guclu
Yelda Guclu
14:41 10 Jul 23
Tulin Tanfer-klinikalle ensimmäistä kertaa vuonna 2020. Minulla oli implantti koko suuhun. Odotin yhden päivän. Viime vuonna minulle istutettiin hampaat. Olen käyttänyt sitä vuoden. Olen Olen käyttänyt sitä vuoden. Olen iloinen, että teen ruokaa.
Uğur ALVER
Uğur ALVER
18:32 15 Aug 23
Olen iloinen, että valitsin tanferklinikan, vuosien vaikeudet ovat ohi, nyt voin syödä hyvällä maulla, dr. Rouva Zeynep teki hienoa työtä, haluan kiittää rouva Mihricania erityisesti hänen ystävällisestä käytöksestään, hänen vastauksistaan, jotka valasivat kaikkia kysymyksiäni, ja hänen kiinnostuksestaan.
Isa Yasar
Isa Yasar
11:42 06 Aug 23
En todellakaan suosittele sitä kenellekään, älä mene. Kuusi vuotta sitten sain implantin box-tekniikalla (knochen Aufbau). Tulin Balikesiristä, se liimattiin uudestaan ​​ja tulin sieltä Saksaan, mutta valitettavasti hyvin lyhyen ajan kuluttua sama puoli putosi jälleen toisen kerran, ystäväympäristössä. Kun soitin, he sanoivat, ettei ole ketään kiinnittämässä minua. Kävin Istanbulissa vain liimaamassa pudonnutta kruunua. Vaikka totesin, että vasemmassa alakulmassa oli jotain outoa, enkä voinut käyttää sitä, he eivät välittäneet ja jättivät minut huomiotta ja hylkäsivät minut. Joka vuosi kävin tarkastuksessa säännöllisesti, mutta ne olivat aina potilaita syyttävässä asenteessa ja puheissa. Kun viimeksi kävin, sanottiin, että vasen alapuoli pitää rakentaa uudelleen, että muut osapuolet selviävät toistaiseksi, minun pitää maksaa siitä 3000 €. Kuitenkin kaikki hampaani ovat tulehtuneet, verenvuotoa ja alkavat täristä, ja se näkyy selvästi röntgenkuvissa. Vaikka kävin joka vuosi tarkastuksessa, minua syytettiin taas, vaikka pesen hampaat todella säännöllisesti ja hyvin. Joka vuosi maksoin 25 000 € lentolipulla ja muilla kuluilla (vain hampaat 20 000 €) Tällä hetkellä , voin käyttää vain oikeaa puolta, mutta se menee pian konkurssiin, enkä tiedä mitä tehdä.Tämä tilanne vaikuttaa psykologiaani negatiivisesti. Katson, voinko tehdä jotain laillisesti. Uhreina voimme haastaa oikeuteen tai saada äänemme kuuluviin sosiaalisessa mediassa, jotta useammat ihmiset eivät loukkaantuisi.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️