Clinica Cuevas Queipo

Clinica Cuevas Queipo Malaga

Clinica Cuevas Queipo on erikoistunut hammashoitoon ja kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 1992 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Malagassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinica Cuevas Queipo, Malaga, Espanja

Clinica Cuevas Queipo perustettiin vuonna 1992, ja se on johtava monialainen hammas- ja leukakirurgian klinikka. Heidän asiantuntemuksensa kattaa perusasiat, kuten tarkastukset, puhdistukset ja täytteet, aina edistyneempiin kruunuihin, implantteihin, siltoihin, laminaatteihin, juurihoitokirurgiaan, valkaisuun, leukakirurgiaan, protetiikkaan ja parodontiikkaan.

Heidän korkeatasoinen asiantuntemuksensa takaa sinulle korkeatasoisen hoidon aina diagnoosista hoitoon. Kokeneiden lääkäreiden tiimin yhdistävä klinikka tarjoaa kaikki hammaslääketieteelliset toimenpiteet edulliseen hintaan. Heidän filosofiansa on saavuttaa huippuosaaminen työskentelemällä tiiminä, omistamalla kullekin potilaalle riittävästi aikaa ja asettamalla laatu määrän edelle, ja he toivottavat tervetulleiksi sekä paikalliset että kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammaslääkärin röntgenkuvaus
Lasten hammaslääkäri
Fluorin käyttö
Hammastäytteet
Hampaiden tiiviste
Hampaiden puhdistus
Hampaiden kiinnitys
Hampaan poisto
Hammaslääketieteellinen skannaus
Sepelvaltimoiden rekonstruktio
Juurihöyläys
Räätälöity suusuoja
Gingivectomia
Hampaan poisto
Juurihoito
Hammasviilu
Viisaudenhampaiden poisto
Ikenien laserhoito
Frenektomia
3D-hammastulostus
Luunsiirto
Hampaiden valkaisu
Gnatologinen hoito
Hammassilta
Hammaskruunu
Hammasproteesit
Inlays / Onlays -proteesit
Hammasimplantti
Alineadent
Hammaslaite
Hybridiproteesi implanttien päällä
Sinussiirto
All-on-4
All-on-6
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio
Invisalign
Jalkateräimplantti

Kosmeettinen kirurgia
Poskiontelon rasvan poisto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Sairauskertomusten siirto
Internet-konsultointi
Pysäköinti
Käännöspalvelut


Kaupunki: Malaga – Maa: Espanja – Perustamisvuosi: 1992
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, ranska, portugali, ranska, venäjä, espanja


Arvostelut Clínica Dental Cuevas Queipo

Chelo Gaitán López
Chelo Gaitán López
12:09 24 May 23
Olen osallistunut useaan otteeseen ja koko henkilökunnan kohtelu on ollut erinomaista ja vähän odotusaikaa. Korosta vain klinikan esteettinen muutos; Pidin vinyylikoristeesta seinillä paljon paremmin kuin ennen, ne loivat rennomman ilmapiirin. Hygienistit, ihania.
Meme Meme
Meme Meme
14:09 29 May 23
Olemme erittäin tyytyväisiä klinikkaan. He ovat erittäin ammattitaitoisia ja hoito on lyömätönPoikani hoitaa tohtori Teresa oikomishoidolla, ja muutamassa kuukaudessa muutos on havaittavissa aina, kun hän hymyilee. Kaikki täydellinen.Hinta erittäin hyvä. Suosittelen 100%.
Amaya Eraso Melgar
Amaya Eraso Melgar
09:33 22 Aug 23
Ihania ja ystävällisiä ammattilaisia. Jouduimme hätätilanteeseen lomalla ja he ottivat meidät vastaan ​​ilman ajanvarausta. Nopea diagnoosi tohtorilta Moitteeton sairaanhoitaja ja vastaanotto. Tällaisten asiantuntijoiden kanssa on kiva käydä hammaslääkärissä. Mieheni, joka oli pelokas potilas, oli myös iloinen. Kiitos.
Mari González
Mari González
18:03 12 Jul 23
Kokemukseni ei ole ollut hyvä. Olen käynyt useita kertoja, mutta viimeinen kerta oli pettymys. He antoivat minulle viimeisen tapaamisen aamulla. Odotin 40 minuuttia päästäkseni sisään. Kun menen sisään, he kertovat minulle, että hänellä ei ole aikaa tehdä hoitoa, johon hän oli varannut ajan, ja pyytää uutta, koska jos hän tulisi minulle, seuraava henkilö, jonka vuoro oli, oli menossa saapuvat ja hän olisi myöhässä koko iltapäivän. Menin täysin turhaan. Kaikki tämä ottaen huomioon, että olen odottanut käyntiäni useita viikkoja, että tulen ulkomailta nimenomaan klinikalle ja imetän kolmen kuukauden ikäistä vauvaani, joten minun ei ole helppoa mennä lääkäriin. klinikka. Nolla empatiaa.
B J
B J
15:30 28 Jun 23
Kokemukseni on ollut pettymys. Minusta näyttää siltä, ​​​​että ainoa asia, jolla heille on merkitystä, on raha, eikä heillä ole mitään ihmisyyttä.Kävin erilaisten ongelmien sekä tulehduksen ja kivun takia. Ensimmäinen käynti on ilmainen, mutta he eivät kerro sinulle mitään. He ohjaavat minut kirurgille, joka antaa minulle arvion. Klinikallanne tarjoamiani testejä ei voi nähdä, vaikka pystyin itse avaamaan ne henkilökohtaisesta kannettavastani. Kirurgi sanoo, että hän ei voi kertoa minulle juuri mitään, ei edes suositella antibioottia tai ei, jos en tee 300 euron testiä. Menin sairaalan päivystykseen, jossa ilmeisesti ensisilmäyksellä tiedetään, että antibioottia suositellaan.Menetettiin aikaa ja kipua viikon ajan luottaen siihen, että he antavat minulle ratkaisun, eikä se ollut niin.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️