Hammassillan hinta Tunisiassa

hammassiltojen hinnat Tunisia 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hammassilloista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneisiin hammassiltoihin Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammassilloista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammassillan hinta Tunisiassa

Hammassillan keskimääräinen hinta Tunisiassa on 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 420 eurosta 580 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Hammassilta500 €

Mikä on hammassilta?

Hammassilta Tunisiassa on yleisesti käytetty hammaslääketieteellinen laite, joka koostuu yhdestä tai useammasta hartsista tai posliinista valmistetusta tekohampaasta, jotka korvaavat puuttuvat luonnolliset hampaat. Silta, josta käytetään usein nimitystä hammasvälien täyttö, tekohampaat tai osaproteesi, on liitetty kruunuihin, jotka kiinnittävät laitteen luonnollisiin hampaisiin.

Kruunu voi peittää kaksi tai useampia hampaita, jotta silta kiinnittyy kunnolla ja tekohampaat pysyvät paikoillaan. Jos luonnollisia hampaita ei ole käytettävissä, hammaslääkäri voi suositella hampaiden istuttamista kummallekin puolelle pitämään silta paikallaan.

Mitä odotettavissa asennuksen aikana

Kun hammaslääkäri on yhdessä hammaslääkärisi kanssa todennut, että hammassilta on paras ratkaisu puuttuvien hampaiden korvaamiseen, hammaslääkäri aloittaa kiinnityshampaiden eli tukipisteiden valmistelun. Tämä esikäsittely tehdään yleensä paikallispuudutuksessa, eikä prosessia yleensä pidetä kivuliaana.

Toisella tapaamiskerralla silta asennetaan. Välittömästi sillan asentamisen jälkeen uusi silta voi tuntua tukkoiselta, mutta tämän pitäisi vähentyä, kun totut uuteen proteesiin. Kolmannessa ja viimeisessä seurantatarkastuksessa hammaslääkärisi voi tarkistaa sillan ja tehdä tarvittavat muutokset, jos tunnet epämukavuutta tai kipua.

Ylläpito ja seuranta

Hammassillan ylläpito ei juuri eroa luonnollisten hampaiden ylläpidosta. American Dental Association suosittelee säännöllistä harjausta pehmeäharjaisella hammasharjalla kahden minuutin ajan joka päivä. Säännöllinen hammaslangan käyttö auttaa myös ehkäisemään iensairauksia ja reikiä.

Kun käytät siltaa, hammaslankaa on käytettävä luonnollisten hampaiden ympärillä ja siirrettävä se sillan juuren ja ienkudoksen väliin.

Hammaslangan käyttö kerran päivässä on tehokkain tapa poistaa plakki ja roskat sillan alapuolelta. Perinteinen hammaslanka voi riittää, mutta monet hammasrautapotilaat suosivat Waterpiksin helppokäyttöisyyttä.

Liitännäiskustannukset

Hammassillat Tunisiassa ovat yksi edullisimmista vaihtoehdoista puuttuvien hampaiden korvaamiseksi, ja hammaslääkärivakuutus kattaa ne myös todennäköisemmin.

Hammassilta voi maksaa keskimäärin 500-1 200 dollaria hammasta kohti, kun taas hammasimplantti voi maksaa 1 000-3 000 dollaria hammasta kohti. Hammaslääkärisi voi auttaa sinua löytämään budjettiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Hammassillat eivät ole pysyvä ratkaisu

Oikein huollettuna laadukas hammassilta voi kestää vuosikymmeniä. Tarpeettomia vaurioita voidaan ehkäistä välttämällä purukumin pureskelua ja kovien ruokien, kuten pähkinöiden, jäätelön ja kovien makeisten, syömistä.

Erinomainen suuhygienia ja säännölliset hammaslääkärikäynnit voivat auttaa pitämään istutuksen mukavana, puhtaana ja kestävänä. Vaikka hammassilta on kestävä, sitä ei pidetä pysyvänä ratkaisuna puuttuviin hampaisiin.

Muita vaihtoehtoja puuttuvien hampaiden korvaamiseksi

Jos haluat pysyvämmän ja vähemmän rajoittavan ratkaisun puuttuvien hampaiden korvaamiseen, hammasimplantit voivat olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Yksi hammasimplanttien tärkeimmistä eduista on se, että ne rasittavat ympäröiviä hampaita vähemmän ja edistävät samalla luun rakennetta ja ikenien terveyttä. Yleisesti ottaen laadukas hammasimplantti voi kestää koko eliniän.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️